Jump to content

Saga1

simple Members
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Saga1 last won the day on December 20 2019

Saga1 had the most liked content!

About Saga1

 • Rank
  *
 • Birthday April 23

Recent Profile Visitors

3,293 profile views
 1. Φορολογικη για δανειοδότηση? Αν κατάλαβα ασφαλιστική μπορείς - για Ανανέωση Δανείων - αλλά φορολογική οχι ?
 2. Καλημέρα , Εχω κάνει και εγω αίτηση για 3 εργαζόμενους απο τον Ιανουάριο , Στο Εργάνη υπάρχουν τα εξής στοιχεία : Κατάσταση : Υποβληθείσα Εξέλιξη αίτησης : Με πρόσληψη Σχόλια εξέλιξης αίτησης : ..... Και ρωτάω εχει γίνει αποδοχή ? πως μπορείς να ξέρεις αν εχει εγκριθεί , πρέπει να γίνει κατι άλλο ? Ευχαριστώ
 3. για ισόχρονο με τον τελευταίο μήνα αναστολής διάστημα (δλδ 31 ημέρες από την 01/02/2021)
 4. 25/02 11:39 πμ "Η διαδικασία Προσωρινής Φόρτωσης του Αρχείου ξεκίνησε, παρακαλώ περιμένετε το μήνυμα ολοκλήρωσης" .............................................................................. κλπ ..
 5. https://www.kathimerini.gr/society/561261673/allazoyn-oi-vevaioseis-metakinisis-aystiropoioyntai-oi-elegchoi/ Ειδικότερα, από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2 μπαίνει σε εφαρμογή νέο έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης στο «Εργάνη» του υπουργείου Εργασίας. Έτσι στην περίπτωση που ο εργαζόμενος έχει δηλωθεί ως τηλεργαζόμενος το σύστημα δε θα επιτρέπει την έκδοση της βεβαίωσης μετακίνησης. Στη νέα βεβαίωση θα συμπληρώνεται από το σύστημα το πραγματικό ωράριο εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείονται αλλαγές και στην «χειρόγραφη» βεβαίωση μετακίνησης εργαζόμενου Τύπου Α από το forma.gov.gr
 6. Μέρες που έιναι ,,είπα να μπω να περάσω τα δικά μου ΤΠΥ Απογοήτευση !! τι τρόπος πληρωμής και εξόφλησης ?? τιν’τούτα.. Μιλάμε για ενα απλο ΤΠΥ με παρακρατούμενους ΚΑΙ κρατήσεις εφαγε κόλλημα στον τρόπο πληρωμής (και εξόφλησης -Αν είναι δυνατόν !!) Και στον Χαρακτηρισμό ... Βγηκα Ξαναμπήκα , Αρχικοποίησα 2-3 φορές το παραστατικό ,και το αποθήκευσε χωρίς λάθη 2 τιμολόγια είπα να περάσω ,, μου κόλλησε 5 φορές ..
 7. Σε εργαζόμενο που τον Μαρτιο ,δουλευε σε διαφορετικό εργοδοτη , βγάζει μνμ "Η ΥΔ είναι προς πληρωμή ,δεν μπορείτε να επιλέξετε άλλο εργοδότη" Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα ,αφού η δηλωση απο τον τωρινό εργοδότη φαινεται στη δήλωση όταν αλλάζεις τα στοιχεία εργοδότη, και οπως γράφει και στην πρώτη σελίδα "Δεν χρειάζεται διόρθωση στα στοιχεία του εργοδότη, όταν ο εργαζόμενος τίθεται σε αναστολή από νέο εργοδότη"
 8. Ευχαριστώ , αυτό λεω ,οι αναφορά ήταν μονο σε αυτές ,τις αρχικές ,και σε όλες τις αναστολές απο Ιούνιο και μετα ,δεν διάβασα κάτι σχετικό ..
 9. Ευχαριστώ συνάδελφε ,,ειδικα για το 2ο ναι δλδ με την οικειοθελή παροχή , έψαξα αλλα δεν βρηκα τίποτα σε καμία εγκύκλιο ,( περα απο τις αρχικές του Μαρτίου ,,ουτε κάποια αναφορά σε αυτες )
 10. Αναστολές Πληττόμενων σύμφωνα με : ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN 7/11/2020 30/11/2020 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΔ ΤΟΥ ΠΑΡ.ΙΙΙ Το ΕΡΓΑΝΗ τωρα εχει 2 μονο επιλογές 1/8 και μετα ,,, και ορθη επαναληψη ,, Δηλωνουμε εδω ? Αυτοι που μπήκαν σε τηλεργασία πχ απο 7/11 , τι θα τους κάνουμε ? αλλάζει η υποβολή με νεο πίνακα ? Επίσης ο εργδότης μπορεί οικιοθελώς να δωσει προσθετο μισθό σε οσους μπούν σε αναστολή ,όπως ίσχυε Απρίλιο-Μαίο ?
 11. Νόμος 4722/2020 Κύρωση: α) της από 10.8.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, στήριξης της αγοράς εργασίας και διευκόλυνσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας» (A΄ 157) και β) της από 22.8.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έκτακτα μέτρα για την ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας και την ενίσχυση της
 12. Συνάδελφοι , Τι ισχύει κατα το διάστημα των 7 ή 14 ημερων καραντίνας ,αλλά και κατα την αναρρωτική αδεια που λαμβάνει έπειτα ,οταν ο εργαζομενος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απασχοληθεί σε όλο αυτό το διάστημα ? Επίσης τι γίνεται οταν σε αυτό το διάστημα ο εργαζόμενος εχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο .. Κάνω αναζήτηση αλλα δεν βρίσκω κάτι ξεκάθαρο .... Τις θεωρούμε ως ημερες ασθενείας ή ως εργάσιμες ? Υποβάλει ο εργαζόμενος κάποια αίτηση επιδόματος στο ΕΦΚΑ ? Οποιαδήποτε ενημέρωση ευπρόσδεκτη . Ευχαριστώ !!
 13. Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου ,μα καθόλου λέμε !! Αλλά απο αυτά που διαβάζω ,αναρωτιέμαι τι ρωταμε ? Ναι τα γραμμάτια των ΔΣ πάντα ήταν μια ιδιαίτερη περιπτωση, ΟΚ!! Πως να καταχωρησουμε ή πως να συνδέσουμε ενα παραστατικό με το MyTade? Γιατί πιστεύω πως το για το 2ο ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ καθολου , μα καθόλου λέμε ,να ασχοληθούμε σαν κλάδος .. ..αν πρέπει ,καλυτερα να το τελειώνουμε απο τώρα ,και να πάμε ΜΟΝΟ στα ηλεκτρονικά Τιμολόγια ..για αρχή .
 14. Τι πράγμα είναι αυτό σημερα ,,, Η πραγματικότητα είναι , οτι αναβάλεις/μεταθέτεις για αργότερα ,,το βράδυ , ισως και αυριο ,, μια υποχρέωση που μπορείς να κάνεις σήμερα ,τώρα . Χαμένος πολύτιμος χρόνος ..!!
 15. Υπάρχουν και χειρότερα !! Το επιδόματα μητρότητας εχουν να κάνουν με το αν κατα την ημερομηνία εναρξης του ασφαλιστικού δικαιώματος καλύπτονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις χορήγησης τους . Δλδ Αν εχει τα ανάλογα ενσημα ,,, στο παρελθον , για τον ασφαλιστικό φορέα δικαιούται τα επιδόματα,,και Διακοπή εργασίας με την ημερομηνία απολυσης . ...ομως η διακοπή της εργασιακής σχέσης εγκύου είναι το θέμα , αν και στην περίπτωση της διακοπής εργασιών ο εργοδότης καλύπτεται
×
×
 • Create New...