Jump to content

jenny

simple Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Upvote
  jenny got a reaction from gapdk in Ελάχιστο Κεφάλαιο για σύσταση Α.Ε.   
  Σωστό.
   
   
  Καλησπέρα.
 2. Upvote
  jenny reacted to mariacy in Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 Νοεμβρίου της Διαδικτυακης Ομαδας Παρεμβασης λογιστων   
  Κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 Νοεμβρίου
   
  7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΩΡΑ 13:30
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
  Την Παρασκευή 7 Μαρτίου του 2014, χιλιάδες λογιστές από όλη την Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε και ενώσαμε τη φωνή μας μαχόμενοι για την επίλυση μιας αλυσίδας προβλημάτων που ταλανίζουν όχι μόνο τον κλάδο μας, αλλά και  όλους τους φορολογούμενους πολίτες. 
  Σήμερα 8 μήνες μετά, εμείς οι λογιστές ακούσιοι αποδέκτες της απόγνωσης της κοινωνίας για τη συνεχιζόμενη φορολογική αφαίμαξη της από την κυβέρνηση, κλείνουμε πάλι τα γραφεία μας, βγαίνουμε και πάλι στο δρόμο. 
  Η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να  καλέσει για μια ακόμα φορά όλους τους συναδέλφους, τους τοπικούς συλλόγους, τις ομοσπονδίες, τους επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους,  και  επιμελητήρια εμπόρων βιοτεχνών, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, να συστρατευτούμε όλοι σε ένα κοινό μέτωπο, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές στην φορολογία του εισοδήματος και της περιουσίας, καθώς και την κατάργηση κάθε έκτακτης φορολόγησης και χαρατσιού. 
  Αλλαγές που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.
  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την φορολόγηση πλασματικών εισοδημάτων μέσω των τεκμηρίων διαβίωσης ή την μικρή ακίνητη περιουσία – ΕΝΦΙΑ, δύο εκατομμυρίων ανέργων, χαμηλά αμειβόμενων εργαζόμενων καθώς και υπερχρεωμένων αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών και εμπόρων.
  Έχουμε εμπλακεί λόγω της φύσης της δουλειάς μας χωρίς καν να ρωτηθούμε, στον ιμάντα μεταβίβασης της κρίσης και των ολέθριων συνεπειών της κρατικής χρεοκοπίας στις πλάτες των πολιτών της χώρας. Αναπληρώνουμε  τις υπηρεσίες που παρείχαν οι  Δ.Ο.Υ, ΚΕΠ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και άλλοι φορείς του δημοσίου, δυσχεραίνοντας τις πραγματικές μας εργασίες και υποχρεώνοντας τον βαριά φορολογούμενο πολίτη να καταβάλλει τίμημα για παροχές που δικαιούται δωρεάν από το κράτος. Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον, καθώς μετατραπήκαμε σε άμισθους δημόσιους υπαλλήλους, (διότι σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε την ιδιωτικοποίηση των κεντρικών φορολογικών και ελεγκτικών υπηρεσιών όπως επιτάσσουν τρόικα και κυβέρνηση), η πίεση που ασκείται είναι εξοντωτική με τον καθημερινό μπαλτά των προστίμων πάνω από το κεφάλι μας. 
  Εργαζόμαστε  σε συνθήκες μεγάλης πίεσης  με τραγικό αποτέλεσμα να πεθαίνουν άδικα και να ασθενούν βαριά συνάδελφοι μας, λες και βρισκόμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο. Καλούμαστε σε καθημερινή βάση να ερμηνεύσουμε και να διαχειριστούμε νομοθετικές αλλαγές και πρωτοβουλίες, προχειρογραμμένες ή και κακομεταφρασμένες, τις οποίες  ακόμα και οι συντάκτες τους αδυνατούν να ερμηνεύσουν.
  Τα πιο πρόσφατα  επεισόδια σ΄αυτόν τον τραγέλαφο νομοθετημάτων και ερμηνευτικών, τα μέτρα για την απόδοση του ΦΠΑ κατά την είσπραξη ή την πληρωμή, η φορολόγηση των παροχών σε είδος που ανακοινώνονται πρωί, τροποποιούνται μεσημέρι και ξανά αλλάζουν το βράδυ. 
  Κυβέρνηση, υπουργείο και ΜΜΕ δημιουργούν πολύ θόρυβο γύρω από τον νέο αυτό ειδικό καθεστώς του ΦΠΑ, ψευδόμενοι για την δήθεν μετάθεση του χρόνου  απόδοσής του. Αποκρύπτουν το τεράστιο διαχειριστικό κόστος, το ανεξέλεγκτο της διαδικασίας, τον πολλαπλασιασμό των συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, αυτό ακριβώς που θέλουν να αποφύγουν. Αγνοούν η ηθελημένα ξεχνούν πως λόγω της οικονομικής κρίσης, και της έλλειψης ρευστότητας, η αγορά λειτουργεί με μεταχρονολογημένες επιταγές, γεγονός που από μόνο του αναιρεί το οποιοδήποτε όφελος από την υπαγωγή σε αυτό το καθεστώς. Αν πραγματικά ήθελαν να δώσουν πραγματική «ανάσα» ρευστότητας στις αποκλεισμένες από το τραπεζικό δανεισμό μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ας μείωναν τους συντελεστές ΦΠΑ με παράλληλη αύξηση των δόσεων απόδοσης του φόρου. Τελικά μήπως αυτό που δεν μας λένε, είναι ότι αυτό το δήθεν ανακουφιστικό μέτρο δεν είναι παρά ο προπομπός της επερχόμενης από 1/1/2015 αναγκαστικής λογιστικής παρακολούθησης κάθε είδους απαιτήσεων και υποχρεώσεων όλων των επιχειρήσεων μηδενός εξαιρουμένου, με την εφαρμογή των Λογιστικών προτύπων;
     
  Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών εμφανίζουν έναν ολόκληρο κλάδο τους λογιστές φοροτεχνικούς υπόλογους  ανεπαρκείς και οκνηρούς, ακριβώς γιατί θέλουν να αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες για το αλαλούμ που έχουν δημιουργήσει με τεράστιες και εν πολλοίς ανεφάρμοστες αλλαγές στο φορολογικό τοπίο. Με ένα TAXIS ανίκανο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης, η οποία μας προτρέπει και με επίσημες ανακοινώσεις να εργαζόμαστε τις μεταμεσονύχτιες ώρες!!!  Με έναν όμως κοινό παρονομαστή: 
  Την ένταση και την κλιμάκωση της φορολογικής αφαίμαξης σε βάρος κύρια των αδυνάτων, με τον εκμηδενισμό του αναγκαίου αφορολόγητου. 
  Την φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 26 και 22%, με μόνιμες «έκτακτες» εισφορές και τέλη και με την φορολόγηση ανύπαρκτων εισοδημάτων (τεκμήρια) κ.α. χωρίς φοροαπαλλαγές, χωρίς δικαιολογία...ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!
  Φυσικά, ούτε λόγος  για την σύλληψη μεγάλων εισοδημάτων (ακόμα και με τεκμήρια) που όλοι γνωρίζουμε που βρίσκονται, όπως επίσης γνωρίζουμε πως με  σωρεία χαριστικών ρυθμίσεων συγκεκριμένοι κλάδοι  συνεχίζουν να φοροαποφεύγουν ή να υποφορολογούνται.
  Σταθήκαμε από την αρχή δίπλα στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στενάζουν κάτω από πολιτικές εξόντωσης και φτωχοποίησης όχι γιατί είμαστε φιλάνθρωποι, αλλά γιατί είμαστε κι εμείς τμήμα τους, γιατί αγωνιζόμαστε, πορευόμαστε, τραγουδάμε «για να σμίξουμε τον κόσμο».
  Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!!
  Γι αυτό βρισκόμαστε για μια ακόμα φορά στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 13.30, και καλούμε όλους τους συλλόγους, τις ενώσεις, τις ομοσπονδίες και τα επαγγελματικά επιμελητήρια να συμμετάσχουν σε αυτή την κινητοποίηση
  Για να απαιτήσουμε…
  -Την απόσυρση των διατάξεων του άρθρου 39β του ΦΠΑ, (απόδοση κατά την είσπραξη και πληρωμή) το οποίο εξυπηρετεί συγκεκριμένες κατηγορίες συναλλασσόμενων με το δημόσιο (φαρμακευτικές-εκδοτικές), και όχι την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Τεχνηέντως μάλιστα αποκρύπτει την επερχόμενη κατάργηση των απλογραφικών βιβλίων με την επερχόμενη ψήφιση νέου νόμου για τα Λογιστικά πρότυπα, οδηγώντας  σε επιπλέον κατακόρυφη αύξηση του διαχειριστικού κόστους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 
  -Την κατάργηση του καθεστώτος της μηνιαίας – τριμηνιαίας υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών –προμηθευτών προμηθευτών, και επαναφορά αυτού σε ετήσια βάση με όριο τα 300€. Την κατάργηση της υποβολής μηδενικών δηλώσεων Φ.Μ.Υ. (και λοιπών δηλώσεων εισοδήματος-ΦΠΑ), οι οποίες το μόνο που επιφέρουν είναι επιπλέον διαχειριστικό κόστος και κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
  -Την κατάργηση όλων των «προσωρινών» χαρατσιών και έκτακτων φόρων (τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης). Την κατάργηση του αντισυνταγματικού και φοροεισπρακτικού ΕΝΦΙΑ, και  φορολόγησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας βασισμένης στην πραγματική αξία των ακινήτων.
  -Επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος για τις απογραφές των μικρών επιχειρήσεων με διατήρηση των απαλλασσόμενων επαγγελμάτων, και δυνατότητα εκπρόθεσμων διακοπών με βάση τον πραγματικό χρόνο παύσης της δραστηριότητας.
  -Την θέσπιση αφορολόγητου ορίου (τουλάχιστον ίσου με το αντίστοιχο όριο της φτώχειας όπως αυτό ορίζεται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ), με ισχύ για όλα τα φυσικά πρόσωπα ανεξαρτήτως της ιδιότητας τους (μισθωτοί-ελεύθεροι επαγγελματίες). Κατάργηση της προκαταβολής φόρου και των τεκμηρίων για όλα τα φυσικά πρόσωπα, με  καθολική εφαρμογή του πόθεν όχι μόνο του έσχες. Απόσυρση της διάταξης περί εξόφλησης τιμολογίων πάνω από 500€ μέσω τραπέζης και διατήρηση του παλαιού καθεστώτος. Παρακράτηση φόρου στα τιμολόγια παροχής σε ποσά άνω των 1.000,00 ευρώ.
  -Μια σταθερή φορολογική νομοθεσία με ορίζοντα 10ετίας, χωρίς ασάφειες και που δεν θα χρήζει διευκρινιστικών εγκυκλίων Κατάργηση των ν.4172/2013, 4174/2013, 4223/2013, για ένα φορολογικό σύστημα, χωρίς χαράτσια αλλά και παραθυράκια «φοροαποφυγής» συγκεκριμένων κλάδων επιχειρήσεων όπως εφοπλιστικές, εκδοτικές, ασχολούμενες με την ενέργεια κ.ο.κ.
  -Την κατάργηση των βαρύτατων προστίμων που αφορούν ΑΠΔ και καταστάσεις ΣΕΠΕ 
  -Όχι στην συνυπευθυνότητα του λογιστή, την συναυτουργία και την ποινικοποίηση της δουλειάς μας. Κατάργηση του  κώδικα δεοντολογίας λογιστών και δημιουργία εκ νέου ενός πλαισίου άσκησης του επαγγέλματός μας με απόλυτους όρους διασφάλισης της αξιοπρέπειας. Όχι στο καθεστώς των εξετάσεων, και της δήθεν «πιστοποίησης» η οποία προωθείται κεκλεισμένων των θυρών, επιμένοντας πως οι σπουδές το πτυχίο και η επαγγελματική εμπειρία είναι τα κριτήρια για το δικαίωμα εργασίας των νόμιμα απασχολουμένων. 

   
 3. Upvote
  jenny reacted to HARYK in 11η Συνάντηση μελών Taxheaven - 'Αργος - Ναύπλιο   
  Δηλώστε λέμεεεεε
   

  Συμμετοχές στην 11η συνάντηση μελών κοινότητας Taxheaven 2014 (Άργος, Ναύπλιο)
   
  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, είναι απαραίτητο μετά την δήλωση συμμετοχής σας στο φύλλο του excel, να συμπληρώσετε και τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα.
   

   
  Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας συμμετασχόντων στην 11η συνάντηση μελών Taxheaven.
   
  Τα στοιχεία αυτά θα είναι προσβάσιμα μόνο από τους συντονιστές, για τυχόν επικοινωνία μαζί σας.
   
  Μένουν μόνο και σήμερα λέμεεεεεεε :)
   
  Υ.Γ.
  Σε όσους δεν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν και είναι επιφυλακτικοί, ένα έχω να τους πω :
   

   
  :wub:
 4. Upvote
  jenny got a reaction from HARYK in Διαδικασία πρόσληψης συγγενικού προσώπου (α' βαθμού συγγενείας)   
  Ευχαριστώ πάρα πολύ.. Εχετε πολύ καλό αρχείο !!
 5. Upvote
  jenny reacted to ΧΡΥΣΑ in 11η Συνάντηση μελών Taxheaven - 'Αργος - Ναύπλιο   
  Οσοι παραβρεθηκαν  στην 10η θα το γνωριζουν ηδη...
  η επομενη συναντηση θα γινει στο Ναυπλιο , ανευ διαδικασιων ψηφοφοριας.
   
  Αννα , ευχαριστουμε πολυ για την προταση και φυσικα δεν ηταν δυνατο να μην την αποδεχτουμε με μεγαλη μας χαρα 
   
  Ο καιρος περναει γρηγορα,
   
  να ειμαστε ολοι καλα μεχρι του χρονου !!!!!!!!!!!
   
  Μετρα Μπαμπη, μετραααααα λεμεεεεεεε.....
   
  και μην ξεχνατε καθημερινη προπονηση, κοψιμο τσιγαρα και κακες συνηθειες, γιατι εκει τα σκαλοπατια ειναι μονο 999 !!!!!!!!!!!!!!!
 6. Upvote
  jenny reacted to FROSOST in ντροπη ντροπη και παλι ντροπη ...οτι ωρα και να παμε πια στο γραφειο το taxis δεν δουλευει ..   
  Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error
  The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
   
   
  και στο ε1!!!!!!!!
 7. Upvote
  jenny reacted to HARYK in Τα Τιτιβίσματα του αγαπητού κου Θεοχάρη Το (αν)επίσημο ΦΕΚ   
  Είμαστε τα σκυλάκια τους ...
   

   
  :angry:
 8. Upvote
  jenny reacted to georges in ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ......ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!   
  αυτό ξέχνα το, στοιχίζει. Το να ξενυχτάει όμως και να ξεχνάει τη ζωή του ένας ολόκληρος κλάδος δεν στοιχίζει τίποτα
 9. Upvote
  jenny reacted to ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ in ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ......ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!   
  δλδ να καταλάβω 
   
  ένας καλύτερος και ένας χειρότερος θα ακολουθήσουν άλλες πολιτικές ο καθ ένας ? όχι τις κυβερνητικές ?
 10. Upvote
  jenny reacted to KATERINA S in ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ......ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!   
  Να την υποβάλλει και γρήγορα αν δεν το έχει κάνει ακόμα.
  Να πάει στην Μέρκελ και να ζητήσει δουλειά στην Γερμανία.
  Θα είναι άψογος σε κάποιο γερμανικό εργοστάσιο για να διευθύνει το τμήμα ρομποτικής τεχνολογίας.
  Αυτός νόμιζε ότι είμαστε τα ρομπότ του!!
 11. Upvote
  jenny reacted to All Bandy in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Να στείλουν κάποιον να το πληρώσει ή να κάνει μια ρύθμιση! :D
 12. Upvote
  jenny reacted to HARYK in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Μην περιμένετε άδικα! Δεν θα έρθει πριν το απόγευμα!
  Έχουν στήσει παιχνίδι εκεί στον ΔΕΔΔΗΕ
   
 13. Upvote
  jenny reacted to drougosc in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Harry Theoharis ‏@htheoharis  1m
  Εχει πέσει το ρεύμα στο κτήριο της ΓΓΠΣ και παλεύουν να δουν τις εφεδρείες.

  Details
 14. Upvote
  jenny reacted to ponzi in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Φωτό από κινητό που προσπαθούν να επαναφέρουν το σύστημα:
   

 15. Upvote
  jenny reacted to THE ART OF ROLLING in Παράταση στις δηλώσεις φυσικών προσώπων-Πότε έχουν σκοπό να την ανακοινώσουν?   
  πήγα σπίτι ,πήρα  1 lexotanil & 2  Panadol ....γιατί αυτά έληγαν σήμερα......
 16. Upvote
  jenny reacted to mk83 in Καλημέρα καλή δύναμη. Έτσι απλά, τίποτα άλλο. (ενίοτε και καμιά καλησπέρα ή καληνύχτα, έτσι απλά και πάλι)   
  .
  Π.Μουζουράκης ... Πως να την πεις την αγάπη
   

   
  Καλό απόγευμα     
 17. Upvote
  jenny reacted to fany in GSIS-ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ?   
  καλημερα
  και εγώ που ξύπνησα νωρις για να προλάβω τους error 500
  Error 404--Not Found From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.4.5 404 Not Found The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.
  If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.
 18. Upvote
  jenny reacted to HARYK in 10η Συνάντηση μελών Taxheaven - Πρέβεζα   
  Sarakinos‏@paros 10h
  @haryk κ. ΘεοHARYK το ότι θα δοθεί παράταση στην ψηφοφορία για την συνάντηση είναι δεδομένο , το μέχρι πότε ακριβώς μπορείτε να το ορίσετε χρονικά? Οι ψήφοι μπορεί να περιοριστούν σε 2 ή 3 ;
  Details   HaryK‏@hharyk @Sarakinos αφήστε να δούμε πως θα κυλήσει ο Ιούνιος.. Για τους ψήφους, θα το δούμε όλοι μαζί. Καλό θα ήταν ...
    Reply Retweet Favorite   Καλημέραααααααααααααααααα
 19. Upvote
 20. Upvote
  jenny reacted to ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ in 10η Συνάντηση μελών Taxheaven - Πρέβεζα   
  http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g1888130-d618717-Reviews-Kyrimai-Gerolimenas_Laconia_Region_Peloponnese.html
 21. Upvote
 22. Upvote
  jenny reacted to HARYK in 10η Συνάντηση μελών Taxheaven - Πρέβεζα   
  Αχχχ καλή μου, εδώ είσαι και σ' έψαχνα ;;;
  Ήθελα να με βοηθ ...
   
  Ωχχχχχχ ...
  Τίποτα, τίποτα ...
  Το έπιασα το υπονοούμενο ...
  Σ' ευχαριστώ.
   
  Στο δια ταύτα ...
  Έπειτα από μελέτη των προτάσεων, τοποθετήσεων, παρατηρήσεων και ψηφοφορίας των συναδέλφων αλλά και, την εξουσιοδότηση του αγαπητού μου συναδέλφου Κίμωνα καθώς και την τελευταία βαρύνουσα τοποθέτηση της αγαπητής μου συναδέλφισσας Χρύσας, όπως επίσης μετά από βαθιά σκέψη και άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, σκεπτόμενος βάσει της παραγράφου 4, του άρθρου 8, του καταστατικού συναντήσεων του taxheaven ...
   
  αποφασίζω ότι,
   
  η ψηφοφορία, έλαβε
   
   

   
  Κατόπιν αυτών των δημοκρατικών διαδικασιών, ο τόπος της ...
   
  10ης και επετειακής συνάντησης του Taxheaven ορίζεται η
   
  Μονεμβασιά.
   
  Βάσει της δικαιοδοσίας που ΔΕΝ έχω, ο τόπος συνάντησης μπορεί να αλλάξει καθώς και, να δοθεί και παράταση της ψηφοφορίας.
   
  Το παρόν να δημοσιευτεί στο Twitter.
   
  Αθήνα 27/05//2013
   

  Μένουν μόνο :
  και σήμερα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (*)
   

  Εκλογή τόπου 10ης συνάντησης μελών Taxheaven 2013
  (τροποποιήστε ελεύθερα !!!)
   

  Επετειακή 10η συνάντηση μελών Taxheaven 2013
  (τροποποιήστε ελεύθερα !!!)
   
  Άντε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
   

   
  λέμεεεεεεεεεεεεε
   
  (*) Πιθανή ημερομηνία συνάντησης 14/11/13

×
×
 • Create New...