Προς το περιεχόμενο

lami

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.581
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  10

Σχετικά με τον lami

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 29 Ιουνίου

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

7.066 προβολές προφίλ
 1. @!#$% τί γίνεται τώρα????????? μάλλον δεν θα πάρει τίποτα προς το παρόν..... οπότε θα γίνει νέα αίτηση ....και θα τα πάρει πότε??????
 2. αυτό περίπου το ερώτημα έχω και εγώ.... οι γονείς πήραν διαζύγιο και η μητέρα έχει την επιμέλεια του τέκνου αλλά έλα που ξαναπαντρεύτηκε.... τί έπρεπε να δηλώσω στο Α21?????? ...."διαζευγμένη με τέκνο από προηγούμενο γάμο" ή "παντρεμένη με τέκνο από προηγούμενο γάμο"..... πώς νομίζω ότι το ...δεύτερο έπρεπε.....😟😗???????????
 3. κάπου πήρε το αυτί μου ότι για να διακόψεις αγρότη του ειδικού με παλιότερη ημερομηνία δεν παίζει πρόστιμο???? όχι ότι το πιστεύω ιδιαίτερα αλλά...δεν μπορώ να πω...βολεύει...😀😀
 4. υπάρχει κάτι νεώτερο για αυτό το θέμα?????ακούγονται πολλά!!!!!!!!!!!
 5. lami

  Κοινωνινκό Μέρισμα στο Ε1

  όταν έχει εισπραχθεί ΚΕΑ από άτομο που δεν εργάζεται και όταν αυτό το άτομο έχει και κάποιο μικρό εισόδημα από ενοίκιο προκύπτει..... "επιστροφή" του ΚΕΑ!!!!!!!!
 6. lami

  Κοινωνινκό Μέρισμα στο Ε1

  είναι υποχρεωτική η αναγραφή του μερίσματος????
 7. ακριβώς τα ίδια και σε εμένα....
 8. όχι...καλά τα λες....όντως δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να έχει κάποιο πτυχίο "ανάλογο" των προσόντων του τ.α και αν δεν έχει, τότε ο γονέας πρέπει να παρακολουθήσει ο ίδιος σεμινάρια για να είναι αυτός τ.α.
 9. τρελλό....αλλά .....το σκέφτομαι....και αναρωτιέμαι.... αν ο εργοδότης είναι ο...πατέρας...και αν ο υπάλληλος είναι ο γιος.... και αν δεν θέλει ο πατέρας να αναθέσει τα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας σε άλλον πέραν της οικογένειάς του.... ....μπορεί ο γιος να είναι και ο τεχνικός ασφαλείας της επιχείρησης λόγω του πτυχίου που έχει απο ΤΕΙ?????????
 10. έληξε η προθεσμία???? υπάρχει κάτι νεώτερο για τους υπόχρεους και μη?
 11. τελικά και σε εμένα διορθώθηκε , αλλά κατόπιν επικοινωνιας με το ΚΕΠ μάθαμε ότι είχε πρόβλημα το ΑΜΚΑ του (χωρίς να αναφέρεται όμως κάτι τέτοιο στους λόγους απόρριψης)....
×