Jump to content

ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ

simple Members
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ last won the day on July 19 2012

ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ had the most liked content!

About ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ

 • Birthday 02/07/1959

Recent Profile Visitors

5,024 profile views

ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ's Achievements

 1. Μετά την ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε με δελτίο τύπου, δράττομαι της ευκαιρίας να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο για σένα Χρύσα. Νάσαι καλά με υγεία και κέφι σε σένα και στην οικογένειά σου.
 2. Συνάδελφε νάσαι σιδερένιος και να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Καλή δύναμη στη νέα σου αρχή, η οποία εύχομαι νάναι τόσο επιτυχημένη, όσο και η μέχρι σήμερα δραστηριότητά σου. Νάσαι καλά!
 3. Ας μείνουμε λοιπόν λίγοι κόντρα στη λήθη... τη λήθη... το θεριό το παμφάγο. Εύγε μας...
 4. Δυστυχώς δεν γνωρίζω και δεν μπόρεσα τελικά να κάνω επικόλληση μιας φωτογραφίας.
 5. Είναι αλήθεια πως το κάθε άτομο μπορεί να βάλει την προσωπική του (καλή ή κακή) πινελιά, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν απλά ένας εντεταλμένος που εφάρμοζε εντολές. Κάποιος άλλος θα τα εφάρμοζε καλύτερα ή χειρότερα ή θα τα εφαρμόσει καλύτερα ή χειρότερα. Ωστόσο μπορούμε να ελπίζουμε πως πλεον η ενημέρωση δεν θα πηγάζει από την "καναρινιά", αλλά από τις ορθές διαύλους. Επίσης η μηνιαία συγκεντρωτική (ενδεχομένως και υπό όρους ...) μπορεί να ήταν (επαναλαμβάνω ενδεχομένως και υπό όρους ...) μια καλή ιδέα, αλλά από την στιγμή που θέλησε να την θεωρήσει εργαλείο διασταύρωσης συναλλαγών αλλά και επιβεβαίωση των περιοδικών ΦΠΑ, αφού έβαλε μέσα και τις λιανικές, απέδειξε πόσο εκτός πραγματικότητας διατελούσε. Στο καλό να πάει. Είναι το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε. Κατά την αποχώρησή του και ανεξάρτητα από την όποια αποζημίωση πάρει, θεωρώ πως θα μείνει στη θύμησή μας, ως άνθρωπος που τον υπερασπίσθηκε η τρόϊκα, ως (λόγω του βιογραφικού του) άνθρωπος των "χρυσούman" και των "ασπίδων" και εν τέλει ως άνθρωπος με εξαιρετικές επιδόσεις στις ψευδείς δηλώσεις, υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Ααα... να μην ξεχάσω και τις πρωταθληματικές επιδόσεις του, ως προς την ιταμότητα και θρασύτητα δηλώσεων. Στο καλό ... Και καλό θα ήταν να μην ξανασυναντηθούμε. Ας φροντίσουμε όλοι για αυτό. Και κυρίως ο ίδιος.
 6. Φίλτατε doctor αγνοείς πως "...Ενόψει των προαναφερθέντων, τα εν θέματι αιτήματα δεν είναι υποχρεωτικώς ικανοποιητέα, δεδομένου ότι αφορούν σε μη ήδη συντεταγμένα και άρα μη υπαρκτά έγγραφα, δηλαδή στατιστικά στοιχεία, τα οποία δεν τηρούνται ήδη σε οποιοδήποτε αρχείο του Υπουργείου Οικονομικών, δύνανται όμως να δημιουργηθούν μετά από εντολή στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, η οποία θα τα εξάγει από τη βάση δεδομένων της , αφού καταρτισθεί από εξειδικευμένους υπαλλήλους της ειδικός, ξεχωριστός για κάθε περίπτωση μηχανογραφικός κώδικας και υπάρξει μέσω αυτού ανάλογος χειρισμός της προαναφερόμενης βάσης δεδομένων....", άρα αφου δεν είναι... σε μη ήδη συντεταγμένα και άρα μη... τα οποία δεν... δύνανται όμως.. η οποία θα... αφού καταρτισθεί από... ξεχωριστός για κάθε περίπτωση... και υπάρξει (μέσω αυτού βεβαίως-βεβαίως) ανάλογος... της προαναφερόμενης βάσης (ξανά βεβαίως-βεβαίως), υπάρχει και η σαφέστερη εκείνη δήλωση, διατεινόμενη τα ακόλουθα: http://www.koolnews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/i-apisteuta-akatalavistiki-dilosi-kalatzi-pou-thimize-ton-paragonta-tou-edessaikou/ ... Κατόπιν των ανωτέρω διαβάζω τις εγκυκλίους..., συγγνώμη δελτία τύπου... ή twitter, ΙΚΑ, ΥΠ.ΟΙΚ. κ.λπ. και νιώθω πως διαβάζω αριστουργήματα της Ελληνικής λογοτεχνίας. Γιατρέ (ή αλλιώς doctor) τα χάπια να συνεχίσω να τα παίρνω ή να αλλάξω συνταγή ? Κατά το Μάιο μήνα θα δω καλυτέρευση ? Πόσο ακόμα ρε π..στη μου, πόσο ?
 7. Η απήχηση της κίνησής μας αποδεικνύεται καταλυτική. Το αυθόρμητο και εκ βάθρων αναδεικνυόμενο πανικοβάλει, ακόμα μια φορά, τις οργανωμένες μειοψηφίες. Μειοψηφίες που ασθμαίνουσες βαίνουν προς άγραν αφενός και αφετέρου σε προσπάθεια απαξίωσης της κίνησης και ταυτόχρονης εκμετάλλευσής της. Σκεφθείτε μονάχα τούτο: Η 7η Μαρτίου 2014 από εμάς ορίσθηκε ως ημέρα συγκέντρωσης και παρά τις προσπάθειες, έντονες προσπάθειες, να καταγγελθούμε ως και γω δεν ξέρω τι, δεκάδες φορείς, από αυτούς που έκαναν πως μας αγνοούν ή ανοιχτά τέθηκαν απέναντι, ορίσανε την ίδια μέρα ως προσκλητήριο συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας! Έγραφα (και δεν διεκδικώ δάφνες για αυτό) πως πρέπει να προσέξουμε πάνω από όλα τον "εσωτερικό" εχθρό. Τούτη τη φορά εκδηλώθηκε με βραδύτητα (λόγω της καθημερινής και με μεγάλα βήματα συσπείρωσής μας μέσω των αλεπάλληλων καθημερινών υπογραφών), αλλά με μεγάλη βαρύτητα καθώς χρησιμοποίησε και την συνδικαλιστική κίνηση που ελέγχει. Τηρουμένων των αναλογιών, για τους παλιότερους, θυμίζει την Α-ΕΦΕΕ και εκείνο το τεύχος Νο 8: Ότι μας ξεπερνάει, αρχικά θα το καταγγείλουμε και κατόπιν θα παρέμβουμε για να το πάμε "εντός γραμμής" και αργότερα να το εκμεταλλευθούμε... Για την συνδικαλιστική μας ηγεσία και τους λοιπούς κήνσορες και θεράποντες του λογιστικού σώματος, ότι και να πούμε αποδεικνύεται μικρότερο από την πραγματικότητα... Ωστόσο κρίνοντας από την όποια καλή και κακή εμπειρία που κουβαλάω, η κίνησή μας κινδυνεύει να εκτονωθεί και σταδιακά, μετά την 7η Μαρτίου 2014, να μαραζώσει. Οι αιτίες δεν είναι θέμα του παρόντος σημειώματος. Γνωρίζω πως αυτό που προτείνω έχει απορριφθεί, όμως θεωρώ ως μοναδικό αποτελεσματικό (και αν...) δρόμο την ίδρυση - ανάδειξη πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου. Έστω και αν η πρόταση έχει απορριφθεί, την επαναφέρω. Εκτιμώ πως αλλιώς θα γευθούμε μονάχα τη χαρά πως κάποια στιγμή εκφράσαμε το σώμα καλύτερα από κάθε επαγγελματία συνδικαλιστή, από κάθε κοιμώμενη (στην καλύτερη για αυτήν περίπτωση) ηγεσία του σώματος που πορεύεται αντάμα με τους γνωστούς κήνσορες και θεράποντες και πως αποτελέσαμε την πρώτη ύλη μιας ακόμα, εντυπωσιακής έστω, φωτοβολίδας. Αυτό θέλουμε? Ή μήπως το αυθόρμητο να περάσει στη σφαίρα του συνειδητού, του οργανωμένου και του ανεξάρτητου από κάθε λογής γκέμια και παρωπίδες? Πάμε δυνατά!
×
×
 • Create New...