Jump to content

PROEDROS

Silver members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PROEDROS

 1. Καλησπέρα συνάδελφοι, Μήπως ξέρει να μας πεί κάποιος πόσα KB (Kilobite) ; Πρέπει να είναι τα συννημένα (σαρωμένα) Απόφαση μονομερούς επιβολής εκ περιτροπής απασχόλησης και συμβάσεις.
 2. Το κακό είναι ότι αφού υποβάλλουμε εκμετάλλευση και Ισολογισμό δέν υπάρχει pdf να τυπώσουμε .
 3. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με το Ε7, φτιάχνω το αρχείο μου για υποβολή και όταν του δίνω εκτύπωση ανάλυσης το πεδίο ημέρες εργασίας είναι κενό και το πεδίο φόρος που αναλογεί έχει παρει το ποσό 300. Όταν έκανα ένα πείραμα και έβαλα στον φόρο που αναλογεί 300 και στις μερες εργασίας μηδέν , στην εκτύπωση βγήκε το 300 στις ημέρες εργασίας και στα σύνολα το 300 πηγε στον φόρο που αναλόγεί.
 4. Ο ΜΣκκ θέλει 5 δεκαδικά αλλιώς βγαίνει μήνυμα λάθους . Επίσης ο αυτοέλεγχος θέλει υπογραφή λογιστή.
 5. Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα και καλη εβδομάδα, Θα ήθελα να μου προτείνετε βιβλιογραφία για sale & lease back !!! Απο την μικρή έρευνα που έκανα δέν υπάρχει βιβλίο που να αφορά μόνο αυτό το θέμα, ενώ υπάρχουν διάφορα βιβλία που το έχουν ώς απλό θέμα ενώ θεωρώ ότι έίναι κάτι σημαντικό για να ανπτύσσεται σε 10 - 20 σελίδες ενός βιβλίου. Ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι σε όλους.
 6. Ένα τεστ θα μας πείσει όλους. Παίρνουμε τηλ. στο ΕΒΕΑ και στο Επαγγελμ.επιμελητήριο για να δούμε που ανήκουν οι ΟΕ λογιστών . Η απάντηση είναι ίδια : Ανήκετε σε εμάς. !!!
 7. ΚΑΙ άλλο ένα ευχαριστώ εκ των υστέρων δέν βλάπτει Ευχαριστώώώώωώωώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώ
 8. Επειδή προφανώς μου διαφέυγει και όσο και άν ψάχνω δέν υπάρχει ο παραπάνω ΚΑΔ κατονομαζόμενος μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου δώσει μία ιδέα τί να δηλώσω στο μητρώο . Ευχαριστώ έκ των προτέρων.
 9. Για αυτό τον λόγο έχεις την επιλογή να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις ό,τι θέλεις!!!!
 10. Συγχαρητήρια για τη άψογη δουλειά σου, που μας προσφέρεις κάθε χρόνο αμισθή !!! Τελικά το κάνεις για την δόξα!!! Άντε δοξάστε τον άνθρωπο!!!!!!!!
 11. Στην περίπτωση της αλλάγής ταυτότητας εργοδότη φυσικού προσώπου πρέπει να γίνει δήλωση μεταβολών στο ΙΚΑ εντός 30 ημερών ; Εγώ αντιλαμβάνομαι πως ναί αλλά θα ήθελα και άλλες απόψεις. Ευχαριστώ
 12. 8,982 downloads

  O κόπος μου για όλους τους συναδέλφους που αγαπάνε το excel.
 13. Ονομα αρχείου: Εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ 2007 σε excel Ονομα κααταχωρητή: PROEDROS Το αρχείοπ καταχωρήθηκε: 10 Feb 2007 Το αρχείο ανανεώθηκε: 11 Mar 2008 Κατηγορία: ΦΠΑ O κόπος μου για όλους τους συναδέλφους που αγαπάνε το excel. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο
 14. Η απλότητα της αλήθειας...όλο το μεγαλείο της
 15. υπό" ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ" Μοντέρνες δουλειές Στις σύγχρονες επιχειρήσεις η εργασιακή σκλαβιά επανήλθε λουστραρισμένη, αλλά εξίσου εξοντωτική. Η μοίρα του σπουδασμένου εργαζόμενου είναι δυσμενέστερη από του αγράμματου εργάτη Ο πραγματικός πλούτος της χώρας παράγεται στο χωράφι και στο εργοστάσιο• γι' αυτό οι αγρότες και οι εργάτες δεν διανοήθηκαν ποτέ να επικαλεστούν κάποια νεφελώδη ιδεολογήματα για τη δουλειά τους. Η προσφορά τους είναι αυταπόδεικτη. Αντιθέτως, οι απασχολούμενοι στον τριτογενή τομέα, των υπηρεσιών, δεν αρκούνται στην υψηλότερη αμοιβή που εισπράττουν• αγωνιούν να δώσουν και
 16. Η πτώση της "αυτοκρατορίας" ξεκίνησε και σιγά σιγά μπαίνουμε στο κύκνειο άσμα της.
 17. Στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων θα πάς να πληρώσεις το φόρο υπέρ Δήμου κτλ.
 18. Καλημέρα μόλις σήμερα το είδα και εγώ και τηλ στο ταμείο. Το ΦΕΚ έχει εκδοθεί 07.03.2005 και ισχύει απο τότε.
 19. Για μπές στο http://www.asxetos.gr γιατί απο ότι θυμάμαι έχει αριθμοδείκτες
 20. Ο Στ. Χώκινγκ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εάν ο άνθρωπος θέλει να εξελιχθεί περισσότερο και να προχωρήσει μπροστά η ανθρωπότητα, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μεταλλάξει το DNA του. " Συνεπώς καλό είναι να νιώθουμε ευγνώμονες που θα είμαστε απο τις τελευταίες γεννεές που θα πεθάνουμε άνθρωποι και όχι συναρτήσεις μικροτσίπ κ.α."
 21. [b]Μάχες που χάθηκαν είναι μόνο αυτές που δεν έγιναν ποτέ. Βάζω στοίχημα με όλους εδω μέσα ότι σε 6μήνες με ένα χρόνο θα έχεις βρεί δουλειά γιατί ο κλάδος μας έχει μεγάλη απορρόφηση αρκέι να βρείς τους ανθρώπους που θα ποντάρουν σε εσένα. Γιατί αν η γνώση ήταν κάτι το αποκρυφηστικό δεν θα υπήρχε αυτό το site. Αυτοί οι συνάδελφοι που δεν μοιράζουν την γνώση είναι επαγγελματικά ανασφαλείς και θα είναι και σε όλη τους την ζωή. Εσύ ψάξε αυτούς που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις... Φιλικά (Το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο έστω και στις δύσκολες οικονομικά μέρες μας)
 22. Πλέον θεωρούμε αναμφίβολα ότι η ελευθερία που βιώνουμε είναι μία πραγματικότητα, είναι ένα γεννετήσιο δικαιώμα ... Αλλά τελικά πόσο ελεύθεροι είμαστε ; Σε πόσες πτυχές και εκφάνσεις της ζωής μας είμαστε ελεύθεροι; Νιώθουμε πραγματικά ελέυθεροι ; Και πως ορίζει ο καθένας την ελευθερία του; Η ανάγκη συνύπαρξης, η ανάγκη συγκρότησης κοινωνιών μήπως έχει θυσιάσει την πραγματική ελευθερία στον βωμό της εύρυθμης λειτουργίας των κοινωνιών; Οι κανόνες και οι νόμοι μήπως παραβιάζουν τον όρο ελευθερία ή μήπως είναι το ελάχιστο κόστος που έπρεπε να πληρωθεί απο όλους μας ώστε το κοινωνικό μοντέλο να π
 23. Παραπέμπω σε ένα βιβλίο του Έριχ Σόερμαν ¨ο Παπαλάγκι¨ Ο ύμνος της αποξένωνσης του σύγχρονου ανθρώπου απο την φύση. Η φύση είναι ίσως το μόνο πράγμα που δεν έχουμε υποτάξει... ακόμα. http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=68424
×
×
 • Create New...