Προς το περιεχόμενο

THE ART OF ROLLING

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  81
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον THE ART OF ROLLING

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 02/08/1967

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 1. Ευχαριστώ , το είδα τώρα το απόγευμα.
 2. Και εγώ σήμερα είδα το ίδιο μήνυμα. Νόμιζα πως κάτι έκανα λάθος εγώ.... Άρα....οψόμεθα...
 3. THE ART OF ROLLING

  Ισχύει παράταση ρύθμισης των εκατό δόσεων

  και εγώ ξέχασα να κάνω σε 2 πελάτες[email protected]#$%^&* καλό βράδυ
 4. Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές , αν και μάλλον τις δέχτηκα κατά λάθος.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους (άντρες/γυναίκες) , να μας δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να βγάλουμε άλλη μια χρονιά, και πάνω απ΄όλα ΥΓΕΙΑ !!! Ιωάννα Νικολαϊδου
 5. Σήμερα το πρωι μίλησα με την εταιρεία που υποστηρίζει τα προγράμματά μου και με ενημέρωσε ότι από την Γ.Γ.Π.Σ. τους ενημέρωσαν ότι αφαιρούν από τον πίνακα 6 τους κωδικούς 653-654 και περιμένω νέα αναβάθμιση
 6. έχω και εγώ μια τέτοια περίπτωση και φαντάζομαι ότι είναι ανάμεσα στις 62.000 αιτήσεις που θα ελεγχθούν...
 7. κάθε πρωτομαγιά ήξερα ότι θα πιάσω τον ΜΑΗ..... για αύριο δεν είμαι και τόσο σίγουρη τι θα πιάσω.....
 8. Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 9. επειδή δεν είμαι και ο πρώτος γκατζετάκιας του κόσμου , ρωτάω, κάνω κάτι λάθος ή όντως δεν έχουμε πρόσβαση στο TAXISNET?
 10. κάτι μου λέει ότι το "σύστημα" θα πέσει και μάλιστα γύρω στις 09/05 και θα πρέπει να ξανακάνουμε τις αιτήσεις για να το δικαιούνται αυτοί που σήμερα απορρίπτονται και για να το απορρίψουν σ αυτούς που σήμερα το δικαιούνται.... Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων 30/06/2014 ....τυχαίο?
 11. στον 657-658. όταν κάνεις την υποβολή της δήλωσής σου, ανοίγει νέο παράθυρο και εκεί σου ζητάει συγκεκριμένα να δηλώσεις ότι είναι από επίδομα στήριξης παιδιού . Πριν λίγο εκτύπωσα και από την σελίδα του ΟΓΑ την αντίστοιχη βεβαίωση .
 12. και εγώ μόλις επέστρεψα από ΔΟΥ. έχω δύο δικές μου διακοπές ο ελεγκτής έχει "γονατίσει" δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω μέχρι 31/03 (μου το διαβεβαίωσε) και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει μετά
 13. εμένα μου αρέσει ο καναπές μου.... αλλά αυτό δεν θα το χάσω με τίποτα....
 14. λόγοι υγείας με κρατάνε στη Θεσ/νίκη... κόλλησα όμως τις αφίσες στο γραφείο!!! θα απέχω απ τα καθήκοντά μου το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, πρώτα απ΄όλα για μένα και μετά για όλους μας. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!
×