Προς το περιεχόμενο

PIRATIS

Silver members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    1.372
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    6

Δραστηριότητα φήμης

  1. Like
    PIRATIS got a reaction from 125883623 in περιοδικο'' η φορολογικη μου δηλωση '' και απορια σε ερωτηση -απαντηση σελιδας 31.   
    με βοηθησες πολυ με αυτα που εγραψες.  ο  γονιος δεν πειραζει καθολου τον 007 παρα μονο συμπληρωνει τον πινακα 8 με τα στοιχεια του παιδιου. πηγαινοντας μετα το παιδι να κανει τη δηλωση του βαζοντας φιλοξενια στον πινακα 6 , το συστημα το δεχεται γιατι διασταυρωνεται ο πινακας 6 του  με τον πινακα 8 του πατερα του οτι ειναι εξαρτωμενο μελος. οποτε περιττευει οποιαδηποτε εμπλοκη του 007 και δεν τον πειραζουμε καθολου
    . Αρα το περιοδικο εχει δικιο.
    το τρικ που περιεγραψες πιο πανω το αποφευγεις κανοντας πρωτα τη δηλωση του πατερα συμπληρωνοντας τον πινακα 8 ( χωρις να πειραξει τον 007 ) . Μετα κανοντας τη δηλωση το παιδι βαζοντας φιλοξενια θα το δεχτει το συστημα αυτοματα λογω του πινακα 8 που φαινεται εξαρτωμενο μελος και δεν θα του χτυπησει λαθος  οτι δεν εχει δηλωσει φιλοξενια ο πατερας του..
  2. Like
    PIRATIS got a reaction from EvangeliaK in Βεβαιωσεις αποδοχων μισθων , συνταξεων - επιχειρηματικης δραστηριοτητας και υποβολη ετησιου αρχειου 2020   
    Με βαση την ΠΟΛ  1035 /2021 που εκδοθηκε σχετικα με το τυπο και το περιεχομενο των  βεβαιωσεων των ετησιων αποδοχων σε μισθωτους κλπ , θα στειλουμε ετησιο αρχειο  φετος ? Δεν καταλαβαινω σε ποιους αναφερεται . Περσι δεν στειλαμε γιατι τους καλυπταν οι μηνιαιες προσωρινες δηλωσεις που υποβαλλονται απο εμας. Αλλαξε κατι και θα ανοιξει φορμα υποβολης με τους μισθους του ετους ? Εχω χαζεψει τοσο με δαυτους που δεν ειμαι σιγουρος για το νοημα αυτων που διαβαζω. Για το τι πρεπει να στειλω ή να μην στειλω.
    Υ.Γ. Εδω για την επιστρεπτεα 6 με οριστικοποιημενες αιτησεις εκδηλωσης ενδιαφεροντος μου γραφει σημερα οτι δεν εχει εκδηλωθει στους περισσοτερους......................και δεν μπορω να υποβαλω αιτηση χορηγησης.
    Τους εχει φοβηθει το ματι μου. Παρακαλω ας επιβεβαιωσει καποιος αν θα σταλουν ετησια αρχεια μισθων για το 2020.Ευχαριστω πολυ....
  3. Upvote
  4. Like
    PIRATIS got a reaction from Παυλάκης in ANAΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ   
    Ε ναι αυτα δεν λεμε τοση ωρα πριν ? απο 1-52  μπορεις να βαλεις αναστολη 1/2-28/2. Αν ξεκιναει η αναστολη 6/2 και μετα προαναγγελεις μια μερα πριν.
  5. Like
    PIRATIS reacted to HURRICANE33 in Επιστρεπτέα προκαταβολή 4   
    Θα έχει κάτω από 10.000 τζίρο.
  6. Like
    PIRATIS got a reaction from floydpink in Μόνο εγώ έχω πρόβλημα νε το taxisnet;   
    1) αντε τωρα να πεισεις τους ευπαθεις ηλικιωμενους οτι η δοση σεπτεμβριου παει με τον οκτωβριο μαζι , κι αυτοι να επιμενουν να πληρωσουν την πρωτη δοση σεπτεμβριο.
    2) τι φταιμε να κουδουνιζουν τ αυτια μας απο τα τηλεφωνα ολη μερα και να αναγκαζομαστε να τα κατεβαζουμε οπως ( ααδε εφκα οαεδ και λοιποι δημοσιοι οργανισμοι) .
    ΥΓ Προσπαθησα να τα πω με οσο το δυνατον πιο ευπρεπη σχολια..........
  7. Like
    PIRATIS reacted to EvangeliaK in βαρια κινητικη αναπηρια 85% - ολα τα ποσα των συνταξεων δηλωνονται στον 619 ενω οι βεβαιωσεις αναφερουν και φορολογητεα ποσα   
    Στους φορολογουμενους με αναπηρια ανω του 80% ολα τα ποσα απο συνταξεις πανε στον 619 αθροιστικα. ολα εκει θα τα βαλετε
  8. Like
  9. Like
    PIRATIS reacted to HURRICANE33 in Απαλλαγη τελους επιτηδευματος 3 ετη προ συνταξιοδοτησης - Γιατι εξαιρουν την παροχη υπηρεσιων ?   
    Καλησπέρα.
    Ισχύει αυτό που λες.
    Μόνο οι επαγγελματίες με εμπορική δραστηριότητα έχουν την απαλλαγή τέλους επιτηδεύματος.
    Στο γιατί δεν υπάρχει απάντηση.
    Μάλλον, επειδή εκείνοι που παρέχουν υπηρεσίες δεν ασχολούνται με υλικά αγαθά, μόνο με το πνεύμα!
  10. Like
    PIRATIS reacted to HURRICANE33 in EKKAΘΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΗ   
    Πλάκα κάνεις? Εννοείται! Έχουμε σαλέψει όλοι και έχουμε ξεχάσει και τα πιο απλά!
    Καλή συνέχεια!
  11. Like
    PIRATIS got a reaction from MLEADER in ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 25% ΛΟΓΟ ΕΦ ΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟ Β ΤΡΙΜΗΝΟ - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΙΤΗΣΗ...   
    Θελω να στειλω ΦΠΑ Β' τριμηνου πως θα γινει ο συμψηφισμος του ποσου που δικαιουμαι λογω εφ απαξ καταβολης του Α τριμηνου? Το ποσο φαινεται στην προσωποποιημενη πληροφορηση και εχω Κανει και αιτηση οτι θελω να γινει ο συμψηφισμος στο ΦΠΑ.
  12. Like
    PIRATIS got a reaction from ponzi in Tηλεκαταρτιση επιστημονων - ελεγξτε λογαριασμους - μπηκαν χρηματα   
    ωρα 2 το μεσημερι εμφανιστηκαν τα 600 στο λογαριασμο μου. καντε ελεγχο κι εσεις αν σας πιστωθηκαν
  13. Upvote
    PIRATIS got a reaction from HURRICANE33 in ΤΟ TAXIS NET ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
    Ελεος και σημερα. Προγραμματιζουμε ραντεβου στο πλαισιο να τηρουμε τα μετρα προστασιας κι εχουμε τον πελατη ( κυριως ηλικιωμενους ) να περιμενει ποτε εκει στην ΑΑΔΕ θα λειτουργησουν την εφαρμογη για να  μπορεσουμε να τους εξυπηρετησουμε!!!!
    Σεβαστειτε επιτελους καποιους ανθρωπους!!!!
  14. Like
    PIRATIS got a reaction from papfotoe in Tελικα οι 45 μερες αναστολης υπολογιζονται απο την ημερομηνια της πραγματικης αναστολης ή απο την ημερομηνια αποστολης της αιτησης?   
    Τελικα σε πληττομενη επιχειρηση  οι μερες αναστολης για τη συμπληρωση των 45 ημερων  υπολογιζονται απο την ημερομηνια της πραγματικης αναστολης η απο την ημερομηνια αποστολης της αιτησης? (  π.χ  πραγματικη  αναστολη 1/4 και υποβολη αιτησης 6/4 ) . 
  15. Upvote
    PIRATIS got a reaction from skylogiannis in Tηλεκαταρτιση επιστημονων - ελεγξτε λογαριασμους - μπηκαν χρηματα   
    ωρα 2 το μεσημερι εμφανιστηκαν τα 600 στο λογαριασμο μου. καντε ελεγχο κι εσεις αν σας πιστωθηκαν
  16. Like
    PIRATIS reacted to PROAKIS in OE και 800. εχει ηδη δηλωσει επαγγελματικο απο παληα. πρεπει να ξαναδηλωσει τον ιδιο. ετσι ομως θα φαινεται και ταμιευτηριου για καταναλωτικες δαπανες στην ενοτητα ο λογαριασμος μου.   
    βάλε βρε pirati ;ena iban ,να μπει το χρήμα και κάθε είδους επιστροφή της εταιρείας ,από δω και πέρα εκεί θα μπαίνουν.
    ένα που να είναι δικαιούχος η εταιρεία φυσικά.
    τι κληρώσεις και λοταρίες για όλα θα είναι αυτός.  ότι είναι να λαμβάνεις σε αυτόν θα μπαίνει.
     
     
  17. Like
    PIRATIS got a reaction from PETROMANOF in Αρθρο ΕΦΕΕΑ ( Νικος Καβουρινος ) 13 απαντησεις σε κυρια ερωτηματα - σχετικα με ερωτηση 10 δωστε μια καλυτερη επεξηγηση   
    Ο κυριος συντακτης του αρθρου   στην 10η ερωτηση αναφερεται και στις πληττομενες επιχειρησεις χωρις προσωπικο και την πλατφορμα υποβολης για το δικο τους 800αρι, Λεει οτι υποβαλλουν αιτηση στην ιδια πλατφορμα κι αυτοι .  Ωραια και που να παμε στα ειδικα εντυπα ? εκει γραφει για αναστολη συμβασεων. Συμβασεις δεν υπαρχουν αφου δεν απασχολει εργαζομενους. εκπτωση ενοικιου δεν υποβαλλει γιατι δεν ειναι σ' αυτες που εκλεισαν απο δημοσια αρχη. Αρκει δηλαδη μια μηδενικη υποβολη μονο με τον τιτλο πληττομενη ή τελικα περιμενουμε καποια αλλη πλατφορμα. Υπ οψη η επιχειρηση δεν ανηκει σε ΚΑΔ επιστημονων που θα υποβαλλουν στις 6/4 . Παιρνουν πελατες και δεν ξερουμε τι να απαντησουμε. ΒΟΗΗΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ. 
    Ειδα παρομοιες αποριες και σε αλλο post αλλα ολοι εχουμε μεινει με την απορια!!!!
     
     
  18. Upvote
    PIRATIS got a reaction from gapdk in Απόκτηση Κατοικίας από τη σύζυγο χωρίς εισοδήματα και Ανάλωση Κεφαλαίου από τον Υπόχρεο   
    Σωστα τα λες κατι καταλαβα. Απλα η πρωτη σου αναρτηση μου θυμισε προεδρο εδεσσαικου...... αν δεν τον γνωριζεις googlare και θα καταλαβεις τι εννοω.....
  19. Like
    PIRATIS got a reaction from gapdk in Απόκτηση Κατοικίας από τη σύζυγο χωρίς εισοδήματα και Ανάλωση Κεφαλαίου από τον Υπόχρεο   
    η επομενη απαντηση σου ηταν πιο κατατοπιστικη. εδω δεν βγαινει συμπερασμα τι εννοεις. τοτε μονο δεν ισχυουν και τα δυο αλλα μονο το ενα ΑΥΤΟΥΝΟΥ................. ΠΙΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ...
  20. Like
    PIRATIS reacted to spirosvii in Μείωση ασφαλιστικών εισφορών από 01/06/2019   
    Άλλαξε:
    106 -> 19,2% εργαζομένου 27,96% εργοδότη Σύνολο 47,16%
  21. Like
    PIRATIS got a reaction from jbgate4 in ΝΠ - αυτοματη εμφανιση τελους επιτηδευματος στο εντυπο Ν, αλλα και αυξηση κερδων λογω μη εκπιπτομενης δαπανης   
    Για να κανω τετοιες ερωτησεις δεκαπενταυγουστο καταλαβαινετε,Συναδελφε αυτη η δουλεια μου αφησε κουσουρια πολλα.το κυριοτερο εκτος του αγχους ,επιφορτιστηκα και με κρισεις πανικου,πραγμα που καθιστα αδυνατη την απομακρυνση μου απο τα αστικα κεντρα , και ο νοων νοειτο τους λογους. ανασφαλεια , ελλειψη γιατρων, νοσοκομειων σε νησια κλπ.
    να ειστε καλα και να περνατε καλυτερα οσοι επιβιωνετε απ αυτο το επαγγελμα.
  22. Upvote
    PIRATIS got a reaction from DC033595542 in ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΦΠΑ ΜΕ ΤΑ 6 ΔΙΜΗΝΑ ( ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ)   
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΦΠΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ 6 ΔΙΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 2001 -2002 .....,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
    ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ 2001;
  23. Upvote
    PIRATIS got a reaction from SOTIRIOS in Υπεύθυνη δήλωση θα καταθέτους οι λογιστές - φοροτεχνικοί στο ΟΕΕ για την άσκηση του επαγγέλματός τους.   
    ψαχνοντας στην ιστοσελιδα του ΟΕΕ βρεθηκε η λυση. προυποθεση για την εκτυπωση των ταυτοτητων πληρωμης των 30 και 15 ευρω ειναι η τακτοποιηση των ταμειακων σας υποχρεωσεων. αρα πρωτα πληρωνεις  αν χρωστας και μετα σου δινει το δικαιωμα για τα υπολοιπα.
     
  24. Upvote
    PIRATIS got a reaction from DimitrisD in βεβαιωση αποδοχων   
    Διαβασαμε την αποφαση αλλα λεει για μερισματα.Τα καθαρα κερδη που απομενουν μετα το φορο λογιζονται για μερισματα? τι ειναι αυτο παλι. Δηλαδη θα στειλουμε για ΟΕ με απλογραφικα το αθροισμα των κωδικων 431 του Ε1 των μελων? Γιατι το λεκτικο του 431 γραφει για καθαρα κερδη απο συμμετοχη σε ΝΠ. Δεν τους αρκει το εντυπο Ν που τα γραφουμε ξεκαθαρα? Μια επιβεβαιωση αν στελνουν αυτες οι εταιρειες με απλογραφικα.
  25. Upvote
    PIRATIS got a reaction from DimitrisD in ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΥΦ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?????   
    Τωρα σωθηκαμε!!! ο αλλος πρωτοστατουσε στα διοδια να μην πληρωνουμε και τωρα που μας σερνουν στα δικαστηρια κανει την κοτα!! αληταμπουρες
     
×
×
  • Δημιουργία νέου...