Jump to content

MΙΛΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

simple Members
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MΙΛΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

 1. Τώρα οι της ΠΟΦΕΕ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι....εξάλου μας είχαν προειδεάσει, ότι η παράταση θα ήταν μέχρι 26/9, άλλο που το υπουργείο έδωσε μέχρι 20/9 για να μην καλομαθαίνουμε... Αυτά κύριοι δεν είναι τυχαία....
 2. Και καμιά ντοματούλα μαζί με κανένα αβγουλάκι ίσως και λίγο γιαουρτάκι...έτσι για τη λιγούρα βρε αδερφέ...!!!!
 3. Μες την ώρα που αναρωτιόμουν "...πως και δεν έχει βγει κανένας να υπερασπιστεί το σύστημα που - μας - δουλεύει..."
 4. Εμ βέβαια....με τόσο δυνατή εκπροσώπηση που έχουμε σαν κλάδος, είναι βέβαιο πως μια τέτοια κίνηση θα πιάσει τόπο...(βλ.αποχή στην υποβολή Δ.Φ.Ε.). Δίνουμε που δίνουμε δικαιώματα, καταπίνοντας αμάσητα τα χίλια μύρια όσα του φανεί του λωλοστεφανή, να δώσουμε και χώρο στα παράσιτα του κλάδου να βρουν ευκαιρία να μπουκάρουν.... Ηθελέστα και παθέστα !!! Εύχομαι τα χειρότερα να μην έλθουν ΠΟΤΕ !!!
 5. Η περίοδος λειτουργίας δεν είναι ενεργή γιατί -πότε ήταν-, λόγω αδράνειας βλακείας και ανικανότητας, έληξε ο διαθέσιμος χρόνος της. Θα γίνει αυτόματα επανάληψη φόρτωσης της σελίδας σε 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, καλέστε ένα παπά, ένα διάκο και ένα ψάλτη για να κάνουν ένα τρισάγιο !!! Παράπονο όμως για την ταχύτητα του μηνύματος δεν πρέπει να έχουμε...το ρίχνει σφαίρα με τη μία !!!
 6. Ούτως ή άλλως υποβολή με τα έως τώρα δεδομένα της μακακισμένης εφαρμογής δε γίνεται άρα.....
 7. Πάλι την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. την άδειασαν και την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, μήπως μας δείχνουν κάτι ;;; Εξωφρενικό με μια καταρρέουσα εφαρμογή, σε ένα ανεπαρκές σύστημα - taxis - δίνουν παράταση ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ !!!!
 8. Συνάδελφε, απλά απέχουμε κάποιοι όχι η πλειοψηφία...η Αθήνα και η Θεσσαλονική σε ποσοστό 30% κατά τα λεγόμενα.... Έχω ήδη προτείνει να κινητοποιήθουμε μέσω των τοπικών μας συλλόγων κλείνοντας τις ΔΟΥ. Δεν μπορούμε να καθόμαστε να περιμένουμε....σαν το " πέσε πίτα να σε φάω " χρειάζεται δυναμική, τα παρακάλια δεν μου πάνε, αρχίζω να φτάνω - όπως όλοι μας - στα όριά μου. Τι στο καλό, δεν ζητάμε δα και κάτι παράλογο, ζητάμε το αυτονόητο. Ποιός μπορεί να αποδώσει με τέτοια πίεση χωρίς να μην κάνει λάθη και τα λάθη τα πληρώνουμε πάλι εμείς. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ".....θα το αφήσοουμε δυο τρεις μέρες ανοικτό και θα το κλείσουμε, για να το ξανανοίξουμε αν και εφόσον και τρίχες κατσαρές !!!! " Η συνάντηση της Πέμπτης τελείωσε τα δικά μας ζόρια όμως παραμένουν.....και η ώρα είναι 2:55 !!! Καληνύχτα και καλη δύναμη !!!
 9. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ;;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ;;; ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΑΝΤΣΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ" !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;; ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ;;; ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
 10. Τι ωραία.... Τώρα τι θα κάνουμε ;;; Θα περιμένουμε στο παρακαλετό ;;; Δώσε και σε μένα μπάρμπα δυο μερούλες ακόμη ;;; ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ !!!
 11. Με το σεις και με το σας δε βγαίνει...πρέπει να γίνουμε πιο πιεστικοί. Απόψή μου, αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχουμε αποτελέσματα τότε οι κατά τόπους συλλόγοι σε συνεννόηση με την ΠΟΦΕΕ να καλέσουν τα μέλη τους και να κλείσουμε τις ΔΟΥ αφού πρώτα κλείσουμε τα γραφεία μας !!!!! Αλλιώς δεν καταλαβαίνουν, τουλάχιστον έτσι θα ακουστούμε περισσότερο και θα την ακούσουν και αυτοί με τη σειρά τους.
 12. Αν τα νούμερα είναι σωστά, τότε να κλείσουμε τα γραφεία !!! Να βγούμε στους δρόμους, να διαμαρτυρηθούμε, να κλείσουμε τις Δ.Ο.Υ., με μπροστάρηδες τους κατά τόπους συλλόγους και να επισκεφτούμε και......κανένα απεργοσπάστη !!!
 13. Από ποιόν περιμένεις να σου πει ;;; Ο Θεοχάρης τη Δευτέρα έλεγε ότι έχουν υποβληθεί 1.800.000 και μόλις χθές έλεγε 2.000.000 !!! Δηλαδή μέσα σε δύο μέρες 200.000 δηλώσεις και απ΄την άλλη είπε πως στέλνονται περίπου οι μισές απ΄ότι μπορει να αντέξει το σύστημα (υποτίθεται ότι αντέχει 150.000 ημερησίως)!!! Αντίστοιχα πέρσι με λιγότερες υποχρεώσεις ήταν περίπου στο 1.000.000 !!! Τι να λέμε τώρα ;;;
 14. Συγχαρητήρια στο σύλλογο Χανίων και σε σας προσωπικά κύριε Σταυρουλάκη !!! Παρόλο που δεν σας γνωρίζω προσωπικά, οφείλω να σας συγχαρώ και να ευχηθώ οι προσπάθειες να πιάσουν τόπο για το καλό όλων μας. Spiros Kerk,.....οι δικοί μας είναι αλλού....θα πλησιάσουν όμως που θα πάει.....
 15. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ !!! Ο τουίτι είπε τα αυτονόητα για τα φυσικά πρόσωπα αλλά για τις εταιρείες ;;;;;;;;;
×
×
 • Create New...