Jump to content

muzik79

simple Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by muzik79

 1. Πήγα και ρώτησα και μετά από συζήτηση μου είπαν οτι το σωστό είναι ο εργαζόμενος να ξέρει ποιες μέρες δουλεύει αλλά να μην ασχολούμαι και πολύ με τροποποιήσεις συμβάσεων. Να φτιάξω μια σύμβαση που να λέει τις ώρες και τον αριθμό ημερών και από κάτω να γράψω ως συννημένο πρόγραμμα και μετά συμπληρωματικό ωραρίου. Δεν είναι πολύ σωστό αλλά δεν είναι και λάθος. Τώρα άν δουλέψει παραπάνω μέρες από τις δηλωμένες καλό είναι εκεί να κάνω σύμβαση νέα. Προσωπικά θα ανεβάζω μόνο πίνακα και τίποτα άλλο. Ούτε αλλαγές συμβάσεων ούτε τίποτα. Σε καμία περίπτωση. Κουράστηκα πια.
 2. Είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω. Πρέπει να ξέρει και καλά ο εργαζόμενος τις μέρες.
 3. Φίλε μου αυτό ακολουθούσα για καιρό. Έστελνα μόνο συμπληρωματικό. Τώρα τελευταία το γύρισα πάλι γιατί με άγχωσαν. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω.
 4. Όπως έγραψα πριν, δεν μπορείς να προσθέτεις ημέρες ή ώρες χωρίς νέα σύμβαση και νέο τροποποιητικό πίνακα και πόσο μάλλον μόνο με έναν απλό συμπληρωματικό. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να έφτιαχνες μια σύμβαση και μετά με ένα πρόγραμμα και έναν συμπληρωματικό να τον κάνεις ότι θέλεις. Αυτή ήταν η απάντηση από τον επόπτη. Το θέμα είναι οτι δεν παλεύεται αυτό το σύστημα. Κάθε εβδομάδα νέες συμβάσεις και νέοι πίνακες.Έλεος.
 5. Αλλά σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν υπάρχει στάνταρ ωράριο. Οι καφετέριες αλλάζουν κάθε βδομάδα τα ωράρια τους και τους υπαλλήλους.
 6. Είχα ρωτήσει κάποτε στον επόπτη εργασίας και μου είχε πει οτι πρέπει να τους δηλώνουμε στάνταρ ώρες και μέρες. Δεν μπορείς να στέλνεις πρόγραμμα και να τον αλλάζεις κάθε φορά γιατί το νόημα της εκ περιτροπής απασχόλησης είναι οτι τον απασχολείς π.χ. μια φορά την εβδομάδα και πρέπει να του δίνεις το δικαίωμα για ανεύρεση και άλλης δουλειάς. Δεν μπορείς να του αλλάζεις την μέρα όποτε θέλεις. Πρέπει να ξέρει ο υπάλληλος συγκεκριμένα ποια μέρα εργάζεται. Το οποίο γίνεται ανάποδα. Όποτε θέλει ο εργάζόμενος δουλεύει. Άλλα τέλοσπάντων. Γι αυτό σου λέει κάνε τροποποίηση σύμβασης. Για να είναι εν γνώση
 7. Είχα ρωτήσει κάποτε στον επόπτη εργασίας και μου είχε πει οτι πρέπει να τους δηλώνουμε στάνταρ ώρες και μέρες. Δεν μπορείς να στέλνεις πρόγραμμα και να τον αλλάζεις κάθε φορά γιατί το νόημα της εκ περιτροπής απασχόλησης είναι οτι τον απασχολείς π.χ. μια φορά την εβδομάδα και πρέπει να του δίνεις το δικαίωμα για ανεύρεση και άλλης δουλειάς. Δεν μπορείς να του αλλάζεις την μέρα όποτε θέλεις. Πρέπει να ξέρει ο υπάλληλος συγκεκριμένα ποια μέρα εργάζεται. Το οποίο γίνεται ανάποδα. Όποτε θέλει ο εργάζόμενος δουλεύει. Άλλα τέλοσπάντων. Γι αυτό σου λέει κάνε τροποποίηση σύμβασης. Για να είναι εν γνώση
 8. Βρε εγώ συμφωνώ με σένα, απλά πολλοί λογιστές το κάνουν έτσι.
 9. Φίλε ευχαριστώ κατ αρχήν για την απάντηση σου. Το έκανα αυτό ακριβώς που λες αλλά με πρίζοσαν οτι πρέπει να το κάνω έτσι όπως προανέφερα. Οτι κάθε φορά πρέπει να φτιάχνω νέα σύμβαση και τροποποιητικό πίνακα. Έχω πεθάνει. Δεν παλεύεται άλλο.
 10. Καλησπέρα. Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα ώστε να γίνει μια συζήτηση μήπως και βρούμε κάποια λογική λύση. Π.χ. σερβιτόρος σε καφέ. ΤΕΚΜΑΡΤΟΣ με εκ περιτροπής απασχόληση και τα σχετικά. Ωραία. Πες οτι την μια εβδομάδα δουλεύει Δευτέρα και Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα Τρίτη και Σάββατο και πάει λέγοντας. Δηλαδή, με λίγα λόγια δεν υπάρχει στάνταρ πρόγραμμα. Επειδή μου έχει βγει η ψυχή και το λάδι στο να αλλάζω κάθε φορά συμβάσεις, να κάνω pdf, υπογραφές μπλα μπλα μπλα πριν αρχίσει η κάθε εβδομάδα και να προλάβω μην καβαλήσει η παλιά σύμβαση την νέα (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ), μήπως υπάρχει άλλη
 11. Καλημέρα. Από την στιγμή που θα αλλάξει και ο μισθός και η ειδικότητα, θα πρέπει να κάνεις τροποποίηση σύμβασης, Ε9 και Ε4. Αλλιώς θα φαίνεαι λάθος στον πίνακα.
 12. Ίσως ένα τηλέφωνο στον Δήμο της περιοχής για αρχή και μετά βλέπουμε.
 13. Καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Επομένως τον έχω σωστά στην υπαγωγή ΦΠΑ. Απλά αν καταφέρει κάποια σύμβαση τότε με την συγκεκριμένη επιχείρηση δεν θα κόβει. Γιατί μου φαίνεται περίεργο να κανείς έναρξη χωρίς ΦΠΑ σαν τους γιατρούς.
 14. Ευχαριστώ πολύ, Επομένως, μόνο αν υπάρχει σύμβαση. Σαν έναρξη σε ΔΟΥ είναι υπαγόμενος όμως. Δηλαδή, τελειώνει κάποιος μια σχολή δημοσιογραφίας και την επόμενη μέρα κάνει έναρξη. Δεν έχει σύμβαση ούτε κάτι άλλο. Αυτός έχει ΦΠΑ. Σωστά? Γιατί έχω μια διαφωνία με δημοσιογράφο που ισχυρίζεται οτι δεν έχει ποτέ ΦΠΑ. Σαν τους γιατρούς. Είναι απαλλασσόμενος. Προσωπικά θεωρώ οτι είναι υπαγόμενος διότι σε περίπτωση που είσαι κάπου με σύμβαση εξαρτημένης και δεν κόβεις τιμολόγιο με φπα και σε καλεί ένα κανάλι για να καλύψεις ένα και μόνο ένα παιχνίδι, εκεί τι κάνεις? Δεν έχεις ΦΠΑ? Διότι η ΠΟΛ αναφέρει ν
 15. Έναρξη σε ΔΟΥ δημοσιογράφου και δεν έγινε δεκτό το μη υπαγόμενο σε ΦΠΑ. Του πήγα και σύμβαση έργου σύμφωνα με ΠΟΛ 1279/2000. Τελικά έχουν ή οχι ΦΠΑ οι δημοσιογράφοι?
 16. Γνωρίζει κάποιος για το παρακάτω? http://koinsep.org/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CE%B5-6-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CF%83/
 17. Θεωρώ οτι δεν ισχύει το 8,03. Για να μπει ένσημο πρέπει να είναι σε 11,06. Τουλάχιστον έτσι μου το υπολογίζει το πρόγραμμα μισθοδοσίας της Εψιλον. όσες φορές βάζω λιγότερο από 11,06 δεν το μετράει σαν ένσημο.
 18. Θα σου βγάλει 9 ημέρες φίλε μου. Κ εγώ Έψιλον έχω και μου το έκανε. Και μάλλον είναι και το σωστό.
 19. Με μια επανεκκινηση σε ρουτερ και υπολογιστη ξαναμπήκα.
×
×
 • Create New...