Jump to content

[email protected]

simple Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  [email protected] got a reaction from Κρηθέας in Καλό Ταξίδι Sarakine...   
  Καλό ταξίδι να χει !!!
 2. Like
  [email protected] got a reaction from san in Καλό Ταξίδι Sarakine...   
  Καλό ταξίδι να χει !!!
 3. Like
  [email protected] reacted to Christine in 14η Συναντηση μελών Taxheaven forum στην Πάτρα, Νοέμβριος 2017   
  Άντε τώρα να περιγράψεις αυτό που έζησες για ακόμη μία χρονιά με αυτήν την παρέα.......   Σκορπιέ, ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος, είναι τόσο λίγα και φτωχά μπροστά σε όλα αυτά που έκανες εσύ και η  υπέροχη οικογένειά σου...   Μετράμε ήδη 14 συναντήσεις, και κάθε χρόνο συνεχίσει να είναι το ίδιο δύσκολος ο αποχωρισμός και η επιστροφή......   Γέλια, κλάματα, διαφωνίες, συζητήσεις, χορός, τραγούδι, φαγητό, ποτό, βραχνές φωνές στο τέλος.....     Νέες φάτσες που έκαναν το βήμα και ήρθαν στην παρέα μας, παλιές φάτσες που είχαν καιρό να φανούν και επανεμφανίστηκαν,  όλοι τους άνθρωποι όμορφοι, με ένα χαμόγελο και με μία αγκαλιά για όλους....   Να είμαστε πάντα γεροί να ανταμώνουμε.....       Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε για ακόμη μία χρονιά.....
 4. Like
  [email protected] reacted to Christine in 14η Συναντηση μελών Taxheaven forum στην Πάτρα, Νοέμβριος 2017   
  Και εγώ προχθές έκλεισα, μετά απ την προθεσμία που είπε ο Σκορπιός, και όλα οκ. Αρα, μην τρελλαίνεσαι, κλείνεις κανονικά!!!
   
   
  Καλημέρα σε όλους μας και καλό μήνα!!!!
 5. Like
  [email protected] reacted to Christine in 14η Συναντηση μελών Taxheaven forum στην Πάτρα, Νοέμβριος 2017   
  Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκινάμε την προετοιμασία για την επόμενη εκδρομή μας! Μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, αποφασίστηκε η τοποθεσία της επόμενης συνάντησής μας. 
   
  ΠΑΤΡΑ, λοιπόν, σου ερχόμαστε! Βάλε τα γιορτινά σου, βάλε τα όμορφά σου, και άνοιξε την αγκαλιά σου, να δεχτείς την παρέα μας, τον Νοέμβρη του 2017.
   
  Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 6. Upvote
  [email protected] reacted to apostolos in ΕΚΛΟΓΕς ΕΦΕΕΑ 18 02 2017   
  Στις  εκλογές της Ε.Φ.Ε.Ε.Α  που  ξεκίνησαν  εχθές 18 Φεβρουαρίου 2017  και  θα  συνεχιστούν  έως  τις  25/2  και  στα  ερωτήματα  που  προκύπτουν  , οι υποψήφιοι του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗς ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΏΝ απαντούν .


  Δεν θα συμβιβαστούμε με την απειλή της συνυπευθυνότητας και της ποινικοποίησης της δουλειάς μας


  Δεν θα προσαρμοστούμε στην παράνοια της διοίκησης να επιφέρει συνεχείς αλλαγές νόμων διατάξεων και εγκυκλίων που θα πρέπει να εφαρμόσουμε χτες.


  Δεν θα μείνουμε απλοί αποδέκτες και εντεταλμένοι υλοποιητές άδικων φορολογικών εκτρωμάτων σε βάρος εργαζομένων συνταξιούχων αυτοαπασχολούμενων .


  Δεν θα παραμείνουμε χωρίς αντίδραση άμισθοι υπάλληλοι των υπουργείων και κάθε συρρικνωμένης κρατικής υπηρεσίας .


  Θα αγωνιστούμε ώστε να πάψει η πληρωμή στο ΟΕΕ των ετησίων χαρατσιών για την δήθεν επιμόρφωση και το δικαίωμα να εργαζόμαστε .


  Δεν αποδεχόμαστε τον αποκλεισμό μας από κάθε δικαίωμα συμμετοχής στον φορέα που διαχειρίζεται το δικαίωμα στη δουλειά μας και τον διαχωρισμό μας σε πατρικίους και πληβείους. 


  Θα αντιδράσουμε απέναντι στην δήθεν Πιστοποίηση που θα μας στείλει γρηγορότερα στην έρημο της ανεργίας .


  Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στο γεγονός της κατάληψης του επαγγελματικού μας χώρου και των εργασιών μας από τα μεγαθήρια των ελεγκτικών με τα νέα μειωμένα όρια ελέγχου που δρομολογούνται νομοθετικά.


   Θα διεκδικήσουμε αφορολόγητο, αμοιβές αξιοπρέπειας, παροχές στην δημόσια υγεία, παιδεία και κοινωνική προκοπή και δεν θα αποδεχτούμε την φτωχοποίηση με την αποδοχή της αγιοποίησης του χρέους.


  Δεν ανεχόμαστε πλέον την ιδιοκτησιακή αντίληψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δ.Σ της ΕΦΕΕΑ που αντιμετωπίζει τα μέλη των υπόλοιπων παρατάξεων ως παρείσακτους.


  Απορρίπτουμε την αντίληψη περί ΄΄συνεργατών΄΄ της ηγετικής Ομάδας της Ένωσης και την εκούσια υποταγή στα κελεύσματα της εκάστοτε ηγεσίας του Υ.Ο.


  Θέλουμε μια διαφορετική λειτουργία της ΕΦΕΕΑ που θα αναδεικνύει τα καυτά προβλήματα του κλάδου και θα κινητοποιεί τους συναδέλφους να αγωνιστούν για τα δίκαια του κλάδου και την ζωή τους .


  Ψήφο και στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗς ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΏΝ.
 7. Upvote
 8. Upvote
 9. Upvote
  [email protected] got a reaction from mk83 in Κλειστε το, φτιαξτε το και δώστε μας να το δουλεψουμε   
  Παιδιά μάλλον πρέπει να κάνουμε εγκαίρως τις κρατήσεις μας στα αρμόδια ευαγή ΙΔΡΥΜΑΤΑ γιατί προβλέπετε συνωστισμός από λογιστές,άλλος για Λέρο τράβηξε και άλλος για Δρομοκαείτιο !!!!!!!!!!!!!!!
  Μήπως πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση για ψυχική οδύνη, αφού έτσι και αλλιώς αυτή η δουλειά που κάνουμε δεν πληρώνετε με τίποταααααααααααααααααα !
 10. Upvote
  [email protected] reacted to Christine in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Τι ζήσαμε πάλι.... Στιγμές αξέχαστες... Φιλίες που, πλέον, μετράνε χρόνια... Νέες γνωριμίες, που με μεγάλη χαρά τις δεχτήκαμε... Γέλια, κλάματα, χαρές, παιχνίδια, ζαβολιές, τραγούδια, χορός, πολύ πολύ πολύ φαγητό, βόλτες, τρέλλες, εκδρομές... όλα όσα μπορεί να φανταστεί κανείς, που έκαναν, μία ακόμη εκδρομή μας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΑΞΕΧΑΣΤΗ.
   
  Μία εκδρομή, που μαζί με τα παιδιά, μέτρησε, για πρώτη φορά, πάνω από 160 άτομα!!!!!
   
   
  Να μαστε γεροί, και του χρόνου, ακόμη περισσότεροι!!!!!
   
  Βασίλη και Ελένη σας ευχαριστούμε πολύ!!!!
   
   
  Και τέλος, να ευχαριστήσω, τον μπαμπά μου, την μαμά μου, τον αδερφό μου, τον ξάδερφό μου, την ξαδέρφη μου, τον συμπέθερο εκείνον τον όμορφο, τον γείτονα απέναντι, την προισταμένη της εφορίας, τον διευθυντή του ικα, τον ταμία του οαεε, τον κλητήρα του οαεδ..... ωχ ξέφυγα.... (άσχετο...)
 11. Upvote
  [email protected] reacted to SophiaL in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  να μετρούσα ως το 10 και να ξαναγυρνούσα στην Παρασκευή..
   
  όμορφες στιγμές, να μαστε όλοι καλά να ξανανταμώσουμε 
 12. Upvote
  [email protected] reacted to ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Μπάμπη- Μάρω, σήμερα σας στέλνω την 28η φωτογραφία:  
  (Αρχαία Πύδνα) 
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%A0%CF%8D%CE%B4%CE%BD%CE%B1
   
   

 13. Upvote
  [email protected] reacted to BILLBEAR in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Γεροί και δυνατοί και χαμογελαστοί και με πυρετούλη 38,5 και φωνή αχθοφόρου...   Ρε σύ Μπάμπη, ήρθανε πράγματι στην Πιερία, δεν ήταν ψέμματα...!
 14. Upvote
  [email protected] reacted to eva85 in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Μπορεί η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτές τις υπέροχες συναντήσεις να ήταν αυθημερόν και ολιγόωρη, μα οι εντυπώσεις που αποκόμισα ήταν οι καλύτερες!!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, μα εύχομαι του χρόνου -να 'μαστε καλά- να μπορέσω να είμαι μαζί σας όλες τις μέρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την ευγενική και φιλική σας στάση δεν με αφήσατε να νιώσω ξένη και εκτός ομάδας ούτε λεπτό! Οι οικοδεσπότες απλά καταπληκτικοί!!! Δεν έχω άλλα λόγια! Και του χρόνου με υγεία!!!
 15. Upvote
  [email protected] got a reaction from Christine in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Ετοιμος και γω !! Αντε να δούμε που θα σας βρω το Σάββατο !!!
 16. Upvote
  [email protected] got a reaction from Στέλιος in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Ετοιμος και γω !! Αντε να δούμε που θα σας βρω το Σάββατο !!!
 17. Upvote
  [email protected] got a reaction from apostolos in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ–ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ–ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Συγχαρητήρια σε όλους και καλό κουράγιο γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και με αγκάθια !!
 18. Upvote
  [email protected] reacted to apostolos in Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Ο συνδυασμός ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο που κατέρχεται στις αρχαιρεσίες της Ε.Φ.Ε.Ε.Α για την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε που ξεκίνησαν  σήμερα  και  θα διεξαχθούν   εως  08/11.
   
   
  1 Αδριανός  Γιαννης
  2 Βασιλάκος  Κωνσταντίνος
  3 Βελέντζα Αθανασία
  4 Βελέντζα  Δήμητρα
  5 Βογιαντζή  Ειρήνη
  6 Ζησιμοπούλου Βασιλική
  7 Ιακωβάκη Σοφία
  8 Μπάρμπας  Δημήτρης
  9 Νινιός   Γεώργιος
  10 Ντάλλας Απόστολος
  11 Πανόπουλος  Βασίλης
  12 Πανόπουλος Πάνος
  13 Πλουμπίδη   Ειρήνη
  14 Πολύζου  Ρόζα
  15 Στεργίου Αργυρω
   
  Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη της ΕΦΕΕΑ και έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.
   
  Θέλουμε να προσπαθήσουμε να τ' αλλάξουμε όλα.
   
  Για να μπουν και πάλι στην προτεραιότητα οι ανάγκες όχι μόνο του κλάδου, αλλά και της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας
   
  Προκρίνοντας την διεκδίκηση, την ενότητα, τον αγώνα, την δημοκρατία και τις ανοιχτές διαδικασίες
 19. Upvote
  [email protected] got a reaction from apostolos in Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Ο αγώνας ενάντια στην εφαρμογή παράλογων νόμων που επηρεάζουν άμεσα προς το χειρότερο,την εργασία μας,χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος του Δημοσίου,πρέπει να είναι διαρκής. Η πάγια στάση,αρκετών από τους εκπροσώπους μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα,να μην αντιστέκονται σθεναρά στα στρεβλά του συστήματος,για να μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους,πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα !!
  Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο !!!
 20. Upvote
  [email protected] reacted to dead_poet in Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε κάτι διαφορετικό για το καλό του κλάδου και της κοινωνίας.
  Καλή επιτυχία παιδιά.
 21. Upvote
  [email protected] reacted to apostolos in Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ   
  Ο συνδυασμός ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο που κατέρχεται στις αρχαιρεσίες της Ε.Φ.Ε.Ε.Α για την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε που θα διεξαχθούν από τις 31/10-08/11.
   
  1.Αδριανός Γιάννης
  2.Βελέντζα Αθανασία 
  3.Βελέντζα Δήμητρα 
  4.Βογιατζή Ειρήνη 
  5.Ιακωβακη Σοφία
  6.Μπάρμπας Δημήτρης
  7.Νινιός Γεώργιος 
  8.Ντάλλας Απόστολος 
  9.Πανόπουλος Βασίλης 
  10.Πανόπουλος Πάνος 
  11.Πλουμπίδη Ειρήνη
  12.Πολύζου Ρόζα
   
  Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη της ΕΦΕΕΑ και έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ.
   
  Τηλέφωνα επικοινωνίας :694 793 1204 / 694 445 9567 / 694 484 2369
   
  E-mail:[email protected]
 22. Upvote
  [email protected] reacted to Roxanne in 12η Συνάντηση μελών Taxheaven - Μεθώνη Πιερίας?   
  Απορείτε ή αναρωτιέστε πως είναι? Ενα μικρό δείγμα απο περσυ
   

 23. Upvote
 24. Upvote
  [email protected] reacted to KAROLOS in Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης λογιστών-φοροτεχνικών στις 12 Ιουνίου 2015 στο Σύνταγμα   
  Σε όσους προσπαθούν για το κοινό καλό αξίζουν πάντα συγχαρητήρια. Γι΄αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως όσες και όσους συναδέλφους συνέδραμαν στο να οργανωθεί αρχικά και  πάρει δημοσιότητα στη συνέχεια, το όλο θέμα της αγωγής κατά του Δημοσίου. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και στην Διαδικτυακή Ομάδα για τη διοργάνωση της συνέντευξης τύπου γιατί είναι ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις μας. Δεν πρέπει επίσης να λησμονούμε και τις προσπάθειες των συλλόγων ανά την Ελλάδα, των οποίων οι συνάδελφοι προσπαθούν για κάτι καλό. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που μάχονται για το κοινό καλό. Το μόνο που λείπει για να γίνει δυνατή η αλυσίδα είναι ο κρίκος της συμμετοχής μας στις όποιες κινητοποιήσεις. 
  Σε προσωπικό επίπεδο πάντως, θα συνεχίσω να προβάλω και να αναδεικνύω τα θέματα που μας ταλανίζουν.
  Και πάλι συγχαρητήρια για όσες και όσους συναδέλφους προσπαθούν...
 25. Upvote
  [email protected] reacted to HARYK in Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης λογιστών-φοροτεχνικών στις 12 Ιουνίου 2015 στο Σύνταγμα   
  Για άλλη μια φορά, χωρίς τις συνδικαλιστικές και κομματικές μας ταυτότητες, παραμερίζοντας τα όσα τυχόν μας χωρίζουν και με γνώμονα τα πολλά που μας ενώνουν, βγαίνουμε στο δρόμο να φωνάξουμε και να διεκδικήσουμε.
   
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
  Όχι στην άδικη και εξοντωτική φορολογία!
  Όχι στις ετεροχρονισμένες και ασαφείς αποφάσεις!
  Όχι στις χρονικά ασφυκτικές υποχρεώσεις!
   
  Θέλουμε πίσω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια.
  Απαιτούμε τον σεβασμό που μας αρμόζει.
  Είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές ή νούμερα!
   
  Προσπαθούμε με όλη μας την ψυχή.
   
  Με όλη μας την ψυχή!
   
  Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν μας.
  Δεν πρέπει να μείνουμε χωρίς σκέψη.
  Δεν πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί.
  Πρέπει να πάρουμε θέση!
   
  Παραχωρούμε συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. στην οδό Νίκης 4 στην Πλ. Συντάγματος.
   
  Πραγματοποιούμε πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης λογιστών-φοροτεχνικών την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:00 στην Πλ. Συντάγματος.
   
  Πιστεύουμε, προσπαθούμε, καταφέρνουμε!
   
  Δεν πρέπει να λείπει κανείς.
  Μας αφορά όλους!
   

   
  Διαδικτυακή ομάδα παρέμβασης λογιστών-φοροτεχνικών.
   
×
×
 • Create New...