Jump to content

LOG

simple Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

About LOG

 • Birthday July 25

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.siaklog.gr/

Profile Information

 • Gender
  Male

LOG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Ξαναυπάρχει πρόβλημα στην εισαγωγή ενοικίων στο Ε3 ??? Πάλι τα ίδια?
 2. Μήπως σου κάνει ο 82.91.12.01 Υπηρεσίες εισπράξεων(αμοιβών,εισφορών,δόσεων,συνδρομών κ.λ.π)
 3. Για να βοηθήσω λίγο. Η ΠΟΛ.1116/10.6.2015 αναφέρει: Η παραγωγή του έτους 2013, που έχει φορολογηθεί με τον αντικειμενικό προσδιορισμό του αρ.42 του ν.2238/1994 (κατ' εφαρμογή της έννοιας του γεωργικού έτους, αρ.40 του ν.2238/1994), εφόσον πωληθεί και τα σχετικά φορολογικά παραστατικά έχουν εκδοθεί μετά την 01.01.2014, δεν λαμβάνεται υπόψη στα ακαθάριστα έσοδα του φορολογικού έτους 2014. Το ανωτέρω είναι θέμα πραγματικό και υπόκειται στις ελεγκτικές διαδικασίες
 4. Έτσι ακριβώς έστειλα ΑΠΔ (αν βάλεις ειδική περίπτωση δεν φεύγει η ΑΠΔ) , οπότε και εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα αν θέλετε να μάθετε (όπως μου ανέφερε προιστάμενος Ικα) γιατί πλέον δεν βάζουμε ειδική περίπτωση και πακέτο 2103, είναι γιατί τώρα με την ενοποίηση του ΕΤΕΑ και των επικουρικών συνέπιπταν οι κωδικοί κάλυψης. Μιλάμε για πολύ οργάνωση δικέ μου...
 5. Δεν βάζεις πια ειδ.περίπτωση 40. Δες την Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 32/25.4.2014. Υπάρχει στο site. Τώρα αυτοί του ΙΚΑ αν δεν την γνωρίζουν τι να πω?
 6. Προσωπικά αυτό με χαρακτηρίζει: «Όπως και να ΄ναι τούτη η γη, θα ‘μαι στην πρώτη την γραμμή. Όπως και τώρα-τώρα, που ΄ναι δίσεκτοι καιροί» Όπως και να είναι οι καταστάσεις, με μεγάλη ή μικρή συμμετοχή, με 600 ή με 3.000 άτομα, με σαμποτάζ και αδιαφορία ομοσπονδιών ή όχι, η διαμαρτυρία αυτή και των επόμενων είναι ιερό καθήκον και υποχρέωση του καθενός μας για την προσωπική του αξιοπρέπεια και της οικογένειάς του. Αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής, στα χρόνια σπουδών μας, στα χρήματα των γονέων για να γίνουμε επιστήμονες, στα άγχη να στήσουμε ένα γραφείο, στα ξενύχτια για να βγει η δουλειά, στα ...στα ....στα ..... Για να μπορούμε να κοιταχθούμε στον καθρέπτη και να μην ντρεπόμαστε που δεν κάναμε τίποτε και μας προσπέρασαν οι εξελίξεις. Γνώμη μου και μόνο, χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν και για τίποτε.
 7. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε στους οργανωτές του σεμιναρίου. Συγχαρητήρια και πάλι. Από την πλευρά μου εγώ θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που ανέφερε ο κ.Κουλογιάννης και το θεωρώ πάρα πολύ σωστό και είναι κάτι που θα πρέπει σαν λογιστές να διεκδικήσουμε άμεσα, όσον αφορά τα πρόστιμα και και την μη υποβολή κάποιας δήλωσης. Δηλαδή, αν δεν υποβληθεί κάποια δήλωση (από αμέλεια, ασθένεια, ανωτέρα βία βρε αδερφέ), να στέλνει το taxis μια ειδοποίηση για την υποβολή της άμεσα στις επόμενες ημέρες και μόνο όταν δεν ανταποκριθεί η επιχείρηση να μπαίνουν τα νέα αβάσταχτα προστίματα. Νομίζω είναι η μόνη λύση για να ηρεμήσουμε λίγο σαν άνθρωποι γιατί αλλιώς βλέπω να γινόμαστε όλοι νευρασθενικοί. Το ίδιο να ισχύσει και για το ΙΚΑ. Θεωρώ ότι είναι ένα αίτημα που θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το υπουργείο. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των συναδέλφων
 8. Επειδή προσέλαβα και εγώ με πρακτική τει, επιβεβαιώνω ότι δεν χρειάζεται τίποτα από τον εργοδότη, παρά μόνο να στέλνει την ΑΠΔ.
 9. Tα νεώτερα επί του θέματος: Η σύμβαση με το ΤΕΙ δεν μπορεί να αλλάξει. Ευτυχώς όμως, κατόπιν επικοινωνίας με την επιθεώρηση, μου είπανε ότι για πρακτική ΤΕΙ δεν χρειάζεται ούτε αναγγελία ούτε κατάσταση προσωπικού. (Και ως γνωστό από το ΙΚΑ ούτε πορτοκαλί βιβλίο). Σε μας επομένως μένει, να κάνουμε απογραφή εργοδότη, να πάρουμε κωδικούς για τις ΑΠΔ, να βγάλει ο ασκούμενος ΑΜ και τα λοιπά και να τον ασφαλίσουμε μόνο για επαγγελματικό κίνδυνο. Εγώ αυτό που εγώ δεν ξέρω είναι, και δεν απαντάει και κανένας στη σχολή του παιδιού, η σύμβαση γράφει ότι αυτήν η ασφαλιστική εισφορά θα καλυφθεί από κονδύλια του έργου "Πρακτική άσκηση ΤΕΙ Αθήνας" το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, ο εργοδότης θα πληρώνει τα ένσημα και μετά θα στέλνει κάποια κατάσταση στο Τει και του καταθέτουν τα χρήματα ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία? ΥΓ. Μέχρι να γράψω είχε απαντήσει σωστά ως συνήθως ο doctor.
 10. Πολύ θα ήθελα έναν χαρτογιακά από ένα υπουργείο, να τον πιάσω από τον σβέρκο, να τον κάτσω στην καρέκλα του γραφείου μου και να τον βάλω να αποστείλει ΑΠΔ ενώ τελειώνουν οι προθεσμίες και έχει κολλήσεις το σύστημα όπως τώρα. Μήπως επιτέλους καταλάβει τι περνάμε εμείς οι άμισθοι υπάλληλοί τους...
 11. Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα θέμα με ένα πελάτη που μου έφερε σήμερα μια σύμβαση για πρακτική τει εξάμηνη η οποία ΑΡΧΙΣΕ από 01/03/2013. Τον απέγραψα σήμερα στο ΙΚΑ και πήρα και κωδικούς (εδώ δεν μπορώ να πώ, μπράβο στο ικα, σε μία ώρα είχα κωδικούς). Το θέμα μου φυσικά είναι εάν πρέπει τελικά να στείλω κατάσταση προσωπικού ηλεκτρονικά και εάν θα έχω πρόβλημα αφού η σύμβαση άρχισε την 01/03. Εχει κάποιος κάποια ιδέα για τον χειρισμό του θέματος?
 12. Βρε σύγαβροι, τι θέλετε και μπαίνετε στα ποστ που δεν αφορούν τον ΘΡΥΛΟ μας και χαλιέστε? Πολύ απλά, όποιος έχει χιούμορ παρακολουθεί Red Duckling: " Σαλιγκάρι (το): Μαλάκιο με σπειροειδές κέλυφος και εδώδιμη σάρκα. Έχει μακρόστενο σώμα, το οποίο προεξέχει εν μέρει από το κέλυφος, και κεφάλι, το οποίο φέρει δύο ζευγάρια κεραιών που συστέλλονται. Τρέφεται με φυτικές ύλες (χορτάρι, βλαστάρια κ.λπ.), κινείται αργά αφήνοντας ίχνη βλέννας και εμφανίζεται κυρίως τις βροχερές μέρες, οι οποίες στην Ελλάδα είναι μόνο 3-4 φορές τη σεζόν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού."
 13. Καταρχάς χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες για το "αστειάκι". Το f8 το πατάμε αμέσως μετά το bios, πριν ξεκινήσουν τα windows.
×
×
 • Create New...