Jump to content

stavrosmix

simple Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Upvote
  stavrosmix reacted to TAG in Παράταση υποβολής και πληρωμής ΦΠΑ δ΄τριμήνου 2014   
  Μην ξεχνάς οτι πριν μια εβδομάδα είχαμε εκλογές και αυτό δημιούργησε αναστάτωση. Μέχρι τέλος Φλεβάρη είναι πολύ και θα δημιουργήσει πρόβλημα στα ταμειακά διαθέσιμα. Μέχρι την Τετάρτη 4/2 θα ήταν όμως λογικό και ανθρώπινο.
 2. Upvote
  stavrosmix got a reaction from DC045915300 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  αν θεωρησουμε οτι το εχουν παρει αποφαση να μας κλεισουν τοτε βρισκομαστε σε πολεμο. πρεπει λοιπον να καταλαβουμε ποιοι ειναι με την πλευρα μας και ποιοι παιζουν τα παιχνιδια του υπουργειου.
 3. Upvote
  stavrosmix reacted to broster in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Λοιπόν ....
  Δεν ξέρω τις φήμες για το κλείσιμο των δηλώσεων και μάλιστα αύριο .
  Αυτοί λοιπόν που άφησαν να κλυκλοφορήσει αυτή η φήμη θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους .
   
  Πάντως από την ανακοίνωση του Υπουργείου ΔΕΝ προκύπτει ότι θα κλείσει τίποτα .
   
  Βέβαια μας χορεύουν στο ταψί ενώ θα έπρεπε το αντίθετο ...
   
  Δυστυχώς είναι προαποφασισμένο από ότι φαίνεται να μας βγάλουν από το παιχνίδι ........
 4. Upvote
  stavrosmix reacted to SARAKINOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Πάλι θα ρίξουμε τα χαρτιά και θα δούμε το φλυτζάνι για να καταλάβουμε τι λέει η ΠΟΦΕΕ; Μα δεν το καταλάβατε αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες, αφού μας το πετάνε κατάμουτρα; Στείλτε τις δηλώσεις εδώ και τώρα λένε...Το γιατί ,δεν το λένε, δεν τολμούν να το πούν...
 5. Upvote
  stavrosmix reacted to mk83 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Δεν πειράζει που εγώ δεν κατάλαβα, αρκεί να καταλάβουν οι υπόλοιποι...
   
  Καλή δύναμη.
 6. Upvote
  stavrosmix reacted to jim1970 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  εμάς έβρισε σοφία?  δεν το κατάλαβα..έχει κάτι με τους μακεδόνες?..
   
  τώρα θα της δείξω..
   
  αρχίζω να στέλνω όλες τις δηλώσεις..
   
  να μάθει..
 7. Upvote
  stavrosmix reacted to mk83 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
   
   
  Υ/Γ: ... και κάποιοι μ@λάκες ήθελαν να έρθουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας
  να διαμαρτυρηθούν την ώρα της συζήτησης της τροπολογίας έξω απ'τη Βουλή...
 8. Upvote
  stavrosmix reacted to mk83 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  ΜΗΝ  ΣΤΕΛΝΕΤΕ... 
   
  ΔΟΥΛΕΨΤΕ...
   
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ...
   
  ΑΛΛΑ,  ΜΗΝ  ΣΤΕΛΝΕΤΕ...
 9. Upvote
  stavrosmix reacted to ponzi in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Υπομονή μην προδικάζουμε τίποτα.
 10. Upvote
  stavrosmix reacted to KAROLOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είδα μετά από καιρό δημοσίευση του CEL. Τον Χρήστο (cel), τον γνωρίζω πολλά χρόνια (από το 2003), όταν το φόρουμ ήταν πιο οικογενειακό θα έλεγα.  Αν ήθελα να  περιγράψω τον CEL σε κάποιον τρίτο θα χρησιμοποιούσα δύο λέξεις "ήρεμη δύναμη".  Βαθύς  γνώστης της δουλειάς αλλά και σημαντική προσωπικότητα, όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι εδώ μέσα. Παλαιότερα, στο φόρουμ η κατάσταση ήταν διαφορετική, η προσπάθεια για βοήθεια και αλληλεγγύη ήταν εμφανής σε όλα τα επίπεδα. Κάπου στην πορεία τα πράγματα στο φόρουμ άλλαξαν, φύγαν κάποιοι παλιοί, ήρθαν νέοι συνάδελφοι κ.λπ.  και αλλοιώθηκε  λίγο το κλίμα που γνωρίζαμε εμείς οι παλαιότεροι. Βέβαια, το νέο αίμα πάντα δίνει μια νέα πνοή σε έναν  χώρο, απλά χρειάζεται υπομονή για όσους συμμετέχουν προκειμένου να μάθουν κάποιους βασικούς κανόνες.
   
  Ο βασικός στόχος του φόρουμ ήταν και παραμένει ίδιος. Απο κεί και πέρα, εναπόκειται στην κριτική ικανότητα, την παιδεία, την επιστημονικότητα και τη γενικότερη στάση των μελών του να αποδείξουν εμπράκτως τον λόγο ύπαρξής τους στην κοινότητα λογιστών. Δεν λέω, πάντα υπήρχαν παρεξηγήσεις, διαξιφισμοί, κ.λπ., γιατί ο γραπτός διάλογος τα χει αυτά. 
  Είναι στο χέρι μας να μην αρπαζόμαστε με το παραμικρό, ούτε να δημιουργούμε εντάσεις, κ.λπ.  Σε προσωπικό επίπεδο έχω νιώσει άπειρες φορές έως τώρα το σκωτσέζικο ντους της συμπεριφοράς των συναδέλφων. Από τη μία σε εκθειάζουν για την προσφορά σου και μετά από λίγα λεπτά, οι ίδιοι, αν γράψεις ή πεις κάτι που τους ενοχλεί -αλλά είναι η αλήθεια-, τότε με την ίδια ευκολία σε βρίζουν ή σε λοιδορούν!
   
  Όμως, έφτασε ο καιρός να κάνουμε και την προσωπική αυτοκριτική μας ως επαγγελματίες και ως κλάδος γενικότερα. Την Δευτέρα που μας πέρασε, στο σχόλιο της Δευτέρας, είχα γράψει κάποια πράγματα σχετικά με την αυτοκριτική μας, στον πρόλογο του σχολίου, που πιστεύω ενδόμυχα ότι πρέπει να κάνουμε. Σας παραπέμπω εκεί -αν βρείτε χρόνο και το διαβάσετε- και δεν λέω τίποτε παραπάνω Το σχόλιο της Δευτέρας
   
  Είμαστε "μεγάλα" παιδιά και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και να μη δημιουργούμε μόνοι μας εμπόδια.
 11. Upvote
  stavrosmix reacted to mariahat in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Γιατί τόση διχόνοια ανάμεσά μας; Γιατί; Γιατί; Γιατί; 
  Όλη μου την ζωή προχωράω με την εξής φράση " Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". 
  Στο σημεία αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ συναδέλφους που στήριξαν αυτό που έγραψα εχθές το βράδυ από το σπίτι μου αλλά και συναδέλφους που δεν συμφωνούν για τους δικούς τους λόγους, πράγμα σεβαστό. 
  Όχι άλλες κόντρες συνάδελφοι, δεν μας οδηγούν πουθενά. Ο καθένας από εμάς, όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος συνάδελφος ανωτέρω, είναι ικανός να κάνει μόνος του την αυτοκριτική του. Γιατί πρέπει να ξύνουμε επιπλέον τις πληγές; Για να αισθανθούμε εμείς καλύτερα; Μήπως ο απέναντί μας βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που έστω μια λέξη δική μας τον οδηγήσει ακόμη και σε αποτρόπαια πράξη; Μήπως λέω; Μήπως;  Λοιπόν αυτό μου θυμίζει έναν γιατρό και φίλο που πριν δυο χρόνια μου ανέλυε στο γραφείο το σύστημα υγείας. Είτε λίγο είτε πολύ μου είπε ότι είναι της άποψης ότι κάποιοι ασθενείς πρέπει να πεθάνουν για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι το νέο σύστημα υγείας είναι λάθος και να παλέψουν για να το αλλάξουν. Απλά, τον διέγραψα από φίλο μου, τον πέταξα ευγενικά έξω από το γραφείο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. 
  Καλή συνέχεια
 12. Upvote
  stavrosmix got a reaction from mariahat in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  το δρομο του forum τον καθοριζουν οι επιλογες των συμμετοχοντων. δεν εχω κατι προσωπικο με κανενα που εχει αντιθετη αποψη απο εμενα αλλα θα ηθελα να επισημανω οτι πρεπει καποια στιγμη να επιλεγουμε και την ωρα που θετουμε καποια ζητηματα . πολυ πιθανο κι εγω να συμφωνω σε αρκετα( ασχετα αν δε με συμφερει) αλλα ρε παιδια , καντε λιγο υπομονη και μας τα λετε σε μια εβδομαδα! σαν ενας απο αυτους που και περσι ειχε προβλημα θα ηθελα να τονισω οτι αναλαμβανω οτι ευθυνη μου αναλογει , δε σας προβληματιζει ομως οτι φετος δεν ειμαστε μονο οι συνηθεις υποπτοι? ζητω συγγνωμη αν εχω γραψει κατι που μπορει να σας εθιξε
 13. Upvote
  stavrosmix got a reaction from DC045915300 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  επετρεψε μου να ξερω εγω αν εχασα ή οχι. ολα σε αυτη τη ζωη δε μετριουνται με χρηματα ή με προστιμα. ειλικρινα σου λεω οτι αν αισθανθεις καλυτερα , σε περιπτωση που δοθει παραταση δε θα στειλω καμμια απο τις εκκρεμοτητες μου αν μου το ζητησεις. επειδη περασα το περσινο φετος προσπαθησα πολυ περισσοτερο με μικροτερο αριθμο δηλωσεων και πιο ευκολων υποτιθεται. δυστυχως εκανα το λαθος να ασχοληθω και με τις εκλογες και καμμια δεκαρια μερες να μην ασχοληθω με δηλωσεις . απο αρχες ιουνιου με το ρυθμο που πηγαινα υπολογιζα να τελειωσω γυρω στις 22 το πολυ 25 ιουνιου. την οικογενεια μου δεν την εβλεπα σχεδον καθολου , μου ετυχε και ενα σοβαρο θεμα με την υγεια μου αμεσως μετα τις ημερες που ηταν κλειστο λογω μη υπαρξης γ.γ.δ.ε. απο τοτε περιοριστηκαν σημαντικα οι ωρες που θα μπορουσα να ασχοληθω με αποτελεσμα να ειμαι σε αυτη την κατασταση. τελος παντων και να χασω 2-3 χιλιαρικα δε θα αυτοκτονησω κιολας , θα πω οτι φετος δεν εκανα δηλωσεις, ολοκληρωνοντας θα επισημανω παλι κατι που εγραψε και ο κ. γριβας , δε διαφωνω απαραιτητα με τα γραφομενα σου αλλα θεωρω οτι ειναι λαθος η ωρα που δημοσιευονται .
 14. Upvote
  stavrosmix reacted to CEL in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  καθώς γράφεις για την περσινή χρονιά σου παραθέτω απάντηση μου από την 25-7-2013
  επίσης για να καταλάβεις ποιές είναι οι επιλογές σου παραθέτω και αυτούσια την δημοσίευση του μέλους SARAKINOS ως απάντηση σ αυτά που είχα γράψει
  για την ιστορία να σου πω ότι η παράταση δώθηκε και ξαναδώθηκε και θα ξαναδωθεί και τώρα .
    Εσυ βέβαια δεν έχασες τπτ και ούτε θα χάσεις , εγω αντίθετα κ έχασα κ θα χάσω κ θα πληρώσω στην προσπλαθεια μου να βοηθήσω μέσα απο δω λογιστές-στριες, αλλά το χειρότερο είναι η αντιμετώπιση από τον συνάδελφό μου πιο πάνω που αν δεν κάνω λάθος είναι κ εκλεγμένος εκπρόσωπος  των λογιστών . Ντρέπομαι αλλά δεν μπρορώ να κάνω κ τπτ έτσι είναι η ζωή .
 15. Upvote
  stavrosmix reacted to ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Κακό timing σε εν μέρει (?) σωστές τοποθετήσεις => κακιά τοποθέτηση... Όταν κάποιοι συνάδελφοι είναι στο χείλος της καταστροφής, δεν χρειάζεται να ασκούμε και υψηλή κριτική εκ του ασφαλούς... Στην τελική, αν πληρώσει τέτοια πρόστιμα, ότι αυτοκριτική είναι να κάνει, θα την κάνει μόνος του δεν χρειάζεται παρέα. Δεν είναι ανάγκη να τον τσιγκλάμε παραπάνω και να του κουνάμε το δάκτυλο για τον λάθος (?) προγραμματισμό του. 
  Απλώς άλλο είναι να βάλει μυαλό ο Χ συνάδελφος για το ότι δεν πρόλαβε με μερικά 100άρικα, και άλλο το κάθε τεμάχιο να χρεώνεται χιλιάρικα και να μην ξέρει που να κρυφτεί - ελπίζω να λυθεί το θέμα του 049 ή να ξανανοίξει το σύστημα για να τελειώσουν όλοι σωστά και ωραία.
 16. Upvote
  stavrosmix reacted to Giannis P. in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Είμαι 38 χρονών, εδώ και 7 χρόνια λογιστής - ελεύθερος επαγγελματίας.
  Στο ξεκίνημα, μία φίλη - συνάδελφος, μου μετέφερε τις εμπειρίες της μετά από είκοσι χρόνια - τότε - στο επάγγελμα.
  Μου τόνιζε πως δεν αξίζει και πως για να τα βγάλει πέρα οικονομικά σε αυτό το επάγγελμα έχασε το δικαίωμα να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της.
  Αυτό λοιπόν μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό από τότε 31 ετών. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  Στις φετινές δηλώσεις λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω πράξη το παραπάνω, έχοντας πλέον γυναίκα και παιδάκι.
  Καθόρισα το ωράριό μου ωσ εξής:
  Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 21:00.
  Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.
  Κυριακή ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
  Μέσα σε αυτό το ωράριο ΔΕΝ κατάφερα να τελειώσω τις δηλώσεις.
  Τα έχω όμως καλά με τον εαυτό μου. Δούλευα τόσες ώρες όσες μπορούσα και όσες μου επέτρεπαν (κατά την άποψή μου) οι ρόλοι  του πατέρας και του σύζυγου.
  Δεν ξέρω τί θα κάνω με τις 25 δηλώσεις μου έμειναν. Ίσως να μη με νοιάζει κιόλας.
  Μπορούν να μου πάρουν ότι θέλουν. Δεν μπορούν όμως ΣΙΓΟΥΡΑ να μου πάρουν τη ζωή και την οικογένεια μου.
  Δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω νύχτα. Θα δούλευα μπαρμαν τότε και όχι λογιστής.
  Με κατηγορούν τώρα πως δεν δούλεψα αρκετά, δεν προγραμματισα σωστά, είμαι άπληστος και αναλαμβάνω δουλειά που δεν μπορώ να βγάλω, είμαι κλάψας και συνηθισμένος να δρω τελευταία στιγμή.
  Σε αυτό το σημείο αρχίζει το πράγμα και ξεφεύγει από τα χέρια μου. Γίνεται κοινωνικό πρωτίστως, πολιτικό δευτερευόντως πρόβλημα - θέμα.
  Η κοινωνία θα μας δείξει τί μέλοι θέλει. Golden boys/girls για τους/τις οποίους/ες κύριο - αν όχι αποκλειστικό - μέλημα είναι η δουλειά ή μέλοι που κύριο μέλημα τους είναι η ζωή τους (όποια και να είναι αυτή) και μετά όλα τα άλλα (τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής τους).
  Νομίζω πως αυτό ειναι το κυρίαρχο ζήτημα της εποχής μας και διαφένεται και στε αυτό που ζούμε από χθές. 
  Ξεκαθάρισμα για το τί κοινωνία θέλουμε.
  Πάνω σε αυτό παίρνουμε όλοι μας θέση.
  Με την καθημερινή συμπεριφορά μας (επαγγελματική ή προσωπική).
  Με αυτά που ανέχεται ή όχι ο καθένας.
   
  Με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε...
 17. Upvote
  stavrosmix reacted to Kostas61 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  'Εχω ήδη υπογράψει. Έχω να κάνω όμως μία πρόταση. Η μηνυτήρια αναφορά να κατατεθεί ακόμη και εάν μας δοθεί παράταση. Πρέπει η διαδικασία να ολοκληρωθεί για να καθήσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Είτε ήμαστε εμείς είτε αυτοί.
 18. Upvote
  stavrosmix got a reaction from GEORGE1 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  ας μην ειμαστε υπερβολικοι στις κρισεις μας. εγω απο αυριο μεχρι την κυριακη με προσοχη και ηρεμια θα αποθηκευσω οτι εκκρεμοτητες εχω και αν με το καλο ανοιξει απο δευτερα σε μερικες ωρες θα τις στειλω. δε θα μας κανουν χαρη αλλα με και αυτο ειναι μια ανασα.
 19. Upvote
  stavrosmix reacted to 1953 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Τα μελη των ΔΣ των Συλλογων και Ενωσεων εχουν υπογραψει...; γνωριζει κανεις......
 20. Upvote
  stavrosmix reacted to fotisx in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Πάντως απο μερικά σχόλια που διαβάζω είτε εδώ μέσα, είτε από τα αναρτημένα κάτω από τις δημοσιεύσεις στην πρώτη σελίδα του Taxheaven, αισθάνομαι ότι, μετά από 27 χρόνια στο επάγγελμα, που ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ, ούτε μία υπόθεση, σε οποιαδήποτε αντιδικία μου με Δ.Ο.Υ. ή Υπουργείο, επειδή πάντα το μοτίβο μου ήταν και είναι το διάβασμα και η γνώση του αντικειμένου μου, έφτασα στο σημείο να είμαι:
  1. Ενας ΚΑΚΙΣΤΟΣ  Λογιστής,
  2, Χωρίς οργάνωση,
  3. Να μην θέλω την σωτηρία της Πατρίδας,
  4. Να φταίω, που δεν πρόλαβα τις Δηλώσεις (και η δικιά μου μέσα)
  5  Να είμαι άπληστος
  6. Να είμαι αντιδραστικός,
  και στο τέλος
  6. Να είμαι ο Bill Gates, χωρίς να το ξέρω (τον άτιμο, τόσα φράγκα εισπράττω.... που στο διάολο είναι και δεν τα βλέπω....)
 21. Upvote
  stavrosmix got a reaction from BarbaraAig in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  μη δινεις σημασια αποστολη , ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν . να ερπονται , να σκυβουν το κεφαλι και να δινουν εξετασεις στα '' αφεντικα '' τους.
 22. Upvote
  stavrosmix reacted to broster in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Πω ρε πούστη μου .....
   
  Τι ωραίο να είσαι από πάνω ....
   
  Να έχεις τελειώσει και να δίνεις συμβουλές για προγραμματισμούς , αμοιβές και γενικά εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου , απλά για να πάμε κόντρα ....
   
  Εμείς δηλαδή πέρα από κάκιστοι λογιστές , γουστάρουμε να δουλεύουμε όπως να είναι , τζάμπα και να παρακαλάμε ....????
 23. Upvote
  stavrosmix reacted to navaho in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  http://www.youtube.com/watch?v=7bpY8Lthnl8
 24. Upvote
  stavrosmix reacted to HARYK in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  Προφανώς θα ξανά ανοίξει αργότερα.
   
  Μάλλον το "κουρδίζουν" για να βγάζει μήνυμα εκπροθέσμου... :angry:
   
  Κανείς να μην υποβάλει εκπρόθεσμη!
   
   
  @$#%#$%#$^#%^&$&$%##[email protected]^%%$^&%$
 25. Upvote
  stavrosmix got a reaction from Sarliz in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  τελικα πολλοι σπανε πλακα μαζι μας ! μας μπριζωσε και ο gus το μεσημερι και ακομη περιμενουμε την πληροφορια.
×
×
 • Create New...