Jump to content

The Jamaican

Silver members
 • Posts

  597
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Jamaican

 1. Καλό ταξιδι Κύριε Γιάννη. Θα μας λείψεις.
 2. Κρίμα κρίμα κρίμα. Νέος άνθρωπος με 3 παιδιά. Τι να πεις σε τέτοιες περιπτώσεις.
 3. Και πολύ υπομονή, γιατί το τάξις θέλει πολύ καιρό για να τα διορθώσει. Για μία περίπτωση περιμένω 3 εβδομάδες να διορθωθεί, για μια άλλη λύθηκε πάλι εκεί κοντά. Τρεις εβδομάδες με ένα μήνα.
 4. Καταλαβαίνεις ότι οι προθεσμίες που λες πέφτουν πάνω στο ΦΠΑ έτσι;
 5. Αφού κάνετε την έναρξη, λογιστικά πώς θα παρακολουθειται την επιχείρηση μετά;
 6. Εσύ δηλαδή από το δημόσιο μπορείς να βγάλεις βεβαίωση; Δεν το βρίσκω στο site που έδωσες
 7. Την παρέλαβα την ταυτότητα ταχυδρομικώς. Το ίδιο και με την υπεύθυνη δήλωση, την έστειλα ταχυδρομικώς. Γιατί ρε παιδιά να στέκεστε στην ουρά;
 8. Το θέμα είναι να μειωθεί ο φορολογικός συντελεστής για όλους. Γιατί αν μειωθεί μόνο για μας και 5% να τον κάνουν, αν κλείσουν όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα καταλήξουμε να ενημερώνουμε ο ένας τα βιβλία του άλλου.
 9. Το πιο απλό είναι να βάζουμε πέρα από ΑΦΜ και αριθμό αδείας και κάποιο μυστικό κωδικό ο οποίος δεν θα φαίνεται πουθενά και θα είναι γνωστός μόνο σε εμάς.
 10. Παιδιά αυτό είναι το θέμα και όχι αν τελικά η δήλωση φτιάχτηκε σωστά ή όχι. Η δήλωση η συγκεκριμένη μπορεί να φτιάχτηκε σωστά αλλά το σύστημα μπάζει από παντού. Είναι πανεύκολο να στείλει κάποιος δήλωση με άλλα στοιχεία και αυτό πρέπει να διορθωθεί γιατί αλλιώς δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και πού μπορεί να έχουμε μπλέξει εν αγνοία μας.
 11. Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 12. Μέσα. Πιο πολύ μέσα δεν γίνεται. Και για όσους δεν είναι μέσα να ξέρουν ότι, αν δεν κινηθούμε τώρα, του χρόνου θα μας επιβραβεύσουν με ακόμη πιο στενά περιθώρια. Σαν το Χότζα με το γάιδαρο ένα πράγμα.
 13. Δείτε και αυτό το βίντεο στο 42:35 - 44:22 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=241440
 14. Ναι ρε φιλαράκι, αλλά αν δεν το βάλεις στο Ε1 (όπως λες) πώς θα το αφαιρέσεις από την ανάλωση όταν έρθει η ώρα; Και πώς θα ξέρει το υπουργείο ότι υπάρχει αδικαιολόγητη αύξηση περιουσίας;
 15. Σε περίπτωση ανάλωσης κεφαλαίου δεν θα υπολογιστεί η αγορά; Όταν εξαιρείται του τεκμηρίου η δαπάνη για την αγορά ή ανέγερση από ενήλικο πρώτης κατοικίας, η συγκεκριμένη δαπάνη δεν αποτελεί τεκμήριο, αφαιρείται όμως και αυτή η δαπάνη, προκειμένου να προσδιοριστεί το κεφάλαιο προηγούμενων ετών. (Υπ. Οικ. 1092330/23-11-2007)
 16. Επειδή έχει γίνει κάποια παρανόηση από την πλευρά του υπουργείου. ΔΕΝ ζητάμε παράταση. Ζητάμε να τηρηθεί το πεντάμηνο της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων (01/02-30/06), με τη διαφορά ότι από υπαιτιότητα του υπουργείου πρέπει να γίνει 01/06 (γιατί και που έχει ανοίξει το σύστημα συνεχώς το αναβαθμίζουν, δεν έχουν δοθεί οι βεβαιώσεις των συντάξεων, δεν έχουν ξακαθαρίσει οι τόκοι κλπ) έως 31/10. Καμμία παράταση να μη δοθεί. Απλώς να τηρηθεί σωστά το πεντάμηνο.
 17. Όπως κατάλαβες υπάρχει και η πιθανότητα να μην ισχύει κανένα από τα 2 (ούτε το ε9, ούτε η ΔΕΗ). Ισχύει μόνο η πραγματικότητα που πρέπει να αποτυπωθεί στο Ε9 και στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
 18. Παιδιά με το μαλακό. Θα το χαλάσετε από την πολύ χρήση, Θέλει τρόπο. Ένας ένας. Ξεκινάω εγώ για αρχή. Θα σας πω όταν έρθει η σειρά σας .
 19. Ως φίλαθλος του Ολυμπιακού το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι για αυτό το έκτρωμα που έγινε χθες. Από την αρχή δεν ήθελα να το πάρει ο Ολυμπιακός αυτό το κύπελλο γιατί είναι –για τη διοίκηση- η επιστέγαση μιας δήθεν επιτυχημένης χρονιάς που σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αυτή η ομάδα και το μόνο που κάνει είναι να κρύβει τα προβλήματά της κάτω από το χαλί. Κάποια στιγμή θα τα βρει μπροστά της. Στερήσανε το κύπελλο από μια τοπική ομάδα που το άξιζε (ακόμα και αν σφυριζόταν το πέναλτι) και συνεχίζουν να διδάσκουν ήθος. Ελπίζω του χρόνου να πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο ο Μαρινάκης με την παρέα του και η θύρα 7 (που απειλούσε τους παίχτες σε περίπτωση που δεν κέρδιζαν χθες). Ο υγιής κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει θέση εκεί. Καλή επιτυχία για το βράδυ στον υγιή μπασκετικό Ολυμπιακό που έχει αποδείξει δύο χρόνια τώρα ότι τα ονόματα από μόνα τους δεν φτιάχνουν ομάδα. Ακόμα και αν χάσει θα είναι για πολλούς πρωταθλητής.
 20. Ειδικά για το διαχωρισμό αγροτών (κανονικού και ειδικού καθεστώτος) ήταν πολύ χρήσιμη εφαρμογή.
×
×
 • Create New...