Προς το περιεχόμενο

Λάμπρος

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    151
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    Λάμπρος got a reaction from DEAN in Μη βεβαίωση τέλους επιτηδεύματος   
    Δεν κλικάρουμε κάτι.
    Έχουν ξεκινήσει τα τσίπουρα στην ΓΓΠΣ!
    Είναι και Παρασκευή...
  2. Upvote
    Λάμπρος got a reaction from solae54 in Ισχύει το προεραιτικά για τα ΕΛΠ ?   
    Καλημέρα σε όλους!
    Τελικά έχουμε την πολυπόθητη παράταση!
    Άντε και του χρόνου! (αν και προσωπικά θα δημοσιεύσω κάποιες βάσει ΕΛΠ).
    Δελτίο τύπου - Δηλώσεις του Υπ.Τσακαλώτου και Υφ.Αλεξιάδη-1.pdf
  3. Upvote
    Λάμπρος reacted to ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε11?   
    Υπάρχουν θετικές πληροφορίες. 
    Περιμένουμε όμως λίγο να δούμε αν επιβεβαιωθούν. Δεν είναι βέβαιο. 
  4. Upvote
    Λάμπρος reacted to ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε11?   
    Σωστός...
    Σε δημοκρατικές κοινωνίες  δεν αρμόζουν πρόστιμα που δεν σταθμίζουν το λάθος…
    Αυτά είναι για άλλες χώρες…
     
    Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο. 
  5. Upvote
    Λάμπρος reacted to SOULIS in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Γέροντας Παΐσιος?
  6. Upvote
    Λάμπρος reacted to iliass in Λογιστικό επάγγελμα και αμοιβές γελοίες   
    Εσύ πώς έγινες μεγάλος Λογισταράς? Γεννήθηκες? Δεν σε εμπιστεύτηκε κάποιος "γελοίος" με 300, 500,και 700 € μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο να αποκαλείς 'νούμερο' τον εαυτό σου πριν λίγα χρόνια?
  7. Upvote
    Λάμπρος reacted to Andy in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
    http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18094
     
    Ευελπιστούμε να μη χρειαστεί
  8. Upvote
    Λάμπρος reacted to ioannis_tz in Βιβλιο πορτας ξενοδοχειων /ενοικ.δωματιων κ ΑΠΥ   
    Και για οσα δωματια εκαναν εναρξη μετα την 1/1/2014 οπου και καταργηθηκε το βιβλιο πορτας για τον ΚΦΑΣ , θα πρεπει να το πανε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης τους για θεωρηση. 
    Γιατι ομως θα πρεπει να το ξερουμε και αυτο εμεις; 
    Ας τους ενημερωσει η αστυνομια, να παρει σβαρνα τα ξενοδοχεια-δωματια κτλ και να ενημερωνει τους υπευθυνους.
  9. Upvote
    Λάμπρος reacted to Stav1 in Βιβλιο πορτας ξενοδοχειων /ενοικ.δωματιων κ ΑΠΥ   
    Η κράτηση γίνεται στο όνομα του τρίτου προσωπου .... Χιχιχιχιχι αυτός η αυτή που πληρώνει δεν φαινεται πουθενά.
  10. Upvote
    Λάμπρος reacted to INTERPOL in Νέος Λογιστής..... σε κρίση.....!   
    Παιδιά καλησπέρα.Βλέποντας πως στην ίδια μοίρα με εμένα είναι και άλλοι,νιώθω καλύτερα.Περίπου στην ίδια γιατί έχω και δύο μικρά παιδάκια παράλληλα με τα της δουλειάς. Μακάρι να ανταμειφθούμε όπως γράφει και ο φίλος giorgos και όλες οι θυσίες να πιάσουν τόπο.Καλή συνέχεια και από εμένα σε όλους.
  11. Upvote
    Λάμπρος reacted to giorgoskyriako in Νέος Λογιστής..... σε κρίση.....!   
    σα να βλεπω τον εαυτο μου.μετα απο χρονια σε λογιστηρια εταιρειων βαρεθηκα κ αποφασισα να παρω το ρισκο κ να ανοιξω ενα "γραφειακι" (οπως το ειπες) μεσα στο σπιτι μου κ δοξα το θεο παει καλα.η τρελλα μεγαλη,το αγχος τεραστιο αλλα η χαρα της δημιουργικοτητας και πανω απ ολα η τρελλα για να φτιαξω κατι δικο μου που θα βασιζεται στα χερια μου με εχει κανει να στεκομαι στα ποδια μου.
    κανεις δε γεννηθηκε να τα ξερει ολα.η εμπειρια καθε ημερας με κανει καλυτερο κ ευτυχως εχω καταφερει να ειμαι ακομα ορθιος.στην ιδια ηλικια με σενα,με 2 χρονια γραφειο,χωρις οικογενειακα βαρη κ χωρις προσωπικη ζωη μια κ η δουλεια με εκανε να θυσιασω πολλα.θα ανταμειφθουμε κ οι 2 θα δεις!
    Καλη συνεχεια!
  12. Upvote
    Λάμπρος reacted to Viper in Νέος Λογιστής..... σε κρίση.....!   
    Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχει κανένα άλλο σκοπό παρά να ξαλαφρώσω....!
    Και ίσως να συμπαρασύρω μαζί και κανέναν άλλο σε ανάλογη κατάσταση με τη δική μου...!
    Είμαι 30, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις ευτυχώς (γιατί διαφορετικά μάλλον θα ήμουν σε ένα από τα κελιά του Δρομοκαϊτείου) και εν δυνάμει λογιστάκι... Και λέω εν δυνάμει, γιατί μέχρι στιγμής δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να θεωρήσω τον εαυτό μου ολοκληρωμένο επαγγελματία του είδους....!
    Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στην Αθήνα και εμπειρία από δουλειά σε τρελούς ρυθμούς και ωράρια, χωρίς ίχνος προσωπικής ζωής, αποφάσισα να γυρίσω "σπίτι" μπας και περνούν οι μέρες και οι βδομάδες μου κάπως πιο ανθρώπινα... Μπας και βλέπω τους φίλους μου, τους δικούς μου, μπας και κάνω κάνα μπάνιο τα καλοκαίρια μετά το σχόλασμα σ'αυτόν τον ευλογημένο και πανέμορφο τόπο που έχω την τύχη να ζω....
    Η δουλειά δεν με τρόμαξε ποτέ, όση και αν ήταν...
    Γυρίζοντας σπίτι λοιπόν, βρίσκω -λόγω απίστευτου timing- μια δουλειά μισθωτή 8ωρη (ψιλο-επαφιέμενη με το λογιστικό αντικείμενο) και αποφασίζω μιας και η δουλειά αυτή έβγαινε και μιας και τα λογιστικά και τη χαρτούρα τα αγαπούσα πάντα απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου (ξέρω, ξέρω, μαζοχισμός...), να ξεκινήσω όπως μπορώ παράλληλα το "γραφειάκι" μου με μερικούς πελάτες, για να βγαίνει το κάτι παραπάνω όσο γίνεται και να ασχοληθώ με αυτό που πάντα με ιντρίγκαρε....
    Το "γραφειάκι" είναι στο σπίτι και το παλεύω μόνη -όσο μπορώ τουλάχιστον- 2,5 χρόνια κοντά τώρα....
    Ειλικρινά, δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε όλοι εσείς.... Όλοι εσείς με τα οργανωμένα γραφεία, με την τρελή δουλειά...
    Εγώ, ίσως και επειδή οι γνώσεις μου δεν είναι τόσες, ίσως επειδή δεν εργάστηκα ποτέ σε λογιστικό γραφείο να δω τη γλύκα παρά μόνο σε λογιστήριο εταιρείας με συγκεκριμένα και περιορισμένα αντικείμενα, ίσως επειδή είναι και που έχω και τις δύο δουλειές τώρα, ίσως επειδή οι πελάτες αυξάνονται και τρέχω σαν την τρελή γύρω-γύρω να πάρω τιμολόγια, να πληρωθώ (χα,χα,χα,χα...), να παραδώσω δηλώσεις, να πάρω δικαιολογητικά, να ψάξω, να, να, να.... Έχω αρχίσει και πελαγώνω...! Τις βρίσκω τις λύσεις μου, τα βγάζω πέρα, όμως το άγχος και το στρες μου ώρες-ώρες είναι απερίγραπτο....
    Πέφτω για ύπνο και σκέφτομαι τι έχω να κάνω αύριο, πόσο έχει ο μήνας, τι εκκρεμότητες έχω, αγχώνομαι για το τι έκανα ή δεν έκανα και κάπως, πως να το πω... Ζω με υπενθυμίσεις του κινητού μου πια....!!!
    Μην παρεξηγηθώ.... Την αγαπώ αυτή τη δουλειά.... Τη θεωρώ ζόρικη αλλά δημιουργική.... Και νομίζω πως δεν είναι όλοι "φτιαγμένοι" για να την κάνουν.... Θέλει διάβασμα, σεμινάρια, ενημέρωση, θέλει οξύτητα σκέψης και πνεύματος, θέλει καλή οργάνωση, τσαγανό και πολύ γερό στομάχι....
    Και ειλικρινά, όσο μπαίνω πιο βαθιά σε όλο αυτό, αντιλαμβάνομαι πόση αγάπη και αφοσίωση χρειάζεται για να μπορέσεις να κάνεις ένα γραφείο που να μπορεί να στέκεται στα πόδια του, για να γίνεις ένας ολοκληρωμένος Επαγγελματίας αλλά και πόσες φορές μπορεί να βρεθείς τόσο κοντά στο να κάνεις μια και να κάψεις στην πυρά όλη τη χαρτούρα, τους υπολογιστές και τα προγράμματά σου μαζί!!!
    Αντιλαμβάνομαι πόσο η δουλειά αυτή δεν αναγνωρίζεται, πόσο εύκολα και απλά τα νομίζουν όλοι όλα, θεωρώντας πως ο κύκλος κλείνει όταν στείλεις ένα ΦΠΑ ή μια δήλωση....
    Θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω να φτιάξω κάτι, ένα χώρο που θα μπορεί να ανταποκρίνεται σωστά και υπεύθυνα σε όλους όσους θα εξυπηρετεί.... Ίσως πιο οργανωμένα, πιο "συγκεντρωμένα", πιο γνωστικά.... Για να μπορώ και εγώ να έχω χρόνο ελεύθερο.... Να δω τους ανθρώπους μου με ηρεμία και όχι κάπου ανάμεσα σε σχολάσματα και ραντεβού ή προθεσμίες....
    Εύχομαι λοιπόν, για τον εαυτό μου αλλά και για όλους όσους είναι στο επάγγελμα αυτό και το αγαπούν πραγματικά, κουράγιο, υπομονή και συλλογικότητα.... Συλλογικότητα στην αντίδραση σε όλα αυτά που επιβάλλονται από ανθρώπους πίσω από γραφεία που δεν έχουν ζήσει ποτέ το άγχος και την τρέλα ενός λογιστή ή ενός οργανωμένου γραφείου... Συλλογικότητα όχι πίσω από την οθόνη και πάνω από το πληκτρολόγιο.... Συλλογικότητα με πράξεις.... Μέσω ανθρώπων και συλλόγων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάδειξη όλου αυτού του κόπου και όχι για την καρέκλα και την προσωπική προβολή τους.... Συλλογικότητα όμως και στην αλληλοβοήθεια.... Την οποία επί προσωπικού, την έχω εισπράξει από ανθρώπους του επαγγέλματος εδώ που ζω και αισθάνομαι ειλικρινά πολύ τυχερή που βρέθηκαν κάποιοι να με βοηθήσουν και να με συμβουλεύσουν όταν το χρειάστηκα μέσα στον δικό τους πανικό....
     
    Αυτά τα ολίγα.... Σκόρπιες σκέψεις....
    Και πάμε για επιστροφή στο τρελοκομείο.....
  13. Upvote
    Λάμπρος reacted to georges in οι λογιστές μέχρι ποιό σημείο θα πρέπει να ελέγχουν την ορθότητα του ΕΝΦΙΑ?   
    -Καλγημέρα σας
    -Καλημέρα σας.
    -Για το εκκαθαριστικό για τα ακίνητα ήρθα.
    -Φυσικά ωρίστε. χ ευρώ!!!
    -είναι σωστό?
    -Κοιτάξτε η διαδικασία ελέγχου του εκκαθαριστικού είναι αρκετά πολύπλοκη και φυσικά χρονοβόρα. Αφήστε το και αφήστε και χ ευρώ να το ελέγξουμε και αν χρειαστούν τροποποιήσεις το κόστος της υποβολής τροποποιητικού ε9 είναι χ ευρώ.
  14. Upvote
    Λάμπρος reacted to LAMMERGEIER in ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ Ε1 ΚΤΛ   
    Εγώ 2 Ε2 για κενό, που ξέχασα να στείλω, θα το αφήσω έτσι πάντως.
  15. Upvote
    Λάμπρος reacted to HURRICANE33 in ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ-ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ;   
    Για αυτό οι δικηγόροι κονομάνε και τους έχουν περί πολλού. Μπαίνεις στο γραφείο τους και βάζουν το ρολόι να μετράει. Και έχουν καταφέρει να λέει ο κόσμος ε, δικηγόρος είναι δεν θα πληρωθεί? Ενώ εμάς μας έχουν σαν πολίτες β' κατηγορίας που είμαστε υποχρεωμένοι να τα κάνουμε όλα τσάμπα.
  16. Upvote
    Λάμπρος got a reaction from Roxanne in Φορολόγηση με μπλοκάκι η με μισθωτή εργασία;   
    Το γραφω επειδη ο 4172 δεν αφηνει περιθωρια επιλογης.
    Θεωρει εργασιακη σχεση οταν :
    βάσει έγγραφων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών ή συμβάσεων έργου, με φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες τα οποία δεν υπερβαίνουν τα τρία (3) ή, εφόσον υπερβαίνουν τον αριθμό αυτόν, ποσοστό εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) του ακαθάριστου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα προέρχεται από ένα (1) από τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που λαμβάνουν τις εν λόγω υπηρεσίες.
     
    Δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν περιθωρια επιλογης.
  17. Upvote
    Λάμπρος reacted to SOULIS in Τρόπος συμπλήρωσης ΤΠΥ λογιστή με τα νέα δεδομένα από 1/1/14   
    Εργασίες Ιανουαρίου:
    01/01 => Τηλέφωνο για χρόνια πολλά.. 1 ευρώ
    02/01 => Τηλέφωνο για υπενθύμιση απογραφής.. 2 ευρώ
    03/01 => Υποβολή σε ΣΕΠΕ Ε6 της 31/12.. 1,5 ευρώ
    04/01 => ... 0,00 ευρώ
    05/01 => Επίσκεψη για κάλαντα και πιθανή είσπραξη μισθού...
    06/01 => ...
    κ.λ.π.
  18. Upvote
    Λάμπρος reacted to CEL in ΤΕΑΥΕΚ -ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1/12/2013   
    Αύριο θα μας ενημερώσουν στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ με την Βικυ Χατζηνικολάου ,μην το χάσετε καλεσμένος ο Βρούτσης
  19. Upvote
    Λάμπρος reacted to SERAFIMIDOY in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ  ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΟΣ..........
  20. Upvote
    Λάμπρος reacted to doctor in Αλλαγή του αρχείου xml εργαζομένων που υποβάλλεται στην επιθεώρηση εργασίας   
    Της πουτάνας γίνεται πάλι. Μας έχουν γαμήσει οι τύποι στο εργαστήριο. Χαμστεράκια καταντήσαμε του κάθε τρελού "επιστήμονα".
    Και τα πρόστιμα καραδοκούν παντού....
    Προχθές, συνάδελφος που εργάζεται 7 ημέρες την εβδομάδα, 13-15 ώρες τη μέρα για να τα φέρει βόλτα, μου είπε πως ξέχασε μία ΑΠΔ τον Ιούνιο και έφαγε πρόστιμο 2.500 που φυσικά θα πληρώσει ο ίδιος και όχι ο πελάτης του που του χρωστάει κανα διχίλιαρο. 
    "Μήτσο, σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά πλέον να τα παρατήσω" μου είπε. "Δεν αξίζει ρε φίλε, γάμησα τη ζωή μου, δεν έχω προσωπική ζωή, δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, το βράδυ ξυπνάω και γράφω εκκρεμότητες που ξέχασα... δεν πάει άλλο ρε φίλε. Θα πάω σερβιτόρος στο μαγαζί ενός φίλου. 800 κατοστάρικα και την ψυχική μου ηρεμία. Σάμπως τώρα τι βγάζω; Φέσια από όλους τους πελάτες...".
  21. Upvote
    Λάμπρος reacted to ELENH in ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!   
    Καλημέρα σε όλους σας.
    Μετά από 1,5 χρόνο, με αλλαγή δουλειάς και "καταπληκτικά ωράρια" είπα να σας ενημερώσω.
    Είμαι έγκυος 7 μηνών και περιμένουμε με αγωνία τον μπομπιρα.
     
    Ολα πάνε πολύ καλά και ελπίζουμε έτσι να είναι και μετά.
     
    Ελπίζω να τα λέμε και να μην χαθώ πάλι....
     
    Ελένη
     
     
  22. Upvote
    Λάμπρος reacted to ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ in Παράταση στις δηλώσεις φυσικών προσώπων-Πότε έχουν σκοπό να την ανακοινώσουν?   
    η Ενωση της Εύβοιας 
     

     
     υπάρχει και συνέχεια (το κερασάκι) 
  23. Upvote
    Λάμπρος reacted to Christine in Παράταση στις δηλώσεις φυσικών προσώπων-Πότε έχουν σκοπό να την ανακοινώσουν?   
    Συμμετείχα στην αποχή, μέχρι και τις 30 του Ιούλη. Με είχε εκνευρίσει το γεγονός, ότι, ενώ κάποιοι παλεύαμε με θάρρος, κάποιοι άλλοι, την ίδια στιγμή, έθεταν, με θράσος, ερωτήματα σχετικά με την υποβολή δηλώσεων, για τα οποία, εγώ προσωπικά, απαντήσεις δεν είχα, καθώς δεν είχα στείλει ΚΑΜΜΙΑ δήλωση μέχρι εκείνη την στιγμή, όπως και θα έπρεπε να είχαμε κάνει όλοι μας. 
     
    Από τις πρώτες ημέρες της αποστολής των δηλώσεων, είχα αρχίσει να σκέφτομαι για το γολγοθά που επρόκειτο να διανύσουμε, καθώς έβλεπα την δουλειά να μην προχωράει, με όλα αυτά τα δεδομένα που μας ζητούσαν να συμπληρώσουμε, με την υποβολή του Ε1 (δεδομένα, που μόνο σχέση με φορολογικά και λογιστικά δεν έχουν). Και άρχισα να σκέφτομαι... αν εγώ, μετά από 23 χρόνια σε αυτήν την δουλειά, χρειάζομαι τουλάχιστον μία ώρα για συμπληρώσω και να αποστείλω μία απλή απλούστατη δήλωση, που πέρσι ήθελα δεν ήθελα 20', πόσο χρόνο μπορεί να χρειάζεται κάποιος με λιγότερη εμπειρία?
     
    Μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα και να κρίνουμε, λοιπόν...
     
    Και επιπλέον, αντί να μαλώνουμε μεταξύ μας, ας αναλογιστούμε τι έχει περάσει ο κλάδος μας τα τελευταία 8 χρόνια (με αρχής γενομένης το Ε9 του 2005). ποια χρονιά από κει και μετά, καταφέραμε να λειτουργούμε ως φυσιολογικοί άνθρωποι στην δουλειά μας? Ποια χρονιά πέρασε ήπια? Πόσες υποχρεώσεις, και μάλιστα, καινούριες κάθε χρόνο, δεν διεκπεραιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια (βλέπε Ε9, περαιώσεις, αλλαγές στις αλλαγές στο φορολογικό, αλλαγές στους συντελεστές του ΦΠΑ, φορολογικές αναμορφώσεις, αλλαγές στον υπολογισμό των αποσβέσεων, αλλαγές στις δαπάνες των επιχειρήσεων, αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές) Και δώσε λεφτά για σεμινάρια, και δώσε λεφτά για βιβλία, και δώσε λεφτά για νέες εκδόσεις προγραμμάτων, και απ την άλλη, τρέξε για διακοπες επιχειρήσεων, που σε χρωστούσανε κιόλας, δες και τον τζίρο σου να μειώνεται λόγω κλεσίματος επιχειρήσεων.
    Τι άλλο να αντέξει, πια, αυτός ο κλάδος? Ειδικά, όταν δεν υπάρχει και τρόπος αντίδρασης... Ξεκινήσαμε πριν από λίγο καιρό, μια ομάδα ατόμων, να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα κατά του υπουργείου οικονομικών, μακριά από κάθε συνδικαλιστικό όργανο. Η απάντηση των δικαστηρίων, ήταν ότι, επειδή, είναι για το κοινωνικό και συνολικό όφελος, η μη αλλαγή των ημερομηνιών υποβολής των φορ δηλώσεων, δεν γίνονται αποδεκτά. Και ότι εάν θέλαμε να κινηθούμε περαιτέρω, θα έπρεπε να καταθέσουμε αγωγή κατά του υποργείου, μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.... δηλαδή εκδίκαση σε 2 με 3 χρόνια, στην καλύτερη των περιπτώσεων.... 
     
     
    Δεν πρέπει να περιμένουμε από κανέναν να μας στηρίξει. Αν κάνουμε κάτι, πρέπει να το οργανώσουμε μόνοι μας, όπως μόνοι μας πορευόμαστε όλα τα χρόνια... Δεν είμαστε ούτε δικηγόροι, ούτε γιατροί, ούτε μηχανικοί (αναφέρομαι σε αυτούς τους κλάδους, επειδή έχουν οργανωμένα συλλογικά όργανα και ΠΑΝΤΑ καταφέρνουν ότι θέλουν να το περάσουν). Ας δούμε λοιπόν, τι μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας, και όποιος αντέξει!!!
     
     
    Υ.Γ. Εχω καταφέρει, μετά από αρκετά χρόνια που έμενα πάντα πίσω, λόγω προσωπικών θεμάτων, να τελειώσω ακριβώς στην ώρα που έπρεπε για τις φορ δηλώσεις, αλλά, δεν περνάει ώρα της ημέρας, που να μην μπω στο θέμα αυτό, και να διαβάζω τις δημοσιεύσεις, με τόσο άγχος, όσο αν είχα κι εγώ ακόμη δηλώσεις. Και είμαι εδώ για να συμμετάσχω σε ότι αποφαστεί. Μπορεί φέτος να τελείωσα, αλλά, μπορεί του χρόνου, να μην προλάβω ούτε εγώ...
  24. Upvote
    Λάμπρος reacted to TASOS in Παράταση στις δηλώσεις φυσικών προσώπων-Πότε έχουν σκοπό να την ανακοινώσουν?   
    ΩΧΧΧΧΧΧΧ σε λαθος θεμα το εβαλα.......στο γελιο ηθελα να το βαλω
  25. Upvote
×
×
  • Δημιουργία νέου...