Jump to content

karpodinis

Διαχειριστής
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

karpodinis last won the day on June 9 2019

karpodinis had the most liked content!

4 Followers

About karpodinis

 • Birthday 01/13/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.taxheaven.gr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Διαχειριστής

Recent Profile Visitors

11,163 profile views

karpodinis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputation

 1. εξαιρετικές και πάντα χρήσιμες όλες οι εφαρμογές του Φιλώτα.
  Εξαιρετική προσπάθεια Ευχαριστούμε τον ΣΥΝΆΔΕΛΦΟ!
 2. Χρήστο τα συγχαρητήρια μου εξαιρετική δουλειά!!
 3. Καλησπέρα, υπάρχει σκέψη η υλοποίηση να γίνει στο cloud μαζί με υπολογισμούς ΕΦΚΑ
 4. ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Το excel που παραθέτω αφορά την δήλωση φόρου μερισμάτων που υποβάλουμε στη Δ.Ο.Υ. Συμπληρώνουμε τα κίτρινα πεδία και τυπώνεται η δήλωση με τις βεβαιώσεις για τους μετόχους. Μέλος που το ανέβασε karpodinis Ανέβηκε στον κόμβο 19/07/2017 Category Εντυπα Φορολογίας  
 5. Version 1.0.0

  2,525 downloads

  Το excel που παραθέτω αφορά την δήλωση φόρου μερισμάτων που υποβάλουμε στη Δ.Ο.Υ. Συμπληρώνουμε τα κίτρινα πεδία και τυπώνεται η δήλωση με τις βεβαιώσεις για τους μετόχους.
 6. Δεν έχω δει ( μόνο από τα email ) τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Πάντως εάν υπήρχε μια ίδια γραμμογράφιση xml αρχείου για όλους θα μπορούσαν όλοι να τραβούν και να δίνουν στοιχεία σε άλλους.
 7. Καλημέρα, επειδή στην εταιρεία που εργάζομαι ( super market κοντά στα 300 υποκαταστήματα ) με πλήθος τουλάχιστον 700.000 παραστατικά αγορών ετησίως είχαμε δοκιμάσει πριν δεκαετία διάφορες λύσεις. Θα έλεγα πως σήμερα έχουμε δύο παρόχους ( δεν τους αναφέρω για λόγους διαφήμισης ) που αγοράζεις πακέτα παραστατικών με κλίμακα και χρέωση ανάλογα με την κατανάλωση και σου ενημερώνουν όλα τα κυκλώματα της εφαρμογής σου από το είδος ( επομένως αποθήκη -> Προμηθευτές -> Γ.Λ. ) μέχρι την εγγραφή της Γενικής Λογιστικής. Βέβαια όλες οι ενέργειες γίνονται για περιορισμό του κόστους και περιορισμό του ανθρώπινου λάθους επομένως έχουμε εφαρμόσει αυτήν την λύση ( όχι με το scaner που δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι - Ίσως να είναι για απλά πράγματα. Πάντως ο κανόνας λέει πως όσο περισσότερα στοιχεία του παραστατικού πας να ταυτοποιήσεις τόσο περισσότερο ποσοστό αποτυχίας έχεις ) ωστόσο και σε αυτήν την λύση έχουμε πολλά προβλήματα στις ενημερώσεις. Πριν 10 χρόνια μας μας είχε προτείνει μια εταιρεία λογισμικού ( δεν το εφαρμόσαμε ποτέ ) μια εφαρμογή που όριζες πρότυπες φόρμες σκαναρίσματος διαφορετικές ανά προμηθευτή οπότε ανάλογα με τον προμηθευτή τραβούσε κατά το σκανάρισμα τα στοιχεία και τα λάμβανες για περαιτέρω ενημερώσεις στις εφαρμογές σου. Οι πάροχοι οι δικοί μας χρεώνουν και από εμάς που δεχόμαστε τα παραστατικά και από τον εκδότη προμηθευτή. ο προμηθευτής από την πλευρά του δέχεται να πληρώσει καθώς θα πληρωθεί πιο σύντομα και δεν θα υπάρχουν λάθη στις συμφωνίες καρτελών. Το μόνο θετικό είναι πως χωρίς να αλλάξεις τίποτα από το λογισμικό σου και χωρίς σκαναρίσματα λαμβάνουν τα στοιχεία ( οι πάροχοι ) από τους προμηθευτές και τα ενημερώνουν στους δικούς μας πίνακες των αρχείων. επομένως χωρίς κάποια ενέργεια από μέρους μας καθημερινά έρχονται οι συναλλαγές ενημερωμένες για να επιβεβαιώσεις με κλικ την οριστικοποίηση τους. τιμή για προαγορά πακέτου 100.000 παραστατικών 0,075
 8. Απόλυτα σωστό όντως δεν σε υποχρεώνουν να αλλάξεις σχέδιο όμως πρέπει να επεξεργαστείς τα στοιχεία ώστε να καταλήξεις τεκμηριωμένα στις νέες οικονομικές καταστάσεις. Ειδικά για τους συνάδελφους που δεν θα ακολουθήσουν αναβαλλόμενη φορολογία ή εύλογες αξίες δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα μετάβασης. Τώρα για το θέμα της επάρκειας και περιφρόνησης πιστεύω είναι θέμα ποιότητας ανθρώπου.
×
×
 • Create New...