Jump to content

antygoni

simple Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

antygoni last won the day on February 18 2021

antygoni had the most liked content!

About antygoni

Recent Profile Visitors

1,976 profile views

antygoni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Νόμοι : άρθρου 53 του Ν. 1566/85, του άρθρου 2 του Ν. 2621/98 και της υπουργικής απόφασης Δ4/662/23.12.98. Ελπίζω να βοήθησα.
 2. Η μείωση του συνολικού αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μιας οργάνωσης ή συλλόγου, εξαιτίας παραιτήσεως κάποιων μελών ή απομάκρυνσής τους για άλλο λόγο, δε συνιστά έλλειψη διοικήσεως, εάν ο αριθμός των μελών που απομένουν (μετά και την πρόσκληση των αναπληρωματικών μελών) αρκεί για το σχηματισμό απαρτίας, όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό και κατά συνέπεια το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη θητεία του.
 3. Επειδή έτυχε να ασχοληθώ και εγώ φέτος με το θέμα των Συλλόγων για τα Βιβλία Ταμείου και τις Συνδρόμες υπόχρεος είναι ο Ταμίας του Δ.Σ να τα καταχωρεί και να τα συντάσει και όχι ο Λογιστής .
 4. Σε πελάτη μου στο Αιγάλεω με αποφαση έγκρισης 29/1/16 και έλεγχο δικαιολογητικών τον Φεβρουάριο τα χρήματα τον ενημέρωσαν θα μπούν τον Μάιο.
 5. Ευχαριστώ η συγκεκριμμένη αιτηση ανέφερε οτι πληρουσε τα κριτηρια και τρέχουσα κατάσταση "Κατάθεση Αίτησης για υπαγωγή" . Τώρα σε άλλη που έστειλα παρόλο που πληρεί και αυτη τα κριτήρια και μου έβγαλε μήνυμα ότι κατατέθηκε με επιτυχία ,την υπέβαλα και τρέχουσα κατάσταση την έχει κενό δεν αναφέρει τιποτα . Υπάρχει και σε άλλους αυτό το έχετε προσέξει ?
 6. Αν καποιος συναδερφος γνωριζει για το Προγραμμα ΝΕΕ θελει τελικα να επισυναψεις και την Εναρξη γιατι εστειλα αιτηση χωρις εναρξη?
 7. Για να κάνεις απογραφη θα πρέπει να εχεις ενεργό προσωπικό και να καταθέτεις ΑΠΔ , πραγμα που δεν γίνεται για προγραμμα voucher , την ίδια περίπτωση είχα με πελάτη μου που δεν απασχολούσε προσωπικό αλλά έιχε παλαιότερα και δεν είχε κωδικούς , το ΙΚΑ μου απάντησε ότι δεν μπορεί να γίνει απογραφή αφου δεν έχουμε μόνιμο προσωπικό(το ίδιο μου απάντησαν και στο ΣΕΠΕ που επικοινώνησα) και μόνο το καταθέτουμε χειρόγραφα στην Επιθεώρηση με όλα τα παραπανω που ανέφερα.
 8. Οχι δεν πρεπει να γινει απογραφη απλως το ε3.3 το καταθετεις χειρογραφα στην Επιθεωρηση Εργασιας, μαζι με την Συμβαση και το Ωρολογιο προγραμμα.
 9. Παράταση στην Εκπρόθεσμη Διακοπ'η επιχείρησης πέραν τους έτους εως 26/09/2014. Απο την σελίδα της ΓΓΠΣ στα τέλευταία νέα .
 10. Επειδή μου έτυχε και εμένα στην επιβεβαίωση στοιχείων βαζεις το ΑΦΜ συζυγου και τσεκαρεις το εγγαμος πατας επιβεβαίωση , και το σύστημα σου βγάζει μύνημα ότι εχεις περιθώριο 10 ημερών να δηλώσεις τον γάμο στο μητρώο της εφορίας. Δεν εχει πρόστιμο .Με ενα τηλεφωνο στο taxis αρχικοποιουν την δηλωση Ε1 και μπορεις να κανεις σωστα την επιβεβαιωση στοιχειων . ΑΝ εχεις ηδη στειλει δηλωση τοτε θα κανεις συμπληρωματικη.
 11. Κανονικά όπως και η αποχώρηση οποιουδήποτε αλλού υπαλλήλου . Μέσω ΕΡΓΑΝΗ με λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου .
 12. Η απογραφή στο ΙΚΑ γίνεται για να προσλαβεις προσωπικό για αυτο άλλωστε και στην τελευταία σελίδα αναφέρεις τα στοιχεία του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού. Σου δίνουν το περιθώριο των τριων ημερών για να δηλώσεις την πρόσληψη ,αφού βγάλεις τους κωδικούς , στο ΣΕΠΕ. Θεωρώ ότι θα έχεις πρόστιμο για το εκπρόθεσμο της πρόσληψης αφού εχει περάσει το τριήμερο . Δεν θα με απασχολούσε τόσο ο Τεχνικός ασφαλείας ,(δεν γνωρίζω τι αντικείμενο εχει η εταιρεία ) όσο η εκπρόθεσμη πρόσληψη.
 13. Το ιδιο συναιβει και σε εμενα , πληρωσα την Παρασκευη και το ΑΦΜ μου άνοιξε την Δευτερα, θελει 3 ημερες μου ειπαν για να ενεργοποιηθει παλι το ΑΦΜ. Μαλλον δεν μπορεις να αποφυγεις την πληρωμη αν πρεπει να συμπληρωθουν τα στοιχεια του λογιστη.
 14. Δεν δουλευει τιποτα ουτε Εκκαθαριστικες , Ε5 !!!!!!! Τα τηλέφωνα του taxis με τεχνικο προβλημα , στις Εφοριες τα συστηματα όλα είναι πεσμένα . Αντε να δούμε ποιός θα τα σηκώσει !!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
 15. Συμφωνω μαζί σου συνάδελφε. Σε εστιατόριο ΟΕ με 30.000 τζιρο μηνιαίως , 18 ατομα προσωπικο τα 9 απο αυτα επιχορηγούμενα όταν έδωσα μια προσφορά 400 ευρω μηνιαίως (τους υπαλλήλους απο οτι είδα τους αλλάζαν τουλάχιστον 3 φορές τον μήνα ) τους φάνηκε υπερβολικά υψηλή αμοιβή και μου είπαν οτι ο προηγούμενος λογιστής του κράταγε τα βιβλία με 140 ευρω τον μήνα.Σημειωτέον οτι ο προηγούμενος απο τα λίγα που ειδα δεν είχε στείλει προσληψη για 6 ατομα , δεν ειχε καταθεσει κανενα τριμηνο ΟΑΕΔ για επιχορηγηση και παει λέγοντας . Φθηνα και καλά δεν γίνεται !
×
×
 • Create New...