Προς το περιεχόμενο

kostas_25

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    336
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Εκατό- καλά-υγειή χρόνια ! στόν συνάδελφο DAS   
    Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου , να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τους άντρες της ζωή σου , φιλιά πολλά .
     
     
    Χρήστο να σαι καλά , σε ευχαριστώ , να χαίρεσαι την οικογένειά σου , υγεια χαρα και ευτυχία
     
     
    Σωτήρη μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ,
    να είσαι γερός δυνατός και να χαίρεσαι και εσυ την οικογενειά σου ,
    φιλιά πολλά φίλε
     
     
    Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου ,
    σας ευχομαι τα καλύτερα φίλε ,
    υγεια χαρά ευτυχία και πάντα δημιουργικοι ,
    σας ευχαριστούμε για όλα όσα κανετε για εμάς  .
     
     
    Κωστή να σαι πάντα καλά αγόρι μου ,
    απο μικρός στα "βασανα" και εσύ , αλλα είσαι αστέρι και δεν χαμπαριάζεις
    υγεία χαρά και ευτυχία φίλε στη ζωή σου .
     
     
    Σε ευχαριστώ πολύ ,
    να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι αυτούς και αυτά που αγαπάς.
     
     
    Σόφη μας καλή και αγαπημένη σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές
    ολόψυχες ευχές και απο εμάς σε εσένα και στα αγόρια της ζωή σου
    πάντα χαρουμενοι και ευτυχισμένοι ,
    πολλά φιλιά σε όλους σας
     
     
     
    Ευχαριστώ πολύ Μαρία ,
    να είσαι πάντα καλά γεμάτη υγεία χαρά και ευτυχία
    ολες οι επιθυμιες σου ευχές μας
     
     
  2. Upvote
    kostas_25 reacted to HARYK in Τι θα γίνει με το μέλλον του κλάδου μας   
    Μια ενδιαφέρουσα καταγραφή, μερικών από αυτά που γνωρίζουμε ή διαισθανόμαστε για το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματός μας, είναι και αυτή του συναδέλφου Bαγγέλη Μιχελινάκη :
     
     
    http://epixeirisi.gr/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97%CE%A3/19498/%CE%9F%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82---%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82
  3. Upvote
    kostas_25 reacted to SARAKINOS in Τι θα γίνει με το μέλλον του κλάδου μας   
    Ποιος σας είπε ότι δεν έχει μέλλον ο κλάδος μας ; Επειδή αυτοματοποιούνται οι καταχωρήσεις; Επειδή ετοιμάζεται το ηλεκτρονικό βιβλίο; Επειδή μας έκαναν άμισθους υπάλληλους του κράτους και μας φορτώνουν σαν υποζύγια, όλα τα υπουργεία με εργασίες που δεν είναι δικές μας, γιατί βρήκαν την φόρμουλα της μνημονιακής υποχρέωσης; Κάποτε θα λογοδοτήσουν όσοι παρανόμως έσυραν την επόμενη γενιά σε δέσμευση και ίσως και την μεθεπόμενη...Και τότε ο λαός θα κρίνει. Μέχρι τότε όμως, μην ξεχνάτε ότι δεν είμαστε καταστιχογράφοι. Λογιστές είμαστε και ο πρόσθετος τίτλος "φοροτεχνικοί" δεν είναι τυχαίος. Αυτοί είμαστε : Λογιστές - Φοροτεχνικοί. Μερικοί από μας έχουν και τον τίτλο του Οικονομολόγου, αλλά είμαστε στην ίδια πλευρά. Θα μας χρειαστούν, ότι κι αν κάνουν. Πάντα θα μας χρειάζονται. Αλλά όχι έτσι όπως είμαστε σήμερα. Διασπασμένοι, μικρές ατομικές επιχειρήσεις, μικρές οικονομικές μονάδες, μικρά ψαράκια που προσπαθούν να αποφύγουν τα δίχτυα της τράτας των μεγάλων οικονομικών συγκροτημάτων, που είτε Τράπεζες λέγονται, είτε Ελεγκτικές εταιρείες , είτε εισπρακτικοί μηχανισμοί. 
    Πως θα αντιδράσουμε λοιπόν; Η μαζική αντίδραση στους δρόμους δεν πέτυχε. Δυστυχώς είμαστε Ρωμιοί, είμαστε μαθημένοι στην άνεση του καναπέ και το 1940, όπως και το 1821 είναι χαμένα στα βάθη της Ιστορίας. Ας αρχίσουμε με την οργάνωση: Οι μικρές οικονομικές μονάδες να γίνουν εταιρείες, μικρές στην αρχή, αλλά με συνενωμένες τις δυνάμεις σε κάθε τόπο, σε κάθε πόλη, σε κάθε νησί, θα αντιμετωπίσουμε τον στείρο και επιζήμιο για όλους ανταγωνισμό, την νοοτροπία του "να καεί η καλύβα του γείτονα". ΟΙ μεγάλες επιχειρήσεις που προανέφερα θα μας βρουν συνασπισμένους, θα σκοντάψουν, θα κάνουν πίσω , να είστε βέβαιοι, συνάδελφοι...
      Και αυτά για αρχή και για σκέψη για το μέλλον του επαγγέλματος. Οσο για το συνδικαλιστικό, καιρός είναι να αποτινάξουμε τους "κομματάρχες" της παλιάς νοοτροπίας, που επιζούν και επιβάλλονται με την νοοτροπία του "εμείς είμαστε οι σωτήρες σας και όχι οι άλλοι, που κάνουν τους επαναστάτες για να μας πάρουν την θέση". Ξεκινήστε λοιπόν από αύριο, στελεχώστε γερά τους τοπικούς συλλόγους, φτιάξτε άλλους , αν δεν υπάρχουν, αναστείστε αυτούς που είναι "σφραγίδες" και μετά ενωθείτε, ανά έξη σε κάθε περιφέρεια , δημιουργείστε δευτεροβάθμιες οργανώσεις και στο τέλος του δρόμου θα γίνει η Συνομοσπονδία, ανεξάρτητη από την ΓΣΕΒΕ, αυτοδύναμη, θεσμικό όργανο πλέον, όπως οι ανωτεροβάθμιες οργανώσεις των μηχανικών, των γιατρών , των δικηγόρων. Και τότε , θα δοθεί το σύνθημα να κλείσουν τα πληκτρολόγια ! Το τι θα ακολουθήσει , δεν χρειάζεται να το περιγράψω. Κανένας πρωτοδίκης μονομελούς δικαστηρίου, δεν θα τολμήσει να την κηρύξει παράνομη και καταχρηστική , γιατί θα στηρίζεται πάνω στην καταστρατήγηση των νόμων που η Πολιτεία θεσπίζει και δεν τηρεί, όπως συμβαίνει σήμερα, τώρα...
      Σας φαίνονται ουτοπικά όλα αυτά; Σας φαίνονται επιστημονική φαντασία; Οχι ! Μπορείτε να τα κατορθώσετε. Και λέω μπορείτε γιατί εγώ προσωπικά (και αρκετοί από την γενιά μου), δεν θα υπάρχω ίσως, όταν θα γίνουν όλα αυτά, γιατί θα γίνουν. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω , είναι να κρατήσετε μέσα σας, λίγα από αυτά που γράφω, γιατί, είναι γνωστό σε όλους σας ότι υπάρχουμε όταν μας θυμούνται. Οταν μας ξεχάσουν, τότε φεύγουμε οριστικά...
     Καλή συνέχεια και μη τα παρατάτε...
  4. Upvote
    kostas_25 reacted to HARYK in ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ   
    Ένας με πήρε και μου είπε "έλα μωρέ απλά είναι τα πράγματα. Στείλ' την και κάποια στιγμή θα περάσω και τα βρίσκουμε".
    Ακολούθησε ο διάλογος:
     
    -Τους κωδικούς σου τους έχεις ;
    -Ναι
    -Έλα μωρέ. Μπες και στείλ' την μόνος σου. Απλά είναι τα πράγματα...
     
    Ρε άντε γεια λέμεεεεεε
  5. Upvote
    kostas_25 reacted to ΧΡΥΣΑ in ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ?   
    ασπιρινη στον πεθαμενο...
     
    γιατι Ιουλιο θα προλαβουμε αυτα που τωρα δεν προλαβαινουμε?
     
    γιατι τα Ε9 να μην πανε τουλαχιστον μαζι με τις δηλωσεις?
     
    μια παραταση της ξεφτιλας αλλη μια φορα....και πρεπει να πουμε κι ευχαριστω...
  6. Upvote
    kostas_25 reacted to ΧΡΥΣΑ in ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ?   
    οσο οριζεις αλλους να διαχειριζονται τη ζωη σου , η κατασταση σου θα χειροτερευει ...
     
    εσυ ποσο ασχοληθηκες με το θεμα? τι εχεις κανει για να μη βρεθεις σε αυτη την κατασταση?
     
    αναρωτησου και δωσε ειλικρινεις απαντησεις στον εαυτο σου και συ και ολοι εμεις οι αλλοι...
     
    ακομη και τωρα δεν ειναι αργα, να παρουμε τις ζωες μας στα χερια μας και να αλλαξουμε τα πραγματα....
  7. Upvote
    kostas_25 reacted to HARYK in Συναντηση διαδικτυακής ομάδας στις 20 Μαιου   
    Καλημέρα
    Χρόνια πολλά στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους που γιορτάζουν σήμερα.
     
    Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα συνάντηση συναδέλφων μελών της διαδικτυακής ομάδας παρέμβασης Αττικής, με σκοπό τη συζήτηση για διάφορα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην εργασία μας, αλλά και για άλλα εξίσου ή και σημαντικότερα που έπονται, όπως το θέμα της πιστοποίησης.
    Αποφασίστηκαν κάποιες δράσεις, μεταξύ των οποίων και η παράσταση διαμαρτυρίας και υποβολής προτάσεων την προσεχή Τρίτη στον κ.γενικό και στο οικονομικό επιμελητήριο. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από την συντονιστική ομάδα.
    Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν 40-45 συνάδελφοι και αυτό δεν είναι το πιο απογοητευτικό καθώς, περίπου τόσοι αν όχι και λιγότεροι, μαζευόμαστε σχεδόν πάντα στις συναντήσεις, με μικρή εναλλαγή προσώπων.
    Το πιο απογοητευτικό κατά την ταπεινή μου άποψη, ή και αυτού που αγγίζει τα όρια του προκλητικού θα έλεγα είναι, ότι κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης, συνάδελφοι σ' αυτή την κοινότητα, αλλά και από τη σελίδα της ομάδας στο facebook, απεύθυναν και δυστυχώς το ίδιο θα γίνεται και στην πορεία, ερωτήσεις για θέματα που αφορούν και στις συγκεντρωτικές καταστάσεις, ενός από τα θέματα δράσης της ομάδας.
    Προσωπικά και ζητώ συγγνώμη αν αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, μέχρι αυτή η υποχρέωση ανασταλεί ή τροποποιηθεί προς άλλη κατεύθυνση, δεν θα συμμετέχω, με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτω, σε κανένα για τις παραπάνω, θέμα.
    Δυστυχώς έμμεσα ή άμεσα, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε έτσι, είναι να ακυρωνόμαστε μόνοι μας...
     
    Τέλος, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί από εμάς κλεισμένοι στον μικρόκοσμό μας, "ξεχνάμε" αυτά που έχουμε επωμισθεί και βιώνουμε καθημερινά αλλά και, δεν έχουμε αντιληφθεί καν κάποια ακόμη χειρότερα που έρχονται, αφήνοντας  τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους ή και το χειρότερο, εγκαλώντας ή "απαιτώντας" από συλλόγους ή ομάδες λύσεις και δράσεις, χωρίς, να τους έχουμε πλαισιώσει και απαρτίσει ποτέ...
     
    Καλή δύναμη σε όλες και όλους.
  8. Upvote
    kostas_25 reacted to HARYK in Καλορίζικο το σχέδιο της πιστοποίησης   
    Συναδέλφισσες και συνάδελφοι καλησπέρα.
    Αυτό που από καιρό έχει αρχίσει να συντελείται στον κλάδο μας, κλιμακώνεται και φτάνει σιγά σιγά στην τελική του μορφή.
    Μετά την "επιτυχημένη" διαδικασία που ακολουθείται για την αναβάθμιση των αδειών μας, αλλά και μετά από την "αποτυχημένη" πρώτη προσπάθεια, η διαδικασία της πιστοποίησης προωθείται γοργά και αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Περνάει δε και μέσα από τις εξετάσεις, με τις διαδικασίες και όρους που καθορίζονται στο σχέδιο του υπουργού που δημοσιεύθηκε σήμερα.
     
    Η πιστοποίηση του επαγγέλματός μας, μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη για όλους μας.
    Μια πιστοποίηση, με ξεκάθαρους όρους, διαδικασίες και προϋποθέσεις, προωθώντας και όχι υπονομεύοντας τα συμφέροντά μας, που να μας αφορά όλους και που θα είναι βγαλμένη από εμάς, για εμάς, με τη δική μας συμμετοχή.
    Η προωθούμενη διαδικασία πιστοποίησης μέσω αυτών των εξετάσεων, ίσως μόνο δυσκολίες και "ατυχήματα" μπορεί να φέρει σε πολλούς από εμάς. Ίσως αποδειχθεί όχι ωφέλιμη αλλά, καταστροφική.
     
    Οι εξετάσεις μπορεί να είναι θεμιτές από μερικούς ή και περισσότερους, αλλά ας μην ξεχνάμε.
    Εξετάσεις δώσαμε, δίνουμε και θα δίνουμε καθ' όλη την επαγγελματική μας πορεία και ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι,
    κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, σε πελάτες, σε συνεργάτες, σε διοικήσεις, στους εαυτούς μας…
     
    Για το θέμα αυτό αλλά και, για πολλά άλλα εξίσου σοβαρά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έλα να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Έλα στην συνάντηση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών Αττικής και όχι μόνο, την Τρίτη 20 Μαΐου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Ηνίοχος (Βερανζέρου 26 στην Αθήνα, δίπλα από το μετρό της πλατείας Ομονοίας).
    http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=95959#entry628793
     
    Έλα να προσπαθήσουμε μαζί.
     
    Μην βρεις για τον εαυτό σου δικαιολογία, ότι είναι κρίσιμη περίοδος και δεν προλαβαίνεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί σε λίγο, σε πολύ λίγο, να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο, που να μην ξέρεις πώς να τον γεμίσεις… Δώρισε μερικές από τις πολύτιμες ώρες σου στην προσπάθεια.
     
    Μπορεί αυτό το σχέδιο υπουργικής απόφασης, αλλά και πολλά άλλα ν’ αλλάξουν.
    Μη ξεχνάς ότι η δύναμη είναι στα χέρια σου. Έλα να την ενώσουμε. Έλα να την γιγαντώσουμε μαζί.
     
    Αν νομίζεις ότι μπορεί κάποιος ν' αλλάξει τα πράγματα, να ξέρεις ότι αυτός είναι ένας!
     
    ΕΣΥ!
     
    Καλή δύναμη σε όλες και όλους.
  9. Upvote
    kostas_25 reacted to kotlistianos in ασφαλιστικές εισφορές ΟΑΕΕ και καταχώρηση στα βιβλία   
    Ναι εκ παραδρομής έκανα λάθος ερώτηση αλλά ο συντοπίτης και φίλος Κώστας απάντησε σωστά.
  10. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Το πρωταπριλιάτικο του Taxheaven   
    Οταν τελειώσετε με το καλό την προσωπική έρευνα σχετικά με την ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ πληροφόρηση του σαιτ
    καθώς και τις νομικές ευθύνες που υπάρχουν απο το πρωταπριλιάτικο αστείο ,
    δεν κοιτάτε μετά με την ιδιότητα σας ώς προεδρος της ομοσπονδίας τυχόν νομικές ευθύνες σχετικά με την καθημερινή
    "ΕΓΚΥΡΗ" και "ΕΓΚΑΙΡΗ" ενημερωση ενός πραγματικά αστείου λογαριασμού τουίτερ που έχει ο γενικός γραμματέας εσόδων ,
    πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον .
  11. Upvote
    kostas_25 reacted to SARAKINOS in Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Εκπλήξεις και νέοι κωδικοί   
    Συνάδελφε την είδηση την είδαμε, αλλά είδες τα σχόλια που την συνοδεύουν; Είμαι περίεργος πως θα στείλουμε τώρα δηλώσεις , όταν η προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων λήγει την 28/3 και όταν η ΠΟΦΕΕ ζητά παράταση ως την 30/6, αν θυμάμαι καλά. Και αφού οι συντάξεις δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί. Η ιστορία του "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" μου θυμίζει το ακατάλληλο ανέκδοτο που καταλήγει κάπως έτσι: "Από οργάνωση σκίζουμε, αλλά μας λείπει το προσωπικό..." ! Καλή δύναμη, λοιπόν...
  12. Upvote
    kostas_25 reacted to ype in Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Εκπλήξεις και νέοι κωδικοί   
    Παίρνουν μια απόφαση για τις βεβαιώσεις και δίνουν προθεσμία 28/3
    Επειδή είναι ασαφής αρχίζουν οι διευκρινήσεις και τα..... κελαϊδήματα
    Δίνουν κι ένα πρόγραμμα και κάποια στιγμη οι λογιστές αρχίζουν την τροφοδοσία του τέρατος.
    Όχι νωρίς βέβαια γιατί έχουν όλοι απορίες και περιμένουν διευκρινήσεις.
     
    Το τέρας δυσκολεύεται στη χώνεψη και αρχίζουν οι παρενέργειες......
    Αντί να του δώσουν μόνοι τους σόδα, βγάζουν άλλο πρόγραμμα, αλλες οδηγίες και πρέπει εμείς να το ξαναταϊσουμε για να συνέλθει.
    Εν τω μεταξύ έχει ήδη νυχτώσει και ξημερώνει 28/3
     
    Εχεις να διαλέξεις, ή ξενυχτάς ή έχεις πρόστιμο
     
    Το Μάιο θυμηθείτε τα.......
    Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστούνε τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχουμε να λύσουμε. (Εννοείται ότι είναι ήδη πάρα πολλά και δυσεπίλυτα)
  13. Upvote
    kostas_25 reacted to KITSOSTZABELAS in Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Αττικής την Παρασκευή 21/03/2014   
    νεους σε ηλικια να δουμε  εκει
    εμεις γερασαμε :)
  14. Upvote
    kostas_25 reacted to panopoulos in Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Αττικής την Παρασκευή 21/03/2014   
    Καλημερα συναδελφοι ..........
     
    4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21/3/14 στις 17.00 μμ στο ξενοδοχειο ΣΤΑΝΛΕΥ
     
    .....ας φροντισουμε ολοι για την επιτυχια της με την συμμετοχη μας και τις προτασεις μας ..
     
    ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
     
    ----------ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ----
  15. Upvote
    kostas_25 reacted to panopoulos in 7/3/2014 ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΕΡΓΙΑ ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 13:00   
    Συναδελφοι 36 ωρες εμειναν για την μεγαλη πανελλαδικη συγκεντρωση της 7/3/14 που ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΠΑΛΗ ......πρεπει να ενημερωσουμε καθε συναδελφο αλλα και πελατη μας επαγγελματια , φοιτητη οικονομικων σχολων κ.α. οτι η θεση τους ειναι ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
  16. Upvote
    kostas_25 reacted to PRESJOHN in 7/3/2014 ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΕΡΓΙΑ ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 13:00   
    Μπορεί η έκδοση του δελτίου της ΕΜΥ για καταιγίδα την Παρασκευή να είναι με εντολή ...άνωθεν ή ...έξωθεν.
     
    Μπορεί ακόμη και να κάνουν τεχνητή βροχή(ψεκασμός).
     
    Μπορεί ακόμη και να ανακοινώσουν ότι θα έλθει στην Αθήνα ο νέος "πρόεδρος" της Ουκρανίας να δεί τον... Βαγγέλη.
     
    Μπορεί να πούν ότι το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο θα "μετακομίσει" απο το Φάληρο στο συντριβάνι στο Σύνταγμα
     
    Μπορεί να πούν ότι στο Σύνταγμα θα παραστεί και ο ....επίτημος
     
    Μπορεί να πούν ότι το EUROGROUP της Δευτέρας θα συνεδριάσει την Παρασκευή στη Βουλή.
     
     
    Μπορούν πολλοί να πουν πολλά.....
     
    Ομως....
     
    ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!
     
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ!!!
  17. Upvote
    kostas_25 reacted to Elena29 in πρόστιμο εκπρόθεσμης πιστωτικής περιοδικής ΦΠΑ   
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!
  18. Upvote
    kostas_25 reacted to KITSOSTZABELAS in 1Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014   
    1Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
    26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
    ΩΡΑ 17:00
    ΣΟΛΩΜΟΥ 13 (3ος ΟΡΟΦΟΣ )
    ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ 2,00 ΕΥΡ
    http://artgaragegr.blogspot.gr/p/blog-page_25.html
  19. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Συλλογή υπογραφών με σκοπό την αποστολή της Διαμαρτυρίας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης   
    Φιλες και φίλοι , θα θέλαμε να γνωρίζετε πώς δεν έχει περάσει μέρα χωρίς να ασχολούμαστε με το θέμα ,
     
    απλά όπως καταλαβαίνετε είναι μια πολύ δύσκολη προσπάθεια η οποία χρειάζεται συντονισμό και πάρα πολύ χρονο
     
    που όπως πολύ καλά γνωρίζετε είναι δυσεύρετος .
     
    Πιστεύουμε όμως ότι όλοι  μαζί θα τα καταφέρουμε ,
    ας οργανωθούμε λοιπόν και ας προχωρήσουμε δυναμικά , συντονισμένα και πάνω απ όλα με καλή διάθεση .
  20. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Συλλογή υπογραφών με σκοπό την αποστολή της Διαμαρτυρίας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης   
    Συνάδελφισσες και συνάδελφοι μεταφέρουμε απο διαδυκτιακή ομάδα και ανάρτηση απο Σωκράτη (poet)
     
    Η σκέψη είναι πώς ότι συμφωνηθεί  στην συνελευση της Αθηνας και αφου μεταφερθεί και συμφωνηθεί μέσω διαδυκτιου mail κλπ απο όλους τους συναδελφους και μή ,
    συλλόγους , ομοσπονδίες κλπ , το τελικό κείμενο με τις θέσεις / προτασεις συνοδευόμενο με τις υπογραφες να κατατεθεί στα υπουργεία και όπου αλλου κρίθεί απαραίτητο
    την ημέρα της πανελλαδικής συγκέντρωσης στις 7 Μαρτη.
     
    Το πνεύμα έιναι αμεσοδημοκρατικό και μοναδικός σκοπός να παραμείνει τέτοιο ,  με την συμμετοχή ΟΛΩΝ όσων το επιθυμούν.
     
    Μετά την ανευρεση της αιθουσας και την ενημέρωση σας , η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη .
     
    https://www.facebook.com/groups/162989260422123/
     
  21. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    Ακόμα περιμένουμε το τηλεφωνημα για το ραντεβού με τα επιτελεία του υπουργου και του γγ
     
    προφανώς αυτο δεν θα έρθει ποτέ .
     
    Ας ετοιμαστούμε για την Δευτέρα συναδελφισσες και συνάδελφοι και απο την στιγμή που η ομοσπονδία και το ΟΕΕ
    δεν φαινεται να συγκινουνται για μια ακόμα φορά ας συγκεντρωσουμε μόνοι μας τα στοιχεία , ακούστε με προσοχή
    τον κύριο μαυραγάνη που μιλάει ευθέως για ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πρόστιμα τα οποία θα διορθωθουν με νομοθετικη πράξη περίπου στο
    10ο λεπτό του βίντεο http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/17275  καθώς βεβαια και όλη την συζήτηση η οποία είναι...... άστα να πάνε .
     
    Χαθήκατε στις μεταφράσεις των ξενόγλωσσων νομων κύριε μαυραγάνη και εσείς όπως και όλοι σας.
     
    Την δευτέρα θα έχουμε και τις τελικές νομικές κατευθύνσεις  για τα ασφαλιστικά μέτρα και θα ανακοινωθούν στην συγκέντρωση .
     
    Σήμερα στις 6 η συγκέντρωση της ΠΟΛ  κάνιγγος 27 , αυριο στο Ηράκλειο Κρήτης .
     
    Δευτέρα στις 12:00 πλατεία Συντάγματος και μετά στα γνωστά υπουργεία για να απαιτήσουμε τις συναντήσεις .
     
    Η ΠΟΦΕΕ ακούει ????? διαβάζει ???????? πότε θα ορίσετε κύριοι την ΓΣ ?????
    Πόσοι ενήμεροι οικονομικά σας λείπουν ???????
    Να σας δώσουμε τα φράγκα για να ξεκινήσετε??????
     
    Μπορεί η ντουντούκα μας να είναι ερασιτεχνική αλλα οι φωνές μας είναι δυνατές.
  22. Upvote
    kostas_25 reacted to DAS in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/17250
     
     
     
    Ανεβάζουμε την παραπάνω τροποποίηση που θεωρητικά έρχεται στις αρχές Μαρτίου όχι για να ευλογήσουμε τα γένια κανενός , απλά για να πάρουμε δύναμη για την συνέχεια και να ζητήσουμε με μεγαλύτερη θέληση , με μεγαλύτερο πάθος,  την κατάργηση των εκτρωμάτων στο σύνολό τους .
     
    Στόχος μας είναι η κατάργηση τους αναδρομικά απο την ημερομηνία εφαρμογής τους , έτσι ώστε κανένας συνάδελφος να μην αναγκαστεί να "πεθάνει" απο αυτά .
     
    Ζητήσαμε και σήμερα να συναντηθούμε με τα επιτελεία των κκ Μαυραγάνη και Θεοχάρη για να τους δείξουμε τον τρόπο , για να τους πούμε πώς δεν γίνεται έτσι η δουλειά και για να τους πούμε πως για να ξέρεις πώς γίνεται η δουλειά πρέπει πάνω απο όλα να την έχεις κάνει  , να έχεις λιώσει τις φούστες και τα παντελόνια σου , πράγμα το οποίο κάνουμε όλοι εδω και δεκαετίες .
     
    Δεν μπορούσαν σήμερα να μας δούν διότι βρισκεται στην Ελλάδα η Ελβετίδα υπουργός Οικονομικών , δείτε παρακάτω
    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231292325
    έδω βέβαια εκείνο που δεν καταλαβαίνω προσωπικά είναι το πώς θεωρητικά σήμερα θα συναντουσαν οι εκπρόσωποι του κλάδου μας , τους εκπροσώπους των υπουργείων αφου είχαν τετοιες ανειλημμένες υποχρεώσεις  ,  αλλα δεν είναι το μόνο που δεν καταλαβαίνω οπότε ας πάμε παρακάτω.
     
    Οι αποφάσεις που έχουμε πάρει για κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά των υπουργείων , οικονομικών και εργασίας και για μία γενική απεργία του κλάδου πρέπει να εφαρμοσθούν άμεσα , έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε και να απαιτήσουμε.
     
    Ξέρουμε  πώς οι τελευταίοι Νόμοι και όχι μόνο , γράφονται και ερμηνεύονται στο εξωτερικό και εδώ το μόνο που γίνεται είναι το να μεταφράζονται , για αυτο ακριβώς τον λόγο επιμένουμε πως η μόνη μας λύση είναι η προσφυγή στην δικαιοσύνη .
     
    Σε αυτή την προσπάθεια τα ανωτατα συνδικαλιστικά όργανα είναι υποχρεωμένα να πάρουν θέση , ας απαντήσουν έστω και αρνητικά έτσι ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμαι .
     
    Ακόμα περιμένουμε την απάντηση της ΠΟΦΕΕ για έκτακτη ΓΣ  όλων των συλλόγων της χώρας , κάντε το ακόμα και τώρα , αφουγκραστείτε έστω για μία φορά τις φωνές εκατοντάδων συναδέλφων και καταλάβετε πως ο κλάδος δεν μπορεί να μένει αμέτοχος στα όσα τραγικά συμβαίνουν σε αυτόν .
     
    Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , περιμένουμε ένα τηλεφώνημα για να οριστεί το ραντεβού με τα επιτελεία των κκ Μαυραγάνη και Θεοχάρη , εννοείται πως θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους πάντες (και τα συνδικαλιστικά όργανα) με κάθε τρόπο μόλις οριστεί το ραντεβού , αλλα επειδη πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα είπαμε να ξανασυναντηθούμε την Δευτέρα 10/2/2014 και ώρα 12:00 στην πλατεία Συντάγματος και στην συνέχεια να βρεθούμε στα υπουργεία και να απαιτησουμε την συνάντηση αυτή.
     
    Είναι στο ΄χερι μας την επόμενη φορά να είμαστε πολλοί περισσότεροι , ήδη πόλλοι φίλοι και συνάδελφοι απο την επαρχία οργανώνονται ώστε να είναι εδω την Δευτέρα , δεν είναι δύσκολο πιστεύω ο κάθε ένας απο εμάς να κάνει απο δέκα τηλεφωνηματα και να ενημερώσει για την συγκέντρωση .
     
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
  23. Upvote
    kostas_25 reacted to dead_poet in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    Για πρώτη φορά σήμερα, ένιωσα πως υπάρχει ελπίδα κάτι να αλλάξει επιτέλους στο δύσμοιρο τον κλάδο.
     
    Αν εξαιρέσουμε τα συνδικαλιστολαμόγια που για άλλη μια φορά έδειξαν για ποιο λόγο τους έχουν γυρίσει την πλάτη οι λογιστές όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν όπως έπρεπε να κινηθούν. 

    Θα το πω για άλλη μια φορά για να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους οι ανεπρόκοποι συνδικαλιστές:

    ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

    Η δημοκρατία λειτούργησε για άλλη μια φορά όπως έπρεπε!

    Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή.

    Ένιωσα περήφανος και δυνατός!!!

    Ο αγώνας για κατάργηση του άθλιου νόμου που μας οδηγεί σε αφανισμό δε σταματά εδώ.

    Πρέπει να νιώσουν την ανάσα μας καυτή σε κάθε τους βήμα.

    Ραντεβού τη Δευτέρα!!!

    Ακόμη περισσότερη...
    Ακόμη δυνατότεροι...
  24. Upvote
    kostas_25 reacted to G.E.S. in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    μπραβο  ,   πρωτη φορα  στην Ελλαδα  ,  δειξαμε  οτι  ο κλαδος μας ,  ειναι   παρων  ,   ειμασταν  πολλοι , ενωμενοι  , δυνατοι.
     
    στο     ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ,   ΚΑΡΑΓ. ΣΕΡΒΙΑΣ   ,  ΟΘΩΝΟΣ   ,   ΑΜΑΛΙΑΣ   ,     ΝΙΚΗΣ       βροντοφωναξαμε   ,  οτι
     
    αν δεν  επαναφερουν  τον     ν.  2523       ,   εκει  θα  ειμαστε  συνεχεια  ,  θα τους    " κατσουμε στο σβερκο   " 
     
    μπραβο   στους συναδελφους  και στις αλλες  πολεις  ,  για τις κινητοποιησεις τους   , καλη δυναμη  για τη συνεχεια
  25. Upvote
×
×
  • Δημιουργία νέου...