Jump to content

Grek

Silver members
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

About Grek

 • Birthday 03/02/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Αθήνα

Grek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Την επιδότηση των 11,00 ευρώ ανά ημέρα, τους τα πληρώνει ο εργοδότης και τα λαμβάνει από τον ΟΑΕΔ; 'ή δεν τα πληρώνει και θα τα λάβουν οι μαθητές από τον ΟΑΕΔ; Ευχαριστώ
 2. Βάλε το και στη δήλωση της μητέρας ως προστατευόμενο μέλος με την ένδειξη ¨Ανήλικα τέκνα υπόχρεα σε υποβολή δήλωσης"
 3. Μη μπερδεύεσαι. Αφορά επιδότηση εργατικής εισφοράς άρα δεν επηρεάζει τις εργοδοτικές. Η διαφορά είναι ότι αυξάνεται το πληρωτέο και μειώνεται η πληρωμή προς το ΙΚΑ.
 4. Να πας ξανά στο ΓΕΜΗ και να τους πεις ότι βγάζει αυτό το μήνυμα και να το περάσουν εκείνοι. Έχε το σκαναρισμένο με στικάκι. Την Παρασκευή αυτή τη δουλειά έκανα (βρίζοντας για τα πέρα δώθε)
 5. Αγαπητοί συνάδελφοι Και εμένα με ειδοποίησε μεγάλης ηλικίας κυρία ότι της ήρθε αυτό το χαρτί. Με τη μόνη διαφορά ότι το διάβασα προσεκτικά και κατά την προσωπική μου άποψη δεν τις καθιστά δικαιούχους του επιδόματος αλλά είναι μια ενημερωτική / προωθητική κίνηση από τα ΕΛΤΑ για άνοιγμα λογαριασμού. Καταλαβαίνω ότι δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε αυτή την εποχή αλλά ας το προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο. Φιλικά
 6. Άρα: 1) Εντός 8 ημερών κατάθεση της προειδοποίησης απόλυσης στον ΟΑΕΔ, με γενικό πρωτόκολλο (Αναρωτιέμαι αν θέλουν να κρατήσουν πρωτότυπο) 2) Οταν λήξει το χρονικό διάστημα της προειδοποίησης, ηλεκτρονική συμπλήρωση του Ε6, με επισύναψη (λέω εγώ) και του έγγραφου προειδοποίησης Σωστά τα γράφω;
 7. Κάθε πρόσληψη-αποχώρηση αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Οπότε η προυπηρεσία του είναι από 7/1/9, άρα αποζημίωση 2 μηνών. Βέβαια... ας μην αποδειχθεί ότι εργαζότανε από 1-6/1/9 Σύμφωνα με όσα διάβασα παραπάνω "για όσους δεν έχουν συμπληρώσει, αυξάνεται μέχρι να συμπληρωθούν 16 έτη και παγώνει εκεί"
 8. Να σας επισημάνω την αλλαγή που υπάρχει στις προθεσμίες, προκειμένου για να υποβληθεί ηλεκτρονικά η αναγγελία πρόσληψης. Εκτός το ότι είναι εξαιρετικά γεμάτη πληροφορίες που πρέπει να συμπληρώσεις η νέα αναγγελία πρόσληψης, όπως ανέφερε και πιό πάνω κάποιος συνάδελφος. Ετσι λοιπόν είχα μια πρόσληψη που ξεκίνησε την Δευτέρα και είπα να πειραματιστώ στην ηλεκτρονική υποβολή. Οταν μετά από 1 ώρα συλλογής, καταχώρησης και επαλήθευσης στοιχείων, πάτησα την υποβολή, το σύστημα με ενημέρωσε ότι είναι εκπρόθεσμη. Διαβάζοντας την εγκύκλιο: Αριθ. πρωτ.: οίκ. 25932/12.10.2012 Όροι και προϋποθέσεις ηλεκτρονικής υποβολής εντύπων αρμοδιότητας Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) .... Άρθρο 4: Προθεσμία και ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής Κατά την ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων ισχύουν οι καθοριζόμενες από τις κείμενες διατάξεις προθεσμίες. Επισημαίνεται πως κατά την ηλεκτρονική υποβολή, η αναγγελία πρόσληψης (έντυπο Ε3), υποβάλλεται το αργότερο έως και την ίδια ημέρα της πρόσληψης και πάντως πριν από την ανάληψη υπηρεσίας από τον εργαζόμενο. Εάν επιλεγεί η κατάθεση με προσέλευση στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ, εξακολουθεί να ισχύει, κατά τη μεταβατική περίοδο, η προθεσμία των οχτώ (8) ημερών. ..... διαπίστωσα ότι έχει δίκιο. Ευτυχώς μπορώ να κάνω διαγραφή της προσωρινά αποθηκευμένης πρόσληψης και να πάω στον ΟΑΕΔ. Σας ενημερώνω, σε περίπτωση που δεν το έχετε δει.
 9. Γ..λυκόσκυλο. Χαρίζεται παρέα με την ιδιοκτήτρια; Πάντως αν ψάχνεις κοίτα και σε site φιλοζωικής. Εγώ προτίμησα ημίαιμο και δεν το έχω μετανιώσει.
 10. Καλησπέρα Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρες οι σχετικές εγκύκλιοι. Την πρώτη μείωση θα την δούμε στην πληρωμή του Σεπτέμβρη από τη στιγμή που έχουμε κάνει αίτηση μέχρι 30/6.
 11. Την ετήσια άδεια του 2012 θα την λάβει έτσι και αλλιώς. Αν η απόλυση του ήταν για πιο κοντινό χρονικό διάστημα π.χ. τον Ιούλιο, θα έπαιρνε αποζημίωση μη ληφθείσης αδείας. Επίσης αποζημίωση μη ληφθείσης αδείας θα πάρει αν εργαστεί συνεχώς ως τον Οκτώβρη. Αν όμως πάρει άδεια τον Αύγουστο τότε δεν οφείλεται αποζημίωση μη ληφθείσης αδείας, αλλά τον μήνα Αύγουστο θα βρίσκεται σε άδεια.
 12. Το να μειώσεις ισόποσα την πληρωμή του ΙΚΑ του Φεβρουαρίου δεν παίζει;
 13. Κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι δεν έχεις οριστικοποιήσει τον Ιανουάριο. Οταν τον οριστικοποιήσεις και ζητήσεις ισοζύγιο χωρίς τις προσωρινές κινήσεις δεν θα σου βγάλει τους λογαριασμούς που κινήθηκαν τον Φεβρουάριο. Η Altec τι λέει;
 14. Εχω ήδη αντικαταστήσει τη θέση τους στη βιβλιοθήκη με βιβλία επιστημονικής φαντασίας
×
×
 • Create New...