Jump to content

DFF

simple Members
 • Posts

  374
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DFF

 1. Όντως, πιστωτικές ... Δεν προχωράει η υποβολή.
 2. Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι, σχετικά εμβόλιμο. Προσπαθώ να ξεδιαλύνω, αν τα καφέ ανήκουν στην εστίαση για περαιτέρω αναστολή σύμβασης τον Ιούνιο ... Κανονικά, εστίαση είναι τα εστιατόρια και φαγάδικα.
 3. Kατ' εμέ, αφήνεις την πληρωμή έως έχει. Έτσι κι αλλιώς και οι εισφορές Μαρτίου πάλι θα έχουν έκπτωση λογικά 25% έως μία προθεσμία μέσα στο Μάιο. Οπότε, τότε δίνεις την διαφορά 165,00 -55,00 = 110,00
 4. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν με βάζει καν στο σύστημα (!) αφού βγάζει το μήνυμα: "Πρόβλημα στην αναγνώριση στοιχείων Α.Φ.Μ. από την Γ.Γ.Δ.Ε." Kαι προσπαθώ για αυτό να ενημερώσω, έγκαιρα. Για αυτό ρωτάω, το [email protected] είναι ενεργό, έχετε στείλει και έχετε πάρει απάντηση;;; Αν υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο τηλέφωνο, θα το εκτιμούσα. Υ.Γ. Τώρα είδα σχετικά με το Τάξις ...
 5. Προσπαθώ να μπω για αίτηση πληττόμενης ατομικής επιχείρησης με Κ.Α.Δ. 82.19 χωρίς προσωπικό, και μου βγάζει μήνυμα: "Πρόβλημα στην αναγνώριση στοιχείων Α.Φ.Μ. από την Γ.Γ.Δ.Ε." Στέλνω μήνυμα στο [email protected] και στέλνει ανταπάντηση ότι δεν λειτουργεί. Υπάρχει άλλο ενεργό E-mail για το ΕΡΓΑΝΗ;;;
 6. Γεια χαρά! Μπαίνω με στοιχεία Τάξις ατομική επιχείρησης και μου βγάζει: "Πρόβλημα στην αναγνώριση στοιχείων Α.Φ.Μ. από την Γ.Γ.Δ.Ε." Έτυχε σε κάποιον; Καμιά ιδέα προς τα που θα απευθυνθούμε για να ξεπεραστεί, το κώλυμα;;;
 7. Καλημέρα! Μια γνώμη και βοήθεια ... Αίτηση σε ΚΕΑΟ στις 23.09.2019. Αριθμός πρωτοκόλλου κανονικά, δόσεις και ποσό δόσης. Δεν πληρώνεται η πρώτη δόση. Tι γίνεται, χάνεται εντελώς η ρύθμιση;; Πως μπορεί να σωθεί, ίσως;;
 8. Βάλε ημερομηνία 2017 ... (Στην τελική).
 9. Αναφορικά με την εξέλιξη τής υπόθεσης. Εν τέλει ήταν αβάσιμη η ένσταση των ελεγκτών. Παύση εργασιών με Φεβρουάριο 2017. Υπήρξε έλεγχος και στα δηλωθέντα ενοίκια τής επαγγελματικής στέγης εκατέρωθεν (και για εκμισθωτή) για την κρίσιμη ημερομηνία.
 10. Και εγώ θεωρώ ότι είναι άτοπο, αφού όλα (Βιβλία, τελευταία παραστατικά, ΜΥΦ και μηδενικές δηλώσεις Φ.Π.Α. μετά το κρίσιμο διάστημα) συνηγορούν σε αυτό. Τι να πω ... Αν είναι κώλυμα το Ε3, ας γίνει η διακοπή με Φεβρουάριο και μετά γίνεται τροποποιητικό Ε3 και Ε1, όπου πλέον θα φαίνεται και η επίσημη ημερομηνία διακοπής (Ε3) . Ελπίζω να λήξει θετικά, θα ενημερώσω σχετικά.
 11. Γεια χαρά σε όλους και όλες! Βρίσκομαι σε διαδικασία εκπρόθεσμης διακοπής ατομικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο 2017 και ενώ όλα είναι ΟΚ από τον έλεγχο τίθεται χρονικό θέμα για 31.12.2017 επειδή έχει υποβληθεί η δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το 2017 και επομένως και το Ε3 (01.01.2017-31.12.2017). Είχατε κάτι αντίστοιχο και πως το αντιμετωπίσατε; Eυχαριστώ για την όποια γνώμη-βοήθεια!
 12. Αριστοφάνη, μιλάμε προφανώς για μηδενικό Φ.Μ.Υ., δηλαδή για αμοιβές σε χρήμα ή είδος που λόγω ύψους δεν υπόκειται σε παρακράτηση ...
 13. Να το πολυσκέφτεσαι, μέχρι να βγουν τα τελικά-οριστικά αποτελέσματα ...
 14. Xαχα! Τι να σε διαβεβαιώσουν οι εφοριακοί ... Αυτοί φοβούνται και τη σκιά τους, ειδικά για κάτι που δεν ξέρουν και δεν το έχουν κάνει οι ίδιοι στην πράξη. Περίμενε και άλλη άποψη, εδώ στο φόρουμ. Αλλά για μένα προχώρα το, έτσι κι αλλιώς όταν κάνεις τον πρώτο παρελθόντα μήνα θα δείξει! Απλά θα λέει εκπρόθεσμο.
 15. Έχω κάνει εκπρόθεσμη (μηδενική) υποβολή Φ.Μ.Υ. για αρκετούς μήνες μετά. Δεν είχε πρόστιμο. Λογικά το ίδιο πιστεύω και για σένα. Οι εργοδότες που παύουν να απασχολούν προσωπικό γίνονται ειδική μνεία ώστε να συμπληρώσουν την ένδειξη για παύση απασχόλησης στον αντίστοιχο μήνα, στο έντυπο.
 16. Μπας και το κλείσουν αύριο το πανηγύρι, ανακοινώνοντας την παράταση. Και γενναιόδωρη ελπίζω.
 17. Όλα τα τρέχοντα προγράμματα θα πάρουν την παρατασούλα τους ... Κλασική περίπτωση.
 18. "... 69. Ένας ιατρός, ο οποίος πληροί τα Εισοδηματικά Κριτήρια και έχει επιλέξιμο ΚΑΔ αλλά μετά το 2012 πήρε ένα άτομο με Voucher και ένα άτομο μέσω Προγράμματος Νέων Θέσεων Εργασίας μπορεί να μπει στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα; Απάντηση: Δεν μπορεί να συμμετέχει στη Δράση εφόσον έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, με την ιδιότητα του ατομικού επιχειρηματία/επιτηδευματία ή του εταίρου σε επιχορηγούμενη εταιρεία, από την 1/1/2012 μέχρι και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης, πλην προγραμμάτων κατάρτισης. Η δυνατότητα υποβολής στη Δράση προϋποθέτει την πλήρωση σωρευτικά όλων των απαιτούμενων τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής που αναλύονται στο Κεφάλαιο Ι.1.4 της Πρόσκλησης. ... " Εφόσον το Voucher, έχει έστω και ένα ευρώ επιχορήγηση προς τον επιτηδευματία, θεωρώ ότι είναι εκτός.
 19. Ναι, δυστυχώς. Όπως ειπώθηκε ήδη, δες τις σχετικές ερωτοαπαντήσεις Νο 69 αλλά και Νο 79. --------- Όσον αφορά το πως θα προσκομιστεί η εγγυητική επιστολή είναι βασανιστικά πρόσκαιρο αλλά κα μη επουσιώδες ... Κάνε πρόταση, πάρε την έγκριση και κατόπιν τα εόρτια! Εφόσον θες να μάθεις την διαδικασία έκδοσης εγγυητικής επιστολής, απευθύνσου σε Τράπεζα τής επιλογής σου.
 20. Φυσικά το αναφέρει ... Προφανώς δεν έχεις επαφή παλιότερα με προγράμματα ... Για να λες ότι δεν θα κατατεθούν προτάσεις, ειδικά τέτοιας φύσης, με 100% επιδότηση και τέτοιες είδους δαπάνες. Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο ... Δεν έχεις άδικο, δεν ξέρω αν θα αγγίζει το Άριστα (100) όπως λες, αλλά θα είναι όντως προς το ταβάνι.
 21. Εφόσον η πρόταση συγκεντρώσει βαθμολογία >= 50, τότε είναι ΔΥΝΗΤΙΚΑ επιλέξιμη, τουτέστιν κατά σειρά προτεραιότητας/βαθμολογίας.
 22. Συλληπητήρια στους οικείους του! Κουράγιο και δύναμη ...
 23. Κάντε παρακράτηση 20% τώρα, με τις ανάλογες προσαυξήσεις ...
×
×
 • Create New...