Jump to content

G-MEL

Silver members
 • Content Count

  1,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

G-MEL last won the day on January 1 2016

G-MEL had the most liked content!

About G-MEL

 • Rank
  *
 • Birthday 05/30/1968

Recent Profile Visitors

5,243 profile views
 1. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ 1218/2018 Καθορίζεται υποχρέωση διασύνδεσης των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (Φ.Η.Μ.) των πρατηρίων καυσίμων με τις αντλίες διάθεσης υγραερίου κίνησης .... εκδίδουν τα στοιχεία λιανικής πώλησης, τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης υποχρεωτικά με τη χρήση φορολογικού ηλεκτρονικού μηχανισμού (Φ.Η.Μ.), Άρθρο 4 Έναρξη ισχύος 1. Η παρούσα απόφαση ισχύει από 1 Μαρτίου 2019 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΛΠ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ , ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΡ ΕΚΡΟΩΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ Ζ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΛΠ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ !! ΤΙ ΚΑΝΩ ? Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΙΜ ΔΗΛ ΑΝ ΟΙ ΠΩΛ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΣΡ-ΕΚΡ ΠΧ ΕΙΝΑΙ 1.000,00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜ 800,00 ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ Ζ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 800 + ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΡ ΕΚΡ ΤΑ 200 ΩΣΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ = 1.000,00 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ? ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ? *** ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕ Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΡ-ΕΚΡΟΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΡ-ΕΚΡ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ , ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?
 2. Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ FACE BOOK ΚΛΠ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ
 3. --πάω να μπω στο σύστημα για τον Αγρότη " δεν είναι εγγεγραμμένος .." τηλ στο 1540 , να ανανεώσει την εγγραφή του στο ΚΕΠΥΕΛ , αφού περάσει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πάω να μπω για τον ΕΜΠΟΡΟ να εγγραφεί στο Υπουργείο Αγρ.ανάπτυξης ΧΑΜΟΣ .... ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ποιος είναι ο υπόχρεος να καταχωρήσει την εξόφληση του τιμολογίου ? Νομίζω ο αγρότης Πανίσχυρος τώρα πια !!!
 4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ
 5. ΚΑΙ ΣΤΟ Ε3 ΤΙ ΠΟΣΟ ? ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ? ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ
 6. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ( ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ - ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ) , ΚΕΡΔΗ ΚΛΠ ΣΤΟ Ε3 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΕΦΚΑ 2019 - E3.pdf
 7. ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΕ ΜΕ Β ( ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ) ΠΟΥ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΟΡΟΥ !! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ? ΤΥΠΟΥ ΕΦΚΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ? ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?
 8. ΤΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...
 9. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ.. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ email
 10. ΟΚ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ : 1-ΑΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΚΑΦΕ ΚΛΠ , ΚΑΤΩ ΤΩΝ 300 τμ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ = ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ , ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 200 ανα τμ 2-ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ( ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ-ΤΑΡΑΤΣΕΣ -ΤΕΝΤΕΣ ΚΛΠ ) = ΟΚ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ 3-ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300τμ =ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΕΤΡ.ΜΕΤΡΩΝ ΣΩΣΤΑ ?
 11. ΟΠΟΤΕ , ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ 3730/2008 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΠ ΑΡΑ ΑΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΚΑΦΕ ΚΛΠ , ΚΑΤΩ ΤΩΝ 300 τμ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 200 ανα τμ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 Ή ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΠ , ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ? Νόμος 3730/2008 Αρθρο 3. Απαγόρευση χρήσης προϊόντων καπνού 1. Εκτός από όσες απαγορευτικές ή περιοριστικές δια­τάξεις ισχύουν και εφαρμόζονται ήδη, απαγορεύεται πλήρως, από 1ης Ιουλίου 2009, το κάπνισμα και η κατα­νάλωση προϊόντων καπνού στους ακόλουθους χώρους: (α) σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, κλει­στούς ή στεγασμένους, που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας, εξαιρουμένων των χώρων που ειδικά θα προβλεφθούν για τους καπνιστές από την κατά περί­πτωση αρμόδια αρχή ή όργανο, σύμφωνα με τους όρους που καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θα εκδοθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος άρθρου, καθώς και των χώρων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή προϊ­όντων καπνού, (β) σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδίως τα καταστήματα παρασκευής και προσφοράς φαγητών, ποτών, γλυκισμάτων, κάθε είδους παρασκευασμάτων γάλακτος, μικτών καταστημάτων και κέντρων διασκέδασης κατά την έννοια των διατά­ξεων των άρθρων 5, 37, 38, 39, 40 και 41 της υπ' αριθμ. Α1β/8577/1983 Υγειονομικής Διάταξης (ΦΕΚ 526 Β'), εξαιρουμένων των εξωτερικών τους χώρων, (γ) στους παντός είδους κλειστούς χώρους αναμονής, (δ) στα αεροδρόμια, εξαιρουμένων των χώρων που ειδικά θα προσδιοριστούν για τους καπνιστές, (ε) στους σταθμούς μεταφορικών μέσων και επιβατικών σταθμών λιμένων, (στ) στα παντός είδους κυλικεία, (ζ) στα παντός είδους μέσα μαζικής μεταφοράς συμπεριλαμβανομένων των επιβατηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων, με μετρητή (ταξί) και αγοραίων. Με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δύναται να υπάγονται και άλλοι χώροι στην απαγόρευση του παρόντος άρθρου.
 12. ΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 τμ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΙΝΟ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ?
 13. " εντός των καζίνο, των κέντρων διασκέδασης με ζωντανή μουσική εμβαδού άνω των 300 τ.μ. και των καταστημάτων όπου νομίμως διεξάγονται τυχερά παίγνια.." ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ , ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΤ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ?
×