Jump to content

kismet

Silver members
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by kismet

 1. Αφού λοιπόν θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο ας το κάνουμε. Λες και δεν είχε γίνει με τις ΠΟΛ που ανεβάσαμε εγώ και ο συνάδελφος FROZEN.

  Γιατί τελικά "διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο", όπως διαπιστώνω.

  Ναι το έξοδο της διαφήμισης δεν εκπίπτει όταν δεν έχει καταβληθεί το αγγελιόσημο, και φυσικά δεν ισχύει αυτό όταν τιμολογεί ο διαφημιστής και όχι το μέσον τον διαφημιζόμενο. Και φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναγράφεται πουθενά το αγγελιόσημο, γιατί συμπεριλαμβάνεται στο κόστος. Και εδώ ερχόμαστε στην απόκρυψη εσόδων που ελέχθηκε....Θάθελα νάξερα τη στιγμή που μιλάμε για παροχή υπηρεσιών, η οποία μάλιστα είναι σχεδόν πάντα "φουσκωμένη", για να μην πω κάτι διαφορετικό, με ποιό τρόπο στοιχειοθετείται αυτή η απόκρυψη, από τη στιγμή που δεν ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ. Για αυτό ακριβώς είπα στον συνάδελφο, ότι αυτό είναι δικό τους θέμα. Αλλά στην πατρίδα μου λέμε ότι όποιος ψάχνεται, πάντα κάτι θα βρίσκει να λέει όχι γιατί υπάρχει λόγος έτσι σε λόγια να βρισκόμαστε, έτσι δεν είναι αγαπητέ συνάδελφε kismet;

  Υστ. Μόνο η πονηριά και η βλακεία επιδεικνύονται, η εξυπνάδα και η γνώση αποδεικνύονται "συν τω χρόνω" και με τις πράξεις.

  Οχι δεν ειναι ετσι αγαπητε συναδελφε και ελπιζω το "ΥΓ" να μην αναφερετε σε εμενα γιατι απλα θα πρεπει να το παρεις πισω. Ετσι για να εξηγουμαστε καλα.

  Η δικη μου απορια ειναι εαν υπαρχει καποια εγυκλιο ή νομος περι ΦΠΑ για την συγκεκριμενη περιπτωση. Δεχομαι αυτο που εγραψε ο pallisp

  Τωρα βλεπω το εχετε γυρισει στην φορολογια εισοδηματος.... ΦΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ?

 2. Ειρήνη διαφωνώ ριζικά με αυτή την άποψη .

  Το αγγελιόσημο είναι έξοδο της διαφημιστικής εταιρείας το οποίο αν θέλει να μετακυλήσει πρέπει να το κάνει με παραστατικό εσόδων , διαφορετικά έχουμε απόκρυψη εσόδων .

  Να συμφωνησουμε μαζι σου συναδελφε. Ακριβως γιατι ο διαφημιστης το εχει σαν εξοδο που θα πρεπει να μετακυλησει. Απο εκει πηγαζει και μονο πηγαζει η επιβολη του ΦΠΑ, ουτε απο τον 1238/96 ουτε απο τις εξ' αντιδιαστολες και συστολες.

 3. Αναφέρει που δεν υπολογίζεται.Και η περίπτωση της τιμολόγισης απο τον διαφημιστή δεν είναι μέσα σε αυτό που αναφέρει. Στον κώδικα ΦΠΑ, δεν αναγράφονται λεπτομερώς όλες οι περιπτώσεις που επιβάλλεται ΦΠΑ, αλλά αντίθετα αυτές που απαλλάσονται. Εξ αντιδιαστολής βγαίνει η υποχρέωση.

  Ναι αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση στην πρωτη "διαδρομη" απαλλασεται στην δευτερη "διαδρομη" δεν απαλλασεται... κολλαει αυτο με τον κωδικα ΦΠΑ ?

  Το εξ αντιδιαστολης σε ποια περιπτωση ισχυει στην πρωτη ή στην δευτερη ή και στις δυο μαζι ?

 4. Δεν είναι θέμα ευκολίας. Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1238/1996 δεν υπολογίζεται ΦΠΑ μόνο στις περιπτώσεις έκδοσης τιμολογίου από τον παρέχοντα τα διαφημιστικά μέσα κατευθείαν στον πελάτη, χωρίς την μεσολάβιση διαφημιστή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις υπολογίζεται ΦΠΑ. Η αναγραφή του αγγελιοσήμου ξεχωριστά όταν αυτή γίνεται, έχει πληροφοριακή έννοια.

  Απο που πηγαζει το "ολες τις αλλες περιπτωσεις" το αναφερει καπου ρητα αυτο ? Μπορεις να μας πεις σε ποιο σημειο της παραγραφου ή της εγκυκλιου ?

 5. Σε αυτή την περίπτωση το αγγελιόσημο δεν γράφεται χωριστά, και υπόκειται σε ΦΠΑ, όπως ανέφερα και προηγουμένως.

  Αρθρο 2

  Καταβολή του αγγελιοσήμου και του ειδικού φόρου

  Κάθε ημερολογιακό δίμηνο και μέχρι την 20ή ημέρα του μήνα που ακολουθεί το δίμηνο καταβάλλεται από το διαφημιζόμενο ή εφόσον μεσολαβεί διαφημιστής κατ' εντολή του διαφημιζόμενου, από το διαφημιστή, ο μεν ειδικός φόρος υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου σε Τράπεζες συμβεβλημένες με αυτό το δε αγγελιόσημο σε Τράπεζες συμβεβλημένες με το ΤΣΠΕΑΘ και ΕΔΟΕΑΠ, κατά περίπτωση. Για την καταβολή των ποσών αυτών εκδίδονται δύο (2) παραστατικά της Τράπεζας, ένα (1) για τον ειδικό φόρο και ένα (1) για ένα αγγελιόσημο. Από την Τράπεζα χορηγούνται σε κάθε υπόχρεο δύο (2) αντίγραφα του κάθε παραστατικού από τα οποία το ένα (1) επισυνάπτεται στο σχετικό τιμολόγιο που λαμβάνει ο υπόχρεος για τη συγκεκριμένη διαφήμιση και το άλλο αποστέλλεται στον

  εκδότη του τιμολογίου και το οποίο πάντως πρέπει να έχει περιέλθει σ' αυτόν το αργότερο μέχρι την 25η ημέρα του μήνα της καταβολής, για την ενημέρωση του ημερολογίου διαφημίσεων και την επισύναψή του στο σχετικό τιμολόγιο. Στις περιπτώσεις αμφισβήτησης ως προς την απαλλαγή των υποχρέων από την καταβολή των παραπάνω επιβαρύνσεων προσκομίζεται βεβαίωση που εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ ή το ΤΣΠΕΑΘ κατά περίπτωση.

  Γ. Φ.Π.Α.

  Οπως προαναφέρθηκε οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν θα επιρρίπτουν τον ειδικό φόρο (30%) εις βάρος των αντισυμβαλλομένων και επομένως δεν θα τον εισπράττουν από αυτούς, αφού οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είναι οι υπόχρεοι για απόδοση του φόρου στο Δημόσιο.

  Εξάλλου, η αναγραφή από 10.7.1996 του αγγελιοσήμου στα τιμολόγια που προβλέπει η διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 12 του Ν.2328/1995, όπως διαμορφώθηκε με το κοινοποιούμενο άρθρο 33 γίνεται σύμφωνα με την προαναφερόμενη κοινή υπουργική απόφαση, μόνο για πληροφοριακούς λόγους.

  Επομένως, ο Φ.Π.Α. τόσο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις όσο και για τις διαφημίσεις που γίνονται από ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες ή περιοδικά, για τις οποίες το αγγελιόσημο αποδίδεται στα δικαιούχα ταμεία από τους διαφημιζόμενους ή τους διαφημιστές, δεν υπολογίζεται, προκειμένου περί των τιμολογίων που εκδίδονται από τα παρέχοντα τη διαφήμιση μέσα, στο ποσό του ειδικού φόρου και του αγγελιοσήμου που επιβάλλεται κατά περίπτωση.

  Συγνωμη δεν το καταλαβα, αν μπορεις να το εξηγησεις. Μηπως δεν κατανοω κατι... δηλαδη μεσα απο αυτες τις παραγραφους εξαγεται οτι επιβαλλεται ΦΠΑ απο τον διαφημιστη (ενδιαμεσο) προς τον διαφημιζομενο ?

 6. Ευχαριστώ Ειρήνη.

  Φυσικά εγώ ρωτάω για την περίπτωση που το περιοδικό τιμολογεί την διαφημιστική και η διαφημιστική τον διαφημιζόμενο πλήρως, δηλαδή όχι μόνο την αμοιβή της αλλά και την αξία του περιοδικού.

  Η αξία του περιοδικού δημιουργεί την δαπάνη για το αγγελιόσημο.

  Δεν υπαρχει συγκεκριμενη διευκρινηση πανω σε αυτο το θεμα οσους νομους ή εγκυκλιους και να ψαξεις. Η τακτικη που εχει εφαρμοσθει μεχρι τωρα απο της διαφιμιστικες εταιρειες ειναι οτι στο κομματι της τιμολογησης απο την διαφιμιστικη (ενδιαμεσο) προς διαφομιζομενο, ειναι να επιβαλλουν ΦΠΑ πανω στο αγγελιοσημο.

  Πιθανων το κανουν για λογους ευκολιας, και δεν εχει καμια επιπτωση σε κανεναν αυτο... Δαπανη ειναι ουτως ή αλλως που μετακυλυει στον τελικο καταναλωτη, αρα απο καπου πρεπει να ξεκινησει το ΦΠΑ.

 7. Πρακτικά τό πρόβλημα μου έχει ως εξής

  Μία επιχείρηση έκανε κέρδη στην χρήση 2007 100.000,00 Ευρώ. Θέλω να βρώ αυτά τα 100 χιλιάρικα πού είναι μέσα στη επιχείρηση.

  Δηλαδή, αύξησαν τα αποθέματα εμπορευμάτων ?, μείωσαν υποχρεώσεις ?, αγοράστηκαν πάγια ?, κλπ.

  Ψάχνω δηλαδή να εντοπίσω πως ενσωματώθηκαν τα αποτελέσματα αυτά στα στοιχεία του ενεργητικού και στα στοιχεία των υποχρεώσεων της εταιρείας. και όχι σε αφηρημένα στοιχεία (πχ κεφάλαιο).

  Αρα ακριβως αυτο που σου ειπε ο thiseos2002. Για να γινει αυτο πρεπει να "μεταφρασεις" τα κερδη σου σε cash και ουσιαστικα να φτιαξεις ενα cash flow για να δεις το allocation.

 8. "Καληνύχτα και καλή τύχη..."

  Ο Andrew Lahde, ο Διαχειριστής Hedge Fund που έβγαλε ένα σκασμό λεφτά ποντάροντας στην "ηλιθιότητα της αριστοκρατίας", τα βρόντηξε, διακηρύσσοντας την εβδομάδα εργασίας των μηδέν ωρών - και συμβουλεύει "πίνετε μπάφους" και "μια φορά μονάχα ζούμε".

  http://www.skai.gr/master_story.php?id=97490

  post-1199-1225463426_thumb.jpg

 9. :angry: Καλημερα συναδελφοι...

  Χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι ως νεα στο επαγγελμα εχω καποιεσ αποριες.

  Εμπορος παραγγελνει ρουχα απο τον Καναδα και αυτα ερχονται μεσω Ολλανδιας στην Ελλαδα.Στα χερια μου εχω το τιμολογιο απο τον Καναδα που γραφει στο τελος οτι τα εμπορευματα μεταφερθηκαν απο τον φορολ.;αντπροσωπο που ειναι η ιδια η μεταφορικη και ενα τιμολογιο μεταφορας των εμπορευματων(απο την μεταφορικη της ολλανδιας).

  Α) Ειναι ενδοκοινοτικη αποκτηση? Δεν αναγραφεται πουθενα οτι εχουν εκτελωνιστει.

  Β) Ανεφερα στον πελατη οτι αν δεν εχουν εκτελωνιστει θα πρεπει να πληρωθει ο Φ.Π.Α. και η απαντηση που πηρα ηταν οτι αποκλειεται να πληρωσει.Εγω τι πρεπει να κανω σε αυτην την περιπτωση... ??

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

  Αν ο Καναδος εχει οντως φορολογικο αντιπροσωπο στην Ολλανδια τοτε ειναι ενδοκοινοτικη η συναλλαγη. Εχω απλα μια μικρη αμφιβολια ως προς το αν ειναι οντως φορολογικος αντιπροσωπος η μεταφορικη επειδη γραφετε οτι το τιμολογιο γραφει, απλα οτι μεταφερθηκαν....

 10. Καλημερα,

  Εχω ενα μεγαλο αρχειο excel το οποιο εμπεριεχει πολλα sheets με πολλες συναρτησεις SUMIF απο οπου "τραβανε" απο καποιο αλλο αρχειο. Παρατηρησα οτι το αρχειο βγαζει στην κατω μπαρα - αριστερα του excel την λεξη calculate. Σιγουρα δεν εχει circular. Μηπως ξερετε τι συμβαινει ?? Μηπως υπαρχει limitation στα SUMIF ?? Υπαρχει λυση ??

  Ευχαριστω

 11. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

  ΥΦΑΚΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.......... ΛΥΠΑΜΑΙ..........ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

  Η γραφη με κεφαλαια στην αργκο του διαδικτυου προσδιδει τον τονο οτι "φωναζω". Μαλλον οπως δεν καταλαβατε οτι "φωναζετε" ετσι δεν καταλαβατε και το υφος της γραφης μου. Απαντηση δεν βλεπω να εχετε παρει μεχρι τωρα.

 12. ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΩΛΗΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ............ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.....

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Δυστηχως δεν εχουμε καλη διαθεση οταν ζητατε μια απαντηση για την οποια θα πρεπει να σας βγαλουμε με το τσιγκελι τις αποριες μας ετσι ωστε να λυσουμε τις δικες σας αποριες.

 13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

  ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ( ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ), ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 9/2007 ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΛΠ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.

  ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2007 ΠΡΟΒΛΕΨΗ 36 ΜΕ 70.......................ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ? Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

  Ο προμηθευτης απο τον οποιο αγορασατε το μηχανημα, σας εχει τιμολογησει ? γιατι γραφετε οτι μονο το παραλαβατε...

 14. Η ειδηση της ημερας lol

  απο zougla.gr

  Πέταξαν γιαούρτια και αυγά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

  18 Σεπτεμβρίου 2008, 16:31

  Στόχος επίθεσης με γιαούρτια και αυγά από αναρχικούς, έγιναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και άλλοι πολιτικοί, που συμμετείχαν στο πάνελ εκδήλωσης στην Πολυτεχνειούπολη, για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που είναι και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής περιβάλλοντος, πήγε το μεσημέρι στη Βουλή και κατήγγειλε την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι φέρει αμυχή στο πόδι του... Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης χτυπήθηκε στο πόδι με καδρόνι.

  Οι αναρχικοί που έκαναν την επίθεση, σε ανακοίνωση που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, συνδέουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την υπόθεση Siemens, με αφορμή τις εναντίον του αποκαλύψεις.

  Αναφέρουν σχετικά:

  "Διαφημίζοντας τις εταιρείες, οι τεχνοκράτες κλείνουν τις νέες μπίζνες με τις ευλογίες των καρεκλοκένταυρων πολιτικών που θεσπίζουν τη νομική κάλυψή τους μέσα στη Βουλή. Μάλιστα, πρώτη μούρη ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρόεδρος της βουλής για... θέματα περιβάλλοντος, ο οποίος, αφού βγήκε αλώβητος από ένα ακόμα σκάνδαλο με τη Siemens για τα λεφτά που έβαλε στη τσέπη του, έχει το θράσος να γυρίζει μέσα στα πανεπιστήμια, χτίζοντας ένα οικολογικό προφίλ".

  Οι δράστες μετά την επίθεση κατάφεραν να διαφύγουν, αφού οι διοργανωτές αιφνιδιάστηκαν.

  Για το γεγονός η Πρυτανεία του ΕΜΠ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, αν και δεν αναφέρει τον κ. Μητσοτάκη, εκφράζει τη λύπη της, καταδικάζει κατηγορηματικά τα γεγονότα και τα χαρακτηρίζει ως «πλήγμα στη λειτουργία του Δημόσιου Πανεπιστημίου».

 15. Αχ αγόρια μου πόσο μακρυά νυχτωμένοι είσαστε!!!!!!!!!

  δεν εχετε καταλάβε το βαθύτερο στόχο αυτού του αποκλεισμού καημένοι!!!!!!!

  παμε να πάρουεμ το ΟΥΕΦΑ εφέτος μιας και τόσα χρόνια το μεγάλο κύπελο δεν μας κάθησε

  και μιας και η τυχη και η ομαδάρα μας έτυχε να είναι πάντα πρωταθλήτρια και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάρουμε το ΟΥΕΦΑ είπαμε να απλοκλειστούμε απο το μεγάλο κυπελο

  εγω θυμαμαι προπερσι σηκωνανε κουπα CL στην Αθηνα, τωρα πανε για το κεσεδακι ?? τστστσ

 16. Αγαπητοί μου φίλοι ,

  παναθηναικοι , αεκτζηδες, παοκτζήδες , λαρισαίοι ,

  είναι λογικό , έντεκα χρόνια περιμένατε την σημερινή ημέρα ,

  σημερά μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα , η ομάδα μου σας εδωσε αυτό το δικαίωμα ,

  βγάλτε τα αποθημένα σας . :P

  Μόνο κρατήστε και καμιά πισινή , διότι απο το ποδοσφαιρο που παιζουν οι ομάδες μας γενικότερα ,

  βλέπω πολλές σφαλιάρες και σύντομα μάλιστα .

  Μετά την παρέμβαση του γαύρου , του ολυμπιλαγού κλπ κλπ μπορείτε να συνεχίσετε ,

  είμαι ετοιμος και εγώ ακόμα να πειστώ , πώς για όλα τα στραβά και ανάποδα που συμβαίνουν στον κόσμο ,

  φταίει ο ολυμπιακός και οι οπαδοί του.

  Ναι βρε Κιμωνα περιμεναμε τοσα χρονια να βγειτε εσεις οι υγιεις οπαδοι του ολυμπιακου να δειτε οτι εντεκα χρονια σας εχει στο δουλεμα ο θειος. Αλλα φαινεται η καραμελα που σας δινει καθε χρονο να πιπιλατε ειναι τοσο εθιστικη που δεν βλεπετε ουτε πως παιρνετε τα πρωταθληματα, ουτε τα εκτροπα αλλα ριζουπολη, ουτε οτι ησαστε ανυπαρκτοι στην Ευρωπη.

 17. Η πλάκα είναι ότι προσπαθούσαν να είναι αντικειμενικοί , αλλά δεν τους έβγαινε !! :P

  Εδώ ο κ.Μίχος στην ανάλυση του κατά την διάρκεια του αγώνα , έλεγε για τον ισχυρό άντρα του Κυπριακού ποδοσφαίρου που μάλλον δεν άφησε στη τύχη των αγώνα και ορίσθηκε ο Γερμανός διαίτητης για να παίξει 50-50 !!!!!!!!!

  Ε βεβαία αφού είχαν συνηθίσει να τους παίζουν στο πρωτάθλημα 110-0 !!! :D

  Προσπάθησαν με τις γνώστες μεθόδους (τους οργανωμένους στρατούς) να πιέσουν καταστάσεις , αλλά μάλλον τους γύρισε μπούμερανγκ .

  Συγχαρητήρια στους κάφρους του Ολυμπιακού που έβριζαν τους οπαδούς τις Άνόρθωσης, Οθωμανούς , μπράβο και εύγε !!!

  Ναι και στο τελος εριξαν το φταιξιμο στον κακομοιρη τον προπονητη... αλλα κανεις τους δεν μιλαει για τον θειο... το χαρτζιλικι χαρτζιλικι...

  Εχουν βεβαια εναλλακτικη λυση για προπονητη... την μανα του Diogo ή τον Αλεφαντο.

 18. Στο καραισκάκη είμαστε 25000 φίλαθλοι που δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα ,

  Κιμωνα μου, να συμπληρωσεις στην φραση "οπου ανεχομαστε ομως τους 25 οπαδους που δημιουργουν προβλημα"....

 19. Άντε άντε και σε καλή μεριά!!! Μακάρι ο μπαρμπαντώνης να τινάξει την μπάνκα στον αέρα με τις εξόδους του να μην μείνει ούτε δίχτυ.

  Υ.Γ.

  Σταύρο ΜΠΑΟΚ ήταν μέχρι πέρυσι, από φέτος ΠΑΟΚ. :blink::blink::blink:

  Μακαρι ?... για να μην ξεχνιομαστε....αυτα ειπε ο θειος Σωκρατες σημερα χοχοχοχο

  "Η πραγματική αξία κάθε ομάδας θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλη την περίοδο. Το να βγάζουμε πρωταθλητές από το καλοκαίρι, είναι λόγια που μπορεί να τα πει ο καθένας. Η σκληρή ιστορία θα παιχτεί στα γήπεδα"

  αντε και καλο CAS παλι φετος.

 20. Ειλικρινα εχω χασει την μπαλλα..

  Αφου διαβασα τις διαταξεις του Ν.2859/2000, την αριθμ. 1118168/7235/694/ΠΟΛ. 1390/31-12-2001, το Προεδρικο Διαταγμα 284/1988 και την ΠΟΛ.1088/18.3.1996 δεν κατασταλαξα στο αν η γερμανικη εταιρια πραγματοποιει πράξεις για τις οποιες καθίσταται υποχρεη στο ΦΠΑ στη χωρα μας και κατ επεκταση αν εχει δικαιωμα επιστροφης του ΦΠΑ.

  Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η 1390/2001 δεν σας κανει ?

×
×
 • Create New...