Jump to content

proistamenos

simple Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by proistamenos

 1. Έχει βγάλει εφαρμογή η Epsilon Net για την υποβολή του xml των Ενδοομιλικών Συναλλαγών!!!
 2. την 6.0.2. που έβγαλαν. φεύγει αυτόματα και μάλιστα χωρίς να υποχρεωθώ να εγκαταστήσω άλλο browser όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι με άλλα προγράμματα
 3. με epsilon φεύγει κανονικά με τη νέα έκδοση με όλους τους explorer
 4. για το 1ο θέμα, υπάρχει εμπλοκή λόγω της τεκμαρτής ασφάλισης, ωστόσο δεν έχεις άλλη επιλογή για το 2ο θέμα, το ΙΚΑ εννοεί τη βάση των αποδοχών επί των οποίων θα γίνουν εισφορές και δεν το ενδιαφέρει το τι εσύ πληρώνεις στον εργαζόμενο. άλλωστε γι αυτό και τον εντάσσει στα τεκμαρτά
 5. δεν είναι θέμα κατασκευαστή. διάβασε πιο πάνω. όλοι έχουν πρόβλημα διότι το ΙΚΑ αλλάξε τις προδιαγραφές υποβολής και υποχρεώνει να έχεις internet explorer 9. ωστόσο σχεδόν όλοι μας έχουμε windows xp και δεν μπορούμε να πάμε σε Internet 9. Οι άνθρωποι εκεί στο ΙΚΑ είναι επικίνδυνοι!!!
 6. η πιο σωστή προσέγγιση, είναι αυτή που ανεβάσατε εσείς, (το 2ο αρχείο της Epsilon). μέχρι φυσικά να βγει η νέα ερμηνευτική!!!
 7. περιμένεις να λήξουν και να περάσουν 3 μήνες. μετά επιτρέπεται η κατάργηση επιδομάτων. φυσικά υπάρχει πάντα και το θέμα της υποχρεωτικότητας. δηλαδή, αν δεν είναι υποχρεωτική και αν δεν εισαι μέλος του φορέα που την υπέγραψε, έχεις δυνατότητα να προβεις σε ατομικές συμβάσεις με συμφωνία εργαζομένου
 8. Έχει πολλά λάθη... Σύμβαση Ιματισμου: από 1/1/2009 με ισχύ για 1 έτος, έληξε 31/12/2009. Άρα με την 3μηνη παράταση πάμε στις 14/5/2012 και όχι 14/5/2013 που αναφέρει! Σύμβαση Κλωστουφαντουργίας: το ίδιο λάθος Μαρμάρου: το ίδιο λάθος στο δικό σας αρχείο (epsilon) είναι σωστά
 9. Εύη δεν κάνεις λάθος, ωστόσο για να συνάψεις ατομική σύμβαση απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του εργαζομένου
 10. Παιδιά ο πίνακας, όντως αναφέρει ότι για τις παλιές υπάρχει το 3μηνο μέχρι τις 14/5. Κατά την άποψή μου καλά κάνει, καθώς υπάρχει το 3μηνο που παρέχεται μόνο για την ανανέωσή τους. Άρα αν ανανεωθούν θα συνεχίσουν να ισχύουν οι παλιοί όροι που σωστά αναφέρει ο Χρήστος ότι έχουν μετατραπεί σε όρους ατομικής σύμβασης. Πάντως ο πίνακας είναι μεγάλη βοήθεια για να βγάλουμε επιτέλους κάποια άκρη σχετικά με του πότε ψηφίστηκαν και αν είναι υποχρεωτικές.
 11. να σας αναφέρω ένα απίστευτο που είπαν σήμερα από το Υπουργείο Εργασίας.... Για όσες συμβάσεις έχουν λήξει και έχει περάσει και το 6μηνο, δεν επιτρέπεται να γίνει κατάργηση επιδομάτων, ούτε σήμερα, ούτε στις 14/5/2012!!! Είναι νέα ερμηνεία, λένε, διότι έχουν ήδη μετατραπεί σε ατομικές και δεν γίνεται να αναβιώσουν οι παλιές!!!
 12. αυτό που συμβαίνει συνάδελφε είναι αδιανόητο. εσύ σωστά το ερμηνεύεις, ωστόσο αυτοί δεν ξέρουν τι ερμηνεύουν. Αναλυτικότερα, όλα τα κενά της δήθεν ερμηνευτικής: 1ον: έχουν αλλάξει τον τρόπο υπολογισμού της Έθνικής. Η Εθνική είχε προσαυξημένο το 1ο κλιμάκιο από όλα τα υπόλοιπα. τώρα έκαναν όλα τα υπόλοιπα ίδια με το 1ο κλιμάκιο με τη δικαιολογία ότι είναι ευνοϊκότερη ρύθμιση. 2ον: για όσες συμβάσεις έχουν λήξει και έχει παρέλθει το 6μηνο, αναφέρουν ότι δεν ισχύουν και ότι το μόνο που παρέχεται είναι δυνατότητα να επεκταθούν μέχρι τις 14/5/2012. Κι ενώ λένε ότι δεν ισχύουν, συγχρόνως λένε ότι η κατάργηση των επιδόματων για όσους δουλεύουν θα γίνει στις 14/5/2012!!!
 13. ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο. ΝΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
 14. Πάντως φίλες εγώ το ΤΕΑΥΦΕ το έστειλα με την Extra (Epsilon Net) εύκολα. Άσε που το είχαν έτοιμο πριν καν μου κοινοποιηθεί η απαίτηση μηχανογράφησης. Το ίδιο και με το ΤΣΜΕΔΕ.
 15. Συμφωνώ ότι έχει την κάλύτερη μισθοδοσία της αγοράς. Προσωπική εμπειρία από κάθε άποψη. Συμβάσεις, Υπολογισμοί, Φόρος, Εκτυπώσεις. Ανταπόκριση, Υποστήριξη!!! Νομίζω ότι πάνω από όλα ξέρουν μισθοδοσία και την απλοποιούν για να κάνουμε τη δουλειά μας.
 16. Πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν δεις και το HRM Μισθοδοσία της Epsilon. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό από τη 2η έκδοση και πάνω. Άσε που είναι πακέτο με προπαραμετροποίηση σε καλή σχετικά τιμή.
 17. Παιδιά αν θέλετε την άποψη μου θεωρώ ότι οι άνθρωποι όχι μόνο δεν είναι πίσω, αντιθέτως είναι πολύ μπροστά από όλους τους άλλους κι εγω δεν τους αλλάζω με τίποτα. Ιδίως στη μισθοδοσία. Και θα σας παραθέσω κάποιες από τις εμπειρίες μου την τελευταία 2ετία. Η ανταπόκριση στις αλλαγές του ΤΣΜΕΔΕ περσι το καλοκαίρι ήταν αμεσότατη ενώ άλλοι συνάδελφοι λέγανε ότι δεν βγάζουν άκρη και χρησιμοποιούν αρχείο που τους δίνει το ΤΣΜΕΔΕ. Οι εκτυπώσεις τους είναι εξαιρετικές αν σκεφτείς ότι εγώ βγάζω αυτόματα μέχρι και βεβαίωση τέκνων ή και έντυπο πρακτικής άσκησης. Η εκκαθάριση φόρου είναι ακριβέστατη και μάλιστα γίνεται αυτόματα και μαζικά χωρίς να πρέπει να βάλω άλλο κωδικό για Δώρα κι Επιδόματα όπως έκανα παλαιότερα. Άσε που όταν είμαι στην καρτέλα βλέπω κι εκτυπώνω όλες τις περιόδους άμεσα. Και κλείνοντας να σας πω ότι δεν έχω κανένα απολύτως όφελος απλά λέω αυτό που νιώθω. Και όντως νιώθω ασφάλεια. Άσε που η υποστήριξη τους είναι άμεση με εκδόσεις σχεδόν κάθε μήνα.
×
×
 • Create New...