Jump to content

prince

simple Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

About prince

 • Rank
  *
 • Birthday 10/13/1980
 1. Kαλημέρα, δεν ανοίγω άλλο θέμα, ας είναι όλα μαζί τα σχετικά προβλήματα επί του θέματος που έχουμε. θα ήθελα απόψεις σχετικά με 1) εργαζόμενος που ανεστάλει η σύμβαση του, αλλά έχει και επιχείρηση με ΚΑΔ που ανήκει στο 800αρι, θα κάνει 2 αιτήσεις? 2) ο εκμισθωτής έχει αλλάξει από το 2020 (το έγραψε στον γιο του) και δεν το ήξερε ο ιδιοκτήτης (που να ξέρουμε πότε κάνει ε9 ο καθένας) και βάλαμε στην αίτηση για έκπτωση ενοικίου τον παλιό ιδιοκτήτη, έχει προβλεφθεί κάτι γιαυτό? με το μηδενικό ΦΠΑ σαν προυπόθεση ισχύει για όλους?
 2. Καλημέρα, όπως και να έχει δεν δικαιολογείται 2 3 ημέρες πριν λήξουν οι προθεσμίες να βγάζουν ανακοινώσεις. Βγάλτες πρώτα και μετά άνοιξε την πλατφόρμα. Πάρε συμβουλές από τους αρμόδιους ( συνεργασία λογιστών και συλλόγων (γιαυτό δεν είναι άλλωστε? )για να λύσουν πρώτα οι ίδιοι που θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τυχόν απορίες) και μετά βγάλε αποφάσεις και την πλατφόρμα. αυτό με τις τελευταίες μέρες πρέπει να σταματήσει. Κυρίως γιατί δείχνει προχειρότητα.
 3. εφόσον δεν υπάρχει η λέξη εξαιρούνται οι περιπτώσεις ... τότε θεωρητικά πιάνονται όλοι. Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι ξεχάσαμε τον πραγματικό κίνδυνο για κάποιες μέρες αναλύοντας 5 γραμμές. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί ο κόμβος έδωσε πληροφορίες, εννοείται σωστά έδωσε. Η υποβολή, με τις κυρώσεις που επιφέρει, χωρίς επίσημες ανακοινώσεις ήταν που δημιούργησε πρόβλημα. Ποιος θα μας κάλυπτε? Η θα περιμέναμε την τελευταία μέρα για ανακοίνωση? Τώρα εφόσον όλοι κάνουμε το ίδιο πράγμα η θα την βγάλουμε καθαροί όλοι, η θα πάμε όλοι μέσα. Εξάλλου μέσα είμαστε.
 4. Γιατί δεν τα έδινε αυτόματα? ΙΒΑΝ έχουν ( ή έστω να το βάζαμε εμείς όπου δεν υπάρχει), ΚΑΔ ξέρουν, εκμισθωτές ξέρουν. Ποιος δεν θα ήθελε 800αρι όταν το δικαιούται? μόνο για τους εργοδότες έπρεπε να κάνουμε λόγω συμβάσεων.
 5. δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση, φυσικά και έπρεπε να ήταν ποιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις των αποφάσεων. με μια σωστή πρόταση θα τα έλυναν όλα. φυσικά δεν εκπλήσσομαι που έγινε ότι έγινε.Την τετάρτη που θα έχει λήξει η προθεσμία τότε ίσως τα διευκρινίσουν. Τώρα τι κάνεις? Θα στείλεις, αυτό που κάνουν όλοι για να είσαι μέσα , η θα το ρισκάρεις με όποιο κόστος, σαν επαναστάτης με αιτία ? Εγώ θα προτιμήσω το πρώτο για να τελειώνει αυτή η κωμωδία και να πέσω στη μάχη μαζί με τόσους άλλους. Αν και επιστημονικά ποιο σωστό είναι το δεύτερο ,αλλά ποιος ρισκάρει με αυτούς? Άλλη γλώσσα η Ελληνική, άλλη των αποφάσεων.
 6. έχεις δίκιο, είχαμε αφήσει τις επίσημες αποφάσεις στο ότι οι εργοδότες και μόνο θα υποβάλλουν μέχρι τις 31/03 για αναστολή συμβάσεων, και από 01/04 οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις. Ξαφνικά, χωρίς επίσημη ενημέρωση, βαπτίζουμε εργοδότες όλους , είτε έχουν προσωπικό είτε όχι. Με προβληματίζει που δεν έχει πάρει κάποιος επίσημος φορέας θέση γιαυτό, αλλά πόσο να περιμένεις?
 7. Καλημέρα, έχουμε κάποιο νέο? ούτε τώρα έχει την επιλογή του ταμείου.
 8. Δεν άλλαξε κάτι ως προς τον χρόνο , τον τρόπο κτλ. Στην ανακοίνωση που είναι προσβάσιμη σε όλους, λέει ότι το σύστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος της αναβάθμισης. Ποιο απλά, δεν γίνεται!
 9. αφού μπήκες στην πλατφόρμα και διάβασες το μήνυμα, τι λέει? διάβασέ το όλο.
 10. Συνάδελφε, δείξε κατανόηση, έχουμε και δουλειά ταυτόχρονα. Οκ, αναβάθμισης, το ίδιο πράγμα είναι.
 11. Το άρθρο λέει για προσωρινή αναστολή λόγω τεχνικών δυσκολιών. Όπως ανέφερα, μέχρι στιγμής. μην το παραμελείτε αυτό, είναι το ποιο βασικό στην πρόταση.
 12. τουλάχιστον έφυγε το βάρος από πάνω μας μέχρι στιγμής. Αφού δεν ήταν έτοιμοι, τι το ήθελαν?
 13. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημά μας μια εφαρμογή που ΔΕΝ λειτουργεί στο 100%. Από τη στιγμή που ΔΕΝ βγήκε ανακοίνωση για τη διόρθωση των προβλημάτων που έχει, τι να κάνουμε?
 14. Στην Ελλάδα είμαστε, από τώρα θα έχουμε εξέλιξη? από 30/09 ή 01/10 η όποια ενημέρωση.
 15. εάν η πλατφόρμα ήταν αυτή που έπρεπε, να ασχοληθούμε.
×
×
 • Create New...