Προς το περιεχόμενο

SOTIRIOS

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  57
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Σχετικά με τον SOTIRIOS

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 20/07/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
 • Interests
  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Contact Methods

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

2.952 προβολές προφίλ
 1. Καλημέρα & καλή χρονιά! Η Eurobank κράτησε τους IBAN απ'το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Εχω πετύχει να τους χρησιμοποιούν ενίοτε.
 2. Μόνο με κωδικούς taxis σήμερα.
 3. SOTIRIOS

  ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  12ψήφιος ενεργός αγρότης. Ως συνταξιούχος, αλλάζουν τα 7 τελευταία ψηφία σε 5.
 4. SOTIRIOS

  Κοινωνινκό Μέρισμα στο Ε1

  ΚΕΑ & Μέρισμα με το ίδιο ΑΦΜ;
 5. Όσο μικρό κι αν φαντάζει ένα ευχαριστώ, εν τούτοις όταν γνήσιο είναι, τις περισσότερες φορές αρκεί. Χίλια ευχαριστώ, για τις χιλιάδες φορές που με βοηθήσατε.
 6. Είθε να'ναι έτσι. Σε μια περίπτωση το 14, δεν μου καταλογίστηκε πρόστιμο σε έξοδο που δεν έστειλα. Το ποσό ήταν κάτω των 100.
 7. SOTIRIOS

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Καλησπέρα. Σε περίπτωση στον - εκ παραδρομής φιλοξενούμενο στην μητέρα - σύζυγο, κάτοικο Ελλάδος, με την σύζυγο κάτοικο εξωτερικού η οποία δεν έχει ΑΜΚΑ, προτείνετε να διαγράψω μόνο αυτήν και να συναινέσει ο σύζυγος, ή να διαγράψω και τον σύζυγο; Έχει δωρεάν παραχώρηση από την μητέρα, όπως το δήλωσε κι αυτήν, απλώς τσέκαρα επιπλέον & τον κωδικό 902 στην δήλωση του.
 8. Καλημέρα. Μου ανέφεραν πως μετά την καταγγελία, η αίτηση έγινε αποδεκτή. Εννοείται υπήρχε συμπληρωμένος ο πίνακας 5 με την δωρεάν παραχώρηση. Έτσι θα κινηθώ σε παρόμοια περίπτωση. Όσο για τον φιλοξενούμενο, αν δικαιούται, αναμένουμε.
 9. Καλημέρα. Έκανα τροποποιητική σε φιλοξενούμενο αφαιρώντας τον 092, η δήλωση θα συνεχίσει με διαγραφη του και καταγγελία. Θα ενημερώνω.
 10. Ο ορισμός της αυθαιρεσίας. Όπως το γράφεις, μετά τις 31/10 τίποτε. Κι ο λόγος: στην εποχή που όλα κινούνται στη ταχύτητα του φωτός (όπως π.χ. εμείς), δεν προφταίνουν. Μπούχτισα.
 11. Τι γίνεται αν γίνει καταγγελία του φιλοξενούμενου; Μπλέκει άσχημα;
 12. Κι εγώ που νόμιζα πως η καθυστέρηση γίνεται για να μην προλάβουν να πάρουν τώρα τα λεφτά μέσω Α21!
 13. SOTIRIOS

  ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΓΡΟΤΗ

  Καλημέρα. Οι περισσότεροι είχαν εισόδημα παλιότερα (επιδοτήσεις) και τους αναλώνω κεφάλαιο για κάλυψη τεκμηρίων. Ίδωμεν.
 14. Ευχαριστώ, εδώ η αντίθετη περιπτωση. Είσπραξη ποσού δοσης νέου αγρότη το 2015, κι αφορά το έτος ενίσχυσης 2016. Κλίνω προς την ένταξη στο κανονικό.
×