Jump to content

NTL

simple Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NTL

 1. Δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ τον σχολιασμό, όμως θεωρώ ότι καλό ειναι να ρίχνουμε έστω και ένα βλέμα προς όλες τις κατευθύνσεις!
 2. Επίσης έδωσε και μάλιστα άμεση λύση και επανέφερε μετά από έντονες πιέσεις την καταληκτική ημερομηνία υποβολής (σ.σ. 26 κάθε μήνα/τρίμηνο) του Φ.Π.Α, ακόμα αποσύρθηκε η διάταξη για την μηνιαία υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων Π-Π. και άλλα πολλά που έκανα την καθημερινότητα του Λ/Φ όχι απλά ανθρώπινη, αλλά παράδεισο! Παρόλα αυτά και χώρις να θέλω να μειώσω τυχόν νέες πρωτοβουλίες συναδέλφων, πιστεύω ότι το γνωμικό "η ισχύς εν τη ενώσει" έχει και πρέπει να έχει εφαρμογή στον κλάδο μας.....νομίζω μεγαλυτερη αξία έχει να πολεμάς στο πεδίο που μαίνεται η μάχη, αρχκικά ως στρατιώτης και αφου τύχεις της αναγνώρισης των συναγωνιστών σου να διεκδικησεις αξιώματα, από το να δημιουργείς ένα δικό σου πεδίο, με εσένα στρατηγό!
 3. Ο εκπαιδευόμενος σπουδαστής καταστρώματος/μηχανής θεωρείται κατώτερο πλήρωμα, ενώ ο δόκιμος θεωρείται αξιωματικός, δηλαδή είναι θέμα ναυτολόγησης. Τουλάχιστο αυτά ίσχυαν στις μέρες μου.
 4. Κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πληρέστατη απάντησή σου!!!! Θα ήθελα να μου πεις άν το πόσο της αποζημίωσης στο Ε3 θα πάει μειωτικά των δαπανών; (απλογραφικά)
 5. Σε επιχείρηση με απλογραφικά βιβλία, εκλάπει ασφαλισμένο αυτοκίνητο και εισπράχθηκε και αποζημιώση από την αφαλιστική εταιρεία. Τα ερωτήματα είναι τα ακόλουθα: 1) Το ποσό της αποζημίωσης θα πρέπει να πάει στις συγκεντρωτικές καταστάσεις; Αν ναι αρκεί η απόδειξη πρωρωμής της ασφαλιστικής (που επέχει θέση απόδεκτικού του άρθ. 15 του τέως ΚΒΣ ή απαιτείται από εμάς η έκδοση τιμολογίου; 2) Αποσβέσεις θα πρέπει να γινου μέχρι την ημερομηνία κλοπής του παγιου; 3) Στην περιοδική ΦΠΑ το ποσό της αποζημίωσης θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον κωδικό 310, άρα δημιουργείται η υποχρέωση για prorata; 4) Ποιά είναι η φορολογική αντιμετώπιση του ποσού της αποζημίωσης; Ευχαριστώ πολύ και αναμένω την βοήθειά σας!!
 6. Όταν δεν επεξεργαστώ το αρχείο word (λογότυπο - στοιχεία), μου βγάζει εκτύπωση, όταν το επεξεργαστω μου βγάζει το μνμ που σου έγραψα παραπάνω.
 7. Το έκανα, αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα εμφανιζει! (F3) - 1
 8. Όταν προσπαθώ να εκτυπώσω το παραστατικο μου βγάζει το εξής "το αρχείο δεν υπάρχει ή έχει αλλάξει θέση". Έχω επεξεργαστεί σχετικά το .doc για να εμφανίζει τα στοιχεία μου.
 9. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ "unable to install .......... microsoft.visualbasic.powerpacks.vs version 10.0.0.0 be installed in the global assembly cache (GAC)first please contact the admin" ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ....
 10. ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ
 11. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΙΟ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ 2104802552 ΚΑΝΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 210 4802221/15/24 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ I.E. Η΄ΣΤΟΝ FIREFOX!!!
 12. Όλα καλά και όλα ωραία!!! Πάντως στα σοβάρα δεν θα μας πάρει κανείς τελικά!!!! Δηλαδή, πότε ακριβώς περιμένουν να βγάλουν αυτήν την Κ.Υ.Α απόφαση!!!! Πόσο χρόνο τους παίρνει αυτή η ... προώθησή της!! Και βεβαίως αφου την προωθήσουν, θα πρέπει εμείς άμεσα να την υλοποιήσουμε! Προσωπικά σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Γ.Γ.Κ.Α (Πληροφορίες: Φ.Γκίκα ΤΗΛ.: 210-3368128), με παρέπεμψαν στην Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Ασφάλισης και Εσόδων (τηλ. 210 5215248-251), όπου δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον για το πρόβλημά μου!! Έτσι έστειλα email στο ΙΚΑ -ΕΤΑΜ ( [email protected]) και τους ανέφερα τα ερωτήματά μου! Προτείνω να φύγουν μερικές χιλιάδες emails προς την Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, με κοινοποιήσεις σε διάφορους ενδιαφερόμενους και μη, μήπως ευαρεστηθεί κάποιος και μας ενημερώσει έγκαιρα.
 13. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Σε τηλεφωνική επικοινωνία την Μεγάλη Πέμπτη με το taxis με ενημέρωσαν ότι την Τρίτη του Πάσχα θα έχουν έτοιμη την νέα εκδοση, με την οποία θα μπορούμε να υποβάλουμε και δηλώσεις εταιρειών οι οποίες δεν είχαν πλήρη χρηση εντός του 2010.
 14. Σε περίπτωση χειρόγραφης κατάθεσης στη Δ.Ο.Υ θα πρέπει να πάμε δισκέτα με το αρχείο?
 15. Μια βοήθεια για την εισαγώγη και πώληση ψυχαγωγικών και τυχερών τεχνικών παιγνίων!!!
 16. Το Σάββατο 25/9 θα γίνει το επιμορφωτικό σεμινάριο του ΟΕΕ στην Αθήνα, για την απόκτηση άδειας Λογιστή Β' τάξης. Το ΟΕΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον τόπο διεξαγωγής..............Επίσης θα λάβουν μέρος βάσει της κατάστασης των υποψηφίων....731 άτομα!!!! .Άρα τι ερωτηματολόγια, τι διαβούλεση, τι πιστοποίηση λέμε!!!!
×
×
 • Create New...