Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/19/2021 in Posts

 1. Συνάδελφε μην σκας τόσο πολύ για αυτό το θέμα. Προσωπικά έχω γεράσει μέσα στο 2020. Μεταφορικά και κυριολεκτικά (έκλεισα τα 45 και στον καθρέπτη βλέπω μια 5ετία τουλάχιστον μέσα σε έναν χρόνο). Δεν είναι δυνατόν να σηκώνουμε τέτοιο άγχος. Στο τέλος εμείς θα φταίμε, ότι και να γίνει. Δεν έχω φτάσει ακόμη τα 25 χρόνια στη δουλειά, αλλά δεν είμαι και μακριά. YOLO, τα έσοδα. Πάμε για άλλα. Βάλε τα αφαιρετικά. Αν σε ελέγξει σε 5-6 χρόνια ο τσομπάνης ο ελεγκτής και έχει αντίρρηση, κέρασε τον ένα καφεδάκι και τέλος. Αν δεν πίνει καφεδάκι, κέρασε τον ένα μπινελικάκι, μια σφαλι
  5 points
 2. Συγγνώμη, αλλά γιατί να σκάσεις? Έκανες κάποιο λάθος? Πάρε το Τάξις μπας και στο ανοίξουν. Αλλά δεν γίνεται να παίρνουμε όλα τα προβλήματα των πελατών μας μέσα μας. Θα πάθουμε τίποτα στο τέλος!
  2 points
 3. δεν είπα ότι το κάνεις για αυτό. εγώ θα σε πρότεινα πάντως. γιατί βλέπω έναν άνθρωπο έξυπνο ,που του αρέσει η δουλειά του και κατέχει το αντικείμενο. με εκνευρίζουν οι μέτριοι που κατέχουν θέσεις ευθύνης.
  1 point
 4. ΕΡΓΑΝΗ: Από 19 έως 31 Ιανουαρίου οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων για τον Ιανουάριο του 2021 (taxheaven.gr) Στο ανωτέρω δελτίο τύπου αναφέρει και τις πληττόμενες
  1 point
 5. Καλημέρα PROAKIS Σε ευχαριστώ. Εγω πάντως ότι κάνω, δεν το κάνω για την "θεσούλα" (εξ'αλλου είμα αρκετά μεγάλος πιά, κοντεύω τα 60), Απλά διαβλέπω ότι θα μπούμε σε περιπέτειες, και θα μπλέξουμε ΟΛΙ ΜΑΖΙ άσχημα. Τωρα η ΑΑΔΕ ξέρει τι πρέπει να κάνει.. Αν ακολουθήσει αυτό το πλάνο όλα τα κυλίσουν ομαλά και ήσυχα. Δεν έχει πλέον καμιά δικαιολογία. Να το αποσύρουν και να το ανασχεδιάσουν. Δεν γίνεται να πάμε στην ψηφιακή εποχή με αυτό το "μπακαλο-πρόγραμμα".
  1 point
 6. ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΛΗ. τον βλέπετε αυτόν τον χρήστη Pacioli? πάρτον και βάλτον υπεύθυνο ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. οι φλυαρίες και οι θεωρίες καλύπτουν μόνο την ασχετοσύνη σας.
  1 point
 7. Που το θυμηθήκατε το Άτλας; Στον e-ΕΦΚΑ, υπηρεσίες προς μισθωτούς, να μπείτε.
  1 point
 8. Καλημέρα. Πήρα χθες στο 2105295436, στο γραφείο της κας Στρατινάκη να ρωτήσω τι γίνεται. Δεν ξέρω ποια κυρία απάντησε, δε μου συστήθηκε, αλλά μου έδωσε τα νούμερα 2131516092, 2131516093, 2131516075 να πάρω ρωτήσω εκεί. Βέβαια, όπως αναμενόταν, στα τηλέφωνα αυτά από χθες δεν το σηκώνει κανείς.
  1 point
 9. Παράκληση προς τον διαχειριστή του forum ή όποιον άλλον έχει κάποια πρόσβαση… Αν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το υπουργείο εργασίας, θυμίστε τους σας παρακαλώ το Συν-Εργασία. Ας ανακοινώσουν ένα χρονοδιάγραμμα για τις εκκρεμείς δηλώσεις και πληρωμές.
  1 point
 10. ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν έχει ανοίξει το ΕΡΓΑΝΗ για να κάνουμε δήλωση για το ΣυνΕργασία (ούτε Β' φάση ΔΕΚ, ούτε Α' φάση ΙΑΝ)... Κοίτα να δεις, που δεν βλέπω να πληρώνονται έως 31/1 οι συνεργασίες του Δεκεμβρίου.... (δηλ. δεν φτάνει που οι πληρωμές γίνονται με 1 μήνα καθυστέρηση, τώρα θα παίξει νέα καθυστέρηση στην ήδη υπάρχουσα....)
  1 point
 11. Αλλη μιά “Αμαρτία” του MyDATA Δίνει την δυνατότητα στον εκδότη να αποστέλει σύνοψη ως εξης : - linenumber 1 : ποσότ. 10 καθ Αξ 100 , φπα 24% - linenumber 2 : ποσότ. 5 καθ Αξ 200 , φπα 24% - linenumber 3 : ποσότ. 7 καθ Αξ 70 , φπα 24% - linenumber 4 : ποσότ. 14 καθ Αξ 30 , φπα 24% Οπότε , αν ο λήπτης χρειαστεί να τα βάλει σε ένα λογαριασμό εξόδου , θα πρέπει να πάει να τα καταχωρήσει και αυτός σε 4 γραμμές π.χ - linenumber 1 : καθ Αξ 100 E3_585_016 (Λοιπά έξοδα) - linenumber 2 : καθ Αξ 200 E3_585_016 (Λοιπά έξοδα) - linenumber 3 :καθ Αξ 70 E3_585
  1 point
 12. Έστειλα κανονικά (ίδια περίπτωση). Σε ωδείο (κλειστή με κρατική εντολή) δεν μου το παίρνει. Το ίδιο θέμα είχα και τον Δεκέμβριο όπου το έλυσαν στο τέλος. Αναμονή.
  1 point
 13. Κανόνας για μένα. Με τις αναστολές ασχολούμαι τις τελευταίες 2-3 ημέρες πριν λήξουν. Στην αρχή πιο πιθανό είναι το λάθος. Εντάξει , πληττόμενη είναι η περίπτωση σου , αλλά .... Κάνε καμία άλλη δουλειά , σίγουρα θα έχεις
  1 point
 14. Ο δικός μου έχει ΚΑΔ καλλιέργεια σταφυλιών, δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένος κωδικός παραγωγής τσίπουρου. Σημειωτέον ότι η παραγωγή τσίπουρου προϋποθέτει και βιβλίο εσόδων εξόδων με ΦΠΑ ή χωρίς ΦΠΑ στην περίπτωση αγρότη.
  1 point
 15. Ότι πιο κοντινό νομίζω είναι η καλλιέργεια σταφυλιών, αν επεξεργάζεται τα δικά του. Το "απλά αγρότη" που γράφεις, με παραξενεύει. Δεν υπάρχει Κ.Α.Δ. απλά αγρότη, εκτός από τον 01.00.00.00 που δεν μπορεί να τον έχει εφόσον είναι υπόχρεος σε βιβλία από άλλη αιτία (παντοπωλείο).
  1 point
 16. Επειδή πάνω στο χαμό και στην πίεση για να ενημερώσουμε τα έσοδα, και επειδή κάποιοι το είχαν ξεχάσει και την προηγούμενη φορά: Μετά την ενημέρωση των εσόδων => ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ !!! Καλό κουράγιο παιδιά...
  1 point
 17. Έχει καταφέρει κανείς να διορθώσει Νοέμβριο? Αν ναι, να του δώσω κωδικούς να διορθώσει και ένα δικό μου. Το τι μπινελίκι έχω ρίξει δεν λέγεται... Διορθώνεις και όταν αποθηκεύεις βγαινει ο Πιτσιλής στην οθόνη και...
  1 point
 18. Χρόνος αποστολής πωλήσεων στην Α.Α.Δ.Ε από την επιχείρηση ή τον Ελεύθερο επαγγελματία για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων. Λιανικές πωλήσεις (Γενικός κανόνας) Από την 01/10/2020(που ξεκινάει το μέτρο) έως την 31/12/2020 μια φορά τον μήνα και από την 01/01/2021 κατά την έκδοση και ανά απόδειξη. Χονδρικές πωλήσεις (Γενικός κανόνας) Έως την 20η ημέρα του επόμενου μήνα Εξαιρέσεις οντοτήτων από την αποστολή και ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων στην Α.Α.Δ.Ε Οι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, Το Δημόσιο, οι Περιφέρειες, οι Νομαρχίες, οι Δήμοι, οι Κοινότητες και τα
  1 point
 19. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδευτήκατε. Το να μπεί το Δώρο στην ΑΠΔ του Ιανουαρίου δεν συμπαρασύρει όυτε το ΦΜΥ όυτε το πότε θα εκπέσει το δώρο χριστουγέννων, παράμόνο την πληρωμή του. (τέλος Φεβρουαρίου δηλαδή) Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω από ποιό νόμο προκύπτει ότι εάν το δώρο μπεί στην ΑΠΔ του Δεκεμβρίου πρέπει να πληρωθεί τον Ιανουάριο. Και μην μου πείτε εγκύκλιο του ΙΚΑ, γιατί δεν έχει εξουσιοδότηση το ΙΚΑ να αλλάξει τον νόμο. Και ο νόμος λέει ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ το δώρο ανεξαρτήτως ΑΠΔ.
  1 point
 20. Εγώ προσωπικά θα το στείλω ΑΠΔ 12ου
  1 point
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
 • Create New...