Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/29/2020 in all areas

 1. 6 points
  Οι πολιτικόι δεν λένε πότε ψέματα. Αν το είπε ε τότε θα το κάνει.
 2. 6 points
  Να γράψω κι εγώ με τη σειρά μου εδώ, έτσι γιατί νιώθω ότι το οφείλω. Έχω διαφωνήσει, έχω γκρινιάξει, έχω σχολιάσει... Τι μένει όμως? Σε μια περίοδο που τελικά ο καθένας "έμεινε στο καβούκι του", κυριολεκτικά και μεταφορικά, το μόνο στήριγμα που βρίσκω στη δύσκολη επαγγελματική μου καθημερινότητα είναι εδώ μέσα. Ευχαριστώ προσωπικά για τη βοήθεια. Τη μόνη βοήθεια που έχω επαγγελματικά, εσάς και τους συναδέλφους μου στο γραφείο. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε, το έχω πει και στον ίδιο τον Γραβιά, αλλά χωρίς αυτόν εδώ τον χώρο - και τους ανθρώπους πίσω του - δεν θα έβγαιναν αυτές οι μέρες. Να είστε καλά!
 3. 4 points
  Δεν βλέπεις γιατί αυτή είναι η καθημερινότητά μας
 4. 3 points

  Version 1.0.0

  1,416 downloads

  Αρχειο για υπολογισμο αν και τι ποσο δικαιουμαστε ως επιστρεπτεα προκαταβολη -COVID 19 μετρα
 5. 3 points
  Αυτοί οι ''λογιστές'' που τα ξέρουν όλα και τα κάνουν πρώτοι είναι για πολλές κλωτσιές!
 6. 2 points
  Οι δομές τις καλλιτεχνικής εκπαίδευσης (με εξαιρέσεις) επαναλειτουργούν βάσει της ΚΥΑ ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719/2020 (ΦΕΚ Β΄1867/Β/16-5-2020). Σε ό,τι αφορά στην ύπαρξη ή μη ΚΥΑ για τις πληττόμενες που να αναφέρεται ο συγκεκριμένος ΚΑΔ, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να το δω. Θα το κοιτάξω το απόγευμα και θα σου πω.
 7. 2 points
  Έπεσε το Τάξις με το που δήλωσε ο Πιτσιλής ότι ξεκινάει σύντομα η ηλεκτρονική τιμολόγηση!
 8. 2 points

  Version 1.0.0

  399 downloads

  Έντυπο Ν φορολογικού έτους 2019 μαζί με το έντυπο Ε3 και την κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης.
 9. 2 points
  Καλημέρα συνάδελφε, Σε καταλαβαίνω και εν μέρει συμφωνώ. Όμως, θες ότι μεγαλώνω, θες ότι έχω τα νέυρα μου έτσι και αλλιώς, θες ότι έχω βαρεθεί τον κάθε ανόητο τραπεζικό ή δημόσιο υπάλληλο να λέει πες στο λογιστή σου αυτό και πες στο λογιστή σου το άλλο, την είδα λίγο διαφορετικά. Θες αίτηση δανείου? Οκ, κάνω την αίτηση και πες στην τράπεζα σου αυτό ή το άλλο. Αν δεις μόνο πώς απαντάω στις τράπεζες, θα καταλάβεις σε τι κατάσταση είμαι. Θα βαράω εγώ και θα χορεύουν αυτοί ετούτη τη φορά. Παρεμπιπτόντως, χρεώνουμε 100-200€ την κάθε αίτηση και διεκπεραίωση του ΤΕΠΙΧ
 10. 2 points
  Εχουν συμπεριληφθει και ποσα που εχουν πληρωθει μεσω ρυθμισης στο κεαο και αφορουν τον εφκα. Αντιστοιχα ο οαεε και ισως και αλλα ταμεια βγαζουν βεβαιωσεις για ποσα που εξοφληθηκαν μεσω ρυθμισεων κεαο στο 2019.
 11. 2 points
 12. 2 points
  Δημήτρη το ξέρεις φυσικά ότι οι τόσες περιπτώσεις ασφάλισης που μπορεί να υπάρχουν, οι διπλές-τριπλές εγγραφές λόγω ΤΑΠΙΤ, ξενοδοχεία, περιπτώσεις ασθένειας -και δεν ξέρω τι άλλο- και όλα αυτά να απεικονίζονται στην ΑΠΔ, υποβλήθηκαν με συζήτηση μεταξύ λογιστών και με την απλή λογική γιατί πολύ απλά δεν σκέφτηκαν να δώσουν ένα παράδειγμα εγγραφών ΑΠΔ που να καλύπτει όσο πιο πολλές περιπτώσεις γίνεται.
 13. 2 points
  Να του πεις να σου προσκομίσει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης έως τις 15:15 και τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό του το αργότερο έως τις 17:45!
 14. 2 points
  Έντυπα Ν και Ε3 φορολογικού έτους 2019 σε EXCEL Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Έντυπο Ν φορολογικού έτους 2019 μαζί με το έντυπο Ε3 και την κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης. Μέλος που το ανέβασε Γιώργος Ανέβηκε στον κόμβο 13/05/2020 Category Εντυπα Φορολογίας  
 15. 2 points
  Μπάζουν όλα. Μείωση ενοικίου χωρίς ΠΝΠ (ακόμη), λάθος αριθμός εργαζομένων στις επιστρεπτέες, καμία υποστήριξη στις δημόσιες υπηρεσίες, οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλλλοι σε άδειες ειδικού σκοπού (και καλά). Επιδόματα που δεν δόθηκαν, υποσχέσεις και παράθυρα στα κανάλια. Και αναρωτιέμαι: Μέχρι στιγμή (χτυπάω ξύλο), η πανδημία "πέρασε και δεν ακούμπησε" από τη χώρα μας. Τι θα είχε συμβεί αν... Πιτσιλής και Βρούτσης πολύ λίγοι! Πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα. Σταικούρας, βγάζω το καπέλο μου (αν και είμαι πολύ μακρυά από τον χώρο του). Και για αυτά που λέει, και για τον τρόπο που μιλάει και για τη συνέπεια του.
 16. 2 points
  Υπολογισμος δικαιουχων Επιστρεπτεας Προκαταβολης Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Αρχειο για υπολογισμο αν και τι ποσο δικαιουμαστε ως επιστρεπτεα προκαταβολη -COVID 19 μετρα Μέλος που το ανέβασε MITAK Ανέβηκε στον κόμβο 06/05/2020 Category Utilities - Excel files  
 17. 2 points
  Την Παρασκευή επικοινώνησα με τον τοπικό επόπτη εργασίας για ακριβώς αυτό το θέμα. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εφόσον είναι φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και μετά το πέρας της αναστολής των συμβάσεων εργασίας (οι δικές μου λήγουν 31/5/2020) δεν θα υπάρχει αντικείμενο για εργασία , μιας και τα φροντιστήρια κλείνουν λόγω πανελληνίων , μπορώ να προχωρήσω στην υποβολή του Ε7 (λήξης συμβάσεων εργασίας) . Σε περίπτωση όμως που η επιχείρηση λόγω διαφορετικού αντικειμένου συνεχίζει την δραστηριότητα της , οι συμβάσεις θα πρέπει να συνεχιστούν για όσο διάστημα υπολείπεται της αναστολής . Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε και εσείς με το τοπικό τμήμα της επιθεώρησης εργασίας για το παραπάνω θέμα , αν μη τι άλλο να διασταυρώσουμε απόψεις μπας και βγάλουμε καμία άκρη στο τέλος
 18. 2 points
  zinon

  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΔ 15/5/2020

  ΑΠΔ μπορουμε να ξαναστειλουμε για Μαρτιο αν εχουμε στειλει ήδη?δεν δεχεται ακυρωση περοιδου,μηπως επρεπε να το προβλεψουν για μαρτιο απριλιο μαιο τουλαχιστον?
 19. 2 points
  ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ COSMOTE ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
 20. 2 points
  Πάντως σε μένα στις περσινές δηλώσεις, διαπίστωσα σε 4 περιπτώσεις αλλαγή των ποσών που ανέβηκαν στο taxis για τους συνταξιούχους. Ευτυχώς είχα τυπώσει την αρχική εικόνα των αποδοχών από το taxis και έτσι τη γλύτωσα από τους πελάτες οι οποίοι χρειάστηκε να κάνουν τροποποιητική. Οι άνθρωποι γκρίνιαξαν και δικαίως αλλά δεν έφταιγα εγώ. Τα ταμεία μπήκαν εκ των υστέρων και έκαναν διορθώσεις των ποσών .Δεν καταλαβαίνω πως είχαν ανεβάσει λάθος ποσά, λάθος φόρους και γιατί να είναι υπαίτιος ο συνταξιούχος για αυτό. Η συμβουλή μου είναι πάντως να τους τυπώνετε ότι έχει ανέβει στο taxis είτε από αποδοχές είτε από τόκους είτε από αποδείξεις.
 21. 2 points
  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM EINAI ΓΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ.
 22. 2 points
  Τις περισσότερες φορές φταίει ο λογιστής σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι η κατηγορία αυτή που το παίζουν εξυπνάκηδες και παραμυθιάζουν τους πελάτες ότι έχουν πληροφορίες, ότι τα κάνουν όλα πρώτοι και μην ακούς τους άλλους. Και ο πελάτης το λέει στον συνάδελφό του και διαδίδεται στον κλάδο τους. Είναι κάποιοι πελάτες που μπορούν να ξεχωρίσουν τον παπατζή από τον σοβαρό επαγγελματία, αλλά είναι και πολλοί που την πατάνε. Βέβαια, μετά, συνήθως, γυρνούν πίσω μετανιωμένοι, καθώς ο σοβαρός επαγγελματίας δικαιώνεται μακροπρόθεσμα. Και βέβαια, μεγάλη ζημιά κάνουν και οι λογιστές στα πάνελ των Αυτιά, Παπαδάκη, οι οποίοι πετάνε τις αποκλειστικές πληροφορίες τους και σε μισή ώρα έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα του τύπου "άνοιξε η πλατφόρμα, ακόμα δεν έκανες την αίτηση, το είπαν στον Αυτιά".
 23. 1 point
  Το μόνο που τους μάρανε είναι να στέλνουν e-mails για το Κτηματολόγιο του Δήμου Αθηναίων. Και μάλιστα σε όλους έχουν δεν έχουν ακίνητο στον Δήμο Αθηναίων.
 24. 1 point
  Καλησπέρα στην παρέα και σήμερα! Εν τω μεταξύ υπάρχουν και εργαζόμενοι με ωράριο και πρόγραμμα και δεν μπορούν να ξεροσταλιάζουν πότε θα δουλέψει το taxis για να κάνουν τη δουλειά τους... Αλλά τι λέμε τώρα.
 25. 1 point
  Επίσης, από τότε που άλλαξε εμφάνιση, αν αποσυνδεθώ από έναν και μπω σε άλλον μετά από 10 λεπτά μου βγάζει σφάλμα. Πρέπει να κλείσω τον browser και να τον ξανανοίξω για να μπει κανονικά.
 26. 1 point
  doctor

  ΦΜΥ ΚΑΙ ΑΠΔ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Αν έχει βγει το ΔΠ στον 4/2020 καλό είναι να φύγει με την ΑΠΔ του 5/2020 και όχι με 4/2020 (το κάνουν κάποιοι). Για το ΔΠ που αντιστοιχεί στην περίοδο της αναστολής και θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, αναμένουμε οδηγίες ως ταπεινοί, πειθήνιοι και υπάκουοι άμισθοι υπηρέτες.
 27. 1 point
  NIKANOR

  ΦΜΥ ΚΑΙ ΑΠΔ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γιατί να περιμένεις? Εγώ έστειλα . Οσοι έχουν μόνο με κωδ.18 δεν πληρώνουν τίποτα, οι υπόλοιποι (λίγοι) ήδη πλήρωσαν μόνο εισφορές με κωδ.01 φυσικά. Δώρο Πάσχα το άφησα για περίοδο Μαίου μέχρι να ξεμπερδέψουν τα μπούτια τους ΦΜΥ ξεμπέρδεψες? Από 1/6 αλλάζουν και τα ποσοστά των πλήρως απασχολούμενων. Αρχίζουν σιγά σιγά οι προσλήψεις, τηλέφωνα χτυπάνε για επιδόματα Μαίου, οι ιδιοκτήτες ακινήτων για την επιδότηση των μειωμένων ενοικίων τους συν τα τηλέφωνα για τις φορολογικές δηλώσεις. Δεν θα ασχολούμαστε ακόμα με τον 18 Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει έτσι και πάρουν χαμπάρι οι εργαζόμενοι ότι πρέπει να πληρωθούν ολόκληρο το ΔΠ και μετά θα το πληρωθούν οι εργοδότες από το κράτος. Θα πλακώνονται εργοδότες με εργαζομένους κι εμείς στη μέση. Επίσης δεν έχω καταλάβει πως θα διασφαλιστεί το κράτος ότι πληρώθηκε όλο το ΔΠ στον εργαζόμενο για να πληρώσει τη διαφορά της αναστολής στην εργοδότη,
 28. 1 point
  Καλησπέρα Κανονικά ο κωδικός 18 δεν επιβαρύνει την επιχείρηση,βέβαια στο σύστημα (οικονομική καρτέλα εργοδότη)δεν έχει περαστεί ακόμα ο 03/2020 για να δούμε τελικά τι χρεώνει......
 29. 1 point
  ponzi

  ΕΦΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

  Έτσι είναι αγαπητέ μου. Το δημόσιο δεν δουλεύει και πληρώνεται. Ζηλέψανε επειδή δεν πήρανε 800άρια φαίνεται... Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ξεφτίλες όλοι! Δεν έχω καλύτερο χαρακτηρισμό διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Ξεφτίλες και ντροπή της κοινωνίας!
 30. 1 point
  Οτι βγάλαμε στη μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου. Μέχρι την ημέρα που απασχολήθηκε (ή από την ημέρα που επανήλθε) ο εργαζόμενος και αυτό που μεταφέρθηκε στην ΑΠΔ με τύπο αποδοχών 01. Αυτά πλήρωσε ο εργοδότης, με αυτά θα βγει και το ΦΜΥ και αυτά θα δηλωθούν και σαν μηνιαίες αποδοχές. Τα ποσά που πληρώθηκαν από το κράτος σαν επίδομα ειδικού σκοπού για τις ημέρες Μαρτίου, Απριλίου και -προσεχώς- Μαίου μας είναι αδιάφορα για την υποβολή του αρχείου. Αν τον Απρίλιο δεν εργάστηκε καθόλου λόγω αναστολής δεν θα δηλωθεί τίποτα στο αρχείο μηνιαίων αποδοχών για τον εργαζόμενο αυτόν (ή δεν θα υποβληθεί κανένα αρχείο αν όλοι οι εργαζόμενοι είναι σε αναστολή όλο τον μήνα)
 31. 1 point
  εγω ζητω να απευθυνθουν σε εναν μηχανικο και μετα να μου πουν θελω να δηλωσω τοσα τ.μ. ηλεκτροδοτουμενα και τοσα μη....
 32. 1 point
  Δευτέρα δεν θα άνοιγε η εφαρμογή για επέκτασης αναστολής? Δεν βλέπω κάτι ακόμη.
 33. 1 point
  αν βγει για έλεγχο δεν θα περιοριστούν μόνο στο καλύπτει ή όχι το έμβασμα.
 34. 1 point
 35. 1 point
  solwn 1

  επιδότηση τόκων ...

  Picos.......σε εσένα δεν θα απευθυνθεί ο Εσπατζής, για να του τα δώσεις έτοιμα?
 36. 1 point
  Α είδα ότι το 0,29 δεν πάει με 01 ή 18, αλλά με 99. Οπότε αφού έτρεξε με την τακτική μισθοδοσία δεν χρειάζεται για την ΑΠΔ που πληρώνει το κράτος.
 37. 1 point
  η πανδημία απέδειξε ότι χωρίς ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ είμαστε χαμένοι. ούτε ντομάτες και πατάτες δεν είχαμε. αναγκαία η απλοποίηση φορολόγησης ,ώστε να μείνει και κάποιος στην γη. Αγρότες φυσικά πρόσωπα με έσοδα έως 20 χιλ. ευρώ ,απαλλάσσονται κάθε γραφειοκρατίας και δηλωτικών ενεργειών. (στο όριο ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι επιδοτήσεις). κάθε αγρότης φυσικό πρόσωπο ,ανοίγει λογαριασμό σε ημεδαπή τράπεζα με τίτλο ''ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ". 4 κινήσεις θα υπάρχουν. 1 κατάθεση -2 ανάληψη. 7 έσοδα -6 έξοδα για κάθε χοντρική πώληση ,ο έμπορος εκδίδει τιμολόγιο αγοράς και εντός 15 ημερών το εξοφλεί με κωδικό 7 στον ανωτέρω λογαριασμό. ανεξαρτήτως ποσού και σε κάθε περίπτωση εντός της χρήσης έκδοσης. λιανικές πωλήσεις κατατίθενται πάλι με κωδικό 7 ,είτε από τον αγρότη ,είτε από τον ιδιώτη. για έξοδα και αγορές εκδίδεται ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ και εξοφλείται με κωδικό 6 , με ειδική χρεωστική κάρτα που αναφέρεται στον ανωτέρω λογαριασμό. σε εμφανές σημείο του λογαριασμού (internet banking) η τράπεζα θα έχει το ως τότε αποτέλεσμα. (7-6). τέλος του έτους το αποτέλεσμα 7-6 ,μεταφέρεται στο Ε1 του αγρότη από την τράπεζα τήρησης του ειδικού λογαριασμού και φορολογείται. σημείωση. και οι ασφαλιστικές εισφορές εξοφλούνται με τον κωδικό 6. οι επιδοτήσεις ,δηλώνονται και φορολογούνται (όσες προβλέπονται) στο έτος είσπραξης. απ'ευθείας στο Ε1 του αγρότη ,με ευθύνη του αρμόδιου φορέα. απόφαση 25/04/2020 του Εθνικού Συμβουλίου ,καταπολέμησης πείνας.
 38. 1 point
 39. 1 point
  Καλημέρα, έχω και εγώ UNION και μου είπαν ότι έχουν ζητήσει διευκρινίσεις από τον ΕΦΚΑ για 2-3 θέματα και ίσως είναι έτοιμο μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε λοιπόν.
 40. 1 point
  Α.2. Περαιτέρω μέτρα στήριξης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις - εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που είτε πλήττονται σημαντικά και έχουν θέσει σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας μέρους ή του συνόλου των εργαζομένων τους κατ' εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στην αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, είτε επαναλειτουργούν μετά την άρση της αναστολής λειτουργίας τους με εντολή Δημόσιας Αρχής Άρθρο 1 Παράταση αναστολής συμβάσεων εργασίας - ακυρότητα καταγγελίας συμβάσεων εργασίας - Ρήτρα διατήρησης θέσεων εργασίας 1. Επιχειρήσεις - εργοδότες, που είτε πλήττονται σημαντικά και έχουν θέσει σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας μέρους ή του συνόλου των εργαζομένων τους, είτε επαναλειτουργούν μετά την άρση της αναστολής λειτουργίας τους με εντολή δημόσιας αρχής, δύνανται να παρατείνουν την αναστολή των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους που έχουν ήδη τεθεί σε αναστολή μέχρι του ποσοστού 60% αυτών. Το χρονικό διάστημα της παράτασης είναι κατ' ανώτατο όριο τριάντα (30) ημέρες και πάντως όχι πέραν της 31 Μαΐου 2020. 2. Σε περίπτωση υπέρβασης του ανωτέρω ποσοστού, οι επιχειρήσεις-εργοδότες υποχρεούνται να καταβάλλουν οι ίδιοι τις αποδοχές των εργαζομένων που υπερβαίνουν το ποσοστό αυτό. Σε περίπτωση κατά την οποία από τον υπολογισμό του ανωτέρω ποσοστού προκύπτει δεκαδικός αριθμός 0,50 και πάνω γίνεται στρογγυλοποίηση προς τα πάνω. Σε περίπτωση επιχείρησης - εργοδότη με έναν εργαζόμενο του οποίου η σύμβαση τελεί σε αναστολή, αυτή μπορεί να παραταθεί. Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/48809/paratash-anastolhs-symbasewn-ergasias-dhmosieyohke-h-kya-me-ta-nea-ergasiaka-zhthmata-ths-pnp-ths-1hs-maioy-2020
 41. 1 point
  Ο αριθμός εργαζομένων την 31/3/2020 που είναι προ συμπληρωμένος σε τι αφορά; σε μια επιχείρηση γράφει 51 εργαζόμενους, ενώ στην τρέχουσα κατάσταση στο ΕΡΓΑΝΗ εμφανίζονται σωστά μόνο 10 εργαζόμενοι. Γνωρίζει κανείς;
 42. 1 point
  Αν γνωρίζει συνάδελφος, πως διαγράφω εργαζόμενη επιχείρησης, κλεισμένη απο δημόσια αρχή, που ενώ κάνει χρήση του 6μηνου του ΟΑΕΔ, παροχή προστασίας μητρότητας, εκ παραδρομής δηλώθηκε, σε αναστολή εργασίας, μαζι με αλλους εργαζόμενους,στην αίτηση της επιχείρησης. Δεν έκανε η εργαζομενη αίτηση για τα 800,00. Επειδή τελειώνει στις 10/5/20, το 6μηνο του ΟΑΕΔ, μας ζητηθηκε απο τον ΟΑΕΔ,να την διαγραψουμε. Στην ορθή επανάληψη, δεν υπάρχει κουτάκι για διαγραφή, οπως πχ. στα μισθωματα, πως γινεται η αλλαγή?
 43. 1 point
 44. 1 point
  δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην υπογραφή της νέας ΠΝΠ (ΦΕΚ Α 75) και όπου υπάρχει αναφορά σε τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στην ΠΝΠ της 11/03 (ΦΕΚ 55) τα παιδιά του taxheaven τις επικαιροποίησαν κιόλας . το Μπράβο είναι λίγο Ευχαριστούμε
 45. 1 point
  Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σταδιακά μπαίνουν χρήματα και σε περιπτώσεις που δεν έλαβαν χρήματα 30/04/2020 !! Ένα χθεσινό δημοσίευμα -που έπαιξε σε πολλά μη οικονομικά site- ότι μπλόκαραν την πληρωμή στο 1/3 των αιτήσεων με προβληματικές περιπτώσεις ανησύχησε πολύ κόσμο! Φαίνεται ότι η κατάσταση ομαλοποιείται.
 46. 1 point
  ponzi

  επιδότηση τόκων ...

  Μίλησα με το πρώην ΕΤΕΑΝ. Μπορείς να βάλεις και μέχρι το μισό του 2019, αρκεί να είσαι σωστός με το οριστικό σου αποτέλεσμα ε? Έτσι και αλλιώς, ότι και να βάλεις εσύ, άλλα θα σου δώσει η τράπεζα
 47. 1 point
  μετά από ότι έγραφε δεν θα έπρεπε να καταλήγει, "εξυπακούεται ότι κάθε σύμβαση λήγει στον συμφωνηθέντα χρόνο"? επεξήγηση ,αν η διάρκεια μιας σύμβασης λήγει μετά την αναστολή ,αυτή συνεχίζει για τον εναπομείναντα χρόνο της μετά την αναστολή.
 48. 1 point
  OK γιατί έτσι όπως το γράψατε νόμιζα ότι εγώ έχω χάσει επεισόδια..... θα αμφιβάλλουμε και για το όνομά μας σε λίγο...
 49. 1 point
  ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΜΕ Πάει ο πρωθυπουργός σε ενα ορεινό χωριό πολύ φτωχό. Έχουν μαζευτεί όλοι στην κεντρική πλατεία για να δουν τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός αρχίζει και ρωτάει τους κατοίκους τι θα ήθελε ο καθένας τους ώστε να τους βοηθήσει. Πάει στον πρώτο και του λέει: - Παππούλη τι θα ήθελες; - Θα ήθελα να μου επισκευαστεί το σπίτι μου, που είχε καταστραφεί στις πλυμμύρες. Γυρνάει ο πρωθυπουργός και λέει στον γραμματέα του: - Γράψε να φτιάξουμε το σπίτι του παππούλη. Μετά από πολλές ερωτήσεις και υποσχέσεις φτάνει και σε ένα παιδάκι 10 ετών: - Πως σε λένε; - Δημητράκη, απαντάει ο μικρός. - Τι θα ήθελες Δημητράκη; - Επειδή οταν ήμουνα μικρός χτύπησα και οι γιατροί μου έκοψαν το δεξί μου αρχίδι, έτσι και γω θέλω ένα καινούριο. Λέει ο πρωθυπουργός: - Γράψε ένα αρχίδι για τον Δημητράκη μας. - Θα του δώσουμε αρχίδι; - Γιατί οι άλλοι, τί νομίζεις ότι θα πάρουν;
 50. 1 point
  λαθοσ υπολογισμο στον κωδικο 312.πρεπει να λαμβανει και το αθροισμα των κωδικων απο 342-310 και να αφαιρουνται ενδοκ/κεσ αποκτησεισ /ληψεισ πωληση παγιων ιδιοχρ/ση κλπ
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...