Προς το περιεχόμενο

Πίνακας επιτευγμάτων


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή περιεχομένου με την περισσότερη φήμη από 20/10/2018 σε όλες τις περιοχές

 1. 3 points
 2. 2 points
  v.kourtis

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  Με την παρούσα αίτησή μου και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου λόγω ελλιπούς απάντησης από το ταμείο αιτούμαι : Εκτός της διακοπής των παρανόμως παρακρατηθέντων επιδομάτων Χριστουγέννων - Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας από 1/1/2013, την επιστροφή των ποσών που μου παρακρατήθηκαν από τότε μέχρι σήμερα. (υπαρ.2287-2090/2015 απόφαση ολομέλειας του ΣΤΕ, άρθρο 6 παρ. 2 ν. 4051/2012 και άρθρο πρώτο παρ. 1Α υποπαρ.ΙΑ.5 περίπτ. 1 και υποπαρ.ΙΑ.6 περίπτ. 3 του ν. 4093/2012), αναπροσαρμόζοντας τη σύνταξή μου στα επίπεδα προ του 2013. Επιθυμώ επίσης ο ΕΦΚΑ να μου δώσει αναλυτική κατάσταση των όσων χρημάτων κόπηκαν από μειώσεις και δώρα στο παραπάνω διάστημα
 3. 2 points
  eyripidis

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠ . ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΕΚ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΛΠ.Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ. ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ.
 4. 1 point
  eyripidis

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ.
 5. 1 point
  Άλλο πράγμα το ηλεκτρονικό τιμολόγιο του οποίου ο εκδότης πρέπει να διασφαλίσει την ακεραιότητα και άλλο το εκτυπωμένο από μηχανογραφικό σύστημα. Εμείς φτανουμε μέχρι τον εκτυπωτή. Αν θέλετε να το στείλετε με pdf πάρτε ένα usb tokken, υπογράψτε το ψηφιακά και είστε νόμιμοι. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι βέβαια.
 6. 1 point
  Καλησπέρα, Επειδή βλέπω ότι έχεις μπερδευτεί τι είναι ηλεκτρονικό τιμολόγιο και τι όχι καθώς και ποιος τύπος τιμολογίου είναι αποδεκτός ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι όλοι οι τύποι τιμολογίου είναι αποδεκτοί αρκεί να συναινεί και ο λήπτης του τιμολογίου. Δηλαδή ανεξάρτητα πως εκδίδεις ένα τιμολόγιο, αν το εκτυπώσεις ή το γράψεις χειρόγραφα και το παραδώσεις δεν θεωρείται ηλεκτρονικό τιμολόγιο αλλά έντυπο , αντίθετα αν το ίδιο τιμολόγιο το σκανάρεις και το στείλεις με e-mail τότε θεωρείται ηλεκτρονικό. Βέβαια για να στείλεις ένα τιμολόγιο ηλεκτρονικά θα πρέπει να έχεις τη αποδοχή του λήπτη. Πουθενά όμως δεν σε δεσμεύει πως θα το εκδώσεις, δηλαδή αν θα έχεις λογισμικό πρόγραμμα, αν θα το γράψεις στο χέρι, αν χρησιμοποιήσεις word, excel ή δεν ξέρω τι άλλο πρόγραμμα θέλεις. Επίσης ορίζεται ότι οποιοδήποτε έγγραφο ή άλλο παραστατικό μπορεί να περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται να περιέχονται στο τιμολόγιο αυτό μπορεί να το υποκαταστήσει, πχ συμβόλαιο, συμφωνητικό, ασφαλιστήριο κ.λ.π. Όσον αφορά την εγκυρότητα ενός τιμολογίου εκεί έρχεται και αναφέρεται ότι αυτή μπορεί να πιστοποιηθεί με διάφορους τρόπους και ένας από όλους μπορεί να είναι και η συμφωνία της ΜΥΦ. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για τα τιμολόγια και όχι για τις αποδείξεις λιανικών συναλλαγών για τις οποίες προβλέπονται διαφορετικές συνθήκες (πχ. ταμειακή μηχανή, φορολογικός μηχανισμός κ.α.). Εκεί αναφέρεται και η ΠΟΛ.1002 σχετικά με τις ειδικές περιπτώσεις έκδοσης λιανικών συναλλαγών. Τέλος οι ΣΛΟΤ αποτελούν οδηγίες ή προτάσεις στην εφαρμογή των κανόνων τήρησης των ΕΛΠ και δεν υπεισέρχονται σε θέματα φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ ή λοιπών θεμάτων.
 7. 1 point
  125883623

  AMA AKINHTΩΝ ΕΚΤΟΣ AIRBNB

  σωστά το ζητάνε ν 4446/16 άρθρο 111 2 γ γ. Στις περιπτώσεις που οι διαχειριστές ακινήτων διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 έως 4 του ν. 4276/2014(Α'155) και της παρ. 5 του άρθρου 46 του ν. 4179/2013 (Α’ 175), δεν υποχρεούνται να εγγραφούν στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, έχουν όμως την υποχρέωση να αναγράφουν, σε εμφανές σημείο, τον αριθμό του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ) κατά την ανάρτηση του ακινήτου στις ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και σε κάθε μέσο προβολής. https://www.taxheaven.gr/laws/view/index/law/4446/year/2016/article/111
 8. 1 point
  125883623

  AMA AKINHTΩΝ ΕΚΤΟΣ AIRBNB

  καλά κάνουν προκύπτει από τον νόμο .οι επιχειρήσεις με έναρξη και σήμα ε.ο.τ έχουν υποχρέωση ανάρτησης του στην πλατφόρμα αντί για α.μ.α που δεν έχουν υποχρέωση να βγάλουν .
 9. 1 point
  eyripidis

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. Ζητώ να μου γνωστοποιήσετε το ποσό των μηνιαίων ή/&των ετήσιων περικοπών στη κύρια σύνταξή μου από την 1/1/2013 μέχρι&την ημ/νία υποβολής της αίτησής μου με το άρθρο 6 παρ. 2 ν. 4051/2012 &το άρθρο πρώτο παρ. 1Α υποπαρ. ΙΑ.5 περίπτ. 1 & υποπαρ. ΙΑ.6 περίπτ. 3 του ν. 4093/2012&τα ποσά Δώρων Χριστουγέννων,Πάσχα&επιδόματος αδείας που δεν λαμβάνω μετά την εφαρμογή του ν. 4093/2012.Για ανάλογο αίτημα συνταξιούχος δικαιώθηκε με την υπ’ αριθ. 3037/2018 απόφαση του Δ/κού Πρωτοδικείου Θεσ/κης,για την επιστροφή των εν λόγω περικοπών που κρίθηκαν αντισυνταγματικές με τις υπ’ αριθ. 2287-2090/2015 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.Ζητώ άμεσα τη διακοπή των μειώσεων&την αναδρομικη επιστροφη τους.
 10. 1 point
  stamgalaios

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  Για ξαναδές το, το ξαναέβαλα και είδα ότι δουλεύει.
 11. 1 point
  Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την παρότρηνση, για να το εμβαθύνω από άλλο "thread" εγώ έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα: Λοιπόν, διαβάζω στην ΠΟΛ-1003: Παράγραφος 8.2.1 αναφέρει το γνωστό περί της αποδοχής των δυο μερών στα τιμολόγια κάθε είδους. Σαφές. ΑΛΛΑ: Στο άρθρο 14 όμως της ΠΟΛ 1005, λέει " το ηλεκτρονικό τιμολόγιο απαιτείται να έχει εκδοθεί και να έχει ληφθεί με ένα (οποιοδήποτε) ηλεκτρονικό μορφότυπο", λέει λίγο πιο κάτω η ίδια ΠΟΛ, "θεωρούνται όλα τα τιμολόγια που δημιουργούνται σε ηλεκτρονική μορφή ως «ηλεκτρονικά τιμολόγια». ΣΑΦΕΣ. Παράγραφος 14.2.4 : Τα τιμολόγια που δημιουργούνται σε ηλεκτρονική μορφή, για παράδειγμα μέσω λογιστικού λογισμικού ή μέσω λογισμικού επεξεργασίας κειμένου, τα οποία αποστέλλονται και λαμβάνονται σε έντυπη μορφή δεν είναι ηλεκτρονικά τιμολόγια. Αντίθετα, τα τιμολόγια που δημιουργούνται σε έντυπη μορφή, σαρώνονται, αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δύναται να θεωρηθούν ως ηλεκτρονικά τιμολόγια. " Εγώ το μεταφράζω: Δηλαδή μέχρι τώρα, είναι ότι μόνο αν εκδώσω word τιμολόγιο που θα το αποστείλω ηλεκτρονικά, θα είναι νόμιμο. Και όχι να το τυπώσω. Αν το τυπώσω, τότε πρέπει να το σαρώσω, να το στείλω με email (προφανώς pdf) ! ( και ... δύναται να θεωρηθεί. παίζει δηλαδή και ..οχι! ) Δηλαδή η 14.2.4 σου βάζει φραγμό. Δεν μπορείς να αρχίζεις να τυπώνεις με το έτσι θέλω. ΣΛΟΤ?? Και με τις ΣΛΟΤ μου φαίνεται πιο μπέρδεμα, στις αντίστοιχες ΣΛΟΤ ρωτάει ένας μηχανικός αν είναι νόμιμος να εκδίδει μέσω εξελ τα τιμολόγια και το ΣΛΟΤ απαντάει "ναί": https://www.forin.gr/articles/article/21891/slot-626-2017 Μάλιστα μιλώντας για την αυθεντικότητα, τα παρακάμπτει όλα και αναφέρει μέθοδο πιστοποίησης του τιμολογίου την ΜΥΦ!!!!! Η οποία ΜΥΦ θα μπορούσε να στέκει για επιτηδευματία με επιτηδευματία αλλά στην λιανική τι θα αντιπαραβάλει ο μηχανικός 10000 ευρώ πωλήσεις όλες οι αποδείξεις με τυπωμένο word? και η εφορία "θα το δεχτεί στο χαλαρό" ;! Οι ΣΛΟΤ είναι νόμοι; Από πότε; Γιατί δεν είμαι και παλιός η αλήθεια είναι. Συγχωρήστε μου το μεγάλο κείμενο αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται η παραδοχή ότι με ένα εξελάκι κάνω δουλειά ! Οπότε αν μπορείτε παρακαλώ δείξτε μου επακριβώς που στηρίζεται αυτή η παραδοχή. Με κάθε εκτίμηση
 12. 1 point
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΊ ΣΤΗΝ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ
 13. 1 point
  @kotlistianos η πολ 1059/19-3-15 αναφέρει σε ενα σημείο οτι οι επιχορήγηση δαπανών αποτελεί μειωτικο στοιχειο των δαπανών. Οπότε λεω να το παω με αυτον τον τροπο που αναφέρει, ωστε να μην μετρήσει και ως τζίρος.απλα με προβληματίζει οτι π.χ. οι επιδοτήση μπαίνει στις περιοδικές και οτι πρέπει να τη στείλω και στη συγκεντρωτική ως έσοδο (λογικά). 'η έστω θα την στείλει ο φορέας του προγραμματος ως εσοδο στον φορολογούμενο.
 14. 1 point
  125883623

  ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

  έχεις δίκιο σε ξανά μπέρδεψα .πάμε ένα ένα στην δικιά σου περίπτωση οκ δεν έχεις υποχρέωση να εκδόσεις αμα απο την σελίδα της αδεε έχεις όμως την υποχρέωση να αναρτάς σε εμφανές σημείο της πλατφόρμας airbnb ,booking το σημα του εοτ που έχεις . β περίπτωση πες οτι είχες σήμα εοτ άλλα για βίλα εκεί έχεις υποχρέωση να βγάλεις αμα στην αδεε (που θα ναι το ιδιο με το σήμα του εοτ της βίλας ) αλλα εκει μιλαμε για ιδιωτες που νοικιαζουν βιλα μεσω airbnb booking και γ περίπτωση έχεις ατομική άλλα δεν έχεις σήμα εοτ τότε βγάζεις αμα στην αδεε αν τα νοικιάζεις μεσώ πλατφόρμας booking airbnb .
 15. 1 point
  cpischos

  Taxisnet Αδυναμία υποβολής δηλώσεων

  Μίλησα με Taxis εχτές και μου είπαν να μην υποβάλλω τις καταστάσεις συμφωνητικών. Να περιμένουμε μέχρι να βγει οδηγία!!! Υπάρχει χρόνος..... Καλημέρα!
 16. 1 point
  δεν νομίζω να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο παρ όλο που ο κανονισμός υπάρχει χρονιά εγώ πάντως προτείνω αυτόν από τον 70 70.22.15.10 Υπηρεσίες συμβουλών για κανόνες ασφαλείας και πάλι όμως με επιφύλαξη γιατί το ο υπεύθυνος gdpr καλύπτει πολλά πράγματα .
 17. 1 point
  COSTAS

  Νομιμοποίηση αυθαιρέτου

  Παίρνεις την τεχνική έκθεση και διορθώνεις το Ε9. stop Αν προκύψει επιπλέον ποσό φόρου ΕΝΦΙΑ το εξοφλείς. stop Κατόπιν εκδίδεις τα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ και τα στέλνεις στην συμβολαιογράφο. stop Το πρόστιμο, 102,40€, θα το παραλάβει ο φορολογούμενος όταν δεν θα μπορείς να θυμηθείς τίποτε για την σημερινή ημέρα εκτός αν παντρεύεσαι. stop Αυτή είναι η σειρά. Κάνε τα απλώς και μην σε νοιάζει τίποτε άλλο. Αν τυχόν όμως σε νοιάζει το πως και το γιατί ώστε να μειωθούν δραστικά οι απορίες σου καθότι είναι εξαιρετικά δύσκολο και κυρίως κουτό να σου κάνει κάποιος την Βουγιουκλάκη δακτυλογράφο και να πληκτρολογήσει πράγματα που είναι δημοσιευμένα στην πύλη τότε εναλλακτικά μπορείς: α) Στην θεματική αναζήτηση https://www.taxheaven.gr/search/laws/themecatsindex επιλέγεις το γράμμα Έψιλον και κατόπιν την ένδειξη Ε9. Εκεί υπάρχουν τα πάντα για το Ε9. β) Στον Ν.4173/2013, άρθρο 54α και 54β, υπάρχουν τα πάντα για τα πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ. γ) Στον Ν.4223/2013, στο κεφάλαιο Α αναφέρεται πως προκύπτει ο ΕΝΦΙΑ.
 18. 1 point
  COSTAS

  Νομιμοποίηση αυθαιρέτου

  Βασικά, το πιστοποιητικό μη ύπαρξης αυθαιρεσιών δεν μας ενδιαφέρει για διάφορους λόγους. Πριν απ΄αυτό, και αφού εξοφληθεί η πολεοδομική παράβαση, προκύπτει η οριστική υπαγωγή και ειδικότερα η τεχνική έκθεση που περιλαμβάνεται σ΄αυτήν. Οι τεχνικές εκθέσεις - για λόγους που δεν είναι της παρούσης - είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα λεπτομερέστατες. Σ΄αυτές λοιπόν τις τεχνικές εκθέσεις θα διαβάσεις πόσα τετραγωνικά προστέθηκαν και σε ποια κατηγορία. Στην συνέχεια θα προβείς αναλόγως σε αναδρομική επικαιροποίηση του Ε9 από το έτος 2014. Εφόσον οι διορθώσεις προκαλούν αύξηση της αξίας του ακινήτου τότε θα προκύψει νέος αυξημένος ΕΝΦΙΑ τον οποίο θα κληθείς να εξοφλήσεις εφόσον η αξία του είναι >5,00€/έτος. Το πρόστιμο θα το παραλάβεις αργότερα με επίσημο τρόπο μέσω επιστολής.
 19. 1 point
  Christine

  15η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ TAXHEAVEN ΑΡΤΑ 2018

  Να και το χρονόμετρο, που ζήτησε η Σοφία μας! https://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20181115T00&p0=1428&msg=15η+Συναντηση+Αρταααααα&ud=2&font=cursive
 20. 1 point
  Christine

  15η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ TAXHEAVEN ΑΡΤΑ 2018

  Ετοιμο και το αρχείο για τις συμμετοχές! Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε και την φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CDkBDLG2OGkELNUkP5YA7yI4C23VNyRd5mXVuZiIGj8/edit#gid=0
 21. 1 point
  Roxanne

  Καλο Ταξιδι Ειρηνη....

  ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω ότι έφυγες Ερηνούλα μας! Διαβάζεις μάλλον τωρα τι γράφουμε εδώ και γκρινιάζεις με τα πεζά πράγματα που ασχολούμαστε εδω κατω. ... περνάς καλά εκει πανω...ελπίζω...αλλά μας λείπεις πολύ γμτ $&##^##&#$^$456
 22. 1 point
 23. 1 point
  ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ.
 24. 1 point
  sheila11

  ΕΜΒΑΔΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ & ΤΑΠ

  Το παλευώ χρόνια το θέμα και από τον "συνήγορο του πολίτη", μετά από αλλεπάληλες προσπάθειες μου είπαν ότι καλώς πληρώνω για 301τμ (κύρια κατοικία 161 τμ παρακαλώ) γιατί έχω (δυστηχώς) σκεπαστά μπαλκόνια που ηλεκτρδοτούνται. Πρόκειται για ανταποδοτικά τέλη (θεός φυλάξη) καθαριότητας+φωτισμού. Τώρα προσπαθώ να βρω κάποιον αρμόδιο σε αυτά τα θέματα δικηγόρο ώστε να παλέψω την ανταποδοτικότητα διότι σκουπίδια βγάζει ο ένοικος της οικίας και όχι το μπαλκόνι ή το λεβητοστάσιο, άρα ας τα χρεώνουν με το κεφάλι που κατοικέι και όχι με τα τμ.
 25. 1 point
  σου παραθετω την ερωτηση και την απαντηση Πότε και πως γίνεται ο διακανονισμός παγίων ; ‘Όταν επιχείρηση αγοράσει αγαθό επένδυσης υποχρεούται να το παρακολουθεί για μια πενταετία. Αν μέσα στα πέντε χρόνια, από την πρώτη χρησιμοποίηση, επέλθει μεταβολή στο δικαίωμα έκπτωσης ή γίνει πώληση του αγαθού επένδυσης, τότε πρέπει να γίνει διακανονισμός για το 1/5 του φόρου για κάθε χρόνο που υπάρχει μεταβολή. Ο διακανονισμός γίνεται εφάπαξ με την εκκαθαριστική δήλωση.
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00
×