Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/14/2017 in all areas

 1. 11 points
 2. 9 points
  Επειδή βλέπω και η κατηγορία "Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι" έχει ατονίσει... .... άντε να γράψουμε αυτά που για να γραφούν απαιτούνται μονάχα μερικές ρακές πρώτα Σχεδίαζα πολύ καιρό την δολοφονία του. Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα και η θέα του Εισαγγελέα με άφησε ασυγκίνητο. Ήμουν σε δύσκολη θέση μα δεν είχα λυγίσει. - Δεν τον έριξα εγώ στο λιμάνι ! Μόνος του πήρε την απόφαση και πήδηξε. Ήμουν δίπλα του καθισμένος στο παγκάκι και μιλούσαμε - είναι η αλήθεια - σε ένα κλίμα φόρτισης ! Δεν τον έσπρωξα όμως εγώ !! - Ίσως να μην έχετε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης κατηγορούμενε. Όσοι περνούσαν από εκεί σας άκουσαν να τον προτρέπεται να φύγει από κοντά σας. Του λέγατε να πέσει στην θάλασσα, να πνιγεί και μόλις ανασηκώθηκε τρομαγμένος εσείς δεν χάσατε την ευκαιρία! Τον σπρώξατε κ Σταματούδη και έπεσε στην θάλασσα. Υπάρχουν μάρτυρες κ Σταματούδη ! Υπάρχουν πέντε μάρτυρες !! Ομολογήστε επιτέλους ! Το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό. Κόλαση μήνα Νοέμβρη… Πως; Χαλάρωσα το πουκάμισο στο λαιμό, μα κείνο μ’ έπνιγε. Οι δικαστές έδωσαν το απαραίτητο χρόνο για να σηκώσω το βλέμμα μου. Ηδονική αναμονή το χρονικό διάστημα εγκλωβισμού του κατηγορούμενου και κατά κανόνα το γευόταν οι δικαστές. Είχα κάνει ότι μπορούσα… Τώρα όμως πια, δεν είχα άλλη επιλογή. Αναστήλωσα το σώμα μου πριν ορθώσω το βλέμμα μου. Έσφιξα τα δόντια μου και με έντονο τόνο ομολόγησα. - Ε ναι λοιπόν ! Σχεδίαζα πολύ καιρό την δολοφονία του. Το ομολογώ ! Μου είχε κάνει την ζωή αφόρητη. Τον είχα πάνω μου όλη την μέρα να με καθοδηγεί σα σκλάβο. Μου επέβαλε τι να κάνω από το χάραμα μέχρι την αυγή, και σαν έγερνα να ξαποστάσω ερχόταν στον δωμάτιο μου και με κατηγορούσε για τα λάθη μου. Δεν είχα ποτέ ησυχία. Μαύρο πράγμα τον έλεγα. Πιστέψτε με !! Μαύρο πράγμα τον έλεγα ! Ήταν θέμα χρόνου να πάρω την απόφαση να τον βγάλω από την μέση. Να τον βγάλω από την ζωή μου. Κατάστρωνα σχέδια τώρα και δύο χρόνια κύριοι δικαστές, ώστε να διαπράξω την δολοφονία υπό ασφαλείς συνθήκες μα εκείνο το βράδυ έσπασα. Δεν άντεξα και μπροστά σε κόσμο πήρα την απόφαση να τον σπρώξω. Γνώριζα πως το μόνο που ήξερε ήταν να κάνει μαύρη την ψυχή των άλλων. Τα καθημερινά ήταν άγνωστα γι΄ αυτόν. Δεν ήξερε να βιδώνει μια λάμπα, δεν ήξερε να δένει τα κορδόνια του, δεν ήξερε να κολυμπά… Μόλις μπήκε ο Νοέμβρης στις φλέβες μου. Άρχισα να παγώνω. Κούμπωσα το πουκάμισο στο λαιμό.. Οι δικαστές χαμογέλασαν χωρίς τούτο να φαίνεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Μόνον ο εισαγγελέας έμεινε προβληματισμένος… Έσυρε τις σελίδες μπροστά το πρόσωπο του και έγειρε προς τον πρόεδρο. - Κύριε Πρόεδρε, έχουμε πρόβλημα στην υπόθεση. Ο νεκρός έχει το ίδιο όνομα με τον δολοφόνο. Μέχρι και η ταυτότητα που βρέθηκε πάνω του ήταν ίδια… Σταυρουλάκης Αρτεμ. Κωνσταντίνος Οικονομολόγος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσ/κης Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης E-mail : [email protected] Άρθρο υπ’ αρ. 307/ Κυριακή 26 Νοέμβρη 2017.
 3. 8 points
  και γω παιδιά μόλις πήγα να κάνω αίτηση για τον Νώε και μου βγάζει όλα τα ζώα φιλοξενούμενα ,τι να κάνω?
 4. 7 points
  Παιδιά αυτός μας κάνει πλάκα. Δεν βγαίνουν ΑΦΜ στα ζώα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Άρα κάνει πλάκα. Υ.Γ. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ξέρω κάτι γαιδούρια, κάποιους κάφρους, κάποια γουρούνια και κάποιες ύαινες που έχουν ΑΦΜ..... Λες;
 5. 6 points
  Υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η black Friday μέχρι να καταβληθεί το μέρισμα? Θέλω να πάρω iPhone. Τι κάνουν οι σύλλογοι???
 6. 5 points
  τουλαχιστον 10 ευρω η πιο απλη αιτηση και οχι τηλεφωνικα γιατι μετα θα εξαφανιστουν!!! αυτοπροσωπη παρουσια στο γραφειο!!!
 7. 5 points
  τσάμπα μη κάνετε τίποτα..χρεώστε τουλάχιστον 10 ευρόπουλα την αίτηση.
 8. 5 points
  Άντε τώρα να περιγράψεις αυτό που έζησες για ακόμη μία χρονιά με αυτήν την παρέα....... Σκορπιέ, ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος, είναι τόσο λίγα και φτωχά μπροστά σε όλα αυτά που έκανες εσύ και η υπέροχη οικογένειά σου... Μετράμε ήδη 14 συναντήσεις, και κάθε χρόνο συνεχίσει να είναι το ίδιο δύσκολος ο αποχωρισμός και η επιστροφή...... Γέλια, κλάματα, διαφωνίες, συζητήσεις, χορός, τραγούδι, φαγητό, ποτό, βραχνές φωνές στο τέλος..... Νέες φάτσες που έκαναν το βήμα και ήρθαν στην παρέα μας, παλιές φάτσες που είχαν καιρό να φανούν και επανεμφανίστηκαν, όλοι τους άνθρωποι όμορφοι, με ένα χαμόγελο και με μία αγκαλιά για όλους.... Να είμαστε πάντα γεροί να ανταμώνουμε..... Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε για ακόμη μία χρονιά.....
 9. 5 points
  Λογιστικό γραφείο Ponzi και συνεργάτες. Προσφορά γνωριμίας: Σας χαρίζουμε την προκαταβολή φόρου για το πρώτο έτος συνεργασίας. Προλάβετε! Συμβαίνει τώρα, έξω από τα γραφεία μας:
 10. 4 points
  άλλα λέει το ταχις (που είναι η μόνη αξιόπιστη βάση ) και άλλα το ΗΔΙΚΑ. αλλού σύζυγοι ,αλλού παιδιά και παρακάτω οι γιαγιάδες!!! αλλού το ΑΦΜ και παραλλού το ΑΜΚΑ. πλέον τα δεκάδες μητρώα και υποκωδικοί ανά υπηρεσία. Απαιτείται η δημιουργία ΓΕΜΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ) που θα ξεκινά από το γεμη επιμελητηρίων ,θα συστεγάζει μητρώο Δ.Ο.Υ. και το μητρώο ΕΦΚΑ. έτσι οι όποιες ενάρξεις-μεταβολές-διακοπές θα είναι on-line. χέρι ΠΛΗΝ των πρωτογενών εγγραφών και εγγράφων ΔΕΝ θα ξαναμπαίνει. Θα εισέρχεσαι στο ΓΕΜΗ άμεσα με την γέννηση ,θα δέχεται η μερίδα σου οιαδήποτε μεταβολή από οικογενειακή κατάσταση ,τέκνα, ΕΝΑ ΙΒΑΝ ,(και όχι άλλο για τον ακατάσχετο ,πάλι για την λοταρία ξαναβάλτον και πάλι για το Α21 ,και ματαξαναπάλι για το πετρέλαιο και πάλι-πάλι-πάλι για το Ε1 ) μέχρι αλλαγή ταυτότητας από αστυνομία και θα βγαίνεις οριστικά ,όταν φεύγεις μία και καλή. Οτιδήποτε καταχωρείται από απομακρυσμένα σημεία υπηρεσιών θα καταλήγουν εκεί ,άρα θα τα έχουν όλοι. Από τράπεζες ,μέχρι δήμους θα μπορούν (με συναίνεση) να αντλούν ότι θέλουν. ούτε δεν θυμάμαι ,φεύγα και ξαναέλα 3-4 φορές. Τι μου βάζετε τους μέτριους ,που μας γεμίσανε κωδικούς και πλατφόρμες? Αυτές είναι επαναστάσεις ,με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα για όλους. Τι λέτε ,λέτε ,λέτε και τελειωμό δεν έχετε? Από υπηρεσιακούς-υπουργούς μέχρι συνδικαλιστές του κλάδου -τα ίδια παντελάκη μου ,τα ίδια παντελή μου- με τυπική γραφειοκρατική προσέγγιση. Πάντως το ταχις το παραδέχομαι που έπιασε "τεχνικά" την έννοια του νοικοκυριού.
 11. 4 points
 12. 3 points
  Γνωρίζει κανείς αν πρόκειτε να γίνει κάτι με τους "εκ παραδρομής" φιλοξενούμενους ή θα δώσουμε εμείς το κοινωνικό μέρισμα από την τσέπη μας?
 13. 3 points
  Είναι απλό. Θα βλέπετε στα γρήγορα, εάν το δικαιούνται και θα προχωράτε. Εάν δείτε καμιά φιλοξενία ή τόκους κλπ. θα τους λέτε στα ΚΕΠ...
 14. 3 points
  Εννοείται. Και εγώ για 10 ευρώ το υπολογίζω, αν και πρέπει να δω πρώτα τι ζητάει για να δω αν θα αυξηθεί.
 15. 3 points
  gianzo

  ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ !!!!!

  Να τους δίνετε το τηλέφωνο του Παπαδάκη να τους τα λέει απευθείας...
 16. 3 points
  Να ρωτήσω κάτι? Το μέρισμα αυτό θα έχει ΕΦΚΑ?
 17. 3 points
  Καλησπέρα, Ναι μπορείτε. Αλλά καλύτερα να τα κρατάτε στο word. Έχει αυτόματο διορθωτή.
 18. 3 points
  Επίσης σε παρόμοιες περιπτώσεις στέλνω και τον ενδιαφερόμενο μια βόλτα από το μηχανολογικό να ρωτήσει αν μπορεί βάσει του ΚΑΔ της επιχείρησης. Τους λέω χαρακτηριστικά " Είναι θέμα του μηχανολογικού..δεν είναι φορολογικό" Έτσι να κάνουν κι αυτοί καμιά δουλειά...να πάνε και σε καμιά υπηρεσία ...
 19. 2 points
  H καταγγελία γίνεται για να "απελευθερωθεί" ο φιλοξενών ,ο φιλοξενούμενος παραμένει δέσμιος και αν καλεστεί πρέπει να αιτιολογήσει την δήθεν φιλοξενία.
 20. 2 points
 21. 2 points
  Έχει γίνει μια κίνηση εδώ : http://www.pofee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=994:provlimata-me-aitiseis-xorigisis-koinonikoy-merismatos-filoksenia-dorean-paraxorisi-oikias&catid=25&Itemid=132 Για να δούμε.
 22. 2 points
  Σας έχουν πρήξει και εσάς με τις ερωτήσεις για το μέρισμα και για το τι είπε ο Παπαδάκης ? Έλεος όλη την ημέρα έχουν έρθει άνθρωποι που έχω να τους δω χρόνια και με ρωτάνε.
 23. 2 points
  Περίμενε Χρήστο λίγο καιρό ακόμα και άμα δεν γίνεις και σύ με όλα τούτα ποιητής να μου τρυπίσεις την μύτη. Το επόμενο στάδιο θα είναι επαναστάτης χα χα Καλό σου βράδυ !!
 24. 2 points
  Να ζητάς φωτοτυπία ΙΒΑΝ και εμαιλ
 25. 2 points
  Είναι πλέον θεσμός μόλις τελειώνει η μια συνάντηση σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε την επόμενη! ΑΡΤΑαααααα 2018 η 15η συνάντηση Να είμαστε όλοι καλά πάντα ν΄ανταμώνουμε....
 26. 2 points
  CEL

  ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ !!!!!

  Ζήνωνα όπως σύντομα θα ακούσεις και στα κάλαντα των εορτών "σ αυτό το σπίτι που ρθαμε πέτρα να μη ραγίσει και ο νοικοκύρης του σπιτιού μέρισμα να ζητήσει" . Διάβασε για να εμβαθύνεις το άρθρο "Νοικοκυραίοι, ραντιέρηδες, καιροσκόποι " Αρίστος Δοξιάδης όπου θα βρεις και την ιδεολογική στήριξη των κριτηριών για το κοινωνικό μέρισμα . Οι ελ.επ. θα το λάβουν και αυτοί αν και οι περισσότεροι θα έχουν πρόβλημα με το τεκμαρτό (ο Παπαδάκης μίλησε με ανωτέρα πηγή στοΥπΟικ και είπε ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο το τεκμαρτό αντίθετα οι Αυτιάς-Ρωμανιάς ήταν βέβαιοι περι του αντιθέτου ). Για τους νιόπαντρους θα χρειασθεί βεβαιώση από τον παπά την εκκλησίας εαν δε έχουμε σύμφωνο συμβίωσης η υπόθεσις περιπλέκεται . Μέγα ζήτημα έχει προκύψει με την αλλαγή φύλου αλλά εκεί που δεν υπάρχει λύση είναι στο αίτημα για κοινωνιό μέρισμα για τα non binary άτομα τύπου Jason -Αντιγόνη .Εδώ η Αντιγόνη εμφανίζεται φιλοξενούμενη του Jason ο οποίος όμως δεν έχει σπίτι και κινδυνευουν να χάσουν το μέρισμα .
 27. 2 points
  εκδίδουμε το στοιχείο. ΠΡΙΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ,πρέπει να πάρει αριθμό καταχώρησης? μηχανογραφικά (με μηχανισμό ή όχι) πρώτα θα παίρνει αριθμό -αυτόματα-και μετά θα εκτυπώνεται? στα χειρόγραφα θα το γράφουμε πάνω ή θα εκτυπώνουμε την φόρμα αυτή και επισύναψη?
 28. 2 points
  Για να μην υπάρχουν μπερδέματα, καλό είναι να λαμβάνουν όλοι (εργαζόμενοι, εταίροι, εταίρες, διαχειριστές κλπ) αμοιβή τουλάχιστον 5.860,80 ευρώ το μήνα. Έτσι, λύνεται άπαξ και διά παντός το θέμα του ΕΦΚΑ. Μία μικρή λεπτομέρεια είναι να βρεθούν τα λεφτά...
 29. 2 points
  Τέλειο! Πόσο ήθελα να μπω στα κεντρικά του ΙΚΑ και ρωτώντας να φτάσω σε αυτό το ΦΥΣΙΚΟ πρόσωπο που έχει αυτές τις ακατανόητες και παράνομες εμμονές. Αλήθεια. Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη επιμονή....
 30. 2 points
  Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν ανταμώνουμε! Η συγκίνηση οι καταπληκτικές στιγμές κρατάνε στην καρδιά πολύυυυ καιρό μέχρι να ξανασυναντηθούμε!!! Ευχαριστώ αγαπημένοι φίλοι! Με το καλό να συναντηθούμε στη 15η στην Αρτα το 2018!
 31. 2 points
  ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΕ χμ εγινε το κρατος ΑΕ και εμεις μέτοχοι ? στις ζημιες θα εχουμε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου ? θα τα δουμε ολα σε αυτη την ζωη
 32. 2 points
  το report φπα που γράφει τι είναι? κάθε πότε τα στέλνουμε και τι γίνεται με τα ακυρωτικά ?
 33. 2 points
  Δεν μου αρέσει που διαφημίζεστε εδώ. Μου αρέσει όμως το ότι έχετε χιούμορ.
 34. 2 points
 35. 1 point
  chrisofos

  ΜΕΡΙΣΜΑ 2017

  ΜΕΡΙΣΜΑ 2017 Δείτε και κατεβάστε το αρχείο ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΛΙΓΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Μέλος που το ανέβασε chrisofos Ανέβηκε στον κόμβο 06/12/2017 Category Εντυπα - Υποδείγματα  
 36. 1 point
  όσοι έχουν ΑΦΜ σήμερα στην Ελλάδα ,σίγουρα είναι κορόιδα. για τα υπόλοιπα δεν ξέρω ,μάλλον πλάκα κάνει!!!!!
 37. 1 point
  ponzi

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  Στο επαγγελματικό επιμελητήριο να τηλεφωνήσετε.
 38. 1 point
  jim1970

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

  ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει !!
 39. 1 point
  Δεν το στέλνω από το ηλέφωνο. Όποιος θέλει έρχεται από το γραφείο και πληρώνει.
 40. 1 point
  Έντυπο χορήγησης αδείας εργαζομένου Δείτε και κατεβάστε το αρχείο εντυπο χορηγησης αδειας e-logistiki.xlsx Μέλος που το ανέβασε Nicolas Ανέβηκε στον κόμβο 29/11/2017 Category Εργατικά -Ασφαλιστικά  
 41. 1 point
  Τώρα μου έβγαλε αυτό. ( τί πρέπει να κάνουμε????????) Επισημάνσεις # Επισήμανση Βαρύτητα 1 Αποτυχία ανάκτησης πληροφορίας από GSIS για Guest [AMKA=150xxxxxxxxxx, AFM=1xxxxxxxx3] 1
 42. 1 point
  Η προσωπική μου «συνταγή» για τον ΕΦΚΑ (που θα πληρώσω με ειδοποιητήριο και όχι με ΑΠΔ) είναι η εξής: «Οι προϋποθέσεις υποχρέωσης ασφάλισης είναι και η βάση υπολογισμού των εισφορών.» Παραδείγματα: Α) Η διαχείριση στην ΕΠΕ δεν είναι λόγος υποχρέωσης ασφάλισης άρα δεν θα υπολογισθεί ΕΦΚΑ επί των αμοιβών διαχείρισης. Β) Οι μετοχές μιας ΙΚΕ (πολυπρόσωπης) δεν είναι λόγος υποχρέωσης ασφάλισης άρα δεν θα υπολογισθεί ΕΦΚΑ επί των διανεμόμενων τους. Γ) Η διαχείριση στην ΙΚΕ είναι λόγος υποχρέωσης ασφάλισης άρα θα υπολογισθεί ΕΦΚΑ επί των αμοιβών αυτών. Δ) Οι μετοχές μιας Μονοπρόσωπης ΙΚΕ είναι λόγος υποχρέωσης ασφάλισης άρα θα υπολογισθεί ΕΦΚΑ επί των διανεμόμενων τους. Ε) Τα μερίδια των ΟΕ είναι λόγος υποχρέωσης ασφάλισης άρα θα υπολογισθεί ΕΦΚΑ επί των διανεμόμενων τους. Κ.τ.λ. Δηλαδή με δύο σειρές έχουμε την λύση στον γρίφο του ΕΦΚΑ (που θα πληρώσω με ειδοποιητήριο και όχι με Α.Π.Δ.) : «Οι προϋποθέσεις υποχρέωσης ασφάλισης είναι και η βάση υπολογισμού των εισφορών.»
 43. 1 point
  Μέτοχος με 95% αν παραιτηθεί από το Δ/Σ σημαίνει ότι δεν είναι πια υπόχρεος καταβολής εισφορών ΕΦΚΑ. Συνεπώς μπορεί να αιτηθεί χωρίς πρόβλημα για να λάβει την σύνταξη του. Το θέμα που θέτει ο Δημήτρης (doctor) είναι στο επόμενο επίπεδο: Συγκεκριμένα εννοεί ότι, εντάξει δικαιούται να αιτηθεί για την λήψη σύνταξης και θα την λάβει. Μήπως όμως - ελέω του Ν. Κατρούγκαλου (άρθρο 20 του N.4387/2016) - θα του κοπεί αμέσως μετά το 60% της σύνταξη του εξαιτίας των εισοδημάτων που θα έχει ως συνταξιούχος (σ.σ. εννοώ τα μερίσματα της ΑΕ) Η γνώμη μου είναι ότι δεν τίθεται ούτε θέμα μείωσης της σύνταξης. Δείτε γιατί: Οι σχετικές διατάξεις λένε: Νόμοι 4387/2016 Αρθρο 20 Αρθρο 20. Απασχόληση συνταξιούχων 1. Στους εξ ιδίου δικαιώματος συνταξιούχους του Δημοσίου, καθώς και όλων των φορέων, ταμείων, κλάδων ή λογαριασμών που εντάσσονται στον Ε.Φ.Κ.Α., οι οποίοι αναλαμβάνουν εργασία ή αποκτούν ιδιότητα ή δραστηριότητα υποχρεωτικώς υπακτέα στην ασφάλιση του Ε.Φ.Κ.Α., οι ακαθάριστες συντάξεις κύριες και επικουρικές καταβάλλονται μειωμένες σε ποσοστό 60% για όσο χρόνο απασχολούνται ή διατηρούν την ιδιότητα ή την δραστηριότητα. Για το διάστημα αυτό καταβάλλονται οι ασφαλιστικές εισφορές για τον απασχολούμενο συνταξιούχο, κατά τα ειδικότερα προβλεπόμενα στις οικείες διατάξεις του παρόντος νόμου. Ένας λήπτης μερισμάτων μιας Α.Ε. δεν μπορεί να ενταχθεί ούτε στην περίπτωση: «οι οποίοι αναλαμβάνουν εργασία», αφού τα μερίσματα δεν έχουν σχέση με εργασία, αλλά ούτε στην περίπτωση «αποκτούν ιδιότητα ή δραστηριότητα υποχρεωτικώς υπακτέα στην ασφάλιση του Ε.Φ.Κ.Α» αφού είπαμε ότι εφόσον δεν είναι στο Δ/Σ η δραστηριότητα δεν είναι υπακτέα στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ Εν ολίγοις δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μείωση της σύνταξης κατά 60% Όλα καλά εν ολίγοις.
 44. 1 point
 45. 1 point
  NWAE

  Kαλημερα, Χωρις Συνορα...!

  https://www.youtube.com/watch?v=I_S95SquApI
 46. 1 point
  στην έδρα με αναφορά την διεύθυνση του έργου.
 47. 1 point
  si-fo

  MyTaxis2017pro

  Version 2017.0.3.4

  1,798 downloads

  Έκδοση για λογιστές - λογιστικά γραφεία Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα πρέπει : Απ’ το μενού Αρχεία --> Βάσης δεδομένων να δημιουργήσουμε τη βάση σε όποιο φάκελο ευθυμούμε. Απ’ το μενού Αρχεία --> Διαχείριση Πελατών να καταχωρήσουμε τους πελάτες ή να κάνουμε μαζική εισαγωγή είτε από τη Δήλωση Εισοδήματος της Singular είτε από αρχείο Excel.
 48. 1 point
  Το δικαίωμα συνοίκησης δεν είναι ίδιο πράμα με το δικαίωμα οίκησης, βλέπε και ΠΟΛ. 1237/2014
 49. 1 point
  Θα τα πάρω τώρα.... 25
 50. 1 point
  Δεν ισχύει!! όποτε θες το αλλάζεις.