Προς το περιεχόμενο

Πίνακας επιτευγμάτων


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή περιεχομένου με την περισσότερη φήμη από 24/02/2018 σε όλες τις περιοχές

 1. 2 points
  ponzi

  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

  Έχει εισφορές ΕΦΚΑ 26,95% οι οποίες παρακρατούνται από τον εργοδότη και αποδίδονται τον επόμενο μήνα. Όλα αυτά όμως θα ισχύουν μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης. Προς το παρόν δεν έχουν ΕΦΚΑ οι αποδείξεις δαπάνης. Δείτε τον Ν. 4509/2017 άρθρο 55.
 2. 2 points
  Να σ ' είχα λίγο εδώ, να μου έλεγες τι να κάνω... Ξέρω τι θα μου έλεγες. Μόνο να ερχόσουν για λίγο θέλω. Να μου κρατούσες το χέρι. Είναι πιο μεγάλη ανάγκη τώρα.
 3. 2 points
 4. 2 points
 5. 2 points
  όχι μόνο σε πλήρη ωράριο 8ωρο το τρεις ημέρες και άνω χ 1,2
 6. 2 points
  jimconway

  σενάριο μισθοδοσίας με μερική

  Αυτός είναι ο καδ της εφορίας, όχι του ΙΚΑ. Εφόσον τον προσλάβεις σαν μισθωτό και δεν έχει ξανακάνει πρόσληψη η επιχείρηση θα πρέπει να κάνεις απογραφή στο ΙΚΑ. Αν τον πάρεις σαν μπλοκάκια θα ακολουθήσεις την διαδικασία για τον ΕΦΚΑ.
 7. 2 points
  PROAKIS

  σενάριο μισθοδοσίας με μερική

  δεν ταιριάζουν οι ΚΑΔ εφορίας με του ΙΚΑ απόλυτα. αν δεν είναι κάποια ειδική περίπτωση ,αποκλείεται να είναι αυτά τα ποσοστά. πχ. φυσικοθεραπευτής., ΚΑΔ ΙΚΑ 8532 ΚΩΔ. 322600 οπότε ψάξε κάτι παρεμφερές.
 8. 1 point
  ponzi

  ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ

  Όχι δεν έπρεπε να πληρώνει εφόσον οι αμοιβές είναι πάνω από 586,08/μήνα. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα "βλέπουμε" ακόμη τα εισοδήματα του 2016 σε συνδυασμό με την ασφαλιστέα ιδιότητα του 2018. Δεν βλέπουμε δηλαδή το τι συμβαίνει τώρα. Είναι όπως με τα αστέρια. Τα βλέπουμε αλλά μπορεί να μην υπάρχουν...
 9. 1 point
  Trip_Accountant

  Σέρνεται το taxisnet γενικώς σήμερα?!

  εν τω μεταξύ ακούω συνέχεια για τα προβλήματα με το εξοικονομώ και τις διαμαρτυρίες των μηχανικών , επιστολές στον υπουργό , χαμος , την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός αναγνώρισε άμεσα μετά τις διαμαρτυρίες και δεσμέυτηκε πως θα δώσει λύση. Και ταυτόχρονα σκέφτομαι την δική μας ξεφτύλα τόσα χρόνια με αναρίθμητα βουβά ξενύχτια στις δηλώσεις και πλέον σε άλλες τόσες υποβολές και υποχρεώσεις.
 10. 1 point
  access

  Σέρνεται το taxisnet γενικώς σήμερα?!

  Τιποτα, το taxis ψόφησε!
 11. 1 point
  SophiaL

  Σέρνεται το taxisnet γενικώς σήμερα?!

  εντάξει.. όταν όλα παίρνουν στοιχεία από το taxis και έχουν πρόσβαση με τους κωδικούς αυτούς επόμενο, τώρα με το εξοικονομώ δεν θα μπορούσε αλλιώς.. δεν σηκώνει το σαμάρι..
 12. 1 point
  THE ART OF ROLLING

  Σέρνεται το taxisnet γενικώς σήμερα?!

  Δεν μπαίνει πουθενά....total reκωλ......
 13. 1 point
  με συμφωνητικό, υπάρχουν σχετικά υποδείγματα αν γκουγκλαρης. Θα χρειαστεί και όταν θα πάνε στη δ/νση γεωργίας για την μεταβίβαση.
 14. 1 point
  v.kourtis

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

  Αυτό πάντως με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς γενικότερα με έχει προβληματίσει...διότι η ΚΥΑ αναγράφει ότι θα πρέπει όλοι οι λογαριασμοί διαμέσου των οποίων διενεργούνται επαγγελματικές συναλλαγές να δηλώνονται στην πλατφόρμα ως επαγγελματικοί αλλά δεν είναι απόλυτα εφικτό ταυτόχρονα να μη διενεργούνται και προσωπικές δαπάνες διαμέσου αυτών..τι ακολουθείτε ώς πρακτική τελικά συνάδελφοι?
 15. 1 point
  grigorislembessis

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

  Κατά τη δική μου άποψη θεωρώ οτι από τη στιγμή που είναι στη λίστα πρέπει να προμηθευτεί.
 16. 1 point
  Κωστή η άντληση στοιχείων είναι μετά το save του σταδίου 3 όπου εμφανίζεται το στάδιο 4 και όχι στο στάδιο 2 προς στάδιο 3 που ρωτά ο συνάδελφος. Άρα δεν "παίζει" αυτό.
 17. 1 point
  Σ ευχαριτω πολυ
 18. 1 point
  Δεν έχω δείγμα ολοκληρωμένης απλοποιημένης παρά μόνο πελάτες με ολοκληρωμένη υποβολή στην Βασική του Ν.4469/17. (Βρίσκεται στο στάδιο των Συντονιστών). Σύντομα θα έχω όμως θα έχω πελάτη που θα έχει ολοκληρωμένη απλοποιημένη και θα σου πω.
 19. 1 point
  Γιατί θεωρείτε ότι εφαρμόζεται αυτή η διάταξη; Το άρθρο 55 του Ν.4509/17 αναφέρει στην παρ. 5 ότι η εν λόγω διάταξη εφαρμόζεται από την έκδοση μιας υπουργικής απόφασης, η οποία απ' ότι γνωρίζω δεν έχει εκδοθεί ακόμα.
 20. 1 point
  kalai1622

  Ασφαλιστικες μερες για 4μερο 4 ωρες/εβδομαδα

  Σε ευχαριστω πολυ! και εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο σε αυτο καταληγω..
 21. 1 point
  και μόνο που κάθισες και ξόδεψες τον χρόνο σου για να το σχεδιάσεις, σε ευχαριστώ!
 22. 1 point
  Επίσημα σε κάποιο υπουργειακό !! site δεν έχω βρει. Αυτά που έχω βρει, όσο έχω ψάξει, και έχουν αναλυτικά τον έλεγχο που μπορούμε να κάνουμε και είναι νομίζω πολύ πλήρη είναι τα παρακάτω: http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/185972-ta-anadromika-pou-pairnete-me-treis-aitiseis-epistrofes-ano-ton-1800-euro/ http://newpost.gr/oikonomia/645068/pws-mporeite-na-diekdikhsete-ta-nea-anadromika-stis-syntakseis http://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/186003-syntazeis-6-vimata-gia-na-parete-piso-ta-xrimata-apo-tis-paranomes-perikopes/
 23. 1 point
  dimitris_78

  σενάριο μισθοδοσίας με μερική

  Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ναι θα κατέληγα σε αυτό το 101 αρά από το http://www.ika.gr/gr/infopages/kad/search_kpk1.cfm θα πάρω 16% και 28%. Οπότε next part άδειες: Αφού ο εργαζόμενος είναι για part-time Σάββατο, τότε επειδή έχουμε 23 Σάββατα για 01/03 έως 30/7 θα δικαιούται άδεια 2 ημερών ( υπολογισμός = (23/25)*(20/12) => 2 ) Σωστό;
 24. 1 point
  Δεν έχει προθεσμία μάλλον θα είναι υποχρεωτικό στο Ε3 όμως
 25. 1 point
  vemis

  σενάριο μισθοδοσίας με μερική

  ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟ 8519 ΚΑΔ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΚΑ 322600 Φυσικοθεραπευτές 101 - ΙΚΑ ΜΙΚΤΑ - ΕΤΑΜ
 26. 1 point
 27. 1 point
  Όχι , μόνο την καθαρή αξία όπως και όλα τα άλλα έξοδα και δαπάνες. Το τιμολόγιο του ελαιοτριβείου δεν έχει διαφορά από αλλά έξοδα εκτός το ότι αποτελεί και έσοδο λόγω της παρακράτησης του ελαιόλαδου ως αντάλλαγμα.
 28. 1 point
  Εγώ περνάω 71.5 χωρίς ΦΠΑ ως έσοδο. 71.5 με ΦΠΑ (Δαπάνη με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου δλδ) ως έξοδο που πάει στις ΜΥΦ και τα 7,00 δασοκτονια ως έξοδο εκτός ΜΥΦ
 29. 1 point
  ponzi

  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΚΕ

  Συνάδελφε καλησπέρα. Οι αμοιβές ΔΣ μπαίνουν στην ΑΠΔ. Οι αμοιβές διαχειριστών ΙΚΕ και ΕΠΕ δεν μπαίνουν.
 30. 1 point
  asteras5

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Δικηγορικά γραφεία . Η αμοιβή παίζει απο 1500 έως 1800 ευρώ σε τρεις δόσεις (η μία προκαταβολή ) και οι άλλες δύο έως την ολοκλήρωση. Τώρα για τον κλάδο μας δεν ξέρω τι αμοιβές παίζουν. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω αίτηση διότι πιστεύω έχει πολλές παγίδες από νομικής απόψεως.
 31. 1 point
  G.E.S.

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  συναδελφε , δεν εχω κατι αλλο να πω, αφου ειναι ευκολο, να ρωτησεις , λεω μπραβο στα δικηγορικα γραφεια , που αξιωνουν τις αμοιβες τους - και το αξιζουν, βασει ολης της δουλειας μεχρι να διεκπεραιωθει ο εξωδ/κος- εμεις ,τι θα ζητουσαμε ? και τι θα παιρναμε ?? ο καθενας , βεβαια , οπως νομιζει, η οπως μπορει, καλη δυναμη
 32. 1 point
  G.E.S.

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  συναδελφε, με αναζητηση , βρηκα ,καποια εξεικευμενα δικηγορικα γραφεια ,που εναντι , αξιολογης αμοιβης , ανελαβαν... ..και ολοι χαρουμενοι !!
 33. 1 point
  salonikios55

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Εχει κανει κανενας καμια αιτηση? επιπεδο δυσκολιας? χρονος εγκρισης/απορριψης? αν καποιος συναδελφος δοκιμασε.. ως τολμηρος ας ενημερωσει...
 34. 1 point

  Version 1.0.1

  1.324 downloads

  Εφαρμογή για λογιστικά γραφεία σε Access 2007.Κωδικός χρήστη για είσοδο στην εφαρμογή : 1
 35. 1 point
  Καλημέρα Αν ο άνθρωπος είναι άσχετος με τα αγροτικά π.χ. είναι στέλεχος σε μια εταιρία και είχε ένα μπάρμπα και έτυχε να κληρονομήσει ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να κάνει έναρξη σαν αγρότης?????Δε νομίζω. Θα το βγάλει μια ακινησία και μετά θα το πουλήσει ή ότι θέλει τελοσπάντων. Επίσης αυτό που είπαν οι συνάδελφοι πιο πάνω ΟΛΕΣ οι επιδοτήσεις του 2017 μετράνε για να μπει κανείς στο κανονικό καθεστώς(εκτός πετρέλαια και αποζημιώσεις).
×