Προς το περιεχόμενο

Πίνακας επιτευγμάτων


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή περιεχομένου με την περισσότερη φήμη από 19/08/2018 σε όλες τις περιοχές

 1. 5 points
  Δες πως τα φέρνει ρε Ρηνιώ ................... μετά απο τόσα χρόνια να πρέπει να πούμε εμείς αυτό το αντίο σε εσένα ......... καλό ταξίδι φιλενάδα .................................................... καλό παράδεισο ..................................................................... και εμείς σε Αγαπάμε πολύ.........
 2. 4 points
  Είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά στη Θεσσαλονίκη. Γεμάτη ζωντάνια πάθος και ενεργητικότητα.. Γεμάτη λάμψη, δεν μπορώ να το πιστέψω.. Σου είχα γράψει, τότε με τον αδελφό σου, να κρατήσεις μέσα σου ό,τι πιο όμορφο είχες για εκείνον.. το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μεις.. Είχες την εκτίμηση των συναδέλφων, να το ξέρεις. Άφησες έργο και εδώ μέσα, που εύχομαι να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Μας προβλημάτιζες, μας οριοθετούσες τοποθετούσες τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Οι δικοί σου άνθρωποι θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για σένα, ήσουν Παλικάρι. Δεν δίσταζες να σταθείς όρθια σε ότι προσπαθούσε να σε υποβιβάσει ως άνθρωπο. Καλό σου ταξίδι Ειρήνη. Δύσκολο το αντίο και για μας. Αχ βρε Ειρήνη Αχ... είχες πολλά να προσφέρεις ακόμα.
 3. 3 points
  1953

  Καλο Ταξιδι Ειρηνη....

  Θα θυμαμαι τις σφοδρες αντιπαραθεσεις μας.Η αληθεια ειναι οτι σε εκτιμουσα και θαυμαζα το παθος σου...!
 4. 2 points
  Επειδή μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση έκανα το εξής και επειδή ο καθορισμός της αμοιβής δεν είναι αρμοδιότητα του νυν ΕΦΚΑ, αλλα του ΣΕΠΕ, ζήτησα βεβαίωση υπολογισμού των αποδοχών από την τότε επιθεώρηση εργασίας και έκανα ένσταση στις πράξεις που καταλόγισε το ΙΚΑ. Στην εκδίκαση της ένστασης κατέθεσα τη βεβαίωση της επιθεώρησης και μετά από συζήτηση για την αρμοδιότητα του φορέα που καθορίζει τις αποδοχές, η ένσταση έγινε δεκτή και ακυρώθηκαν οι καταλογισθείσες πράξεις. Εκτός αυτού μπορείς επίσης, αν αντέχεις τις χρονοβόρες διαδικασίες, να προσβάλλεις και τη μείωση των ημερών εργασίας που ειδικά για τους απασχολούμενους 4ωρους 5νθημερους δεν έχει βάση ο υπολογισμός που κάνει ο φορέας.
 5. 2 points
 6. 1 point
  Αυτό που αναφέρεις ονομάζεται μερική απασχόληση και όχι εκ περιτροπής απασχόληση. Στην εκ περιτροπής απασχόληση πρέπει να έχουμε πλήρες ωράριο αλλά λιγότερες ημέρες εργασίας ανά εβδομάδα ή μήνα ή οποιοδήποτε άλλο χρονικό διάστημα μέσα στο έτος. Όσο για την προσαύξηση του 1,20 είναι μία πονεμένη ιστορία που ό,τι και να πούμε δεν θα βγει αποτέλεσμα αν ο ΕΦΚΑ-ΙΚΑ δεν αλλάξει γραμμή αντιμετώπισης.
 7. 1 point
  Το γεγονός ότι μιλάς για σύνταξη στα και για ασφαλιστικές ημερες, ισως κάνει την ανάγκη διεκδίκησης των 25 ημερών τον μήνα περισσότερο επιτακτική. Υπάρχει σε αυτή την συζήτηση απόφαση δικαστηρίου. Δες την και πράξε ανάλογα. Τελικά δεν πρέπει να αφήνουμε τις αυθαιρεσιες του ΙΚΑ αναπάντητες.
 8. 1 point
  125883623

  ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ε4 SOS

  Α ώραια να και ενα ευχάριστο. Καλη συνέχεια και πολλήχρόνος.
 9. 1 point
  Christine

  Καλο Ταξιδι Ειρηνη....

  Σήμερα την συνοδεύσαμε στο τελευταίο της ταξίδι.... Θα μας λείψεις, Ρηνάκι....
 10. 1 point
  Εννοώ ναι, θα πέσει πρόστιμο.
 11. 1 point
  Ησουν παλληκάρι Ερηνούλα μας! Και μας λείπεις πολύ!
 12. 1 point
 13. 1 point
  Locomondo

  ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΑ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Μάλλον δεν έχετε κάνει ανάκληση της νέας αίτησης που άνοιξατε τον προηγούμενο μήνα. Έχει ενημερωθεί το σύστημα. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε νέα.
 14. 1 point
 15. 1 point
  125883623

  ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ε4 SOS

  αν το ψάξεις ξέρεις ποσά άδικα θα βρεις...άπλα υπάρχει και ένα σκεπτικό από κάποιους ότι υπάρχουν ελάχιστες εργοδότες που δεν πληρώνουν τις σωστές εισφορές για τους εργαζόμενους τους και αυτό το πρόστιμο ειναι μια χαρά αν το δεις στην γενική του εικόνα. το πρόβλημα ειναι όμως σε αυτές τις περιπτώσεις ότι επειδη ειναι λάθος του λογιστή δεν το πληρώνει ο εργοδότης άλλα ο λογιστής που ειναι χωρίς να ειναι συνυπεύθυνος σε αυτές τις περιπτώσεις αφού η το γνωρίζει η όχι .και αν δεν τον πληρώσει κουκουλώσει χαλάει το όνομα του και χάνει και τον πελάτη. βεβαία και αυτός έχει την ευθύνη γι αυτό το συγκεκριμένο λάθος της μη ανάρτησης αν δεν τον έχει ενημέρωση η δεν τον έχει ανάρτηση ο ίδιος . εγώ φαντάσου παλιά με το πορτοκάλι τα είχε όλα πινάκα -πρόσληψη και δεν είχε γραφτεί στο πορτοκάλι και το φαγε......άπλα αυτό μετά από ένα χρόνο με ένσταση του το έσβησαν . καλή συνεχεία .
 16. 1 point
  PROAKIS

  ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ε4 SOS

  εάν δεν χρειάζονταν ,δεν θα στον δημιουργούσε αυτόματα κιόλας. και παλιότερα το ίδιο κάναμε ,απλά δεν είχε αυτοματοποιηθεί. σου λέει να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος στις μέρες-ώρες εργασίας του.
 17. 1 point
  birbilis

  ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΙΚΕ 2,4% Ή 3,6%?

  2,4% είναι. Δείτε την ΠΟΛ 1189/2017, το παράδειγμα στο τέλος είναι η περίπτωση σας. Θεωρώ οτι ο ΚΤΧ μαζί με το άρθρο 54 του ΚΦΔ και την άγνοια ορισμένων εφοριακών, είναι οτι πιο εκνευριστικό στο επάγγελμα μας.
 18. 1 point
 19. 1 point
  PROAKIS

  επιτησευματιας με εδρα το σπιτι

  για το αν σώζεται δίνεις ελλειπή στοιχεία. δώσε και όνομα-αφμ-διεύθυνση -φωτογραφία εσωτερικού χώρου και τότε θα ...σωθεί στα σίγουρα!!! βρε κάνε την δουλειά σου και συ και αυτός. για την ιστορία ,θα πει μεταφέρθηκα πριν 2 μέρες. ή το έχω για να ξεκουράζομαι.
 20. 1 point
  Ποιο αναδρομικό? Αφού δεν εφαρμόζεται μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης. Νομίζω ότι κακώς τα παρακρατείτε.
 21. 1 point
  STRIGKLA

  ΕΥΡΕΣΗ ΑΜ ΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΜΕΣΩ SITE?

  Υπάρχει ένας τρόπος να βρείτε τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ. Μπαίνετε στην σελίδα που εκτυπώνεις το μηνιαίο σημείωμα σύνταξης. Βάζεις κανονικά τον Αριθμό Μητρώου ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον κωδικό οπτικής επιβεβαίωσης , μήνα, έτος και στο πεδίο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ βάζεις 0150+αριθμό μητρώου ΙΚΑ π.χ. 0150466785 και πατάς αναζήτηση. Σου ζητάει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και πατάς πάλι αναζήτηση. Εαν θέλεις για ΤΕΒΕ πατάς 0151+αριθμό μητρώο ΤΕΒΕ και για ΕΤΕΑ(τ. ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΥΔΚΥ, ΤΣΑΥ και ΤΑΠ-ΔΕΗ 0416, 2008, 0164, 0165, 0171, 2080 κλπ κλπ
 22. 1 point
 23. 1 point
  Σε σημερινή συνομιλία μου με την υπηρεσία ΓΕΜΗ του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382122) μου είπαν ότι υποχρέωση υποβολής Β6 έχουν μόνο οι ΟΕ-ΕΕ (πολύ μικρές οντότητες) που έχουν εταίρο κάποιο νομικό πρόσωπο.. και όχι αυτές που έχουν εταίρους φυσικά πρόσωπα.. Τώρα γιατί του φίλου noslave του είπαν άλλα στο ΓΕΜΗ... σηκώνω τα χέρια ψηλά...!!! Αυτό που μου είπαν εμένα στο ΓΕΜΗ είναι σύμφωνο με τον το άρθρο 251 παρ. 4 του ν.4072/12, το οποίο αναφέρει: "Στη δημοσιότητα υπάγονται επίσης οι οικονομικές καταστάσεις των ομορρύθμων εταιρειών της περίπτωσης β' της παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4308/2014 (Α' 251). Η δημοσιότητα πραγματοποιείται κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 7β του κ. ν. 2190/1920 εντός εννέα (9) μηνών από τη λήξη της χρήσης." Παραθέτω το άρθρο 1, παρ.2 ν.4308/2014: Οι παρακάτω οντότητες εφαρμόζουν τις ρυθμίσεις αυτού του νόμου: α) Τα νομικά πρόσωπα που έχουν τη μορφή της ανώνυμης εταιρείας, της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, της ετερόρρυθμης κατά μετοχές εταιρείας και της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας. β) Τα νομικά πρόσωπα που έχουν τη μορφή της ομόρρυθμης ή ετερόρρυθμης εταιρείας, όταν όλοι οι άμεσοι ή έμμεσοι εταίροι των προσώπων αυτών έχουν περιορισμένη ευθύνη λόγω του ότι είναι είτε νομικά πρόσωπα της περίπτωσης α΄ της παρούσας παραγράφου ή άλλου νομικού τύπου συγκρίσιμου με τα νομικά πρόσωπα της περίπτωσης αυτής. γ) Η ετερόρρυθμη εταιρεία, η ομόρρυθμη εταιρεία, η ατομική επιχείρηση και κάθε άλλη οντότητα που υποχρεούται στην εφαρμογή αυτού του νόμου από φορολογική ή άλλη νομοθετική διάταξη. δ) Οι φορείς της Γενικής Κυβέρνησης του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 (Α' 143) οι οποίοι μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος είχαν την υποχρέωση εφαρμογής του Π.Δ. 1123/1980 (Α' 283). ε) Οι φορείς του δημοσίου τομέα του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 εκτός Γενικής Κυβέρνησης οι οποίοι μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος είχαν την υποχρέωση εφαρμογής του Π.Δ. 1123/1980. Οπότε κατά την γνώμη μου, υποβάλλουν μόνο αποδεικτικό υποβολής της φορολογικής δήλωσης. Ας παραθέσουν οι αγαπητοί συνάδελφοι την άποψή τους επί των παραπάνω.
 24. 1 point
  Συμφωνώ. Βέβαια ο εργαζόμενος έχει όλη την ευχέρεια κατά τον χρόνο της προειδοποίησης να πηγαίνει στην δουλειά και να κάάάάθεται και να πληρώνεται, ή να ζητά συνεχώς άδειες προς εξεύρεση άλλης εργασίας, αν θέλει να εκμεταλλευτεί και αυτός το Νόμο. Ο Δωριέας έθεσε το θέμα στις ηθικές του διαστάσεις, που όμως δεν είναι της παρούσης. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ένας λογιστής πρέπει να νιώθει τύψεις ή συνυπεύθυνος όταν ο εργοδότης θέλει να απολύσει κάποιον. Ο λογιστής είναι η εκτελεστική εξουσία, η νομοθετική είναι ο εργοδότης. Καλώς ή κακώς, τι κι αν κάποια στιγμή κληθεί να κάτσει και ο λογιστής ... under the guillotine. doctor
 25. 1 point
  logistis

  Ουδεμία οικονομική ή άλλη απαίτηση υπάρχει

  Δυστυχώς τέτοιες πρακτικές είναι αποτελεσμα λαθεμένων αποφάσεων απο το ΙΚΑ ή και απο δικαστηρια. Δεν υπάρχει τρόπος για μια επιχείρηση να αποδειξει οτι δεν είναι ελεφαντας. Ομως καμία ΥΔ δεν την εξασφαλίζει διοτι στα δικαστήρια θεωρείται οτι είναι αποτελεσμα πιέσεως και δεν έχουν πολλη αξία.
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×