Προς το περιεχόμενο

Πίνακας επιτευγμάτων


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή περιεχομένου με την περισσότερη φήμη από 17/06/2018 σε όλες τις περιοχές

 1. 1 point
  https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/25908
 2. 1 point
  καταλάβαμε τι λες. εσύ δεν κατάλαβες τι λέμε και το παιδεύεις.
 3. 1 point
  Την ιδιόχρηση δεν μπορείς να την πειράξεις (3% της αντικειμενικής, όχι όμως του ΕΝΦΙΑ) Όσο για το 50% της συζύγου, επειδή δεν της πήρε εκείνο το σαλονάκι που είχε δει, θέλει 12.000€ το χρόνο σε μετρητά !!!
 4. 1 point
  LAMMERGEIER

  Κατά κύριο Επάγγελμα Αγρότης

  δεν..
 5. 1 point
  125883623

  υποβολή δήλωσης εν διαστάσει συζύγου

  μια χαρά ειναι εφαρμογή gdpr ειναι εναρμονίζεται το δημόσιο άστα όπως ειναι και προχωρά
 6. 1 point
  Trip_Accountant

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Το εισόδημα από ακίνητα δεν προσμετράται για το κριτήριο του 50% και στην προηγούμενη και στην νέα απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης , δεν υπήρχε διαφοροποίηση ως προς αυτό για να δοθεί η βεβαίωση του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη. Εδώ το υπουργείο οικονομικών αφήνει σωστά απ'εξω την σύνταξη ΟΓΑ, αλλα προσμετρά και το εισόδημα ακινήτων στο κριτήριο του 50% για να δώσει αφορολόγητο ή όχι στο αγροτικό εισόδημα, ενώ έχει αποδεχτεί τον χαρακτηρισμό του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη στον κωδικό 037. Πάλι έχουμε διαφορά μεταξύ των δυο υπουργείων εκτός αν η δυνατότητα από το υπουργείο οικονομικών δίνεται μόνο για την σύνταξη ΟΓΑ και κανένα άλλο εισόδημα , κάτι που δεν μπορώ να το βρω αν ισχύει από κάποια διάταξη
 7. 1 point
  125883623

  Νέο Ε3

  TΕΛΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡ ΠΡΩΤ Δ12 1006031 ΕΞ 2015
 8. 1 point
  125883623

  Νέο Ε3

  ζ διάφορα έξοδα -μπροστά κάποιοι το πάνε 401 κάποιοι κάτω δ -μετά στ (ατομικες) αναμόρφωση και αποτελέσματα χρήσης β6 και στον πινακα αναμόρφωσης κωδικό 2007
 9. 1 point
  Θέτω το θέμα όπως μου μεταφέρθηκε.. Ο.Ε. διαλύθηκε και έκανε διακοπή στην εφορία το 1984. Στην κατοχή της είχε ένα μικρό ακίνητο το οποίο δεν αναφέρθηκε καν στην λύση της εταιρείας και στην διανομή της περιουσίας.. δεν μεταβιβάστηκε δλδ ποτέ στα φυσικά πρόσωπα.. Στην συνέχεια δηλώνεται κανονικά από τους εταίρους κατά το ποσοστό τους. τώρα ανακαλύφθηκε η "γκέλα" και αποφασίστηκε η τακτοποίηση.. τι υποχρεώσεις προκύπτουν?
 10. 1 point
  Γιάννη σ' ευχαριστώ, μου μετέφερες την φιλική σου διάθεση, δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το γράψω.. Είναι και εκείνα τα νοσταλγικά κυριακάτικα πρωϊνά με το καφεδάκι σου και τις δημοσιεύσεις σου,που μας έφεραν κοντά. Να είσαι και συ καλά.. Η ζωή μας τρέχει.. κάποιοι βάλθηκαν να μας καταστρέψουν και τα όνειρα.. αλλά δεν θα τους περάσει, βάστα γερά ρε φίλε.. Εύχομαι να τα φέρει έτσι η ζωή να βρεθούμε και από κοντά κάποια μέρα, θα το ήθελα πολύ. Ας προσέξουμε το Δωρικό ύφος, την ψυχρότητα και αυστηρότητα του τραγουδιού. Ο ρυθμός δεν ξεφεύγει ούτε πιθαμή για να τονίσει κάτι πιο έντονα, η φωνή ίσια, μονοκόμματη λες και τα λόγια δεν έχουν συγκίνηση. Τίποτες που να σε προκαλέσει να το προσέξεις, να το ξεχωρίσεις. Πρέπει να ξελαφρώσεις μέσα σου για να δεχτείς τη δύναμή του. Αλλιώς το χάνεις γιατί αυτό δεν σε περιμένει. παραφράζοντας το σχολιασμό του Χατζιδάκη στην αρχή τούτου εδώ του θέματος. Γιάννη, το τραγούδι και ο σχολιασμός δεν αφορούν εσένα, έχουν να κάνουν με τις γενικότερες (ίσως και ειδικότερες δεν ξέρω..) προσεγγίσεις του θέματος.
 11. 1 point
  γειά σου Θεόφιλε χαθήκαμε βρε φίλε μέσα στην καθημερινή μας τρέλα νάσαι καλά ..... και μας (εμένα τουλάχιστον) έχεις λείψει
 12. 1 point
  Καλησπέρα, Κάνετε κρατήσεις από τον λήπτη της αμοιβής ενώ δεν πρέπει? Δηλαδή δεν αποδίδετε ολόκληρη την αμοιβή σε κάποιον επειδή περιμένετε οδηγίες? Τον νόμο τον διαβάσατε? Πού ακριβώς υπάρχει ασάφεια?
 13. 1 point
  Rage

  Μαθητεία ΟΑΕΔ και ημέρες ασφάλισης ΑΠΔ

  Τις πραγματικές ημέρες εργασίας βάζεις. Αν δηλώσατε π.χ. πενθήμερη και μια ημέρα της εβδομάδας παρακολουθεί μαθήματα τότε 4 εργάσιμες αυτή την εβδομάδα κτλ.
 14. 1 point
  125883623

  Πρόβλημα με εγγραφή στο VIES νέας Ε.Ε

  Ενδοκοινοτικες στο γ.ε.μ.η δεν μπορείς να βάλεις πια και να το συμπληρώσεις το Γ.Ε.Μ.Η δεν το καταχωρεί .Κατά τα άλλα ότι σας είπαν ειναι η νόμιμη διαδικασία.
 15. 1 point
  gapdk

  ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ Α21- ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ?

  Ετσι...δώστε και άλλα σε αλβανογεωργιανούς.... κράτος για τα σκυλιά!!! Ρατσιστες με τους Έλληνες.... Μήπως μας κυβερναει το ΚΕΡΦΑΑ και δεν το εχουμε καταλάβει??
 16. 1 point
  jim1970

  ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ -ΙΚΑ

  καλησπέρα. α) Σε περίπτωση δημιουργίας νέου παραρτήματος και μεταφοράς εργαζομένων από την έδρα ή από άλλα υποκαταστήματα της επιχείρησης, η οποία όμως δε συνοδεύεται απαραίτητα και από αλλαγή ωραρίου ή αποδοχών η κείμενη νομοθεσία δεν προβλέπει υποβολή συμπληρωματικού πίνακα προσωπικού.Πίνακας υποβάλλεται μόνο εφόσον μεταβάλλονται οι αποδοχές του εργαζόμενου ή το ωράριο εργασίας του. Σ’ αυτήν την περίπτωση από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ δίνεται, στους εργοδότες η δυνατότητα να εκτυπώνουν αποσπάσματα των εντύπων Ε4 Πινάκων Προσωπικού εισάγοντας στις επιλογές εκτύπωσης τον ΑΦΜ του εργαζόμενου. Η επιλογή αυτή διευκολύνει ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις, προκειμένου να προμηθεύουν το νέο παράρτημα τους με αποσπάσματα του Πίνακα Προσωπικού, τον οποίο οφείλουν να τηρούν στον τόπο εργασίας και να επιδεικνύουν σε περίπτωση ελέγχου από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.Υποδεικνύεται όμως η υποβολή Ε4 Αρχικού Πίνακα Προσωπικού, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών και συμπληρωματικών πινάκων και να δηλώνονται τα στοιχεία του Τεχνικού Ασφαλείας, του Γιατρού Εργασίας και του Νόμιμου Εκπροσώπου για αυτό το νέο παράρτημα, με αναγραφή στο πεδίο των παρατηρήσεων της ενότητας [ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ]: «Μεταφορά εργαζομένων από το υποκατάστημα “…...”». Οι εργαζόμενοι περιλαμβάνονται π.χ. στον Ετήσιο πίνακας ΠΠ……., στο Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης ΑΠ …… κλπ»β) Σε περίπτωση δημιουργίας νέου παραρτήματος και μεταφοράς εργαζομένων από την έδρα ή από άλλα υποκαταστήματα της επιχείρησης, η οποία συνοδεύεται και από αλλαγή ωραρίου, υποβάλλεται από το υποκατάστημα στο οποίο μεταφέρθηκαν οι εργαζόμενοι «Ε4 Αρχικός πίνακας» με το νέο πρόγραμμα ωρών εργασίας των μεταφερθέντων εργαζομένων, με αναγραφή στο πεδίο των παρατηρήσεων της ενότητας [ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ]: «Μεταφορά εργαζομένων από το υποκατάστημα “…...”.Οι εργαζόμενοι περιλαμβάνονται π.χ. στον Ετήσιο πίνακας ΠΠ……. , στο Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης ΑΠ …… κλπ και αφορά και αλλαγή ωραρίου» Όταν αφορά μεταφορά εργαζομένων από ένα παράρτημα μια επιχείρησης στο άλλο, όπως αναφέρονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν πρέπει να υποβληθεί Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης.
 17. 1 point
  DENNY

  υποβολή δήλωσης εν διαστάσει συζύγου

  Επειδή τον σύζυγο ήθελα να σβήσω , μου έβγαζε βάλτε στοιχεία υπόχρεου όταν τον "εσβηνα" .... Τελικά έβαλα στο σύζυγο το αφμ της συζύγου και διεγραψα το αφμ της συζύγου και ξεκόλλησε. Σας ευχαριστώ
 18. 1 point

  Version 1.0.0

  1.361 downloads

  Υπολογίστε την παρούσα αξία & το επιτόκιο μιας μίσθωσης, αν χαρακτηρίζεται ως χρηματοδοτική & παραδείγματα εγγραφών.
 19. 1 point

  Version 1.0

  11.907 downloads

  Υπόδειγμα προσαρτήματος. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παράγραφο 9 του άρθρου 30 του Ν. 4308/2014, οι μικρές οντότητες παρέχουν πληροφορίες μόνο των παραγράφων 3,4,5,6,7,8,10,13,14,16,17,18,23α και 25 του άρθρου 29 του Ν. 4308/2014.
 20. 1 point
  AGGELA

  Καταγγελια συμβ. ορισμενου χρονου

  οχι τελικα η απαντηση του JIM1970 ειναι η σωστη. Απλά εμπλεξα τις ημερομηνίες πραγματικής ληξης συμβασης και συμβατικής ληξης συμβασης. Ο εργαζόμενος αποζημιώνεται για το υπόλοιπο ποσό μεχρι την λήξη της συμβασης του και παει αμμεσα για εγγραφή στο ταμείο ανεργείας . Δεν παρατείνεται η απασχόληση μεχρι την ημερομηνία της πραγματικής λήξης συμβασης , εφόσον δεν προκειται να συνεχίσει την εργασια του , ουτε να ασφαλιστει για το υπολοιπόμνο χρονικό διαστημα
 21. 1 point
  ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ

  εξετασεις λογιστη α' ταξης-θεματα

  πέρα από τα καραγκιοζιλίκια του ΟΕ θάθελα να σημειώσω (και συγνώμη για την κακία μου αλλά....) ότι κρίνοντας από τις περισσότερες ερωτήσεις στο φόρουμ αλλά και αλλού (πχ f/b διδικτιακή ομάδα) παρα πολλοί θα είχαμε κοπεί αν μέτραγαν οι καθημερινές εξετάσεις (προς θεού η άποψή μου δεν αφορά με κανέναν τρόπο την συναδέλφισα που κομμάτι της τοποθέτησης της χρησιμοποίησα )
 22. 1 point
  Μα ο ένας εργοδότης δεν ξέρει τι κάνει ο άλλος. Όπως και οι εργαζόμενοι όταν σχολάνε κανείς δεν ξέρει τι κάνουν... ούτε οφείλει να γνωρίζει...
 23. 1 point
  Ταυτόχρονα, αρκεί να δηλωθεί άλλο ωράριο η πρακτική άσκηση από την άλλη της εργασία.
 24. 1 point
  maras

  ΕΝΤΥΠΟ Φ5 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

  Καλημέρα, Μήπως έχετε το εντυπο Φ5 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ σε excel
 25. -1 points

  Version

  4.612 downloads

  Έντυπο Δήλωσης Ατυχήματος ΙΚΑ
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×