Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ζητείται ΝΕΠΑ με έδρα , στην περιφέρεια Πελοποννήσου , για συστέγαση .
 3. AN δεν έχει αλλάξει κάτι πρέπει να είναι ο ιδιος ο εργοδότης τεχνικός ασφαλείας και να μην υπαρχει υποχρέωση γιατρού ασφαλείας για να είναι αθεώρητο . αρα για να ανακεφαλαιώσω στην περίπτωση που είναι ο εργοδότης τεχνικός ασφαλείας τηρεί ένα απλό τετράδιο η αγοράζει απο το βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο υποδείξεων τεχνικού ασφαλείας αθεωρειτο και στο οποίο τι γράφει μέσα καθε μέρα ? στο βιβλιο ατυχημάτων το τηρεί και αυτό αθεώρητα και δεν γράφει τίποτα εκτος και αν προκύψει κάτι ?
 4. Today
 5. Να ρωτήσω και εγώ : Αθεώρητα ανεξαρτήτως τεχνικού ασφαλείας? ή ισχύει ακόμη η προϋπόθεση να ασκεί καθήκοντα ο ίδιος ο εργοδότης?
 6. Καλημέρα σας! Ζητείται συνάδελφος για διεκπεραίωση (κατάθεση εγγράφων) σε ΙΚΑ Συντάγματος και ΟΑΕΔ Αθηνών.. Όποιος τυχόν ενδιαφέρεται και μπορεί, παρακαλώ ας μου στείλει pm για λεπτομέρειες.. Ευχαριστώ!
 7. καλημέρα ευχαριστώ έχεις μήπως και υποδειγμα βιβλιου τεχνικου ασφαλειας?
 8. Yesterday
 9. Και εμάς. Εμείς είμαστε στο άρθρο 5 εκει θα δεις ποιους αφορά κυρίως αλλά όχι και μονο .
 10. Βιβλιο υποδειξεων τεχνικου ασφαλειας κρατα και ενα βιβλιο εργατικων ατυχηματων (τυπωσε 5 σελιδες απο το υποδειγμα που ανεβασα) Αθεωρητα και τα δυο. ΒΙΒΛΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.pdf
 11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .pdf
 12. καλησπερα το ετησιο τελος 100 ε ,ποιους αφορα?
 13. ΧΜ τι να σου πω , ξερω οτι στο λιναικο το δηλωνεις σαν...δια αλληλιγραφιας.Για αυτο το ρωταω και για το χονδρικο!
 14. Αυτο φτάνει μόνο; δεν ξέρω. Το ειδικό μητρώο δεν πρέπει πχ να έχει το καταστατικό του συλλόγου το πρακτικό που όρισε τον πρόεδρο ταμεία γραμματέα; Δεν νομίζω οτι το ειδικο μητρώο είναι το print skrem της πλατφόρμας. Επίσης κατι βασικό οι ταυτότητες τους; ;; Το ειδικό μητρώο είναι αυτό που αποδεικνύει πως έφτιαξες το μητρώο των πραγματικών δικαιούχων .
 15. τιποτα (νομίζω ότι τα παίρνει, δοκίμασέ το
 16. Ισχύει το ίδιο και όταν έχουμε ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: 90014-ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ-ΕΠΙΚ+ΕΦΑΠ, μια περιπτωση αρχιτέκτονα που έχω?
 17. Καλα τα λες.στην πράξη νομίζω δεν τα παίρνει τα ποσοστα πανω απο 100% κτυπάει η πλατφόρμα. Αλλα ναι πρέπει να κάνεις πεντε έγραφες. Δεύτερη σελίδα 0ε + φπ35% Και μετα ανάλογα αν πχ οι δυο απο τους 3 ενεργούν σαν ομαδα γράφεις τους δυο αν θες και μομο τον εναν απο την εε αλλα αν στην εε ο τρίτος τις οε κάνει ομαδα με φπ της εε ποιον θα βάλεις πραγματικό δικαιούχο της εε; Είναι θεμα..... Εγω θα βαζα πεντε έγραφες και βλέπουμε. Αν είναι σωστό δεν το γνωρίζω.
 18. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Στο σεμινάριο του Κόμβου αναφέρθηκε ρητά πως πρέπει οπωσδήποτε να καταλήγουμε σε φυσικά πρόσωπα, καθώς πραγματικός δικαιούχος δε μπορεί να είναι νομικό. Επίσης είπαν πως πρέπει να αναφερθούν τα μέλη των ΝΠ που μετέχουν σε άλλο ΝΠ. Οκ με αυτό, το πρακτικό κομμάτι δεν κατάλαβα πως θα γίνει. Δλδ έχω μια εικόνα (στην δεύτερη καρτέλα της πλατφόρμας) ότι στην ΕΕ μετέχει 65% η ΧΧΧ ΟΕ και 35% το ΨΨΨ ΦΠ. Άρα έχω μπροστά μου το 100% του κεφαλαίου της. Είναι σωστό να εισάγω 3 νέες γραμμές και να πω ότι μετέχουν τα 3 ΦΠ της ΟΕ με ποσοστό 21,67% έκαστος? Δε θα έχω έτσι ένα σύνολο>100%? Κάτι δεν αντιλαμβάνομαι σωστά μάλλον...?
 19. ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ . ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΨΗΦΟΥ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ?
 20. Δεν έχεις νομικό τμήμα !!!!!!!!!!!! (😀😀😀) όσο για το μητρώο, αυτά που θα στείλεις κράτα τα και σε έναν φάκελλο
 21. Α.Ε. της οποίας μέτοχοι είναι 2 άλλα νομικά πρόσωπα αλλοδαπής ,και μελοι ολων αυτων των νομικων προσωπων (δ.σ. ) ειναι τα ιδια μελοι μιας οικογένειας θελουν να πουλήσουν την Α.Ε. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ? Τι διαδικασία πρεέπει να ακολουθήσουν εν συντομια? τι φόρος αναλογεί απο το τιμημα της πωλήσεις ? ο φόρος αυτός να υποθέσω επιβαρύνει το νομικά προσωπα που έχουν τις μετοχές μονο? μονο υπεραξια 15%?
 22. ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ.
 23. μαζι σου,και γω πχ εχω κοινσεπ που εχει διοικουσα επιτροπη . υποτιθεται οτι εχεςι ετοιμο το ειδικο μητρωο και τωρα απλα το αντιγραφεις στο μητρωο των πραγματικων δικαιουχων . εχεις ελενχει τα χαρτια να δεις αν υπαρχει πχ διπλη ψηφος κτλ. αναλογα το τι εχεις αναλογα πρατεις . στην πραξη αυτα τα νταμακια μπροει και να μην τα χρεισιμοποιησεις και καθολου . το νομικο τμημα του συλλογου τι σε εχει συμβουλεψει; το ειδικο μητρωο το εχεις φτιαξει; και αυτο εχει προστιμο 10,.000 ευρω .
 24. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΨΗΦΟΥ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
 25. προφανώς βάζεις αυτούς που δεσμεύουν με την υπογραφή τους τον σύλλογο
 26. θα μπορουσες πχ αν εχεις εναν συλλογο με 15 μελη να βαλεις ποσοστο 1/15 αλλα αυτα τα νταμακια δεν εχουν τοσο πολλη σημασια αν και εχουν σημασια το κυριο που τους νοιαζει ειναι ποιος ειναι ο πραγματικος δικαιουχος . οδηγιες για το πως συμπληρωνεται η πλατφορμα δεν υπαρχουν . τι ειναι σωστο τι ειναι λαθος ειναι σχετικο . το οτι εχει ληξει ηδη η πρωτη ομαδα και οπου να ναι και η β και αυτο σχετικο ειναι . και οτι εχει προστιμο 10.000 ευρω και αυτο σχετικο ειναι . εγω στους δικους μου θα το κανω οπως γραφεις προεδρο ταμεια γραμματεα χωρις τιτλο και ποσοστο λεω 1.16 γιατι εχω 16 μελη αν πχ ειχα ενα δσ που δεν ειναι μετοχος -μελος εκει θα εβαζα 0 χωρις ποσοστο .
 27. Εργοδότες που απασχολούν μετακλητούς εργάτες τρίτων χωρών ηλικίας εως 25 ετών,ισχύει και γι΄αυτούς η εγκύκλιος 28/3-6-2019 [μείωση εργοδοτικών εισφορών κατά 6,66% ]????-
 28. καδ ηκετρονικου εμποριου δεν υπαρχει ,αν εξαιρεσεις κανα δυο που υπαρχουν .εμποριο κανεις και μετα πας ειδικα στο τι κανεις το αν εχεις eshop δεν το δηλωνεις καπου η καπως . πχ κανεις εμποριο ηλετρικων ειδων .αυτον δηλωνεις σαν καδ αν τωρα εχεις και ενα eshop ειναι ασχετο με την εναρξη . φαντασου το οπως πχ με τις εταιρειες ολες εμποριο κανουν αλλα γραφουν και τον σκοπο τους κια απο εκει επιλεγεις τους καδ αλλιως θα το καναμε οπως με την εδρα πχ δημος αθηναιων και τπτ αλλο θα γραφαμε στον σκοπο εμποριο και τπτ αλλο το eshop το δηλωνεις στο αντιστοιχο internet που εκει σου ζητανε την εναρξη και διαφορα αλλα ...
 1. Load more activity
×