Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. GetAMKA Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Μία πανάλαφρη εφαρμογή άντλησης στοιχείων από τον ΕΦΚΑ (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Όνομα Μητρός. ΑΜΚΑ, ΑΜ ΙΚΑ, Ημερομηνία γέννησης & Νέος ή Παλιός ασφαλισμένος) χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ. Ιδιαίτερα χρήσιμη για ιατρεία αλλά και για λογιστικά γραφεία για γρήγορη άντληση στοιχείων όταν έχουμε νέες προσλήψεις εργαζομένων. Προϋποθέτει ένα σωστό ζευγάρι κωδικών εισόδου ΕΦΚΑ Φυσικού Προσώπου (Όχι Νομικού!!!) Μέλος που το ανέβασε si-fo Ανέβηκε στον κόμβο 26/04/2019 Category Ολοκληρωμένες εφαρμογές  
 4. Version 2019.0.0.0

  18 downloads

  Μία πανάλαφρη εφαρμογή άντλησης στοιχείων από τον ΕΦΚΑ (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Όνομα Μητρός. ΑΜΚΑ, ΑΜ ΙΚΑ, Ημερομηνία γέννησης & Νέος ή Παλιός ασφαλισμένος) χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ. Ιδιαίτερα χρήσιμη για ιατρεία αλλά και για λογιστικά γραφεία για γρήγορη άντληση στοιχείων όταν έχουμε νέες προσλήψεις εργαζομένων. Προϋποθέτει ένα σωστό ζευγάρι κωδικών εισόδου ΕΦΚΑ Φυσικού Προσώπου (Όχι Νομικού!!!)
 5. Yesterday
 6. Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη....
 7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δεν έχω τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Ακολουθώντας την λογική θα βάλω στην βεβαίωση αποδοχών τα μικτά - εισφορές εργαζόμενου και τις εισφορές εργοδότη τις αφαιρώ από τα έσοδα.... αλλά είναι δική μου εκτίμηση...
 8. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ.. Αμοιβές διαχείρισης σε ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ - Ενέργειες που απαιτούνται λόγω παρακράτησης ασφαλιστικών εισφορών https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44461#
 9. Μετά από τόσους μήνες ξεκαθάρισε ο ΕΦΚΑ με την εγκύκλιο 21 το πως θα γίνεται η παρακράτηση των εισφορών και για τους διαχειριστές ΟΕ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως θα υπολογίσω τις καθαρές αποδοχές, ωστε να μεταβάλω και την βεβαίωση αποδοχών? Οι κρατήσεις μοιράζονται σε εργαζόμενο και εργοδότη που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πρόσωπο και στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι η σχέση του διαχειριστή με την εταιρεία δεν είναι σχέση μισθωτού... Ευχαριστώ πολυ.
 10. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΣΦΑΤΟ ΌΣΟ ΆΦΟΡΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΕΡΏΤΗΣΗ Απορρίφθηκε η έφεση των εργοδοτικών οργανώσεων στον επισιτισμό κατά της Δ.Α. Τριμ 7/2018 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44291
 11. καλησπέρα , Υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με την ασφάλιση των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα ( όπως ορίζει το σήμα του ΕΟΤ ). Εφόσον δεν είναι μέλη των οργανώσεων που υπέγραψαν την σήμβαση των Μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων θα ασφαλιστούν με την ΕΓΣΣΕ ή με τη ΣΣΕ των ξενοδοχουπαλλήλων ??
 12. Επανέρχομαι, απλά πληροφοριακά για τη συνέχεια του θέματος. Ο "εργατολόγος" (η παρένθεση μπαίνει γιατί δεν έχω στοιχεία του κλπ) του εργατοτεχνίτη, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι α) το Σ5 έχει καταργηθεί, και β) πρέπει να υποβάλλω καταγγελία σύμβασης, και όοοταν βγει η απόφαση της σύνταξης, τότε να του δώσω την αποζημίωση. Δεδομένου του ότι το θεωρώ απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο, εννοείται ότι δεν θα το κάνω. Επιμένει, δε, ότι μόνο αυτή είναι η σωστή οδός ! Θα πάω την Πέμπτη από το ΙΚΑ να δω τι θα μου πουν.
 13. Κάνουν έλεγχο. Περιμένε. Τροποποίηση θα έκανες αν πχ είχες βάλει παλια βεβαίωση και τωρα πήρες νεα και δεν ήθελες να το ρισκάρεις. Οταν την εγκρίνουν θα δεις οτι θα αλλάξει η κατάσταση και θα σου έχει τα ποσα που δικαιούται.
 14. Ισχύει. Καλημέρα ναι αν έχεις κανει μεσα σε μήνα μπορείς να κάνεις την διόρθωση Το παμε και χθες στην παράταση του φπα Απλα το μπέρδεμα είναι οτι πρεπει να έχεις υποβάλει. Εκει θέλει μονο προσοχή.
 15. Καλημέρα, σε εξαρτώμενο μέλος στο Α21 μου ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν πρόσφατη βεβαίωση σπουδών του παιδιού,την επισύναψα και εδώ και 2 εβδομάδες περίπου μου λέει ότι είναι σε έλεγχο.Ακριβώς από κάτω έχει και δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης που δεν πάτησα μήπως πρέπει να την πατήσω μετά την επισύναψη των πρόσθετων δικαιολογητικών?
 16. Αριθμός 8 στις συχνές ερωτήσεις-αρχική σελίδα Πόθεν Επιλέγοντας «Διόρθωση» ο υπόχρεος μπορεί να συμπληρώσει αυθορμήτως ελλείψεις ή ανακρίβειες της ΔΠΚ του, οποτεδήποτε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας υποβολής της δήλωσης και μέχρι ένα μήνα μετά τη λήξη αυτής. Γιατί δεν ισχύει;
 17. Last week
 18. καλησπέρα, Οριστικοποίησα από την υπόχρεο και στη συνέχεια μπαίνω με τους κωδικούς του συζύγου αλλά δεν εμφανίζει τίποτα προς οριστικοποίηση. Έστειλα βέβαια ερώτημα (το διαβάζουν και σε παίρνουν τηλέφωνο) αλλά έλεγα μήπως το έχει αντιμετωπίσει ήδη κάποιος συνάδελφος και γνωρίζει τι παίζει.
 19. Οκ δεν το χα δει απο λογιστικής άποψης ομως αναφερόμουν. Οσο αφορά το 30 ήμερο χωρίς πρόστιμο τελικά δεν ισχύει. Και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν ειδα ανακοίνωση παράτασης και αυτή που βρήκα δεν έχει μεσα το φπα και το πόθεν. Αναμένουμε να δούμε. ..
 20. https://www.dikastiko.gr/eιδηση/πόθεν-έσχες-εμμεση-παράταση-από-την/
 21. Προϋποθέσεις επιβολής τέλους επιτηδεύματοςhttps://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44487
 22. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΩ .ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΠΡΟΣΈΞΩ ΚΑΛΆ ΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΕΧΩ ΑΠΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .
 23. Θα του ζητήσεις την απόφαση απο το ΕΦΚΑ που αναφέρει οτι συνταξιοδοτείται με πλήρη συνταξιοδότηση για να προχωρήσεις στην καταβολή αποζημίωσης του με 40% . Στον εργαζομενο θα του δώσεις το συμπληρωμένο έντυπο Σ5 (μπορείς να το βρείς στο site του ΙΚΑ)
 24. Αν υποβάλλουμε μία όπως όπως, δε μπορούμε να κάνουμε διορθωτική μέσα σε ένα μήνα από την υποβολή?
 25. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΤΑ ΈΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ (ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ) ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ .ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .
 26. ΚΑΜΙΆ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΠΤ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.
 1. Load more activity
×