Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. για την ομοιόμορφη αντιμετώπιση προτείνω τα εξής, γιατί πέρα από τις εκλογές θα είναι μόνιμο αυτό το μπέρδεμα. (ουσιαστικά οι δηλώσεις θα ξεκινούν από τον Μάιο). α) καταχωρούμε μόνο την φορολογική βάση δηλ. τις πληρωμές. β) καταχωρούμε για το 2018 ως λογιστική βάση τα ειδοποιητήρια. και φορολογική όπως στο α). έστω ειδοποιήσεις 500 Χ12 = 6.000 Λ.Β. και πληρωμές 5.500 Φ.Β. όταν δεήσει και βγάλει τις εκκαθαρίσεις πάμε στο 2019 και λέμε Διαφορά εκκαθάρισης πχ.500 ευρώ και θα προστεθεί στην Λ.Β. του έτους αυτού (2019) + τα 12 ειδοποιητήρια του. το 2020 το ίδιο. εξάλλου και λογιστικά σωστό είναι. κατά την σύνταξη ισολογισμού ή της υποβολής δήλωσης δεν ήταν βέβαιο και εκκαθαρισμένο το ποσό. γιατί άμα την βγάλει τον Νοέμβρη τότε θα κάνουμε δήλωση? σαν να λέμε έξοδα προηγούμενης χρήσης. για να μην μπερδευόμαστε κρατάμε σε κάθε εταιρεία και εξωλογιστική κατάσταση ΛΒ +ΦΒ. 2018 Λ.Β 6.000 Φ.Β 5.500 Διαφ. 500 2019 Λ.Β. 7.000 +ΛΒ προηγ. έτους 500 Φ.Β 6.000 Διαφ. 1.500 σύνολα Λ.Β 13.500 Φ.Β 11.500 υπόλοιπο προς έκπτωση 2.000 (στα 2 έτη) όταν πληρωθούν.
 3. Ανακοίνωση 21/5/2019 Σας ενημερώνουμε ότι για τη διόρθωση των προβλημάτων που προέκυψαν από την εισαγωγή λανθασμένου e-mail κατά την εγγραφή, από αδυναμία ενεργοποίησης του λογαριασμού ή από άλλα παρόμοια προβλήματα, έγιναν διορθώσεις με μια πρώτη μαζική διαδικασία για τις αιτήσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι και 17/5/2019. Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, διαθέτετε Ελληνικό ΑΦΜ και δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε να επαναλάβετε την εγγραφή σας από τον σύνδεσμο: https://www1.gsis.gr/dsae/idissuerreg/ επιλέγοντας ένα ορθό, νέο e-mail κατά την εγγραφή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το email που θα δηλώσετε θα είναι το Όνομα Πρόσβασης (Username) στο σύστημα. Το e-mail αυτό πρέπει να είναι υπαρκτό και να έχετε πρόσβαση σε αυτό γιατί στο e-mail αυτό θα λάβετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Το e-mail αυτό δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους από έναν χρήστες. Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή σας έχει αποδοθεί Κωδικός Οικονομικού Φορέα (π.χ. σας έχει εγγράψει άλλος εγγεγραμμένος οικονομικός φορέας), παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα. Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας και επιθυμείτε αλλαγή e-mail, παρακαλούμε να συνεχίσετε να λειτουργείτε με το e-mail που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και με το οποίο ολοκληρώσατε την εγγραφή σας. Η αλλαγή e-mail θα ενταχθεί σε επόμενες εκδόσεις του συστήματος. Λόγω της ύπαρξης χρονικού περιθωρίου ενεργοποίησης του λογαριασμού από την ημερομηνία δημιουργίας του, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας εντός της ημέρας από την αίτηση δημιουργίας λογαριασμού. Για τον ίδιο λόγο, η επεξεργασία των εγγραφών με μαζική διόρθωση γίνεται σε ασφαλή ημερομηνία από την ημερομηνία αίτησης λογαριασμού και επαναλαμβάνεται σταδιακά σε ασφαλείς ημερομηνίες μέχρι εξαλείψεως του φαινομένου.
 4. Πράσινα νταβατζιλίκια είναι αυτά. Δεν σας ζήτησαν να δηλώσετε εσείς το βάρος και τα τεμάχια των χαρτοκιβωτίων? Πώς τα έβγαλαν μόνοι τους. Ψάξτε το και μη "μασάτε" με αυτούς! Δηλώστε εσείς τα σωστά.
 5. Αυτος που εχει υποχρέωσει να εχει μητρωο ειναι ο εισαγωγεας των προιοντων. Εαν εσεις τα εισαγεται πρεπει να εχετε μητρωο στον φορεα. Σχετικα με το τιμολογιο φπα εκπιπτει κανονικα αλλα η δαπανη ισως πρεπει να αναμορφωθει αφου αφορα προηγούμενη χρηση
 6. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ
 7. Καλό μεσημέρι. Τα κέρδη από φορολοταρία δηλώνονται στον κωδικό 781? ( διάβασα/ σκάναρα το κατεβατό αλλά ζητάω σύντομη απάντηση) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο.
 8. ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ Γ11. Ετήσιες Εκθέσεις Αποβλήτων ( μέχρι 31/3/2019 ) ■ Διαθέσιμες προς συμπλήρωση οι φόρμες της ετήσιας Έκθεσης Αποβλήτων για το έτος 2018 Η συμπλήρωση της Έκθεσης Αποβλήτων κάθε έτος είναι υποχρεωτική και λήγει την 31η Μαρτίου 2019. Υπόχρεοι εγγραφής στο ΗΜΑ είναι: • Επιχειρήσεις/δραστηριότητες, παραγωγοί αποβλήτων, που υπόκεινται σε περιβαλλοντική αδειοδότηση (έχουν Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων ή υπόκεινται σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις) • Αδειοδοτημένες αποθήκες αποβλήτων και μονάδες παραλαβής αποβλήτων για την υλοποίηση εργασιών διάθεσης και ανάκτησης • Αδειοδοτημένοι συλλέκτες-μεταφορείς αποβλήτων • ΟΤΑ Α’ βαθμού • Φο.Δ.Σ.Α. Επισημαίνεται επίσης ότι: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο με τις "Οδηγίες Χρήσης του ΗΜΑ" και τις "Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις (FAQ) σχετικά με το ΗΜΑ". Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/39182#
 9. ΧΜ Δε νομιζω οτι μιλαω για αυτο.... μιλαω για μια εισφορα που αφορα στα υλικα συσκευασιας (χαρτοκουτες) . Εγω ειμαι μια εμπορικη επιχειρηση που πουλαω μηχανες γραφειου και αναλωσιμα Αυτα επειδη ερχονται συσκευασμενα λοιπόν με χρεωνει η εταιρεια ανακυκλωσης ενα ποσο.... Το ολο θεμα προεκυψε επειδη ο πελατης μου για να συμμετασχει σε δημοσιο διαγωνισμο του ζητησαν εναν αριθμο μητρωου ενος φορεα που μου διαφευγει τωρα και δεν τον θυμαμαι...Και ετσι μας βγαλαν μια λυπητερη για 7 χρονια πισω...
 10. ειναι μπέρδεμα δες εδώ ένα παλιό θέμα
 11. Καλημέρα Εχω μια περίπτωση πελάτη μου , που του ζητήσαν για συμμετοχη σε διαγωνισμό , να ειναι εγγεγραμενος σε εναν φορεά ανακύκλωσης γαι τις χάρτινες συσκευασιες των μηχανημάτων που πουλά. ( δεν το ήξερα να πω την αλήθεια...) Μου ηρθε λοιπόν ενα τιμολόγιο με ενα αρκετά σημαντικό ποσό που αφορά σε εισφορά ανακύκλωσης ετων 2012-2018 .... Πως το χειρίζομαι στα απλογραφικά βιβλία; Στον 63 ( φοροι τελη) και φαντάζομαι εκπίπτει κανονικά;
 12. ο.κ τον θεωρούν κάτοικο εξωτερικου και επειδη είσαι επαρχία καλύπτει η α του νομού η πήγες σε καποια άλλη; αύριο που θα πας για έναρξη θα κάνεις παύση του φορολογικού εκπροσώπου ; για ρώτα τους και αυτό.
 13. Καλημέρα, μόλις γύρισα από ΔΟΥ. Μου ζήτησαν ΥΔ ορισμού φορολογικού εκπροσώπου και διαβατήριο. Έβγαλα ΑΦΜ και κατόπιν εύκολα στον ΟΑΕΕ έβγαλα ΑΜΚΑ και έκανα προεγγραφή. Αύριο θα ολοκληρώσω με την έναρξη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
 14. Yesterday
 15. Σε επικοινωνια με το υπουργειο οσον αφορα το invalid token ειπαν πως θα βγαλουν ανακοινωση η θα στειλουν email για το τι πρεπει να γινει. Εχουν κολλησει τα συστηματα ανεφερε.
 16. ένταξη βγήκε ανακοινωση 20/05/2019 Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΑΑΔΕ μέχρι τις 18:00 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44694 αφού δεν την έβγαλαν μετά της 18:00 μια χαρά ..
 17. Κι εντάξει να κοιταζόμαστε και να καταλαβαινόμαστε.Όταν σου λέει ο παππούς "παιδί μου να πάρεις άλλο μηχάνημα αφού χαλάει" τι κάνεις?
 18. έπεσε ξανά και σήμερα ειναι και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις που λήγουν σήμερα πότε θα τις ανεβάσουν οι λογιστές που τις θέλουν κάθε μηνά στης 20/χχ/χχχχ;;;; μια χαρά...
 19. Τώρα μάλιστα. Για μια ακόμα φορά όλα (ενΤΑΧΙ)S !!!!!!! Αν δεν ήταν και αυτά τα server error 500 ένα με την καρέκλα θα είχαμε γίνει. Τελικά όλα για το καλό των λογιστών γίνονται σε αυτή τη δόλια χώρα.
 20. Καλησπέρα συνάδελφοι, αν κάποιος έχει απασχολήσει ξανά προσωπικό αλλοδαπής χωρίς εγκατάσταση στην Ελλάδα την ΑΠΔ την καταθέτει χειρόγραφα στο ΙΚΑ. Κ αν όχι κατά την πιστοποίηση εργοδότη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ τι καταχωρεί στην αίτηση ως ΑΦΜ Κ ΩΣ ΔΟΥ.
 21. Μάλλον θα ανεβάσουν την ρύθμιση, τα αναδρομικά για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς -υγειονομικούς είναι οκ . κωδ 617 Για τους συνταξιούχους τίποτα. Ενημέρωση μηδέν, κλείνε ραντεβού για δηλώσεις... κι αφού δεν μπορούμε να τις υποβάλουμε κοιταζόμαστε μεταξύ μας
 22. Κατά τα άλλα, τα ηλεκτρονικά βιβλία μας μάραναν......
 23. THE ART OF ROLLING

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TAXIS

  Μέχρι να κάνω καφέ έγινε το κακό.... Ψάχνω τόση ώρα όλες μου τις συνδέσεις και τα καλώδια μήπως κάτι δεν δουλεύει σωστά από μένα!!!!! (θα κόψω και τους καφέδες...άτιμο ΑΑΔΕ)
 24. Μας τέλειωσε...........................!!!!!!!!!!!!
 25. Taxis τελος για σημερα...αύριο πάλι!
 1. Load more activity
×