Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Προϋποθέσεις επιβολής τέλους επιτηδεύματοςhttps://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44487
 3. Today
 4. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΩ .ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΠΡΟΣΈΞΩ ΚΑΛΆ ΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΕΧΩ ΑΠΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .
 5. Θα του ζητήσεις την απόφαση απο το ΕΦΚΑ που αναφέρει οτι συνταξιοδοτείται με πλήρη συνταξιοδότηση για να προχωρήσεις στην καταβολή αποζημίωσης του με 40% . Στον εργαζομενο θα του δώσεις το συμπληρωμένο έντυπο Σ5 (μπορείς να το βρείς στο site του ΙΚΑ)
 6. Αν υποβάλλουμε μία όπως όπως, δε μπορούμε να κάνουμε διορθωτική μέσα σε ένα μήνα από την υποβολή?
 7. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΤΑ ΈΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ (ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ) ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ .ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .
 8. ΚΑΜΙΆ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΠΤ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.
 9. Ποια είναι η πηγή σου?
 10. Θα τη στείλω όπως είναι αλλά θα ενημερώσω ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξαναστειλουν σωστό αρχείο και να μην είναι αυτο το εκκαθαριστικό που τους έστειλα... Τι άλλο να κάνω να στείλω με επιφυλάξει και να περιμένω; είναι νομίζω κουτο για κάτι που δεν το έκανα εγώ, ήδη την έστειλα όπως ήταν προσυμπληρωμενο.
 11. να μην του βάλει και αποδείξεις στον 049 να πληρώσουν παραπάνω προτείνω ,,,,dodo προχωρά....αλλιως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ...πες ότι σου πούμε ο.κ μην κάνεις τ.π.τ και στο μέλλον σκάσει ...τι θα γίνει .το σωστό το ξέρεις .παλιά το 2016 το ηταν στην σύζυγο μετά άλλαξε και πάει στον σύζυγο... τι απάντηση θέλεις να ακούσεις ειναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις μονός σου και που το είδες μπράβο σου .
 12. πρώτος δικαιούχος? θα στεναχωρηθείς και για αυτό, ηλεκτρονική πληροφόρηση ,εσύ τι να κάνεις?
 13. κοινος λογαριασμος ηταν φαινετε απλο ,αλλα αλλαζει όλη την δηλωση ,αντι να πληρώνουν πέρνουν και πισω
 14. θα είχες βάλει το iban thw συζύγου. όπως και να έχει ,πρόβλημα δεν βλέπω.
 15. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΣ....🙄🤔🤨
 16. σε φορολογική δήλωση ανδρόγυνου με τον σύζυγο χωρίς εισοδηματα και την σύζυγο επαγγελματία . πήραν για πρώτη φορά επίδομα α21 μέσα στο 2018 (η συμπληρωση της αιτησης έχει γίνει σωστά με κωδικούς του συζύγου ) απλά έχουν ανεβάσει το ποσό της επιδότησης σε κωδικό της συζήγου ,δεν είναι λάθος αυτό ? βέβαια αυτή η μικρή διαφορά είναι προς όφελος του τελικού εκκαθαριστικού του ζευγαριού ...το αφήνω ως έχει ?
 17. Έμπλεξες. Αν πάρει αντίγραφο φακέλου απο την υπηρεσία του; αλλιώς .....οτι σε φωτίσει.
 18. Ήταν υπόχρεος ως μέλος επιτροπής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 150.000 . Όχι δεν είχε γίνει ηλεκτρονική αποστολή, μόνο χειρόγραφη δήλωση σε έντυπη μορφή και αποστολή στην υπεύθυνη μονάδα ελέγχου. Τότε δίναν αυτήν την δυνατότητα. Φυσικά δεν εμφανίζεται τίποτα στο σύστημα.
 19. Ναι. Η γ μοναδα ελεγχου ποια είναι;τι επάγγελμα; Το είχε κάνει αρχικά ηλεκτρονικά και μετα εστειλε και τα χαρτιά στην μονάδα του με τα το πρωτόκολλο ηλεκτρονικής υποβολής; μονο αυτό έπρεπε να στείλει οχι και τα χαρτιά. Μεσα θα είναι έτοιμο. Επιβεβαίωση θα κάνει απλα το θέμα είναι οτι δεν έχουν μεταφερθεί σωστά και αν δεν εχεις εχει κρατήσει αντίγραφο απο την πρώτη φορά είναι ακόμα χειρότερα να κάνεις αυτήν την επαλήθευση.
 20. Υπόχρεος ο οποίος είχε στείλει αρχική δήλωση ιδιότητας το 2016 ταχυδρομικά με όλα τα δικαιολογητικά στη Γ' Μονάδα ελέγχου υποχρεούται να την ανεβάσει και ηλεκτρονικά; (Διότι δεν έχει κρατήσει κανένα αντίγραφο, ούτε της δήλωσης ούτε και των δικαιολογητικών)
 21. Yesterday
 22. Καλησπέρα, Το έχω ψάξει αρκετά, αλλά μια επιβεβαίωση θα μου ήταν χρήσιμη, δεδομένου του ότι κάποιες υπηρεσίες δεν συννενοούνται. Εργατοτεχνίτης μου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την εργασία του στο τέλος του επόμενου μήνα προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί. Ξέρω ότι πρέπει να υποβάλλω οικειοθελή αποχώρηση με επισήμανση την Συνταξιοδότηση, και ότι δικαιούται το 40% της αποζημίωσης που θα έπαιρνε εάν απολυόταν. Στην επιθεώρηση εργασίας μου είπαν ότι πρέπει να μου φέρει την απόφαση του ΙΚΑ(ΕΦΚΑ) για τη θεμελίωση δικαιώματος συνταξιοδότησης για να μπορώ να του αποδώσω την αποζημίωση. Αλλιώς δεν μπορώ να καταθέσω αποχώρηση χωρίς την αποζημίωση. Εκείνος μου είπε ότι πρέπει εγώ να του δώσω "ένα χαρτί" που να λέει ότι σταματάει να δουλεύει για να βγει στη σύνταξη και εκείνος δεν έχει κάτι να μου δώσει. Κάποια γνώμη? Ευχαριστώ
 23. ioannis1983

  ΕΔΟΕΑΠ

  Αρα να στείλουμε στους πελάτες να πληρώσουν κανονικά το τέλος? Υπάρχει τελικά επίσημη ανακοίνωση απο ΕΔΟΕΑΠ?
 24. παρ' ότι τους αδίκησα λίγο..... (πήραν τηλέφωνο) βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα για παράταση , η απάντηση είναι ΟΧΙ , και επιπλέον δεν έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο και δεν θα δοθεί , μου απάντησαν και μάλιστα κατηγορηματικά .
 25. Και παράταση δεν δίνουν και στα τηλέφωνα δεν απαντούν και στα email δεν απαντούν , και ενώ έχω υποβάλει το 2016 και 2017 τροποποιητικές γιατί δεν είχα αρχικά βάλει και την Γ μονάδα ελέγχου δηλώσεων τώρα πάλι δεν την έχει βάλει ούτε μπορώ να την προσθέσω , και δεν απαντούν .
 1. Load more activity
×