Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Αυτος που εχει υποχρέωσει να εχει μητρωο ειναι ο εισαγωγεας των προιοντων. Εαν εσεις τα εισαγεται πρεπει να εχετε μητρωο στον φορεα. Σχετικα με το τιμολογιο φπα εκπιπτει κανονικα αλλα η δαπανη ισως πρεπει να αναμορφωθει αφου αφορα προηγούμενη χρηση
 3. Today
 4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ
 5. Καλό μεσημέρι. Τα κέρδη από φορολοταρία δηλώνονται στον κωδικό 781? ( διάβασα/ σκάναρα το κατεβατό αλλά ζητάω σύντομη απάντηση) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο.
 6. ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ Γ11. Ετήσιες Εκθέσεις Αποβλήτων ( μέχρι 31/3/2019 ) ■ Διαθέσιμες προς συμπλήρωση οι φόρμες της ετήσιας Έκθεσης Αποβλήτων για το έτος 2018 Η συμπλήρωση της Έκθεσης Αποβλήτων κάθε έτος είναι υποχρεωτική και λήγει την 31η Μαρτίου 2019. Υπόχρεοι εγγραφής στο ΗΜΑ είναι: • Επιχειρήσεις/δραστηριότητες, παραγωγοί αποβλήτων, που υπόκεινται σε περιβαλλοντική αδειοδότηση (έχουν Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων ή υπόκεινται σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις) • Αδειοδοτημένες αποθήκες αποβλήτων και μονάδες παραλαβής αποβλήτων για την υλοποίηση εργασιών διάθεσης και ανάκτησης • Αδειοδοτημένοι συλλέκτες-μεταφορείς αποβλήτων • ΟΤΑ Α’ βαθμού • Φο.Δ.Σ.Α. Επισημαίνεται επίσης ότι: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο με τις "Οδηγίες Χρήσης του ΗΜΑ" και τις "Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις (FAQ) σχετικά με το ΗΜΑ". Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/39182#
 7. ΧΜ Δε νομιζω οτι μιλαω για αυτο.... μιλαω για μια εισφορα που αφορα στα υλικα συσκευασιας (χαρτοκουτες) . Εγω ειμαι μια εμπορικη επιχειρηση που πουλαω μηχανες γραφειου και αναλωσιμα Αυτα επειδη ερχονται συσκευασμενα λοιπόν με χρεωνει η εταιρεια ανακυκλωσης ενα ποσο.... Το ολο θεμα προεκυψε επειδη ο πελατης μου για να συμμετασχει σε δημοσιο διαγωνισμο του ζητησαν εναν αριθμο μητρωου ενος φορεα που μου διαφευγει τωρα και δεν τον θυμαμαι...Και ετσι μας βγαλαν μια λυπητερη για 7 χρονια πισω...
 8. ειναι μπέρδεμα δες εδώ ένα παλιό θέμα
 9. Καλημέρα Εχω μια περίπτωση πελάτη μου , που του ζητήσαν για συμμετοχη σε διαγωνισμό , να ειναι εγγεγραμενος σε εναν φορεά ανακύκλωσης γαι τις χάρτινες συσκευασιες των μηχανημάτων που πουλά. ( δεν το ήξερα να πω την αλήθεια...) Μου ηρθε λοιπόν ενα τιμολόγιο με ενα αρκετά σημαντικό ποσό που αφορά σε εισφορά ανακύκλωσης ετων 2012-2018 .... Πως το χειρίζομαι στα απλογραφικά βιβλία; Στον 63 ( φοροι τελη) και φαντάζομαι εκπίπτει κανονικά;
 10. ο.κ τον θεωρούν κάτοικο εξωτερικου και επειδη είσαι επαρχία καλύπτει η α του νομού η πήγες σε καποια άλλη; αύριο που θα πας για έναρξη θα κάνεις παύση του φορολογικού εκπροσώπου ; για ρώτα τους και αυτό.
 11. Καλημέρα, μόλις γύρισα από ΔΟΥ. Μου ζήτησαν ΥΔ ορισμού φορολογικού εκπροσώπου και διαβατήριο. Έβγαλα ΑΦΜ και κατόπιν εύκολα στον ΟΑΕΕ έβγαλα ΑΜΚΑ και έκανα προεγγραφή. Αύριο θα ολοκληρώσω με την έναρξη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
 12. Yesterday
 13. Σε επικοινωνια με το υπουργειο οσον αφορα το invalid token ειπαν πως θα βγαλουν ανακοινωση η θα στειλουν email για το τι πρεπει να γινει. Εχουν κολλησει τα συστηματα ανεφερε.
 14. ένταξη βγήκε ανακοινωση 20/05/2019 Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΑΑΔΕ μέχρι τις 18:00 https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44694 αφού δεν την έβγαλαν μετά της 18:00 μια χαρά ..
 15. Κι εντάξει να κοιταζόμαστε και να καταλαβαινόμαστε.Όταν σου λέει ο παππούς "παιδί μου να πάρεις άλλο μηχάνημα αφού χαλάει" τι κάνεις?
 16. έπεσε ξανά και σήμερα ειναι και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις που λήγουν σήμερα πότε θα τις ανεβάσουν οι λογιστές που τις θέλουν κάθε μηνά στης 20/χχ/χχχχ;;;; μια χαρά...
 17. Ακριβώς αυτό!
 18. Τώρα μάλιστα. Για μια ακόμα φορά όλα (ενΤΑΧΙ)S !!!!!!! Αν δεν ήταν και αυτά τα server error 500 ένα με την καρέκλα θα είχαμε γίνει. Τελικά όλα για το καλό των λογιστών γίνονται σε αυτή τη δόλια χώρα.
 19. Καλησπέρα συνάδελφοι, αν κάποιος έχει απασχολήσει ξανά προσωπικό αλλοδαπής χωρίς εγκατάσταση στην Ελλάδα την ΑΠΔ την καταθέτει χειρόγραφα στο ΙΚΑ. Κ αν όχι κατά την πιστοποίηση εργοδότη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ τι καταχωρεί στην αίτηση ως ΑΦΜ Κ ΩΣ ΔΟΥ.
 20. Μάλλον θα ανεβάσουν την ρύθμιση, τα αναδρομικά για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς -υγειονομικούς είναι οκ . κωδ 617 Για τους συνταξιούχους τίποτα. Ενημέρωση μηδέν, κλείνε ραντεβού για δηλώσεις... κι αφού δεν μπορούμε να τις υποβάλουμε κοιταζόμαστε μεταξύ μας
 21. Κατά τα άλλα, τα ηλεκτρονικά βιβλία μας μάραναν......
 22. THE ART OF ROLLING

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TAXIS

  Μέχρι να κάνω καφέ έγινε το κακό.... Ψάχνω τόση ώρα όλες μου τις συνδέσεις και τα καλώδια μήπως κάτι δεν δουλεύει σωστά από μένα!!!!! (θα κόψω και τους καφέδες...άτιμο ΑΑΔΕ)
 23. Μας τέλειωσε...........................!!!!!!!!!!!!
 24. Taxis τελος για σημερα...αύριο πάλι!
 25. ΤΑΜΑ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
 26. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα που θα σε δυσκολέψει,η έκδοση ΑΜΚΑ(για εγγραφη στον ΕΦΚΑ).
 27. Στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού θα πηγαίνατε αν θέλατε να πάρετε ΑΦΜ για κάτοικο εξωτερικού. Στην περίπτωση σας θέλετε να κάνετε έναρξη ατομικής επιχείρησης. Άρα πρέπει να πάτε στη ΔΟΥ που θα έχει έδρα η ατομική επιχείρηση. Εκεί θα κάνετε δύο πράγματα. Θα λάβετε ΑΦΜ για τον αλλοδαπό και θα κάνετε και την έναρξη. Δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτοικος εξωτερικού κάποιος που έχει ατομική επιχείρηση στην Ελλάδα. Εξηγήστε του ότι θα φορολογείται στην Ελλάδα για το παγκόσμιο εισόδημα του.
 1. Load more activity
×