Θέματα Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (Ε.Τ.ΑΚ.)
130 topics in this forum
-
- 1 reply
- 6.6k views
Αγαπητοί συνάδελφοι,με τον καινούργιο Ν.3763/2009 ουσιαστικά αντικαταστάθηκε το άρθρο 9 του Ν.3634/2008 Aρθρο 9 Απαλλαγή κύριας κατοικίας Από τη συνολική αξία των κατοικιών των φυσικών προσώπων αφαιρείται ποσό µέχρι εκατό χιλιάδες ευρώ (100.000 ¤) για τους άγαµους. Για τους έγγαµους, αφαιρείται ποσό µέχρι διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000 ¤), επιµεριζόµενο αναλογικά µεταξύ των κατοικιών των ιδιοκτητών που αναγράφονται στην ίδια δήλωση. Μέχρι το ποσό του προηγούµενου εδαφίου αφαιρείται και για χήρους ή διαζευγµένους ή άγαµους που βαρύνονται µε προστατευόµενα σύµφωνα µε τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήµατος τέκνα, όπως αυτά αναγράφονται στη δήλωση φορολογίας εισοδήµατος του οικε…
Last reply by FAFOUTIS, -
- 0 replies
- 1.3k views
Ακίνητο για το οποίο έχουμε συνάψει σύμβαση Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (Leasing) και το οποίο δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν από την επιχείρηση υποβάλλει δήλωση ΕΤΑΚ;
Last reply by ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α., -
- 5 replies
- 4.4k views
2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΗ. Α. ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ e-9.gr ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ (ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) . Β. ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ 100% ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 50-50 .ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 2 (ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ . ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ .ΧΘΕΣ ΕΠΕΡΝΑ ΟΛΗ ΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΟΕΡΓΕΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 4803123 ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΝΑ ΣΑ…
-
- 6 replies
- 2.9k views
καλημέρα! Κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνει το 2006 να κατασκευάσει μια οικοδομή επι τμήματος οικοπέδου ενός ιδιώτη και εις αντάλλαγμα θα λάμβανε τα 4/5 του οικοπέδου. Η οικοδομή παραδόθηκε στον ιδιώτη στις αρχές του 2008 οπότε και μεταβιβάστηκε στην εταιρεία το υπόλοιπο του οικοπέδου. Η ΔΟΥ μου ζητά (με πρόστιμο) ΕΤΑΚ για πέρυσι. Οφειλα να έχω καταθέσει έστω μηδενικό έντυπο?
Last reply by sarimarina, -
- 7 replies
- 2.2k views
ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΙΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Ή ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ?
-
- 5 replies
- 3.9k views
ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ , ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ,ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΤΑΚ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η 1068/2008 ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : """"""""Συνεπώς, όταν ξενοδοχειακή επιχείρηση ασκεί και άλλη δραστηριότητα πέραν της ξενοδοχειακής, τότε για τα λοιπά ακίνητα -πλην των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, εφαρμόζονται οι γενικές διατάξεις και όχι ο εν λόγω μειωμένος φορολογικός συντελεστής. Στην περίπτωση αυτή υποβάλλεται μία μόνο δήλωση ενιαία για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης (η δήλωση ΕΤΑΚ νομικών προσώπων μόνο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις), επί της οποίας συμπληρώνονται οι αντίστ…
Last reply by diba, -
- 0 replies
- 1.4k views
Χαιρετιζω την παρεα σαν νεο μελος και ευχαριστω που με δεχτηκατε. Τα φιλανθρωνικα ιδρυματα (ΝΠΙΔ) και ειδικα τα κληροδοτηματα δεν φορολογουνται με 3 τοις χιλιοις?? Πηγα να τα καταθεσω και στην εφορια μου λενε οτι δεν ειναι ετσι αλλα φορολογουνται με 1 τοις χιλιοις!! Και προηγουμενες χρονιες με 3 τα ειχα καταθεσει και μου λενε ειναι λαθος να κανω τροποποιητικη ενω τα ειχαν δεχτει κανονικα!!!! Απιστευτοι μερικοι εφοριακοι.. Τελικα μηπως γνωριζει καποιος τι γινετε?? Καποιο νομο ισως καμια διαταξη που να το ξεκαθαριζει... Ευχαριστω προκαταβολικα
Last reply by Pavleas2112, -
- 1 reply
- 1.3k views
Καλησπέρα Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει με ποιο συντελεστή θα φορολογηθεί ακίνητο (βιομηχανοστάσιο) στις εξής περιπτώσεις: Α) Το ακίνητο ιδιοχρησιμοποιούνταν από την επιχείρηση μέχρι τον Οκτώβρ-2008 και από Νοεμβρ-2008 εκμισθώνεται (ολόκληρο) σε εταιρεία. (συντελεστής 0,6% μάλλον, ανεξάρτητα που ήταν μόνο για τους 2 μήνες?????) Β) ΌΛΟ το ακίνητο ιδιοχρησιμοποιούνταν αρχικά, ενώ από τα μέσα του 2008 ένα μέρος (50%) παραμένει σε ιδιόχρηση, ενώ το υπόλοιπο (50%) νοικιάζεται σε τρίτους. (Πώς να ξεχωρίσουμε την αξία του κτίσματος από το έντυπο Κ4????) Σε περίπτωση που δηλωθεί και πάλι όλο σαν ιδιόχρηση και περάσει στο χαμηλό συντελεστή (0,1%) είναι πρόβλημα (πέρα από τ…
Last reply by Β25, -
- 4 replies
- 2.4k views
ΜΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ο.Ε ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΜΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΑΚ.
-
- 2 replies
- 1.6k views
Θα ήθελα την επιβεβαίωση ενός συναδέλφου από την περιοχή της Κορινθίας-Λουτρακίου, για το εάν οι πολυκατοικίες της οδού Νεράιδας από τον αριθμό 1 έως το 10 και η γύρω περιοχή είναι εκτός Αντικειμενικού Προσδιορισμού. Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει
Last reply by ΧΡΥΣΑ, -
- 2 replies
- 4.7k views
Καλημέρα σε όλους! μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το ποια νομικά πρόσωπα εμπίπτουν στο Ν 1091/1980 και απαλλάσονται από ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα; Δεν μπορώ να βρώ ούτε το νόμο, ούτε το ΦΕΚ 167Α!
Last reply by FIRZBGIRL, -
- 33 replies
- 85.9k views
Το Ε9 του 1998, θα έχει τις μεταβολές - διορθώσεις με e υποβολή, στα παλιά ακίνητα, ή τα γράφουμε ξανά όλα; Νομίζω μόνο τις διορθώσεις. Γίνεται να στείλουν ειδοποίηση, χωρίς να λεει τι θα διορθωθεί; Κατι τέτοιο είδα ξωφαλτσα σήμερα,αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν δόθηκε συνέχεια ( δεν έχω τώρα το χαρτί μπροστά μου)
-
- 2 replies
- 3.6k views
Ο νόμος 3634/2008, στο Κεφάλαιο Β, άρθρο 8 περίπτωση ι προβλέπει την απαλλαγή των ιερών ναών απο την επιβολή φόρου Ε.Τ.ΑΚ. για τα ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα. Η ΠΟΛ 1079/2008 στις περιπτώσεις απαλλαγής δεν αναφέρει τους ιερούς ναούς και γενικά τα ακίνητα των θρησκειών. Τί γίνεται; τι λόγος απαλλαγής θα μπεί στην στήλη 28 του πίνακα καταγραφής ακινήτων της Δήλωσης Ε.Τ.ΑΚ.;
Last reply by 235711, -
ΕΤΑΚ Ημιτελών Κτισμάτων Οικοδομικών επιχειρήσεων
by Guest spaeg- 1 reply
- 2.1k views
Καλησπέρα! Τα ημιτελή κτίσματα των οικοδομικών επιχειρήσεων φορολογούνται με συντελεστή 6‰;; Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ'αυτό;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by a.a., -
- 1 reply
- 16.2k views
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ( Τ.Ο.)? ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΠΕΡΙΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ184, ΟΤΑΝ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ 700 ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 1,15. ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ 3) ΕΝΑΙ Η ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ Σ.Ε. = 1 ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Ζ. ΚΑΙ ΤΟΝ Σ.Α.Ο. (?) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last reply by KAROLOS, -
- 5 replies
- 1.9k views
Αγαπητοί συνάδελφοι έχω το εξής θέμα: ΟΕ κατασκευαστική, αγόρασε οικόπεδο με σκοπό να ανεγείρει πολυκατοικία. Μέχρι σήμερα είναι στο στάδιο έκδοσης οικοδομικής άδειας. Το ερώτημά μου είναι: το οικόπεδο θα πρέπει να δηλωθεί κανονικά στο ΕΤΑΚ και να φορολογηθεί με 6%ο?
Last reply by IWANNA292, -
- 0 replies
- 1.9k views
ΜΙΑ Α.Ε. ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 41.500,00Τ.Μ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 33.449,00. ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΓΕΙΡΕΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ 991,07 Τ.Μ. ΣΤΙΣ 01/01/09 ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 237.262,16. ΤΟ ΕΤΑΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 33.449,00 Χ 0,1% = 33,45 ΚΑΙ 237.262,16 Χ 0,1% = 237,26 ΣΥΝΟΛΟ 270,71 Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 404 ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ; ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ; (ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΣΠΡΙΩΝ) ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ;
Last reply by ALE, -
Η διάταξη του άρθρου 22 Ν.3756/2009 (Στην περίπτωση Β' του άρθρου 11 του ν. 3634/2008 (ΦΕΚ 9 Α') προστίθενται εδάφια ως εξής: «Για τα έτη 2009 και 2010 η αξία των ιδιοχρησιμοποιούμενων ακινήτων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων οποιασδήποτε μορφής υπάγεται σε τέλος με συντελεστή 0,33%ο. Για την περίπτωση αυτή δεν έχει εφαρμογή το ελάχιστο όριο του ενός (1) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο των κτισμάτων.» ) καταλαμβάνει και τις επιχειρησεις του άρθρου 33 παρ 6 Ν2238/94 (πχ ΟΕ, ΕΕ, κοινωνίες......);;;;
Last reply by logistirio, -
- 1 reply
- 1.3k views
Καλημέρα Κτηματική εταιρία που εχει δικο της ακίνητο για γραφείο και έχει και ακίνητα για πώληση και μίσθωση, με τι ποσοστό φορολογείται στο ΕΤΑΚ; Ευχαριστώ
Last reply by a.a., -
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΤΑΚ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΛΑΘΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2005 ) ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ 2009 ΥΠΟΒΑΛΕΤΑΙ Η ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ?
Last reply by a.a., -
- 2 replies
- 2.1k views
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής : κυπριακή εταιρεία έχει αγοράσει ακίνητο στην ελλάδα και βασει συμβολαίου έχει και δικαίωμα υψούν το οποίο έχει ποσόστό στο οικόπεδο 15/100 επιφανεια οικοπέδου 185 τμ. έχω τα φύλλα υπολογισμού από την συμβολαιογράφο με την αντικειμενική, δεν καταλαβαίνω τι τετραγωνικά θα πρεπει να γράψω στο ετακ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by FAFOUTIS, -
ΚΤΙΡΙΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΞΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΤΑΚ?
by Guest λογίστρια- 4 replies
- 2k views
Καλησπέρα σε όλους, Πέρυσι πραγματοποιήθηκε εκσυγχρονισμός σε κτίρια και εγκαταστάσεις κτιρίων της επιχείρησης για τα οποία έχω τιμολόγια έργου από Τεχνική εταιρεία αλλά επειδή δεν ολοκληρώ8ηκαν τα τηρούμε ακόμη στον λογαριασμό 15-01 (ακινητοποιήσεις υπό εκτέλεση)Πρέπει να δηλωθούν ? Μιλάμε για νέα γραφεία,οδοποιϊα, εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
καλημερα σας συναδελφοι... ξενοδοχειο το οποιο ανηκει σε επιχειρηματια πρεπει να σημπληρωσει και αυτο δηλωση ετακ?? ή μονο αν ηταν νομικης μορφης ειχε υποχρεωση?
Last reply by pava, -
- 1 reply
- 1.4k views
Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάγωνται σε ΕΤΑΚ οι εταιρείες εκμετάλευσης ακινήτων? Ευχαριστώ!
Last reply by a.a., -
- 3 replies
- 1.6k views
Καλησπέρα σε όλους Μας τυχαίνει μια ιδιάζουσα περίπτωση ΕΤΑΚ για ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ ακινήτου από ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ Νομικού Προσώπου. ΑΚΙΝΗΤΟ: Ισόγειο Εντευκτήριο Συλλόγου σε εντός σχεδίου πόλης Οικόπεδο. Υπολογίζεται Αξία Επαγγελματικής Στέγης (με το έντυπο 2): περίπου.. 250.000,00 € Υπολογίζεται Αξία Οικοπέδου (με έντυπο 3): περίπου …300.000,00 €. Δηλαδή, στην περίπτωση αυτή η αξία και μόνο του Οικοπέδου υπερβαίνει την συνολική αξία του ακινήτου (κτίσμα + ποσοστό οικοπέδου) όπως υπολογίστηκε από το έντυπο 3. (αυτό συμβαίνει μάλλον λόγω του Σ.Ε. και του Σ.Α.Ο. της περιοχής που βρίσκεται). (Άρα προκύπτει για το κτίσμα 250.000,00-300.000,00= - 50.000,00 <0). …
Last reply by gapdk,