Ειδικά Θέματα - ΦΠΑ Αυτοπεραίωσης
Θέματα που αφορούν την αυτοπεραίωση ΦΠΑ
Explore Questions
There are no popular questions to show right now
-
0 votes3 answers
-
0 votes9 answers
-
0 votes13 answers
-
0 votes12 answers
-
0 votes1 answer
111 questions in this forum
-
ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ Ν 3842/2010
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΣΝΔΕΛΦΟΣ AN ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ Ν3842/2010 ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ;
0 votes1 answer -
σεμιναριο usb taxheaven και φπα αυτοελεγχου
εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ενας λαθος υπολογισμος στον υπολογισμο του οφειλουμενου φπα οταν υπαρχει μετακυλιση συντελεστων,συγκεκριμενα σε δηλουμενες εκροες με υψηλο συντελεστη 16%(νησια αιγαιου) η διαφορα φπα των κατα περιπτωση συντελεστων ειναι 8% ( 16% - 8%)= 8% ,το προγραμμα λει 9% και υπολογιζει τη διαφορα με 9% και κατι αλλο,προσπαθωντας να αναλυσω το κοστος πωληθεντων ανα συντελεστη ,βασει της φορμας του προγραμματος που σιγουρα δεν ειναι ευχερης αυτος ο υπολογισμος,ακολουθωντας τις οδηγιες της πολ 1191 και του συγκεκριμενου παραδειγματος αν ομαδοποιησω το κοστος πωληθεντων σε υψηλο συντελεστη και χαμηλο (γιατι αυτο ενδιαφερει βασει της πολ για τον υπολογισ…
0 votes0 answers -
Υποχρέωση υποβολής δήλωσης Intrastat για λήψη πιστωτικού
Στον 12ο/2010 προμηθευτής από την Ε.Ε. μας έστειλε ένα πιστωτικό έκπτωσης ( για τιμολόγιο/προϊόντα που παραλήφθηκαν τον 10 & 11/2010 . Στο 12ο/2010 δεν έχουμε λάβει άλλα τιμολόγια/προϊόντα από Ε.Ε. Η επιχείρηση μας υποχρεούται να υποβάλει δήλωση Intrastat. Το ερώτημα μας είναι πώς θα υποβληθεί η δήλωση του 12ου /2010. Ευχαριστούμε
0 votes1 answer -
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Αγαπητοί συνάδελφοι διάβασα την ΠΟΛ 1191/17/12/2010 για την ερμηνεία του άρθρου 79 Ν.3842/2010 για τον αυτοέλεγχο και με προβληματίζουν δύο θέματα: To πρώτο έχει να κάνει με το αν η επιχορήγηση που παίρνει επαγγελματίας από ΟΑΕΔ για το ξεκίνημα της δουλειάς του (που είναι έσοδο απαλλασόμενο χωρίς δικαίωμα έκπτωσης για τον φπα,ανεξάρτητα από το γεγονός που δεν πάει prorata αν είναι το μοναδικό έσοδο χδε φπα) παίζει ρόλο στην κατανομή των διαφορών του αυτοελέγχου μεταξύ φορολογητέων εσόδων και απαλλασόμενων χδε του φπα. Επίσης
0 votes2 answers -
περαιωση φπα ελευθερων επαγγελματιων και επιχ παροχης υπηρεσιων
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Θα ήθελα όσο το δυνατόν πρακτικά γίνεται να μου εξηγήσετε σε ποιά περίπτωση υποβάλλω ειδικό σημείωμα ΦΠΑ για ελευθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
0 votes5 answers -
Περαίωση Ατομικής Παροχής Υπηρεσιών
Καλησπέρα, Κάνω για πρώτη φορά περαίωση σε ατομική Παροχής Υπηρεσιών και θα ήθελα να μάθω αν υποβάλω και ειδικό σημείωμα ΦΠΑ Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να με ενημερώση όποιος γνωρίζει και τον νόμο ή την ΠΟΛ που αναφέρεται ευχαριστώ πολύ
0 votes14 answers -
ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2010 ,ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ? ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΗΣΕΙ..
0 votes7 answers -
περαίωση σε εμπορική επ/ση με ενδοκοινοτικές συναλλαγές
γειά σας έχω μία εμπορική επιχείρηση με ενδοκοινοτικές αποκτήσεις και β κατηγορίας βιβλία. στο ειδικό σημείωμα περαίωσης θα μεταφέρω το ποσό της εκκαθαριστικής φπα πωλήσεις με 19% στο οποιο εμπεριέχονται οι ενδοκοινοτικές του κωδ.613 ή το ποσό του κωδ.614 που έχουν αφαιρεθεί οι ενδοκοινοτικές?? παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος με ανάλογη περίπτωση
0 votes4 answers -
τροποποιητικό ειδικό σημείωμα περαίωσης
θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα για να προλάβω να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές. στις 09/06/2009 κατέθεσα το ειδ.σημ.περ με πιστωτικο υπόλοιπο.σήμερα 16/04/2010 αντιλήφθηκα πώς προκύπτει άλλο πιστωτικό υπόλοιπο στο ειδ.σημ.περ. μπορώ να κάνω τροποποιηση του ειδ.σημ.περ. και τροποποιήση στα φπα των 3 τριμήνων 2009 και τι συνέπειες θα έχω??
0 votes1 answer -
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΦΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ
ΕΠΘΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΚΚ.ΦΠΑ 2009 ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΠΑ , ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΨΙΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΦΠΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ? ΑΝ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΑ 3.000 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ .... ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2.000(ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΦΠΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ) ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes7 answers -
ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ
ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΟΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ 10-6-2006. ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ? ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ? ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2005? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes18 answers -
ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡ.ΕΤΩΝ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΙΩΣΩ ΜΙΑ Ο.Ε Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ 17800,00 Ε.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΦΕΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ 7000 ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ(ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΛΟΙ) ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ...)ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ..?
0 votes1 answer -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Σήμερα πήγα να καταθέσω ένα ειδικό σημείωμα περαίωσης ΦΠΑ μιας επιχείρησης η οποία έκανε έναρξη φέτος τον Ιούλιο και τον προηγούμενο μήνα μεταβιβάστηκε.Το πρόβλημα είναι οτι μου ζητάνε απο το τμήμα ΦΠΑ, ΔΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, το Ε3.Το θέμα τώρα είναι το γ@μ..τ. και επειδή πολλές φορές έχω ακούσει τα απίστευτα σε αυτό το γραφείο ειπα να ρωτήσω πρώτα, υπάρχει τίποτα καινούργιο και δεν το είδα; ευχαριστώ.
0 votes6 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ Φ.Π.Α. Ν. 3296/2004
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ Φ.Π.Α. Ν. 3296/2004 ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF pfpa1.pdf ΣΕΛΙΔΑ 1 pfpa2.pdf ΣΕΛΙΔΑ 2
0 votes6 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ + ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ
Μια επιχείρηση υπάγεται σε Δημοτικό Φόρο 2%. Στην Εκκαθαριστική ΦΠΑ και στον κωδ. 614 καταχωρείται το σύνολο των εκροών με τον Δημοτικό Φόρο, ενώ στον κωδ. 615 καταχωρείται το σύνολο των εκροών χωρίς τον Δημοτικό Φόρο, δηλαδή τα πραγματικά ακαθάριστα έσοδα για την φορολογία εισοδήματος. Το ερώτημα μου έχει να κάνει με το Ειδικό Σημείωμα Περαίωσης ΦΠΑ. Συγκεκριμένα, εάν η επιχείρηση υπάγεται και στο ΦΠΑ 9% και στο ΦΠΑ 19%, στην δεύτερη σελίδα του Σημειώματος, στην 1η στήλη (εκροές από πώληση εμπορευμάτων - προϊόντων) θα καταχωρήσουμε τα ποσά που έχουν καταχωρηθεί στην Εκκαθαριστική ΦΠΑ στους κωδ. 601 και 603 ή τα ποσά αυτά μείον επιμεριστικά τον Δημοτικό Φόρο που αναλογεί…
0 votes10 answers -
Η Κωδικογράφισση των φορολογικών δηλώσεων ειναι ευθυνη των Λογιστών?
Καλημερα σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα της Περαιωσης που επανηλθε.Εχουμε κλεισει της χρησεις με το συστημα της Αυτοπεραιωσης του Ν3259/2004 σε καποιες επιχειρησεις αλλα σε καποια χρηση ξεχαστηκε να κωδικογραφηθει ο 985 κωδ με το 1,00 και τωρα η ΔΟΥ μας λεει οτι η χρηση αυτη δεν ειναι περαιωμενη ενω εχει πληρωθει και φορος βασει της αυτοπεραιωσης.Ειναι ευθυνη των Λογιστων η κωδικογραφησει?Υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει οντως μη περαιωμενη η χρηση?Αν γνωριζετε κατι απαντηστε μου παρακαλω!
0 votes3 answers -
ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ
Καλησπέρα Κάνω πρώτη φορά δήλωση περαίωσης ΦΠΑ και θέλω να ρωτήσω τι κάνουμε με το πιστωτικό υπόλοιπο που έρχεται από την εκκαθαριστική? Παράδειγμα: Επιχείρηση με Π.Υ 31/12/07 3500,00 και με την περαίωση ΦΠΑ προκύπτει ΦΠΑ για καταβολή 620,00. Το ποσό 620,00 θα το πάω στα αφαιρούμενα τον Ιούλιο με την περιοδική? Σωστά θα πράξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
0 votes1 answer -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ- ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΒΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ;
0 votes1 answer -
ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΒΣ ( ΜΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 3 Δ.Α ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΟΧΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 3 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝΕ 200 ΕΥΡΩ ( ΜΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Δ.Α ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ )ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΟΧΙ ...ΥΠΑΡΧΕΙ " ΠΛΑΦΟΝ " Η ΟΧΙ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
0 votes2 answers -
Τροποποιητική Εκκαθαριστική ΦΠΑ και Αυτοπεραίωση
Έχω υποβάλει ήδη Εκκαθαριστική ΦΠΑ ενός πελάτη και μου λέει εκ των υστέρων ότι δεν μου έδωσε να καταχωρήσω ένα τιμολόγιο πώλησης. Άν καταθέσω εμπρόθεσμα Τροποποιητική Εκκαθαριστική ΦΠΑ θα μπορέσει να περαιώσει; Από ότι γνωρίζω όχι. Έχει αλλάξει κάτι;
0 votes1 answer -
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΦΠΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 14/03/2007 ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ Φ.Π.Α.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2006,ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ Φ.Π.Α. ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΟΙΠΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ(+,-),ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΦΠΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
0 votes4 answers -
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ Ή ΟΧΙ? ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΠΤΑ ΑΜ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes6 answers -
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αντιμετωπίζεται το ζήτημα πώλησης Παγίων (τα οποία δε συμμετέχουν για το καθορισμό αποτελέσματος χρήσης στη φορολογία εισοδήματος) στο ειδικό σημείωμα αυτοπεραίωσης ΦΠΑ . Δηλαδή αναγράφεται κάπου το εισπραχθέν ποσό ;Εαν ναι θα παρακαλούσα να μου πείτε πού ; Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους μας.
0 votes1 answer -
ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΕΙ?
0 votes1 answer -
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΕΣΑΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΕΣΑΖΩΝ (ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ Η ΛΙΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΑ)ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΠΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GREG
0 votes1 answer