Ειδικά Θέματα - ΦΠΑ Αυτοπεραίωσης
Θέματα που αφορούν την αυτοπεραίωση ΦΠΑ
Explore Questions
There are no popular questions to show right now
-
0 votes3 answers
-
0 votes9 answers
-
0 votes13 answers
-
0 votes12 answers
-
0 votes1 answer
111 questions in this forum
-
YΠΟΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ
Καλημέρα σε όλους σας. εταιρεία παροχής επενδυτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών διενεργεί ενδοκοινοτικές συναλλαγές οι οποίες αφορούν κυρίως τη λήψη υπηρεσιών SWIFT από την ομόνυμη εταιρεία του εξωτερικού. η εν λόγω εταιρεία δεν εχει γραφεια στην ελλάδα και για το λόγο αυτό η ημεδαπή επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προχωρά στην υποβολή έκτακτης περιοδικής δηλώσης φπα. είναι ο ορθός ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η εν λόγω συναλλαγή. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
0 votes0 answers -
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ, ΜΕ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ;
Η αγορά Ι.Χ. αυτοκινήτου από ατομική επιχείρηση και ενός τρέιλερ στο παραστατικό ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ, έχουν χαρτόσημο 2,4%; Ευχαριστώ πολύ,
0 votes9 answers -
ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΕΙ?
0 votes1 answer -
Ανάκληση αυτοελεγχου που έχει δηλωθεί στο Ε3 και Ε1
Καλημέρα σας!Πελάτης ενώ δέχθηκε να γίνει αυτοέλεγχος στο Ε3 το οποίο έχω στείλει μαζί με το Ε1 δεν δέχεται το ΦΠΑ αυοτελέγχου. Τι κάνω σ'αυτήν την περίπτωση : δεν στέλνω το ειδικό σημείωμα Φπα αυτοελέγχου ?στέλνω τροποποιητικά Ε3 και Ε1?κάτι άλλο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
0 votes4 answers -
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αντιμετωπίζεται το ζήτημα πώλησης Παγίων (τα οποία δε συμμετέχουν για το καθορισμό αποτελέσματος χρήσης στη φορολογία εισοδήματος) στο ειδικό σημείωμα αυτοπεραίωσης ΦΠΑ . Δηλαδή αναγράφεται κάπου το εισπραχθέν ποσό ;Εαν ναι θα παρακαλούσα να μου πείτε πού ; Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους μας.
0 votes1 answer -
ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΠΑ-ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ
Εάν έχει κατατεθεί η εκκαθαριστική εμπρόθεσμα αλλά πρέπει να γίνει τροποιητική, κυρίως για ενδοκοινοτικά, δεν έχουμε το δικαίωμα να καταθέσουμε περαίωση? Γιατί θα με τρελλάνουν. Και είναι και η τελευταία μερά. Γνωρίζει μήπως κάποιος συνάδελφος κάτι, ή αντιμετώπισε κατί παρόμοιο? Κατερίνα
0 votes8 answers -
ΑΡΧΕΙΟ ΕΞΕΛ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΔ ΣΗΜ ΠΕΡ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ
ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΠΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΙΔ ΣΗΜ ΦΠΑ .zip
0 votes7 answers -
Αυτοέλεγος σε επιχείρηση με κλάδους παραγωγής και εμπορίας
Συνάδελφοι καλημέρα,ένα ερώτημα σε σχέση με το ΦΠΑ μετακύλισης. Επιχείρηση παραγωγής προιόντων και πώλησης εμπορευμάτων με αντικείμενο εργασιών ζαχαροπλαστείο με ίδιο εργαστήριο, για την παραγωγή προιόντων χρησιμοποιεί υλικά συσκευασίας και πρώτες ύλες που υπάγονται στο 23% αλλά τα προιόντα της εκ του νόμου τα διαθέτει στον συντελεστή 11% και φέτος 13%. Κατά την εφαρμογή του αυτοελέγου και ιδιαίτερα αν από τα αποτελέσματα του κλάδου της εμπορίας, στον οποίο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα , προκύπτει ΦΠΑ μετακύλισης, θα κληθεί ο επιτηδευματίας να πληρώσει και ΦΠΑ μετακύλισης για τις πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας που εκ του νόμου πούλησε με τον χαμηλό συντελεστή?? Παρα…
0 votes0 answers -
ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι γιατί σπαζοκεφαλιάζω από το πρωί. Ετοίμασα την δήλωση μου σήμερα και έχω το εξής πρόβλημα. Δηλώνω έξοδα 20000 εκ τον οποίον τα 8000 αφορούν ιχ 1400 κυβικών... τα 1400 θα τα κάνω αναμόρφωση. Οκ μέχρι εκεί. Πάω να κάνω αυτοέλεγχο.... Στα έξοδα εκεί θα δηλώσω τα 20000 ή τα 20000-1400=18600??? Έχω το πρόγραμμα της epsilon και μου παίρνει τα 20000 αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά... Έχει συμβεί σε κανέναν??? Κάθε βοήθεια δεκτή ακόμα και η γνώμη του καθενός μπορεί να με βοηθήσει.
0 votes9 answers -
ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΠΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ν.3842/2010?
ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΦΠΑ ΌΠΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.....ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΦΠΑ.?....ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΓΕΛΟΙΑ...ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ
0 votes1 answer -
ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ- ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΦΠΑ ΣΕ ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΦΠΑ: Για τις λιανικες πωλήσεις το καταλαβαίνω, αλλά για τις χονδρικές πωλήσεις τι γίνεται. Μετακύλιση ΦΠΑ σε Τιμολόγιο Πώλησης;;; Παλαιότερα με την ΠΟΛ 1087/2005 για την Μετατοπιση εκροων αναζητούνται διαφορές Φ.Π.Α. από τον επαναπροσδιορισμό των εκροών ανά συντελεστή Φ.Π.Α., μόνο όταν η διαφορά με βάση την παραπάνω επαλήθευση μεταξύ των εκροών που επαναπροσδιορίζονται ανά συντελεστή και αυτών που δηλώθηκαν, υπερβαίνει το 10% των εκροών που δηλώθηκαν στον οικείο συντελεστή και εφόσον βεβαίως δεν δικαιολογείται η απόκλιση αυτή από την ύπαρξη τυχόν αποθεμάτων, καταστροφής κλπ.
0 votes0 answers -
Αυτοέλεχγος ΦΠΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Καλημέρα σε όλους. Ο αυτοέλεγχος ΦΠΑ είναι μέχρι σήμερα???
0 votes7 answers -
Αυτοπεραίωση 2011 και Ειδικό σημείωμα ΦΠΑ 2010
Πελάτισσά μου έκανε αυτοπεραίωση το οικονομικό έτος 2010, με μείωση του πιστωτικού υπολοίπου ΦΠΑ. Έκανε αυτοπεραίωση στη δήλωση, έγραψε τη διαφορά στην περιοδική δήλωση ΦΠΑ Β' Τριμήνου 2010 αλλά δεν υπέβαλλε το ειδικό σημείωμα ΦΠΑ. Φέτος που θέλει να κάνει και πάλι αυτοπεραίωση λένε από την εφορία ότι λόγω του ότι δεν υποβλήθηκε το σημείωμα η περαίωση θεωρείται μη γενόμενη, δεν μπορεί να υποβληθεί εκπρόθεσμο σημείωμα ΦΠΑ 2010 και φυσικά πρέπει να κάνει τροποποιητική Εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ χρήσης 2010 για να επαναφέρει το πιστωτικό σαν να μην έγινε περαίωση. Φυσικά, έτσι χάνει την φετινή αυτοπεραίωση γιατί θεωρείται ανακριβής η αρχική δήλωση ΦΠΑ χρήσης 2010. Είναι σωστό…
0 votes5 answers -
ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗ-ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΣΤΕΣ, (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΜΕΙΩΜΕΝΟ). ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΘΕΙ Η ΑΡΙΘΜ. Πολ.1128/2.6.2011 Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ '' Για τον υπολογισμό του οφειλόμενου φόρου λόγω μετακύλισης κατά τη συμπλήρωση του «Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.» (εφόσον θεωρείται ότι υφίσταται μετακύλιση σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης β’ της παραγράφου 5 του άρθρου 79 του ν.3842/2010), γίνεται αποδεκτό ότι: i) στην περίπτωση που στις φορολογητέες εκροές μιας επιχείρησης περιλαμβάνονται πωλήσεις εμπορευσίμων αγαθών και με τους τρεις συντελεστές που προβλέπονται από το άρθρο 21 του ν.2859/2000 (Κώδικας…
0 votes1 answer -
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΛΕΝΧΟ Η ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
Η ημερα υποβολης 28/09/12 για τον αυτοελεγχο ---- το εντυπο ειναι το ιδιο η νεο μαλλον το παλιο -- υπαρχει κατι αλλο ?????? ευχαριστω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
0 votes4 answers -
ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ
ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΟΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ 10-6-2006. ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ? ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ? ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2005? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes18 answers -
ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ
Παιδιά την άποψη σας γιατί έχω μπλέξει λίγο. Έχω περίπτωση ταξιτζή ο οποίος έκανε παύση τον Σεπτέμβριο 2011.Το ΦΠΑ του κατά την υποβολή της εκκαθαριστικής ήταν πιστωτικό κατά 3000 ευρώ περίπου λόγω αγοράς νέου αυτοκινήτου (εννοείται για ΤΑΞΙ).Το τμήμα ΦΠΑ μου είπε ότι δεν μπορεί να υποβάλλει εκκαθαριστική με πιστωτικό υπόλοιπο και ότι έπρεπε να μπεί στα λοιπά αφαιρούμενα για να είναι η εκκαθαριστική μηδέν όπως και έγινε.Στο παρόν τώρα κάνοντας του αυτοέλεγχο μου βγαίνει μια διαφορά στα έσοδα 3.500 ευρώ. Θα πρέπει να κάνω και ειδικό σημείωμα ΦΠΑ βάζοντας τον να πληρώσει την διαφορά του ΦΠΑ ?Δεν είναι λίγο κουφό από την μία να χάνει το πιστωτικό υπόλοιπο του ΦΠΑ και από τη…
0 votes10 answers -
Διαφορα ακαθαρίστων έσοδα αυτοελέγχου σε μικτη επιχ/ση.
Συνάδελφοι έχω την εξής απορία. Επιχείρηση μικτή (παροχή υπηρεσιών και εμπόριο) Στον πίνακα Ι τα ακαθάριστα έσοδα αυτοελέγχου απο το εμπόριο είναι περισσότερα απο οτι στα βιβλία. τα ακαθάριστα έσοδα αυτοελέγχου απο την παραχή είναι λιγότερα απο οτι στα βιβλια. Συνολικά δεν υπάρχει διαφορά. Στην περίπτωση αυτή υποβάλλω ειδικό σημείωμα περαίωσης μόνο για τη διαφορά απο το εμπόριο η δεν υποβάλλω καθόλου? Για να γίνω κατανοητός γράφω παράδειγμα ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΚΩΔΙΚΟΣ 125 20000 ΚΩΔΙΚΟΣ 126 10000 ΚΩΣΙΚΟΣ 105 10000 ΚΩΔΙΚΟΣ 106 25000 ΚΩΔΙΚΟΣ 103 30000 ΚΩΔΙΚΟΣ 111 35000 (ΣΥΝΟΛΑ)
0 votes5 answers -
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΡΟΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΦΠΑ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ): Εως πέρυσι κάναμε ειδικό σημείωμα αυτοπεραίωσης μόνο για τα εμπορεύματα και όχι για την παροχή υπηρεσιών.σωστα? Φέτος βάζουμε και τις υπηρεσίες.σωστα? Η διαφορά των εκροών που μπαίνει στην πρώτη σελίδα του ΕΙΔ.ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ είναι η διαφορά που προκύπτει από την διαφορά των κωδικών 103-111 του Ε3 (που πιστεύω πως ναι) ή από την διαφορά 142-111 του Ε3 (όπως μου είπε πολύ πιο έμπειρος συνάδελφος)???? Παρακαλώ διαφωτίστε με αν μπορείτε και ο Θεός των λογιστών να είναι μαζί σας...
0 votes0 answers -
Δικηγόρος κάνει Αυτοέλεγχο και το κέρδος των Βιβλίων είναι μεγαλύτερο απο το κέρδος του Αυτοελέγχου. Υποβάλλει Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου?
Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ.
0 votes3 answers -
Ε3 ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ & ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! Μετά από ερώτημα στο Υπουργείο σχετικά με τον αυτοέλεγχο των δικηγόρων , απάντησαν ότι θα γίνει με επιμερισμό ανάλογα με τα ποσοστά συμμετοχής των εσόδων και εξόδων κάθε εξάμηνου. Ακόμα μου πρότειναν να περιμένω δυο μέρες μέχρι να δημοσιευτεί έτοιμη απόφαση και να ανακοινωθεί και το Ειδικό σημείωμα Περαίωσης ΦΠΑ . Και όλα αυτά 5/5/2011...... καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων πριν από την παράταση που έβγαλε αποκλειστικά για τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ...... ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
0 votes0 answers -
Ειδικό Διπλότυπο Δελτίο Απαλλαγής από το Φ.Π.Α
συναδελφοι με ενημερωσαν απο εταιρεια που πελατης μου που εκδιδει τιμολογιο προς αυτους οτι εχουν εγκριθει για ΕΔΔΑ και την χορηγηση οριου απαλλαγης απο το Φπα Βασει αυτου μας ζητησαν το τριμολογιο που θα εκδοθει να ειναι χωρις ΦΠΑ .Ειναι σωστο ? μηπως πρεπει εγω να εκδωσω κανονικα και αυτοι να κανουν μετα οτι χρειαστει? Δεν το εχω αντιμετωπισει ,υπαρχει καποια αλλη υποχρεωση για αυτον που θα εκδωσει τιμολογιο προς αυτους ? (φανταζομαι οτι τουλαχιστον θα πρεπει να αναφερθει στο τιμολογιο βασει ποιας εγκρισης εκδιδεται χωρις φπα)
0 votes3 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ Φ.Π.Α. Ν. 3296/2004
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ Φ.Π.Α. Ν. 3296/2004 ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF pfpa1.pdf ΣΕΛΙΔΑ 1 pfpa2.pdf ΣΕΛΙΔΑ 2
0 votes6 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜ.ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes10 answers -
Ειδικο σημειωμα αυτοελεγχου σε περιπτερο με Α & β.κατηγοριας βιβλια
περιπτερο εως 28/02/2010 ειχε βιβλιο αγορων μετα εκανε διακοπη. 1/8/2010 εκανε παλι εναρξη με αλλη εδρα και βιβλιο εσοδων εξοδων πως θα γινει το Ε3 και ειδικα ο πινακας Ι' το προγραμμα που εχω δεν μπορει να το υπολογισει ταυτοχρονα με δυο κατηγοριες βιβλιων. Το ιδιο προβλημα υπαρχει και με τον υπολογισμο του ειδικου σημειωματος αυτοελεγχου εκει δεν ειμαι σιγουρη εαν θα πρεπει να λαβω υποψιν τα δεδομενα του περιπτερου απο την εκκαθαριστικη οταν ειχε βιβλιο αγορων.Πρεπει να κανει για αυτα αυτοελεγχο? Ευχαριστω .
0 votes1 answer