Ειδικά Θέματα - ΦΠΑ Αυτοπεραίωσης
Θέματα που αφορούν την αυτοπεραίωση ΦΠΑ
Explore Questions
There are no popular questions to show right now
-
0 votes3 answers
-
0 votes9 answers
-
0 votes13 answers
-
0 votes12 answers
-
0 votes1 answer
111 questions in this forum
-
ΠΟΛ.1191/17.12.2010 για τον Αυτοέλεγχο - Το πιστωτικό υπόλοιπο ΦΠΑ προηγούμενης χρήσης, τελικά, μειώνει ή όχι το ποσό του ειδικού σημειώματος;
ΠΟΛ.1191/17.12.2010 http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/11722 ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ: - Σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης γ' της παραγράφου 5, στην περίπτωση που η διαδικασία του αυτοελέγχου ακολουθείται για χρήση στην οποία μεταφέρεται πιστωτικό υπόλοιπο Φ.Π.Α. από προηγούμενη ανέλεγκτη χρήση, το μεταφερόμενο αυτό πιστωτικό υπόλοιπο δεν υπολογίζεται κατά την εκκαθάριση του τυχόν οφειλόμενου Φ.Π.Α. που γίνεται με το υποβαλλόμενο ειδικό σημείωμα αυτοελέγχου Φ.Π.Α. Το πιστωτικό αυτό υπόλοιπο θα διακανονιστεί κατά την περαίωση της προηγούμενης ανέλεγκτης χρήσης από την οποία μεταφέρεται. - Σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης δ' της παραγράφο…
0 votes174 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΦΠΑ
Το πιστωτικό υπόλοιπο χρήσης 2009 στην οποία έχει γίνει αυτοπεραίωση μεταφέρεται στο έντυπο του ειδ.σημ.αυτ. φπα στο κουτάκι ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛ.ΠΡΟΗΓ. ΑΝΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΧ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ.?
0 votes150 answers -
ΠΟΛ.1128/2011 Θα αρχίσουμε να φωνάζουμε από σήμερα ή αργότερα
Τι είναι πάλι αυτό με το πεντοχίλιαρο και την περαίωση του Ν.3888/2010?
0 votes116 answers -
ΤΟ ''ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΦΠΑ'' ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΠΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ?
Καλησπέρα, σύμφωνα με την ΠΟΛ.1098/4-5-2011: Άρθρο 2<br style="font-weight: bold;">Υπόχρεοι σε υποβολή Το «Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.» υποβάλλεται από υποκείμενους οι δηλώσεις των οποίων υπάγονται στις διατάξεις των άρθρων 13 έως 17 του ν.3296/2004, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν.3842/2010, εφόσον επιλέγουν να φορολογηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές και εφόσον προκύπτουν διαφορές αυτοελέγχου ή/και διαφορές μετακύλισης. Άρα, το υποβάλλει μόνο όποιος πρέπει να πληρώσει διαφορά ΦΠΑ. Το κατάλαβα καλά? Επίσης, όταν μια επιχείρηση απαλλάσσεται από το ΦΠΑ πληρώνει διαφορά ΦΠΑ Αυτοελέγχου??? Ευχαριστώ πολύ.
0 votes96 answers -
Ειδικο σημειωμα ΦΠΑ αυτοελέγχου. Ποτε;
Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1133 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του ειδικου σημειώματος ΦΠΑ αυτοελέγχου έως τις 15/7/2013 Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1098 (αν θυμάμαι καλά) το ειδικό σημείωμα υποβάλεται εντος 5 ημερών από την λήξη των προθεσμιών υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή της εκκαθαριστικής ΦΠΑ. Τώρα εγω τι να υποθέσω ότι ισχύει; 15/7 ή 5/9; Καλό κουράγιο σε όλους.
0 votes76 answers -
Υποχρέωση υποβολής σημειώματος ΦΠΑ αυτοελέγχου
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η υποχρέωση υποβολής σημειώματος φπα αυτοελέγχου και στην περίπτωση που ο αυτοέλεγχος δεν βγάζει διαφορά τζίρου από τον τζίρο των βιβλίων.
0 votes55 answers -
ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΔ. ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ Ν.3296/2004
ναι, ναι θα με πείτε βιαστικό πάλι , αλλά το νέο έντυπο για την περαίωση ΦΠΑ έχει ειδωθεί κάπου;; Προφανώς, θα'χει περισ/ρες στήλες εκροών, σωστά; Ρωτάω μπας κ κάτσω να το σχεδιάσω μοναχός...
0 votes53 answers -
ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ
Kαλημέρα σας, πελάτης μου μετάνιωσε και δεν θέλει να υποβάλλει το Ε.Σ.Π., ενώ στο Ε3 και Ε1 έχω δηλώσει αυτοέλεγχο. Αν δεν υποβάλλω το Ε.Σ.Π., ακυρώνεται ο αυτοέλεγχος? Αν όχι μπορώ να κάνω τροποποιητική Ε3 και Ε1?
0 votes29 answers -
Το «Ειδικό Σημείωμα Περαίωσης ΦΠΑ» συνυποβάλλεται με την εκκαθαριστική δήλωση της διαχειριστικής περιόδου που αφορά, από τις επιχειρήσεις που υπάγονται στην ρύθμιση, εφόσον επιθυμούν να περαιώ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ............. ΟΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ "ΒΓΑΝΕΙ" ΣΤΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ !!!! Τύπος και περιεχόμενο, τρόπος και χρόνος υποβολής του «Ειδικού Σημειώματος Περαίωσης ΦΠΑ», καθώς και τρόπος και χρόνος δήλωσης της διαφοράς των ακαθαρίστων εσόδων στις λοιπές φορολογίες, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3296/2004 1016122/338/75/0014/ΠΟΛ.1022/15.2.2005 Εχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 13, 14, 15, 16 και 17 του Ν.3296/2004 (ΦΕΚ 253/Α’). 2. Τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 54 του κώδικα ΦΠΑ (Ν.2859/2000 ΦΕΚ 248/Α’). 3. Την υπ’ αριθ. 14650/Δ10Ε/85/17.3.2004 (ΦΕΚ 519/Β’) κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με την οποία μεταβιβάζον…
0 votes21 answers -
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛ 1191( ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ)-Κ.ΠΩΛΗΘΕΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΠΩΛΗΘΕΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ 2 ΞΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 31. ΕΣΤΩ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ 2009 ΜΕ 9% 30000 ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ 2009 ΜΕ 19% 25000 = ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΟΡΩΝ 2009 55000. ΤΟ 2010 ΕΣΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΟΡΕΣ 9% 5000 -ΜΕ 10% 8000 ΚΑΙ ΜΕ 11% 7500 , ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 2010 ΜΕ ΧΑΜΗ…
0 votes21 answers -
φπα αυτοπεραιωσης 2013..............
καλησπερα! παρακαλώ τα "φώτα σας" γιατί έχω "χάσει" τα δικα μου. λοιπον μου ήρθε ενας χριστιανος για να του κανω αυτοέλεγχο και ...βγήκαν λοιπον τα εξής δεδομένα ---ακαθάριστα έσοδα αυτοελέγχου......26502,18 ---μσκκ......21% ---κερδη αυτοελέγχου......5565,46 ---καθαρα κερδη βασει βιβλιων.....-12394,35 ---τελικα καθαρα φυσικα....5565,46 και το έχει και πιστωτικο υπόλοιπο φπα απο το 2007 και το σερνει μην το χασει 11.781,56 έχω μπερδευτει στην συμπλήρωση του εντυπου φπα αυτοελέγχου..οποιος μπορει ας με βοηθήσει καθώς επίσης να πάραγγειλω κούτες τσιγάρα για το κελί?????? ....
0 votes20 answers -
ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ
ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΟΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ 10-6-2006. ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ? ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ? ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2005? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
0 votes18 answers -
φπα αυτοπεραιωσης οικονομικου ετους 2012
Καλημέρα! Έχω ένα σημείωμα αυτοπεραίωσης ΦΠΑ το οποίο βγαίνει χρεωστικό 381,01€, η εκκαθαριστική ΦΠΑ είχε πιστωτικό υπόλοιπο 522,00€. Μεταφέρεται κάπου το πιστωτικό υπόλοιπο της εκκαθαριστικής στο σημείωμα αυτοελέγχου ΦΠΑ για να μην βγεί πληρωμή? Ευχαριστώ πολύ!
0 votes18 answers -
Τροποποιητική Εκκαθαριστική Φ.Π.Α. & Αυτοέλεγχος
ΠΟΛ.1027/22.02.2005 Επισημαίνεται εξάλλου ότι εάν έστω και σε μία από τις δύο φορολογίες εισοδήματος ή ΦΠΑ έχει υποβληθεί δήλωση πέραν των προβλεπομένων προθεσμιών ή εμπροθέσμως αλλά ανακριβώς για τα βάσει βιβλίων και στοιχείων δεδομένα,εξαιρείται της διαδικασίας περαίωσης συνολικά η οικία χρήση. ΕΡΩΤΗΜΑ. Υποβλήθηκε εμπρόθεσμα εκκαθαριστική Φ.Π.Α. για το έτος 2004 (μέχρι 25/02/2005) και τροποποιητική εκκαθαριστική Φ.Π.Α. στις 29/03/2005,με μικρή διαφορά στις εισροές,λόγω λήψης ενός τιμολογίου χωρίς Φ.Π.Α. αξίας 350,00 ευρώ στις 29/03/2005, χρήσης 2004. Η ανωτέρω επιχείρηση μπορεί να υπαχθεί στην διαδικασία περαίωσης για την χρήση του έτους 2004 ;
0 votes15 answers -
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ
το ειδικο σημειωμα περαιωσης φπα υποβαλλεται μονο του σε τρια αντιτυπα η μαζι με φωτοτυπια της εκκαθαριστικης φπα?
0 votes15 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ
Γεια σας Επειδη οι εξελίξεις τρεχουν καθως και οι αλλαγες ηθελα να ρωτησω στα γρηγορα και ελπιζω να ειμαι σωστος. Επιχειρηση κανει περαιωση για ετοσ 2010 και πληρωνει με ειδικο σημειωμα περαιωσης ΦΠΑ 1500,00 ευρω. Εκκαθαριστικη ετους 2010 εμφανιζε πιστωτικο υπολοιπο 600,00 ευρω. Τωρα στην περιοδικη 3ου τριμηνου μπαινει το 600,00 στα αφαιρουμενα ποσα ? Η επιχειρηση εχει κανει περαιωση 2009 εχει πληρωσει αυτοελεγχους με ολους τους νομους κτλ κτλ. Ευχαριστω πολυ για το χρονο.
0 votes15 answers -
Περαίωση Ατομικής Παροχής Υπηρεσιών
Καλησπέρα, Κάνω για πρώτη φορά περαίωση σε ατομική Παροχής Υπηρεσιών και θα ήθελα να μάθω αν υποβάλω και ειδικό σημείωμα ΦΠΑ Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να με ενημερώση όποιος γνωρίζει και τον νόμο ή την ΠΟΛ που αναφέρεται ευχαριστώ πολύ
0 votes14 answers -
Ο ΦΠΑ ΤΟΥ ΣΗΜ. ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΦΠΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΤΟΥ Β ΔΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ? ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2010? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
0 votes14 answers -
σχετικα με το φπα αυτοπεραιωσης δικηγορων
Γεια σας συναδελφοι, μου φερε δικηγορος τα βιβλια του για να του κανω δηλωση και αυτοπεραιωση. εχει ακαθαριστα εσοδα, 400ευρω και εμφανιζει ζημιες,οποτε με την αυτοπεραιωση βγαζει εξωλογιστικα κερδη 2500 ευρω. ολο το χρονο εχει κοψει 2 ΑΠΥ. η μια ειναι κομμενη τον μαη οπου δεν ισχυε ΦΠΑ και η αλλη τον Οκτωβρη οπου ισχυε κανονικα 23%. Στο ειδικο σημείωμα της αυτοπεραιωσης, εκπιπτει φπα και για τις δυο ΑΠΥ ή εκπιπτει μονο στο ποσοστο της δευτερης οπου είχε ΦΠΑ;γιατι στην μια περιπτωση του βγαινει 500ευρω ενω στην αλλη 300.
0 votes14 answers -
Τροποιητική περιοδική και εκκαθαριστική αλλά εντός προθεσμιών , περαιώνει το ΦΠΑ
Ερώτημα από συνάδελφο : Υπέβαλλε κανονικά την εκκαθαριστική ΦΠΑ πελάτη του και μάλιστα πριν τις καταληκτικές προθεσμίες , στη συνέχεια του έφερε τιμολόγιο δαπανών που έπρεπε να περαστεί και για ΜΥΦ αλλά και για να μη χαθεί το ΦΠΑ της δαπάνης , υποβάλει τροποποιητική περιοδική και εκκαθαριστική ΠΡΙΝ τη λήξη των προθεσμιων που ήταν 27 ή 28//04 , έχει κάνει περαίωση στο Ε3 αλλά δεν δέχονται το Ειδικό σημείωμα λόγω της τροποποιητικής . Σωστά πράττουν ??? Για μένα αν εξαιρέσεις τη παράγραφο 3 περίπτωση β του 3296/2004 μπορεί να περαιώσει και το ΦΠΑ .... "3. Από τις δηλώσεις της παραγράφου 1 εξαιρούνται: ................ β. Δηλώσεις που δεν υποβάλλονται εντός των προβλεπόμενω…
0 votes13 answers -
Έσοδα από ενοίκια και prorata
A.E. με ετήσιο τζίρο 3 εκατομ, πρόκειται να έχει έσοδα από ενοίκια 30.000 ευρώ ετησίως.Κάνει pro rata?
0 votes13 answers -
ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΠΙΠΤΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ?
Επιλέγουμε δόσεις κατά την πληρωμή του ΦΠΑ . Τις προσαυξήσεις θα τις εκπιτουμε η πανέ πάλι υπέρ της πατρίδος !
0 votes12 answers -
ΦΠΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.ΑΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ 412 ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ?
0 votes12 answers -
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΣ ΑΥΤΟΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΦΠΑ Ν.3296/04
Συνάδελγοι καλησπέρα, Αναλαμβάνω επιχείρηση εμπορίας το Μάρτιο του 2010, Η επιχείρηση με έναρξη το 2007 , δεν κάνει αυτοέλεγχο τις χρήσεις 2007 & 2008. Κάνει την 2009 και υποβάλει ειδικό Σημείωμα ΦΠΑ. Ολα αυτά ο προηγουμενος λογιστής της εταιρείας. Στο ειδικό σημείωμα χρήση 2009 μεταφέρει το αποτέλεσμα της εκκαθαριστικής 2008 . Είναι σωστό? Εγώ με την σειρά μου , μάλλον δεν μείωσα , ως ώφειλα τον φόρο εισροών το β τρίμηνο του 2010. Μπορώ να το κάνω με τροποποιητική? Και θα βάλω το αποτέλεσμα στον κωδικό περιοδικής 401 ? ( β τρίμηνο του 2010) Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει πιστωτικό ΦΠΑ. Σας ευχαριστώ,
0 votes11 answers -
Ο ΦΠΑ αυτοπεραίωσης μπάινει στην φορολογική αναμόρφωση?
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει για τον αν ο φπα που προκυπτει από αυτοέλενχο ,προστιθεται και στην φορολογική αναμόρφωση ευχαριστώ
0 votes11 answers