Ειδικά θέματα - Μερική απασχόληση
Θέματα που αφορούν την μερική απασχόληση - Yπολογισμός αδείας - υπολογισμώς ασφαλιστικών ημεομισθίων - υπολγισμός μισθού κλπ
Explore Questions
There are no popular questions to show right now
-
0 votes7 answers
-
0 votes2 answers
-
0 votes0 answers
-
0 votes1 answer
-
0 votes0 answers
274 questions in this forum
-
ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Πόσες είναι οι ημέρες ασφάλισης που πρέπει κάποιος πωλητής σε εμπορική επιχείρηση να παίρνει,όταν εργάζεται πεντε ημέρες επι τέσσερις ώρες καθημερινά-όλόκληρο τον μήνα -22 ή 25;
0 votes606 answers -
Άρθρο 9: Κίνητρα μετατροπής συμβάσεων μερικής απασχόλησης σε πλήρους
Με βάση το άρθρο 9 του Ν.4997/2022, έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η οδηγία και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορεί μια επιχείρηση να ενταχθεί στο μέτρο αυτό; https://www.taxheaven.gr/law/4997/2022 5. Ως ημερομηνία σύναψης και μετατροπής των συμβάσεων εργασίας της παρ. 1 λογίζεται η ημερομηνία υποβολής της σχετικής δήλωσης στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ (Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ). Ποιά είναι η σχετική δήλωση; Η δήλωση μεταβολής της σύμβασης (Ε4) ή θα υπάρξει μια νέα δήλωση που θα ανοίξει στο ΕΡΓΑΝΗ; 6. Ανεξαρτήτως του ύψους του καθαρού μηνιαίου μισθού, το σαράντα τοις εκατό (40%) του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών ασφαλισμένου, περιλαμβανομένων των αναλογουσών ασφαλιστικών ει…
0 votes7 answers -
εκ περιτροπης εργασία και ενσημα
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή τη χώρα!!!!!!! Έχω μια περιπτωση εκ περιτροπής 4 ημέρες * 8 ώρες και όποιον και να ρωτάω μου λέει κάτι διαφορετικό.Μέχρι που σήμερα πήγα αυτοπρωσόπος στο ικα και ρώτησα και αν έχουν τον Θεό τους στον 1 όροφο μου είπαν ότι αναγνωρίζουν ως ένσημα μόνο τις ημέρες εργασίας και στον 2 όροφο μου είπαν να βάλω 20 ένσημα. Με άλλο ικα που είχα επικοινωνία μου είπαν όσες ημέρες έχει εργασρεί + 1 την εβδομάδα.Τι να κάνω ρε παιδιά?
0 votes35 answers -
ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 4ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ 5ΘΗΜΕΡΟ
Πόσα ένσημα ΙΚΑ καταβάλλονται από τον εργοδότη, σε περίπτωση εργαζομένου με 4ωρη απασχόληση και 5 ημέρες την εβδομάδα ????
0 votes24 answers -
ΑΠΟΛΥΣΗ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΣΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Καλησπέρα σας, στην αποζημίωση απόλυσης ημερομισθίου (εργάτη) παίζει ρόλο το ότι εργάζεται με εκ περιτροπής εργασία; Ή ασχέτως με τις ημέρες απασχόλησης/ώρες βγάζουμε ότι γράφει στον πίνακα της αποζημίωσης απόλυσης; Ευχαριστώ
0 votes1 answer -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Καλημέρα σας, Άν και έχω προβεί στο παρακάτω ερώτημα από 28/04/2021, δεν έχω λάβει απάντηση (λογικό λόγω των συγκυριών). Επειδή βλέπω όμως ότι δεν έχει "αναληφθεί" από την εταιρεία σας σαν ζήτημα (αν και 3 ερωτήματα μου μεταγενέστερα έχουν απαντηθεί σχετικά άμεσα και σας είμαι ευγνώμων), σας το παραθέτω εξ' αρχής αυτούσιο: Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε επιχείρηση (καφετέρια), όπου εργαζόμενοι με σύμβαση μερικής απασχόλησης εργάζονται με εβδομαδιαίο ή και 15νθημέρου πρόγραμμα εργασίας, θα πρέπει σε κάθε νέο πρόγραμμα εργασίας να προβαίνει και σε τροποποίηση της ατομικής σύμβασης εργασίας με αντίστοιχη υποβολή του εντύπου Ε9 ή μπορεί ο εργοδότης στην αρχική…
0 votes2 answers -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε επιχείρηση (καφετέρια), όπου εργαζόμενοι με σύμβαση μερικής απασχόλησης εργάζονται με εβδομαδιαίο ή και 15νθημέρου πρόγραμμα εργασίας, θα πρέπει σε κάθε νέο πρόγραμμα εργασίας να προβαίνει και σε τροποποίηση της ατομικής σύμβασης εργασίας με αντίστοιχη υποβολή του εντύπου Ε9 ή μπορεί ο εργοδότης στην αρχική σύμβαση να αναφέρει όρο ότι "στα πλαίσια του διευθυντικού του δικαιώματος ο εργοδότης μπορεί να καταρτίζει πρόγραμμα εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης"; Εάν μπορεί, τότε υποβάλλει μόνο συμπληρωματικό πίνακα ωραρίου; Εάν δεν μπορεί, τότε πέραν του συμπληρωματικού πίνακα και του Ε9, υποβάλλε…
0 votes0 answers -
ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ
Υπάρχει ένας εργαζόμενος που είχε αποκλειστεί από τις πληρωμές Ιουλίου λόγω λάθος ποσού. Έως σήμερα έχει ανακοινωθεί ότι μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις για όσους αποκλείστικαν. πάω να κάνω ορθή επανάληψη... δεν μ΄αφήνει ζητάει και τους υπόλοιπους εργαζόμενους (που έχουν ήδη πληρωθεί). Προσθέτω και τους υπόλοιπους εργαζόμενους πάλι δεν μ΄αφήνει βγάζει μήνυμα οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί. Μηπως ξέρετε με ποιο τρόπο μπορώ να ξαναυποβάλω για τον εργαζόμενο που έχει αποκλειστει ? παιρνω στην επιθεώρηση δεν ξέρουν τίποτα. παίρνω τηλ στη διαχείριση του εργάνη δεν απαντάει κανένας. εντωμεταξύ σήμερα λήγει η προθεσμία.
0 votes0 answers -
σενάριο μισθοδοσίας με μερική
Καλημέρα σας, με ρωτήσανε για πρόσληψη ενός εργοθεραπευτή και βγάζω αν συμφέρει με μερική 4 ώρες Σάββατο ή όχι, το υπολογίζω στο χέρι (δεν έχω και πρόγραμμα μισθοδοσία;) οπότε υπολογίζω κάπως έτσι τα ποσά: Αν προσληφθεί με μισθό "συγκρίσιμου" 857,14 έχουμε: 857,14 * ( 1/25 ) * ( 6/40 ) = 5,14 Την ώρα μικτά Αρά για μερική 4 ωρών: 5,14 * 4 ( 25/6 ) = 85,71 Μικτές αποδοχές μήνα Επειτα 85,71 *17,01% από 01/01/2018 = 14,58 συνολικές εισφορές ( 3,34% για εργαζόμενο και 13,67% για εργοδότη ) Πρέπει να υπολογιστεί ΦΜΥ ( με βάση το ετήσιο 85,71 * 14 = 1199 ) Οπότε για τον εργαζόμενο μια τετράωρη απασχόληση το Σάββατο μόνο θα του αποφέρει…
0 votes22 answers -
Ενέργειες ΣΕΠΕ σε μετατροπή από πλήρους σε μερική
Συνάδελφοι, προς επιβεβαίωση Η σειρά των κινήσεων είναι η εξής: 1) Καταχώριση του νέου ωραρίου στο Ειδικό Βιβλίο τροποποίησης ωραρίου εργασίας και υπερωριών 2) Σε 8 ημέρες κατάθεση Ε9 3) Σε 15 ημέρες Ε4 τροποποιητικό αποδοχών Ευχαριστώ
0 votes35 answers -
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Συνάδελφοι σε κεντρικό υπάρχουν εργαζόμενοι εδώ και χρόνια και φυσικά υπάρχει αρχικό και συμπληρωματικά Ε4. Σε πρώτη πρόσληψη μερικής απασχόλησης σε νέο υποκατάστημα (αφού γίνει απογραφή στο ΙΚΑ) μαζί με την πρόσληψη Ε3, υποβάλλουμε τον συμπληρωματικό πίνακα προσωπικού Ε4 (αυτόματα) ή υποβάλλουμε αρχικό Ε4; Τον Οκτώβριο υποβάλλουμε για το υποκατάστημα ξεχωριστό από το κεντρικό, ετήσιο πίνακα Ε4, και τον Ιανουάριο ξεχωριστό βιβλίο αδειών Ε11;
0 votes2 answers -
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΥ (ΤΕΤΡΑΩΡΟ) !
Καλησπερα σας! Νεος στο επαγγελαμ θα ηθελα να με κατατοπισετε. Εχω ενα εργαζομενο >25 ετων που εργαζεται Δευτερα - Παρασκευη (τετραωρο) Το σκεπτικό μου ειναι: 586,08 * 0,006 * 20ωρες * 4,167 = 293,06 μισθος τετραωρου 26,18 * 0,15 * 4ωρες= 15,72 ημερομισθιο 26,18 * 0,15 = 3,93 ωρομίσθιο Ειναι σωστό το σκεπτικό μου γιατι μολις προμηθευτικα ενα προγραμμα μισθοδοσιας και δν συμφωνω με τα ποσά που εβγαζα χειρόγραφα μλεχρι τώρα. Σας ευχαριστω!
0 votes82 answers -
τεκμαρτο ημερομισθιο και προσαυξήσεις νυχτερινου και Κυριακής
Καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώσεις σας για το παρακάτω θέμα: σερβιτορος αμοίβεται με τεκμαρτό ημερομίσθιο, όμως εργάζεται μετά τις 10 το βράδυ και Κυριακές. α)Στο ΙΚΑ (ΑΠΔ) δηλώνουμε τις Κυριακές; και β) δηλώνουμε τις προσαυξήσεις ή βάζουμε μόνο τιςημέρες επι του τεκμαρτού ημερομισθίου; Γ) Όταν κάποις αμοίβεται με μισθό την Κυριακή μετά τις δέκα το βράδυ παίρνει και το 75% και το 25%; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
0 votes61 answers -
ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ
Καλησπέρα σας, εχω κάνει 10 προσλήψεις σε ξενοδοχειο (με την ΣΣΕ ξενοδόχων), ολοι 6ημερη απασχόληση/2ωρες την ημέρα ως καθαριστές.Τώρα πρέπει να τους βάλω στην σωστη ειδικότητα (παλι μερικής απασχόλησης θα είναι) ... να τους απολύσω και να κάνω επαναπρόσληψη με τα σωστα δεδομένα? ή να κάνω εναν ε4 τροποποιητικό αποδοχών και ειδικότητας και παράλληλα να ανεβάσω νεες συμβάσεις? όποια άποψη καλοδεχούμενη!
0 votes3 answers -
ΜΥΝΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΣΕ ΑΠΔ
Καλημέρα σας , Χρόνια πολλά σε όλους Σε ΑΠΔ μηνός Νομεβρίου μου βγάζει μήνυμα λάθους το ημερομίσθιο είναι μεγαλύτερο από τις αποδοχές..... Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?? πρόκειται για μερική απασχόληση ......
0 votes0 answers -
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, 25 Η ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ 9(21,22,23 ΚΛΠ) Κ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)???? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
0 votes16 answers -
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΣΕ Β. ΘΕΡΜΑΣΤΗ /ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ
Καλησπέρα σε όλους, Στην εταιρεία που εργάζομαι (εταιρεία κονσερβών Α.Ε) θέλουν να προσλάβουν έναν εργαζόμενο με ειδικότητα βοηθός θερμαστή και εναν εργαζόμενο με ειδικότητα θερμαστή.Υπάρχει συλλογική σύμβαση σε ισχύ? Πρέπει να προσληφθούν με μισθό (υπάλληλος) ή με ημερομίσθιο (εργάτης)? Ο κωδικός ικα 743010 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βοηθό θερμαστή?Ο βοηθός θερμαστή πρέπει να προσληφθεί με ημερομίσθιο σαν εργάτης και ο θερμαστής με μισθό σαν υπάλληλος?Μήπως γνωρίζει κάποιος?
0 votes0 answers -
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜ.ΧΡΟΝΟΥ
Καλό μεσημέρι! Υπάρχει πρόβλημα αν ο εργαζόμενος αποχωρήσει νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης της σύμβασης ορισμένου χρόνου? Έφυγε για προσωπικούς του λόγους. Αν η σύμβαση λήγει 31/9 και αποχώρησε σήμερα 23/8/13 θα υπάρξει θέμα με το ΣΕΠΕ και τον ΟΑΕΔ? Υποβάλλω Βεβαίωση δήλωση εργοδότη (για την λήξη της σύμβασης) ηλεκτρονικά. Σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να υποβάλλω και τροποποιηττικό πίνακα προσωπικού? Αν λέω βλακεία μην μου πετάξετε καμιά πατάτα παρακαλώ Ευχαριστώ..
0 votes14 answers -
Οδηγός σχολικού με μερική απασχόληση και διακεκομένο ωράριο - Ποιος νόμος το προβλέπει;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σύμφωνα με το Άρθρο 2 παρ. 5 του Ν.2639/98 η παροχή της συμφωνημένης εργασίας των μερικώς απασχολουμένων πρέπει να είναι συνεχόμενη και να παρέχεται μια φορά την ημέρα. Στον Πρακτικό Οδηγό Εργατικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων του κου Νιάρχου από την PIM, αναφέρει (σελ 1067) πως με το Άρθρο 14 του Ν. 2745/99 ΦΕΚ 224 Α', εξαιρούνται οι οδηγοί των σχολικών των παιδικών σταθμών (και όχι μόνο). Ψάχνοντας να βρω το ΦΕΚ βλέπω ότι ο 2745 ήταν ένας νόμος που αναφέρεται στην μετεγκατάσταση στρατοπέδων. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος σε ποιο νόμο προβλεπόταν η συγκεκριμένη εξαίρεση; Ευχαριστώ
0 votes7 answers -
ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
Καλημέρα σας, αν ένας εργοδότης απασχολεί κάποιον με 4ωρη απασχόληση και κανονικά ένσημα και ο ίδιος εργαζόμενος απασχολείται και σε άλλον εργοδότη με 4ωρη απασχόληση και ένσημα βαρέα-ανθυγιεινα, θα έχει 22 ημέρες ασφάλισης το μήνα. Ποια ένσημα θα ''υπερισχύουν'' όσον αφορά την ασφάλιση του εργαζομένου;
0 votes0 answers -
προσληψη μουσικου για μια εκδηλωση
Καφετερια θα κάνει μια εκδηλωση στην οποια θα παιξουν μουσικη δύο μουσική. Ο επιχειρηματιας μου ζητησε να κάνω προσληψη για αυτο το βραδυ, γιατί φοβαται τους ελεγχους. Δεν έχω ασχοληθει ξάνα. Να κάνω αναγγελία προσληψης ορισμένου χρόνου για 5-6 ώρες για παραδειγμα? Ειδικότητα μουσικός φαντάζομαι , κάτι θα βρω. Τι μισθό θα βάλω? Θα κάνω και πίνακα ωρω΄ν εργασίας και σύμβαση μειωμένης απασχόλησης, νομίζω. Με το τέλος της εκδήλωσης κάνω και οικιοθελή αποχώρηση???????????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
0 votes26 answers -
Σε ανανέωση σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου απαιτείται και νέα αναγγελία πρόσληψης ;
Γειά σας, κατα τη λήξη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου δεν απαιτείται έγγραφη αναγγελία στον ΟΑΕΔ. Όταν έχουμε ανανέωση πάλι ορισμένου χρόνου, υποβάλλουμε ξανά αναγγελια πρόσληψης;
0 votes16 answers -
ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.ΣΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΔ ΣΤΟΝ 08 ΕΙΝΑΙ 13 Η' ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ?ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 02/2018 ΕΙΧΕ 21, 22 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 14 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ.
0 votes4 answers -
Υπολογισμός ημερών ασφάλισης στο δημόσιο με απουσίες μέσα στο μηνα
Πως γίνεται ο υπολογισμός των ημερών ασφάλισης στο δημόσιο τομέα για τους υπαλλήλους δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου όταν λαμβάνουν άδεια άνευ αποδοχών εντός του μήνα συνολικής διαρκείας πχ 9 ημερών ;
0 votes0 answers -
Ασφαλιστικες μερες για 4μερο 4 ωρες/εβδομαδα
καλησπερα! υπαλληλος γραφειου με μερικη απασχοληση, εργαζεται 4ωρο επι 4 μερες (τρ-τε-πε-πα) με ωρομισθιο 7,10 και ημερομισθιο 7,10*4=28,40 μεικτα.. οι ασφαλιστικες μερες θα ειναι οσες εργαζεται?? δλδ. για τον μαρτιο 2018 οπου οι εργασιμες μερες ειναι 18, τοσες θα ειναι και οι ασφαλιστικες μερες? και αντιστοιχα για καθε μηνα?
0 votes4 answers