Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
234 topics in this forum
-
- 19 replies
- 14.6k views
Απλά χρόνια σας πολλά, εύχομαι κάθε στιγμή σας να είναι μια γιορτή.
Last reply by KITSOSTZABELAS, -
- 14 replies
- 15.1k views
Πρόκειται για ένα αγοράκι από τη Θεσσαλονίκη 7 ετών που πάσχει από την σπάνια και γνωστή νόσο του Lorentzo. Πρέπει άμεσα να βρεθεί δότης μυελού των οστών για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου κάθε μέρα που παιρνάει είναι κρίσιμη για την επιβίωση του. Μπορεί ο καθένας να δώσει δείγμα (αίμα) στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (κτίριο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), 2ος όροφος, για την ιστοσυμβατότητα (δηλαδή ο δότης να έχει συμβατό μυελό των οστών). Το παιδάκι ονομάζεται Αγγελόπουλος Ελευθέριος. Επίσης και στην Αθήνα υπάρχει δυνατότητα να δώσει κάποιος δείγμα (αίμα) στα παρακάτω νοσοκομεία: ΕΛΕΝΑ, ΓΕΝΙΚΟ και ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ". Σας ευχαριστώ
-
- 0 replies
- 933 views
Καλημέρα! Σήμερα, ο νους μου τρέχει σε όλους τους συναδέλφους του forum που έχουν "φύγει" (δεν είναι και λίγοι). Κι ας μη τους γνώρισα ποτέ από κοντά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και παντοτινό κουράγιο στους δικούς τους ανθρώπους και σ' αυτούς που ήταν κοντά τους. Λυπάμαι αν, μέσα στα όσα συμβαίνουν, ήρθα κι εγώ να προσθέσω μιαν ακόμα μαύρη σκέψη.
Last reply by geka, -
- 3 replies
- 970 views
. 05/12/2021... Ο Panagiotisthess έφυγε για το μεγάλο και τελευταίο ταξίδι... Καλό Παράδεισο καρντάση μου...
Last reply by C.F.C., -
Καλημέρα καλή δύναμη. Έτσι απλά, τίποτα άλλο. (ενίοτε και καμιά καλησπέρα ή καληνύχτα, έτσι απλά και πάλι) 1 2 3 4 89
by HARYK- 1 follower
- 2.2k replies
- 257k views
Καλημέρα συνάδερφοι. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Έτσι απλά και τίποτε άλλο. Να έχετε πάντα υγεία. Υ.Γ. Άνοιξα αυτό το θέμα μόνο και μόνο έτσι, για να λέμε και μια … καλημέρα. Πέρα από τα πάμπολλα προβλήματα της καθημερινότητας που όλοι αντιμετωπίζουμε, είτε ατομικά, είτε συλλογικά, άλλως λίγο και άλλος πολύ, καθώς και πέρα από τις ερωταπαντήσεις και την ανταλλαγή απόψεων που μας προσφέρει αυτή η φιλόξενη κοινότητα για το επάγγελμά μας και για ότι μας απασχολεί γύρω από αυτό και όχι μόνο, θα πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε και … μια ζωή … και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Καλημέρα λοιπόν ξανά σε όλους … Έτσι απλά … Υ.Γ.2 Χρόνια πολλά και ευχές για υγεία…
Last reply by Christine, -
- 37 replies
- 4.8k views
Αυτών των ηρώων! Που μας έκαναν περήφανους αυτό το δύσκολο διάστημα. Που στάθηκαν ακούραστοι, πιστοί στο καθήκον! Εκεί, στο σπίτι με τα σώβρακα. Με τις άδειες ειδικού σκοπού να τους εμποδίζουν να δουλέψουν, ενώ είχαν τόση διάθεση. Και από σήμερα, επιτέλους! Ξυρίστηκαν το πρωί, έκαναν μπάνιο, και βγήκαν στον πραγματικό κόσμο (αυτόν που ζούμε εμείς οι υπόλοιποι). Τους φώναξαν πίσω τα αφεντικά τους. Μπορούν πια να ξεμυτίσουν γιατί άνοιξαν οι πόρτες!! Μπορούμε και εμείς (η πλέμπα) από σήμερα να επισκεφτούμε αυτούς τους υπερ-ανθρώπους και να τους θαυμάσουμε ξανά να δουλεύουν! Αυτοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι ημίθεοι! Συγκινούμαι... …
Last reply by 125883623, -
- 1 follower
- 1 reply
- 759 views
Πριν τέσσερα περίπου χρόνια και έπειτα από πολλές δυσκολίες από τις "όποτε θέλω και μπορώ" πληρωμές των επιχειρήσεων, τις ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή και τη συνεχόμενη πίεση, αποφάσισα πως δεν ήταν αυτή η ζωή που ήθελα. Το 2016 έκλεισα το γραφείο μου μετά από 20 χρόνια, πήρα ανάσα και κυνήγησα τα όνειρα μου, δημιουργώντας ένα blog με θέματα όσα αγαπώ και με θέληση για προσφορά, στις τόσο δύσκολες εποχές μας. Το αποτέλεσμα ως τώρα είναι εδώ: https://www.maxmag.gr/synenteukseis/dimitra-nasioy/ Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά το Taxheaven που ήταν και είναι ο οδηγός μας, σε αυτό το τόσο δύσκολο και απαιτητ…
Last reply by 125883623, -
- 64 replies
- 11.1k views
Συγγνώμη που θα το πω ρε συνάδελφοι, αλλά εδώ δεν είναι μια κλασσική περίπτωση του "η ζωή συνεχίζεται". Είμαστε εν μέσω μιας κακής συγκυρίας που σύντομα θα λήξει και θα γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση, ή στα πρόθυρα μιας μαύρης σελίδας στην παγκόσμια ιστορία με ζοφερές προεκτάσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή. Έχουμε δίπλα μας μια χώρα στον πάγο, έναν τεράστιο πληθυσμό και μια γιγάντια οικονομία σε κατάρρευση. Θα καταστραφούμε οικονομικά αν αυτό το πράγμα δεν λήξει σύντομα. Δεν θα έχουμε τουρισμό, δεν θα έχουμε δουλειές, θα είναι όπως το 2012/2015 μπορεί και χειρότερα. Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος με όλο αυτό που γίνεται. Και με θυμώνει που πρέπει…
Last reply by ponzi, -
- 12 replies
- 2.8k views
καλησπερα σας. ξέχασα να δηλώσω φιλοξενούμενους σε δηλωση και προχωρόντας στα παιδιά το καταλαβα. πότε θα ανοιξουν οι τροποποιητικές δηλώσεις; γνωρίζει κάποιος;
Last reply by HURRICANE33, -
- 0 replies
- 1.2k views
Last reply by KYPIAKOS, -
- 0 replies
- 1k views
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
by SOTPAR- 4 replies
- 1.5k views
Σε αυτές τις....σιωπηλές ημέρες...του φόβου..αλλά και της ελπίδας.... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Last reply by skylogiannis, -
- 11 replies
- 2.7k views
16/03/2019... Ο Sarakinos έφυγε για το μεγάλο και τελευταίο ταξίδι... Καλό Παράδεισο κ.Γιάννη...
Last reply by 1953, -
- 0 replies
- 1.8k views
Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος, 19 χρονών, βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρίου με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Χτες έμαθε ότι μπήκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με 18284 μόρια. Είναι το όνειρό του...θέλει να γίνει γιατρός...έχει όμως άμεση ανάγκη για αίμα οποιασδήποτε ομάδας και για αιμοπετάλια. Η ευαισθησία όλων μας σε τέτοια θέματα, όταν μάλιστα αφορούν σε ένα παιδί, νομίζω ότι είναι δεδομένη. Ας βοηθήσει όποιος μπορεί..Αίμα δίνουμε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και αιμοπετάλια ΜΟΝΟ στο νοσοκομείο του Ρίου. Επισυνάπτω τη σχετική έκκληση του Κωνσταντίνου και της οικογένειας του.
Last reply by Θωμάς, -
- 0 replies
- 1.1k views
- 12 replies
- 3.1k views
Και κει που είμαι ανάμεσα σε συνταξιούχους που δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να πάρουν κλειδάριθμο, γιατί πρέπει να φέρουν το ενημερωτικό ΙΚΑ για να πάρω στοιχεία ώστε να εκδώσουμε την βεβαίωση συντάξεων 2012 μέσω internet (τι είναι αυτό παιδάκι μου??), την παροχή ρεύματος.. κ.λ.π... , τηλεφωνημάτων πελατών του γραφείου για ενημέρωση αλλαγών στις δηλώσεις, ραντεβού... κ.λ.π..., σκάει τηλέφωνο για συμφωνία ΚΕΠΥΟ 2012...!!!!!!!!!!! η οποία λήγει αρχικά 25/6/2013!!!!! Λοιπόν μετά απ΄ όλα αυτά, αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν οι ιθύνοντες ότι πίσω απ' όλα αυτά και άλλα τόσα, βρίσκονται άνθρωποι και όχι μηχανές....!!!!!!!!!
Last reply by THEOMI, -
- 5 replies
- 2k views
Θα θυμαμαι τις σφοδρες αντιπαραθεσεις μας.Η αληθεια ειναι οτι σε εκτιμουσα και θαυμαζα το παθος σου...!
Last reply by Roxanne, -
- 11 replies
- 1.9k views
Επειδή βλέπω και η κατηγορία "Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι" έχει ατονίσει... .... άντε να γράψουμε αυτά που για να γραφούν απαιτούνται μονάχα μερικές ρακές πρώτα Σχεδίαζα πολύ καιρό την δολοφονία του. Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα και η θέα του Εισαγγελέα με άφησε ασυγκίνητο. Ήμουν σε δύσκολη θέση μα δεν είχα λυγίσει. - Δεν τον έριξα εγώ στο λιμάνι ! Μόνος του πήρε την απόφαση και πήδηξε. Ήμουν δίπλα του καθισμένος στο παγκάκι και μιλούσαμε - είναι η αλήθεια - σε ένα κλίμα φόρτισης ! Δεν τον έσπρωξα όμως εγώ !! - Ίσως να μην έχετε καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης κατηγορούμενε. Όσοι περνο…
Last reply by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, -
- 2 replies
- 1.5k views
Φτάνουμε σήμερα στο τέλος ενός ακόμα ετήσιου μαραθώνιου και σίγουρα από αύριο θα αρχίσουμε να μετράμε τις απώλειες. Δεν είναι όμως αυτής της στιγμής ο απολογισμός. Αφορμή για το σημερινό μου δημοσίευμα είναι χτεσινές δημοσιεύσεις στην σελίδα αυτή, συναδέλφων που με αγωνία ρωτούσαν για την αντιστοίχιση ΚΑΔ και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να πάρουν απάντηση. Έκπληκτοι μετά από λίγο διαπίστωναν ότι η απάντηση ήταν άμεση από τα παιδιά του taxis. Τα παιδιά του taxis, όχι το σύστημα που κλατάρει, όχι τα error για τα οποία δεν φταίνε, όχι όλα όσα καταμαρτυρούμε στο σύστημα και την ηγεσία του, αλλά τα παιδιά που όλο το χρόνο και ειδικά την περίοδο των δηλώσεων είναι εκεί, πρόθ…
Last reply by elal, -
- 0 replies
- 1k views
- 7 replies
- 1.7k views
Εύχομαι σε ολους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.Καλό ταξίδι σε όσους φύγουν απο τα σπίτια τους και να έχουν καλή επιστροφή. Κλείστε τα κομπιούτερ,αφήστε τα μολύβια,τέρμα οι ερωτοαπαντήσεις .... και καλές mini διακοπές!!!!!
- 23 replies
- 12.5k views
Αγαπημένη παρέα , καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας . Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα καταφέρουμε Φιλιά πολλά σε όλες και σε όλους Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει..
- 2 replies
- 1.4k views
Πάει η συνάδελφος. Τραγικό. Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο υπόγειο καταστήματος εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας, στη γωνία Γ' Σεπτεμβρίου 87 και Χέυδεν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 42χρονη και να τραυματιστούν πέντε άτομα. Η άτυχη γυναίκα -κατά πληροφορίες η λογίστρια της επιχείρησης- ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο, όπου, όπως όλα δείχνουν, σημειώθηκε η έκρηξη. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500118229
Last reply by MDASK, -
- 49 replies
- 6.9k views
Last reply by 1953, -
- 13 replies
- 2.4k views
Μπαμπά τι είναι αυτό που κάθε φορά που το κοιτάζεις είναι διαφορετικό? ...Οι ΜΥΦ παιδί μου...
Last reply by PROAKIS,