Τεχνικά θέματα TAXISNET - Υπηρεσιών υποβολής δηλώσεων
Τεχνικά Θέματα - Προβλήματα που αφορούν Taxisnet και τις υπηρεσίες υποβολής Δηλώσεων
Ερωτήματα σχετικά με το Taxis
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα θέματα με τις Ερωτήσεις -Απαντήσεις που αφορούν την υποβολή Δηλώσεων στο Taxis πριν υποβάλετε το ερώτημά σας .
868 topics in this forum
-
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Ε7) από τη Γ.Γ.Π.Σ. 1 2 3
by vaghelis- 59 replies
- 35.5k views
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Ε7) από τη Γ.Γ.Π.Σ.
Last reply by Velisarios, -
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων από τη Γ.Γ.Π.Σ.
Last reply by katr1n, -
Άρθρα-Η διαδικασία εγγραφής στο νέο Taxisnet με απλά βήματα. Ενεργοποίηση λογαριασμού υφιστάμενων χρηστών στο νέο Taxisnet επανεγγραφή, εξουσιοδότηση εκπροσώπων, λογιστών ή λογιστικών γραφείων κ.λπ. Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση Προσπαθήσαμε μαζί με τον έτερο Κώστα να καταγράψουμε με απλά βήματα και εικόνες, τις ενέργειες που απαιτούνται για αρχική εγγραφή, ενεργοποίηση κ.λπ. στο νέο TAXISnet. Ελπίζουμε να σας βοηθήσει.
Last reply by PIRATIS, -
Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Νομικών Προσώπων (Φ01-010) από τη Γ.Γ.Π.Σ.
Last reply by THANASIS73, -
- 43 replies
- 38k views
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την Κατάσταση Φορολογικής Αναμόρφωσης από τη Γ.Γ.Π.Σ.
Last reply by VASTAS, -
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων (Ε5) από τη Γ.Γ.Π.Σ.
Last reply by KARALDIM, -
- 42 replies
- 27.3k views
Καλημέρα, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να γίνει με το αρχείο για την υποβολή των στοιχείων ??? έγω βλέπω ότι σώζοντας το link των φροντιστηρίων έχω στο notepad μετα μια σειρά απο πληροφορίες (όπως παρακάτω). <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!--Παράδειγμα Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων--> <Pfd xmlns="http://www.gsis.gr/pfd/1.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <PrivateSchools> <PSDList Year="2011"> <PSD> <T>000000048</T> <A>3.14</A> </PSD> <PSD> <F>ΚAΠΟΙΟΣ</F> …
Last reply by solwn 1, -
- 1 reply
- 803 views
Καλησπέρα Οι ΑΔΗΜΕ ταξιμέτρου οφείλουν και αυτές να διαβιβάζουν σε esend? Πολλοί ιδιοκτήτες ισχυρίζονται ότι εξαιρούνται έτσι τους έχουν πει οι τεχνικοί τους Προσπαθώ να βρω απόφαση αλλά δεν μπορώ,
Last reply by ΕΥΗ, -
- 16 replies
- 2.8k views
Καλημέρα, υπάρχει κάποια ενημέρωση για πιθανή παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων;
Last reply by 125883623, -
ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ? κατά την αναζήτηση οφειλών εκτός ρύθμισης βγάζει.... Υπάρχει ασυμφωνία στα δεδομένα της οφειλής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δ.Ο.Υ. δείτε επισύναψη....
- 4 followers
- 12 replies
- 3k views
Προσπαθώ να μπω στο Ε1 και μου βγάζει το μήνυμα για την επικαιροποίηση των στοιχείων , την κάνω και όταν προσπαθώ να μπω στο Ε1 πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα !!! ξέρει κανείς γιατί ?
Καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα που θα αφορά τεχνικά προβλήματα στο σύστημα των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Στοιχεία διαχειριστή ακινήτου. Σου στέλνει ο ξένος το κινητό του, δε το δέχεται το σύστημα. Σου λέει ο ξένος ότι δεν έχω σταθερό. Άντε να βρεις άκρη πως θα προχωρήσει στην επόμενη οθόνη. Σου λένε οι οδηγίες ότι έχουν δώσει στις πλατφόρμες σε τηλέφωνα και εμαιλ, κάποιες θέλουν μόνο κινητό ή σταθερό. Πείτε μου τώρα πόσο γρ...θοι μπορεί να είναι εκεί στο taxisnet.....
Last reply by HURRICANE33, -
- 0 replies
- 430 views
κωδικος μαιλ εχει κολλησει...!!!!!!!
Last reply by giorgospetsinos, -
- 0 replies
- 347 views
ειπαμε μια κυριακη να κανουμε μια δηλωση και κωδικος μαιλ επαληθευση με τιποτα δε ερχεται....!!!!!
Last reply by giorgospetsinos, -
- 2 followers
- 21 replies
- 2.5k views
καλησπέρα συνάδελφοι, μπορείτε να στείλετε ΑΠΔ ? τις παίρνει το σύστημα ;
Last reply by TAS0S, -
- 1 follower
- 1 reply
- 610 views
Συνάδελφοι καλημέρα, Διαπίστωσα σε πελάτη σε εκτύπωση των οφειλών εκτός ρύθμισης που εκτυπώθηκε 27.04.2022, πως τα ποσά των προσαυξήσεων, τόκων δεν επαληθεύονται. Βρήκα αντίστοιχη εκτύπωση που είχα από τον Ιανουάριο του 2022 όπου τα ποσά των προσαυξήσεων τα οποία είχαν επαληθευτεί είναι μεγαλύτερα από τα ποσά της τωρινής εκτύπωσης. Επίσης σε άλλον πελάτη που μπήκα να κάνω την επαληθευτική διαδικασία κάποιες οφειλές δεν συμφωνούν.
- 1 follower
- 4 replies
- 832 views
Συνάδερφοι τα φωτά σας, επειδή έχω μπερδευτεί, για την υποβολή μηνιαίας βεβαίωσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών χρησιμοποιούμε το apc monthly 2021 όπως κάναμε και για το Δεκέμβριο 2021 ή το apc monthly 2022. Γιατί το 2022 μου βγάζει μήνυμα : «λάθος στη γραμμή 2 πρέπει να έχει κενά διαστήματα»
Last reply by [email protected], -
- 1 follower
- 5 replies
- 1.2k views
Καλημέρα, τα έσοδα για τις επιστρεπτέες μέχρι πότε είναι ανοιχτό το σύστημα για να τα περνάμε; Ευχαριστώ.
Last reply by Χριστίνα, -
- 1 follower
- 0 replies
- 488 views
Προσπαθώ να στείλω αλλά βγάζει το παρακάτω σφάλμα... το έχουν και άλλοι το πρόβλημα ? θα δώσουν παράταση ;; Failure of server APACHE bridge: No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent.
Last reply by SORENTINO, -
- 1 follower
- 6 replies
- 684 views
καλησπέρα, έχει τύχει σε άλλον συνάδελφο να εγκριθεί η εγγραφή στο rest-api αλλά να μην του δώσει το subscription key ??
Last reply by Viper, -
- 2 followers
- 10 replies
- 2.1k views
Καλησπέρα συνάδελφοι και καλό κουράγιο σε όλους, μπαίνω στο Συνοπτικό βιβλίο πελάτη μου που διάλεξε να εκδίδει τα τιμολόγια από το e-timologio. Μπαίνω τώρα στο συνοπτικό βιβλίο και βλέπω σύνολο εσόδων Νοεμβρίου 780€. Πατάω να μου κατεβάσει το excel να δω αναλυτικά τα παραστατικά και μου φέρνει σύνολο τιμολογίων 930€. Διαφορά 150€. Ο πελάτης λέει 780€ τιμολόγησε και δεν ξέρει το 150αρι ίσως ήταν απο δοκιμές που έκανε. Σημειώνω πως όλα τα τιμολόγια έχουν λάβει ΜΑΡΚ. Ξέρεις κανείς τίποτα περισσότερο ;; Έχει τύχει σε κανέναν ;; Daily Invoices Report (5).xls
Last reply by kpapater, -
- 1 follower
- 0 replies
- 543 views
Στο etimologio της ΑΑΔΕ για το ΦΠΑ βάζω 0 ή ΑΝΕΥ ΦΠΑ ή πχ 24% (δηλαδή το ποσοστό που αφορά ?)
Last reply by adel, -
- 1 follower
- 6 replies
- 1.5k views
Καλησπέρα συνάδελφοι Γνωρίζει κάποιος αν για να υποβάλλω δηλώσεις και λοιπά στοιχεία σε μια Ετερόρυθμη Εταιρεία, όπως την τριμηνιαία κατάσταση συμφωνητικών και την δήλωση Κεντρικού Μητρώου Πραγματικών δικαιούχων πρέπει υποχρεωτικά να εξουσιοδοτήσω λογιστικο γραφείο/λογιστή ή αν υπάρχει δυνατότητα να υποβάλλει τις δηλώσεις η εταιρεία με τους δικούς της κωδικούς taxisnet? Ευχαριστώ πολύ
- 1 reply
- 2.2k views
Προσπαθώ να κάνω διακοπή σε Αγρότη Ειδικού Καθεστώτος, μπαίνω κανονικά στο my aade, η δραστηριότητα φαίνεται ως κύρια, πατάω την ημερομηνία διακοπής πατάω υποβολή και μου βγάζει μήνυμα μήνυμα: Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία Κύρια Δραστηριότητα Ενώ αυτή είναι η μοναδική και κύρια δραστηριότητα. Είναι θέμα του συγκεκριμένου ΚΑΔ, δεν λειτουργεί το σύστημα, κάτι άλλο;
- 3 replies
- 706 views
Καλημερα Απο το πρωι προσπαθω να μπω στο taxis αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα ...... Συμβαινει και σε αλλους συναδελφους η μονο σε εμενα ??
Last reply by PATRASACC,