Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ | ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ | TAXISNET | taxonomy.gr 2.1.0.6


Σχετικά με το αρχείο αυτό

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ taxonomy.gr!

Την μέρα των γενεθλίων μου πριν από 10 χρόνια, επέλεξε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, για να μου εκδώσει την πρώτη Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού  που απέκτησα.

 

Μέχρι τότε είχα βέβαια συνηθίσει να μην γιορτάζω μόνος μου. Έχοντας δίδυμο αδελφό, η 28η Μαρτίου κάθε έτους ήταν διπλά γενέθλια.

 

Το να έρθει όμως και η πολυπόθητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εκείνη την ημέρα ήταν κάτι ανέλπιστα καλό και συνέδεσε στην ουσία τα γενέθλια μας και με τα “γενέθλια” του λογιστικού μου γραφείου.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, όντας βέβαια Λογιστής Α’ Τάξης, οφείλω να ευχαριστήσω τόσο τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν το λεπτό κομμάτι του λογιστηρίου τους όλα αυτά τα χρόνια, όσο και τους ιδιώτες που μας αναθέτουν από τότε την διεκπεραίωση των φορολογικών τους υποθέσεων.

Πέρα όμως από το μεγάλο ευχαριστώ, νοιώθω και την ανάγκη να ανταποδώσω και με πράξεις για τα 10 χρόνια οικονομικής κρίσης.

Όσοι με γνωρίζετε, γνωρίζετε και την σχέση πάθους που έχω με την πληροφορική και τον αυτοματισμό, οπότε τι καλύτερο από να αναπτύξουμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα διαθέσουμε δωρεάν τόσο στις επιχειρήσεις – πελάτες μας για να τις ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια,  όσο και σε αυτούς που δεν είναι πελάτες μας, και να δώσουμε μια μικρή ώθηση και στις επιχειρήσεις αυτές, αφού μέσω αυτού του εργαλείου θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους και θα αυξηθεί η παραγωγικότητα τους.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα έκδοσης αποδείξεων και τιμολογίων. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που δεν έχουν ταμειακή μηχανή και χρησιμοποιούν χειρόγραφα μπλοκάκια αποδείξεων και τιμολογίων. Το πρόγραμμα αυτό πραγματικά λύνει τα χέρια της μικρής επιχείρησης ως προς την διαχείριση των παραστατικών της.

Η πραγματική καινοτομία του προγράμματος όμως δεν σταματά στην δωρεάν τιμολόγηση αλλά περιέχει πολλές περισσότερες και πολύ χρήσιμες λειτουργίες που σας καλούμε να ανακαλύψετε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον φίλο και συνεργάτη Κώστα Μουρουζίδη για την συνδρομή του στο παραπάνω εγχείρημα. Αποδείχτηκε ότι όταν οι σωστοί άνθρωποι συνεργάζονται, το αποτέλεσμα πολλές φορές εντυπωσιάζει.

 

Προαπαιτούμενα, windows 7+ και SQL Server (τον κάνει εγκατάσταση η εφαρμογή αν δεν υπάρχει)

 


What's New in Version 2.1.0.6   See changelog

Released

 

Έκδοση 2.1.0.6

Αλλαγές | 11 Μαρτίου 2019
Νέα λειτουργία restore βάσης δεδομένων.
Βελτίωση σειρών παραστατικών.
Διόρθωση βαθιάς άντλησης στοιχείων πελάτη μετά τις αλλαγές του taxisnet.
Βελτίωση στην επιλογή χρήσης.
Προσθήκη ώρας στον τίτλο του αρχείου backup.
Πολλές βελτιώσεις στον κώδικα της εφαρμογής.

Έκδοση 2.1.0.4

Αλλαγές | 27 Νοεμβρίου 2018
Google calendar ανά εταιρεία.
Παραστατικά, δυνατότητα grouping.
Διάφορα λειτουργικά errors.

Έκδοση 2.1.0.3

Αλλαγές | 24 Οκτωβρίου 2018.
Νέο παραστατικό, φέρνει πλέον το σωστό προεπιλεγμένο είδος παραστατικού.
Διόρθωση στην εναλλαγή εταιρείας. Φέρνει πλέον τα σωστά παραστατικά.

Έκδοση 2.1.0.0

Αλλαγές | 21 Οκτωβρίου 2018
Δυνατότητα εισαγωγής λογαριασμών λογιστικής (Ρυθμίσεις-πίνακες).
Δυνατότητα αντιστοίχισης λογαριασμού λογιστικής με προϊόν | υπηρεσία ώστε να ενημερώνει το αρχείο γέφυρας της λογιστικής σουίτας του λογιστή.

Feedback χρήστη

Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...