Προς το περιεχόμενο

7 Screenshots

Σχετικά με το αρχείο αυτό

Το My Tax Friend for Windows είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών φορέων του Δημοσίου, όπως η ΑΑΔΕ, ο ΕΦΚΑ, ο ΟΑΕΔ και άλλοι. Περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι φορείς αυτοί και εγγραφείτε μέσα σε δευτερόλεπτα, χάρη στην αυτόματη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, υπάρχει πλήθος υπηρεσιών που δεν απαιτούν λογαριασμό χρήστη. Και οι περισσότερες βρίσκονται στο My Tax Friend for Windows.

Παράλληλα, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή, όπως η αποφορολόγηση ποσού ή ο έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ή αριθμού IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού διευκολύνουν τις καθημερινές σας οικονομικές εργασίες, ενώ η εφαρμογή εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εφαρμογής εδώ.

Σημείωση: Λόγω μεγέθους, το αρχείο που κατεβάζετε είναι το link για την ιστοσελίδα από την οποία κατεβαίνει η εφαρμογή.


What's New in Version 5.0.0   See changelog

Released

Η διαδικασία εισαγωγής και συμπλήρωσης των πεδίων στις υπηρεσίες άλλαξε εντελώς. Π΄λέον, οι υπηρεσίες εκκινούν στον browser του συστήματος και η συμπλήρωση των πεδίων γίνεται από παράθυρο της εφαρμογής μέσα από βήματα. Η νέα διαδικασία κρίθηκε απαραίτητη ΄ώστε να λυθούν προβλήματα συμβατότητας με διάφορες υπηρεσίες και εξασφαλίζει συμβατότητα με μελλοντικές πλατφόρμες.

Οι υπηρεσίες ανανεώνονται ξεχωριστά από τα updates της εφαρμογής, ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε προσθήκες ή διορθώσεις.

Τέλος, προστέθηκε το πρωτοποριακό εργαλείο αυτόματης αναζήτησης νέων μηνυμάτων για πολλαπλούς χρήστες στις e-Κοινοποιήσεις. Έτσι, κάθε συνάδελφος ή και φορολογούμενος μπορεί με ένα κλικ να δει αν υπάρχουν μηνύματα για τους πελάτες του ή για την οικογένειά του.


Feedback χρήστη

Recommended Comments

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...