ΑΠΔ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ


About This File

Με την εφαρμογή αυτή μπορούμε να υπολογίσουμε Α.Π.Δ. για οικοδομικά, παρακολουθώντας παράλληλα και την πορεία του κάθε έργου, σε ότι αφορά το υπόλοιπο των ενσήμων, ανά εργασία, σύμφωνα με τον πίνακα του Ι.Κ.Α.

Δυνατότητες της εφαρμογής

triangle_blueS.gifΠαρακολούθηση απεριόριστων εργοδοτών (επιχειρήσεων ή ιδιωτών) με απεριόριστο αριθμών έργων ανα εργοδότη.

triangle_blueS.gifΚοινό αρχείο εργαζομένων, ώστε να μη χρειάζεται να καταχωρούμε ξανά κάποιο εργαζόμενο που ήδη έχει καταχωρηθεί σε άλλο εργοδότη.

triangle_blueS.gifΑυτόματος υπολογισμός ημερομισθίου με βάση την ημερομηνία, την σύμβαση καθώς κα τα στοιχεία του εργαζομένου (τριετίες, οικογ.κατάσταση, ειδικότητα)

triangle_blueS.gifΔυνατότητα αυτόματης επανενημέρωσης των ημερομισθίων όλων των εργαζομένων, με μία κίνηση, σε περίπτωση που αλλάζει η συλλογική σύμβαση.

triangle_blueS.gifΔυνατότητα υπολογισμού Φ.Μ.Υ., και εκτύπωσης προσωρινής δήλωσης.

triangle_blueS.gifΔυνατότητα εκτύπωσης της Α.Π.Δ. σε χαρτί, καθώς και δημιουργίας αρχείου για αποστολή στο Ι.Κ.Α.

triangle_blueS.gifΠαρακολούθηση των υπολοίπων των ημερομισθίων ανά κατασκευαστική φάση, σύμφωνα με τον πίνακα του Ι.Κ.Α.

triangle_blueS.gifΗ εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει τις εργάσιμες ημέρες ανα μήνα, αφαιρώντας ακόμα και τις αργίες, και σε περίπτωση που σε κάποιο μήνα καταχωρήσετε ημέρες εργασίας περισσότερες από τις κανονικές η εφαρμογή σας ενημερώνει με σχετικό μήνυμα.

triangle_blueS.gifΗ εφαρμογή περιέχει αρχείο βοήθειας, το οποίο καλείται με το πλήκτρο F1

Δημιουργήστε ένα φάκελο στο δίσκο C:\ με όνομα "apd_oiko", και αποσυμπιέστε το συμπιεσμένο αρχείο που κατεβάσατε, μέσα σ'αυτό το φάκελο.Για να ανοίξετε την εφαρμογή "τρέξτε" το αρχείο "apd_oiko.mde".Στην περίπτωση που δεν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον φάκελο "c:\apd_oiko" και την εγκαταστήσετε σε άλλο φάκελο, τότε με την πρώτη είσοδο σας στην εφαρμογή θα σας ζητηθεί να αναζητήσετε το αρχείο "apd_tables.mdb".Το αρχείο αυτό βρίσκεται στο φάκελο που αποσυμπιέσατε το αρχείο που κατεβάσατε.Αναζητήστε το και αφού το βρείτε πατήστε το πλήκτρο "Σύνδεση με νέο αρχείο".

www.accapp.gr

[email protected]


What's New in Version   See changelog

Released

No changelog available for this version.
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now