Προς το περιεχόμενο

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 1.00.24


Σχετικά με το αρχείο αυτό

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε τις οικονομικές και φορολογικές υποχρεώσεις των πελατών του λογιστικού γραφείου σας.

Επίσης στην καρτέλα του κάθε πελάτη εκτός του ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πλήρη στοιχεία του - φορολογικά στοιχεία, στοιχεία εκπροσώπου, κωδικοί πρόσβασης σε taxisnet, ΙΚΑ κλπ- υπάρχουν καρτέλες με πίνακες όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε στοιχεία θεώρησης βιβλίων, στοιχεία μελών Δ.Σ ή μελών εταιρειών, στοιχεία φορολογικών κλπ ελέγχων. Μέσα από τους πίνακες αυτούς έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε αρχεία κειμένου ή αρχεία σε μορφή xls, pdf κλπ, που αφορούν τον κάθε πελάτη, ώστε - χωρίς κάθε φορά να αναζητάτε το κάθε αρχείο στο δίσκο σας - να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό με ένα κλικ

Δυνατότητες εφαρμογής

triangle_blueS.gif Υπολογισμός δόσεων οικονομικών υποχρεώσεων με μία κίνηση. Η επιλογή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που θέλουμε να υπολογίσουμε τις δόσεις μιας οικονομικής υποχρέωσης - π.χ. φόρος εισοδήματος εταιρειών - με μία κίνηση. Η εφαρμογή θα υπολογίσει τις δόσεις και θα δημιουργήσει κινήσεις για κάθε χρονική περίοδο, μήνα δίμηνο κλπ, σύμφωνα με τα δεδομένα που θα του δώσει ο χρήστης, εξαιρώντας τις ημερομηνίες που συμπίπτουν με Σάββατο ή Κυριακή.

triangle_blueS.gif Καταχώρηση εξόφλησης των οικονομικών υποχρεώσεων με παράλληλη παρακολούθηση του ταμείου σας.Όταν καταχωρείτε κίνηση για είσπραξη του ποσού της οικον.υποχρέωσης από τον πελάτη σας, η εφαρμογή σας ζητά να καταχωρήσετε τον τρόπο πληρωμής - μετρητά, επιταγή κλπ - και εαν η είσπραξη γίνεται με μετρητά, ενημερώνεται ανάλογα το ταμείο σας.

triangle_blueS.gif Αυτόματος υπολογισμός προσαύξησης σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής.

triangle_blueS.gif Καταχώρηση φορολογικών υποχρεώσεων μαζικά για όλους τους πελάτες με μία κίνηση.

triangle_blueS.gif Παρακολούθηση των υποχρεώσεων σας σε μορφή ημερολογίου. Δυνατότητα προβολής ημερολογίου - ανα εβδομάδα - με προβολή ανα ημέρα των υποχρεώσεων που αντιστοιχούν σ'αυτή.

triangle_blueS.gifΠαρακολούθηση των υποχρεώσεων σε μορφή πίνακα, με δυνατότητα ταξινόμησης με αλφαβητική σειρά, με ημερομηνία ή με ΑΦΜ.

triangle_blueS.gifΚαταχώρηση υπενθυμίσεων.

triangle_blueS.gif Παρακολούθηση πρωτοκόλλου με δυνατότητα συσχέτισης των εγγραφών με οποιοδήποτε αρχείο βρίσκεται αποθηκευμένο στο δίσκο σας.

triangle_blueS.gifΤηλεφωνικός κατάλογος με δυνατότητα αναζήτησης με όνομα και τηλεφωνικό αριθμό.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης κλήσης του επιλεγμένου τηλεφωνικού αριθμού.

Η εφαρμογή περιέχει αρχείο βοήθειας, που μπορείτε να το ανοίξετε πατώντας το πλήκτρο F1.

Εγκατάσταση εφαρμογής

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πρέπει απαραίτητα να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την Microsoft Access

Κατεβάστε το αρχείο στο δίσκο σας, αποσυμπιέστε το, πατήστε διπλό κλικ στο αποσυμπιεσμένο αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

www.accapp.gr

[email protected]


What's New in Version 1.00.24   See changelog

Released

No changelog available for this version.


Feedback χρήστη

Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...