Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. εταιρια που δεν έκλεισε,ούτε ειναι στος καδ που πλήττονται,μπορεί να κάνει απόλυση?
 3. Αν καταφέρεις να με ξεκλειδώσεις με αυτό, θα σου στείλω 200 ml αντισηπτικό. Έχω διαβάσει 50 φορές την εγκυκλιο και άλλες 50 τον πίνακα παρατάσεων του taxheaven.
 4. Μέσα σε αυτό το χάος να πω κι εγώ την απορία μου.. Επιχείρηση έχει κύριο ΚΑΔ (έδρας) πληττόμενο και κύριο ΚΑΔ Υποκαταστημάτων μεταξύ αυτών που έκλεισαν με κρατική εντολή. Στη σύμβαση εργασίας που έχει με έναν συγκεκριμένο εργαζόμενο, ορίζεται ότι αυτός μεταφέρεται από 1η Μαΐου κάθε έτους από την έδρα που απασχολείται σε ένα από τα Υποκαταστήματα και απασχολείται εκεί μέχρι 31/10. Μετά επιστρέφει πάλι στην έδρα και πάει λέγοντας... Ο εργαζόμενος βέβαια συμπεριλαμβάνεται στον Πίνακα Προσωπικού της έδρας.. Για την επιχείρηση υπεβλήθη αναστολή συμβάσεων εργαζόμενων στο ΕΡΓΑΝΗ για το Κεντρικό, όπου και απασχολείται ο εργαζόμενος τώρα.. Σε περίπτωση παράτασης, μήπως θα έπρεπε να κάνω και κάτι για το Υποκατάστημα...? Δεν ξέρω, λέω μήπως.... Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορεί να εκφέρει γνώμη... Κουράγιο σε όλους!
 5. αφορά μόνο ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ!!!! ηρέμησε παιδί μου ,στα λέω για να τα ακούω και εγώ.
 6. Οκ, την παράταση-αναστολή πώς θα την πάρει ο εκμισθωτής ακινήτου σε πληττόμενη επιχείρηση? Από πού θα αντλήσουν τα στοιχεία?
 7. πως γράφουν τα λαχεία? σε περίπτωση πολλαπλού κέρδους ,πληρώνεται το μεγαλύτερο ποσό!!! κάπως έτσι θα λυθεί και αυτό. με προτίμηση το 800 ,λόγω και κύριου ΚΑΔ.
 8. το λάθος δεν ήταν του taxheaven. εγώ έκανα λάθος στον πίνακα που διάβασα.
 9. Τελικά για τι συζητάμε Όσο αφορά του 02/2020 μη μισθωτών Αφού πλεον έχουμε και το ποσό και την τ.ο ( εκτός από κάποιους που εχουβ + παραλληλη και δεν βγήκε Ούτε του 01/2020)προχωράμε χωρίς να τις αναρτήσουν Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι . Το 25% έχω καταβάλει ότι αφορά και τον εφκα ο.ε.ε και τον εφκα ι.κα εργοδότη αλλά και πράγματα πράγματα του taxis. Όλα αυτά βέβαια στον αέρα ακόμα . Η απόφαση δεν έχει βγει να δούμε τι προβλέπει
 10. Today
 11. Μάλλον από του εμπορίου. Το θέμα είναι ποια έχει τον μεγαλύτερο τζίρο . Γιατί αν έχει κυρία έμπορος αλλά μηδέν τζίρο και μηχανικός δεύτευρεον και τζίρο τότε δεν πάει μόνο για τα 600; Ρε τι τραβάμε...
 12. Εχουν αναστακει για 30/9 και 31/10. Αρα δεν εχουν εκπτωση 25%
 13. Καλησπέρα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το ξέρουμε αυτό. Όταν ανοίξει η πλατφόρμα για τους επιστήμονες ας κάνει αίτηση και ό,τι βγάλει.
 14. Εχω πελάτη έμπορο που έκλεισε 18/3 και που έχει σα δραστηριότητα και αυτή του μηχανικου ... Η κύρια δραστηριότητα είνια αυτη του έμπορου. Εκτός απο τα 800 δικαιούται και αυτά των 600 για επιμόρφωση ;;
 15. Εγώ νομίζω ότι είναι για τις εισφορές των ίδιων των αυτοαπασχολούμενων αυτό, όχι για τους εργαζόμενούς τους.
 16. ηθελημένα έχει μείνει φλού και κανείς εννοείται δεν απαντά.. μια δικαιολογία ήταν ότι δε θα μπορεί να κάνει έλεγχο η επιθεώρηση εργασίας από τη στιγμή που δε μπορεί να υποβληθεί ε4
 17. Τσιτώνομαι γιατί βγαίνει ο καθένας, λέει ότι θέλει, γράφει ότι θέλει, έχει και ύφος 100 καρδιναλίων, μας κοιτάει και μας μιλάει λες και είναι 3 μέτρα (ούτε ο Χαρδαλιάς έτσι δηλαδή) και μετά πρέπει να απαντάμε εμείς στους πελάτες που, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μόνο αυτοί δεν φταίνε!
 18. απόφαση δεν υπάρχει ,σκέφτονται τι να πουν και πως να την καθυστερήσουν. μπρος η αμείλικτη πραγματικότητα και πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ. θα εφαρμοστεί κατ'εντολή των έξω. τα μέτρα είναι παγκόσμια και προετοιμάζουν το εργατικό δίκαιο για την εποχή της Τ.Ν. ,στα ελληνικά ΑΙ. μην τσιτώνεσαι με το κάθε τι. έλα να τα ισοπεδώσεις εσύ σε μια μέρα.
 19. Και ποια είναι αυτή η απόφαση? Αυτή που λέει ότι οι πληττόμενες δύνανται? Δεν νομίζω, Στο ακριβώς επόμενο άρθρο η ΠΝΠ εξειδικεύει ποιους αφορά. Άλλωστε, η Υπουργική απόφαση δεν νομίζω ότι μπορεί να ορίζει το πεδίο εφαρμογής. Μόνο τις λεπτομέρειες εγαρμογής. Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα!
 20. Εγώ νόμιζα ότι έχουν ανασταλεί οι πληρωμές μέχρι 30/9 για τον Φεβρουάριο και μέχρι 31/10 για τον Μάρτιο.
 21. 3. Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ρυθμίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος. κάποιοι λένε ότι ίσως επειδή πιέζει η αντιπολίτευση κλπ. έμμεσα το πήραν πίσω!!! από τον συνδυασμό των 2 διατάξεων ,μάλλον ανυπαρξίας πρώτης και υπονοούμενο της δεύτερης ,ο Καρούζος έχει δίκιο.
 22. Εγώ έχω καταλάβει ότι πληρώνονται κανονικά οι εισφορές Φεβρουαρίου των εργαζομένων έως αύριο. Το μπέρδεμα θα γίνει με τις εισφορές Μαρτίου.
 23. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Είναι και στις 2 λίστες,για αυτό με μπερδρεύει.Στο εργάνη τραβάει το 5630,οπότε το έχει από δημόσια αρχή.΄Ομως στη πραγματικότητα δεν είχε ποτέ τραπεζοκαθίσματα,άρα στην ουσία δε του κόψανε καμία δραστηριότητα,οπότε τείνω στο να μη βάλω ημερομηνία στην ημερομηνία αναστολής δραστηριότητας και να τη πάω σαν πλειττόμενη → Περιπτώσεις επιχειρήσεων στις οποίες ανεστάλη η μία δραστηριότητα 13. Σε επιχειρήσεις που ανεστάλη υποχρεωτικά η μία δραστηριότητά τους ενώ μία άλλη όχι (π.χ. εστιατόριο με τραπεζοκαθίσματα που ανεστάλη η λειτουργία του που όμως διαθέτει και υπηρεσία delivery η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί), οι εργοδότες πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για να δηλώσουν όσους εργαζόμενους έχει ανασταλεί η σύμβασή τους, ενώ για τους υπόλοιπους δεν κάνουν κάτι αφού εργάζονται και αμείβονται κανονικά. Αυτό το παράδειγμα πιστεύω,είναι για επιχειρήσεις με τραπεζοκαθίσματα
 24. Συνάδελφοι καλησπέρα. Ο κόμβος δεν έχει λάθος στον πίνακα που αναφέρεστε. Καλή συνέχεια.
 25. Για τις εισφορές Φεβρουαρίου προσωπικού τελικά τι ισχύει ?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...