Προς το περιεχόμενο

Όλη η δραστηριότητα

Η δραστηριότητα αυτή ανανεώνεται αυτόματα     

 1. Τελευταία ώρα
 2. Σήμερα
 3. Χθες
 4. Τελευταία εβδομάδα
 5. Παρατηρήσεις: 1. είπα και εγώ, καμιά λαμακία δεν θα πετάξει σε ολόκληρη την εγκύκλιο...??? 1.9.2018 λοιπόν, γιατί έτσι μας αρέσει..... 2. θα ζητήσω πολλά αν ζητήσω μια σύντομη αναδρομή και ανάλυση στην αρχική του κόμβου από την ομάδα του taxheaven..?? 3. κερνάω ρακές από αύριο...... 4. πάμε για άλλα.....
 6. Τρίγλωσσα Καταστατικά Μονοπροσώπου Ι.Κ.Ε. Δείτε και κατεβάστε το αρχείο Τρίγλωσσος απόδοσις κωδικοποιήσεως καταστατικού Μονοπροσώπου Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Μ.ΙΚΕ). Απόδοσις, κατά τας απόψεις μου, αγγλιστί και γερμανιστί. Εξυπακούεται ότι οποιαδήποτε παρατήρησις συναδέλφου διατυπωθεί, θα ληφθεί σοβαρώς υπ' όψιν. Ουδείς αναμάρτητος ... Εν Κομοτηνή, Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 ΛΑΖΑΡΟΣ Ι. ΤΟΨΑΧΑΛΙΔΗΣ [email protected] 6947.961056 Μέλος που το ανέβασε LAZARTOPSA Ανέβηκε στον κόμβο 14/08/2018 Category Εντυπα - Υποδείγματα  
 7. Version 1.0.0

  24 downloads

  Τρίγλωσσος απόδοσις κωδικοποιήσεως καταστατικού Μονοπροσώπου Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Μ.ΙΚΕ). Απόδοσις, κατά τας απόψεις μου, αγγλιστί και γερμανιστί. Εξυπακούεται ότι οποιαδήποτε παρατήρησις συναδέλφου διατυπωθεί, θα ληφθεί σοβαρώς υπ' όψιν. Ουδείς αναμάρτητος ... Εν Κομοτηνή, Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 ΛΑΖΑΡΟΣ Ι. ΤΟΨΑΧΑΛΙΔΗΣ [email protected] 6947.961056
 8. ΠΡΟΣΟΧΗ το μαύρισμα αποτελεί τεκμήριο πλέον. καλοοοοο. όσο για το άλλο ουδέν σχολιον τι να πω;;;;;;;
 9. γιατί να μην μπορεί ο σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα να εκδώσει τιμολόγιο πωλήσεις για ανακύκλωση;;; δεν το γνωριζω αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο άλλα δεν μου ακούγεται σωστό. όσο για το τιμολόγιο αγοράς με φ.π.α άλλο ειναι πάλι τούτο;;; πες τους να σου δώσουν την νομολογία γι αυτά που σου λένε γιατί μετά από χρονιά δεν θα σε ελέγχουν αυτοί άλλα οι επόμενοι ...
 10. απο το τμημα του κωδικα μου λενε οτι δεν προβλεπεται να εκδοσουν τιμολογιο ο συλλογος μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα ,αλλα να κοπει τιμ.αγορας ,οχι με χαρτοσημο αλλα με φπα ...
 11. Ο τρίτος χάθηκε και πήγε έναντι 2017. όταν πλήρωσες τους άλλους μήνες -μετά εκκαθάρισης-ξεχρέωναν τον πρώτο απλήρωτο 2018. άσχετο. ΠΡΟΣΟΧΗ το μαύρισμα αποτελεί τεκμήριο πλέον.
 12. καλημερα αυτο λεω δεν χρειαζεται τιμολογιο αγορας απο την μαντρα που θα εχει και χαρτοσημο. μπορει ο μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα να εκδοσει τιμολογιο αυτο το ερωτημα εχω μονο
 13. Παλι δεν βγαίνει αυτό που γράφεις ο 05 έληγε τον 06/2018 η εκκαθάριση έγινε τον 08/05/2018 .οκ εχει μια τ.ο αλλα να μου επιστρέψουν χρήματα ενω βλέπουν μηνα απλήρωτο που εχει πληρωθεί ;;;; επομένως παμε για τον 04/ που έλεγε 05/2018 οχι γιατι η εκκαθάριση βγήκε 02/05 επόμενος παμε για τον 03/2018 που έληγε τον 04/2018 οκ πληρώθηκε πριν την εκδοση της ταχυπληρωμης αλλα είπαμε μια είναι η τ.ο και 08/05/2018 δεν ξερω καν αν την ειχαν δει και την ειδαν έβγαλαν πλεονασμα με μήνα κενό; ;; Καλα θα κάνουν να φροντίσουν να το φτιάξουν και μην τυχόν χάσει κανενας άνθρωπος την 100ρα και να προσέξουν μην μαζέψουν προσαυξήσεις στους άλλους που δεν έχουν 100ρα η 12ρα. Αυτά πάντως δεν είναι ............... πράγματα.
 14. κλείνει τον πρώτο μήνα σε εκκρεμότητα. εσύ πλήρωνες τον 5ο ,αυτοί ξεχρέωσαν τον 3ο . τον οποίο πλήρωσες προ εκκαθάρισης και στον επέστρεψαν. λογική μην ψάχνεις όταν υπάρχει ίδια ταυτότητα οφειλής.
 15. τιμολόγιο πωλήσεις θα κόψει το αρ 39 απαλλαγή φ.π.α και δεν έχει ούτε χαρτόσημο θα χε αν αγόραζε όχι τώρα που πουλάει(ξέρει η μάντρα μην σε απασχολεί ιδιαίτερα πες του να μιλήσει μαζί τους .
 16. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΚΤΗΡΑ Α,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΑΣΙΔΕΡΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ. ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΙΜ.ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ 3,6 %? Η ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ?
 17. ναι στο πλήρη ασφάλιση όχι στην μη υποχρέωση ασφάλισης ισχύει ακόμα άλλα ειναι και να μην σου τύχη αν πέσεις σε κάναν περίεργο ..... μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεται να τον ασφαλίσεις αν έρθει για λίγο να σε βοηθήσει αν εργάζεται κανονικά μπορεί να μπλεξεις ,αν το γνωρίζω καλά...
 18. σε ατομική επιχείρηση ο αδελφος του επιχειρηματία ισχυει ακόμα οτι δεν ειναι υποχρεωτικό να ειναι ασφαλισμενος? δηλαδη σε πιθανό έλεγχο δεν θα πέσει πρόστιμο ούτε απο το ΙΚΑ ούτε απο την επιθεώρηση εργασίας? αν βεβαια αποφασισει να τον ασφαλιση θα πρεπει υποχρεωτικα να ειναι με πληρη ασφαλιση ?
 19. ναι δεν υπαρχουν βοηθητικοι θα ειναι τωρα πρωτη φορα τα 20,22 σε ευχαριστω και παλι
 20. Αρα λύθηκε το θέμα. Τα 20,22τμ του παταριού, λειτουργούν ως βοηθητικός χώρος, (το οποίο και θα επιβεβαίωνα και με τον ιδιοκτήτη) και άρα θα αθροιστούν στους βοηθητικούς χώρους (αν ήδη υπάρχουν κάποιοι).
 21. ναι το εκανα ηδη ,μου ειπε οτι ειναι οπως πολυ σωστα επισήμανες ,85 τ.μ. ολο μαζι και υπαρχει και ενας χωρος βοηθητικος 20,22 μετρα ,σαν αποθηκη ,αρα 85 +20,22 ειναι τα συνολικα τετραγωνικα του κτιριου .μου λεει ,δεν ξερω τι τα βαζετε τα 20,22 μου λεει ..θεωρω βοηθητικοι χωροι που ειναι και η πραγματικη τους κατασταση ..
 22. Αυτό που γνωρίζω, από τον θείο μου που είναι μηχανικός, είναι ότι το Ε9 χρησιμοποιείται από τους μηχανικούς για την απόδειξη της χρονολογίας που έγινε η αυθαιρεσία προκειμένου να γίνει η ένταξη στο ν.4495/2017 και επομένως τα τετραγωνικά αυτά (των αυθαίρετων κατασκευών) πρέπει να υπάρχουν στο Ε9 που ήδη έχει χρησιμοποιήσει ο μηχανικός. Αυτό που με μπερδέυει είναι αυτό που γράφετε στο τέλος ότι "..προ του 1998,σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό επαγγελματικής μίσθωσης..." όπου απ' όσο γνωρίζω το συμφωνητικό δεν είναι μεταξύ των "χαρτιών" που μπορεί να χρησιμοποιησει ως αποδεικτικό χρονολογίας για την εργασία ένταξης στον νόμο. Στην θέση σας θα έκανα ένα απλό τηλεφώνημα στον μηχανικό, όπου και θα λύνονταν άμεσα το θέμα, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον.
 23. δεν σε καταλαβαινω εννοεις οτι τα 20,22 του παταριου περιλαμβανονται στα 85 που ηδη υπηρχαν στο ε9 στους κυριους χωρους? η τεχνική έκθεση λέει:στο κατάστημα 85 τ.μ. καθ υπέρβαση της οικοδομικής άδειας δημιουργήθηκαν 1.αυθαίρετη κατασκευή παταριού -αποθήκης επιφάνειας 20,22 τ.μ. (χωρίς υπέρβαση δόμησης )εντος του νομίμου όγκου του ισογείου προ του 1998,σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό επαγγελματικής μίσθωσης ... αρα μέχρι τωρα είχαμε κυριους χωρους 85 τ.μ. και βοηθητικούς 0 ,με την λογικη οτι το πατάρι αποτελεί χώρο αποθήκευσης δεν θα γίνει 85 τ.μ. κύριος χώρος και 20,22 βοηθητικός? για το 2 εχεις δικιο θα το ψαξω ..
 24. Νομίζω ότι θα πρέπει να δείτε-σιγουρευτείτε για αυτό που είπα. Αν τα τετραγωνικά μέτρα του παταριού που έγιναν στην αποθήκη έγιναν για δημιουργία π.χ. γραφείου στην επαγγελματική στέγη θα αθροιστούν στους κύριους χώρους. Αν τα τετραγωνικά μέτρα του παταριού που έγιναν στην αποθήκη έγιναν για δημιουργία π.χ. επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στην αποθήκη θα αθροιστούν στους βοηθητικούς χώρους. Λογικά τα παραπάνω τετραγωνικά (20,22) που αφορούν στο πατάρι πρέπει να είναι ήδη δηλωμένα ορθά στο Ε9, εννοώ με την πραγματική τους χρήση στο Ε9, διότι ο μηχανικός για να μπορέσει να εντάξει αυτά τα τετραγωνικά στις αυθαιρεσίες και να τα ρυθμίσει, του έχει ήδη δοθεί το σωστό Ε9 (με βάση την πραγματική χρήση τους)
 25. αρα αυτό που μας απασχολεί ειναι μόνο τα 20,22τ.μ. του παταριού που νομιμοποιήθηκε ,απο αυτα που διαβαζω εξεταζουμε εαν αυτα τα τ.μ. αποτελουν μερος του κυριου χωρου η του βοηθητικου του καταστηματος. με την λογικη οτι η πραγματικη χρηση του ειναι σαν αποθηκη αρα μηπως τελικα τα 20,22 να μπουν στους βοηθητικους χωρους ,οι κυριοι να παραμεινουν 85 ?
 1. Φόρτωση περισσότερης δραστηριότητας
×