Προς το περιεχόμενο

Όλη η δραστηριότητα

Η δραστηριότητα αυτή ανανεώνεται αυτόματα     

 1. Τελευταία ώρα
 2. Η σύσταση διοικούσας επιτροπής μπορεί για να μην σου πω σίγουρα περιεχέι πρόεδρο γραμματέα ταμεία .Αν αλλάζει κάτι θέλει εκτατή γενική συνέλευση- πρακτικό συγκρότησης σε σώμα και δημοσίευση του ( το που ειναι άλλο θέμα .Μπορει γ.ε.μ.η-υπουργείο εργασίας -νομαρχεία ανάλογα τι είσαι κτλ .Το ότι δηλώνουμε μόνο πρόεδρο στην Δ,Ο,Υ ειναι άλλο θέμα .Και μην σου βγουν και άλλα.
 3. αλλαγη του γραμματεα ηθελα να γραψω
 4. ναι για τον προεδρο το ξερω ... ειναι η πρωτη φορα που εχω πελατη σωματειο , μετα απο χωσιμο του προεδρου και πελατη μου - και εχω μπλέξει τα μπουτια μου νομίζω . Με ρωτανε για την αλλαγη του προεδρου και δε ξερω τιποτα ουτε και βρισκω κατι ψαχνοντας!
 5. HURRICANE33

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια!
 6. HURRICANE33

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Και κάτι ακόμα, Στο Ε3 συμπληρώνω μόνο τον πίνακα Ζ- κωδικό 362? Και βάζω το σύνολο του ποσού ή μόνο τη βασική ενίσχυση? Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
 7. andrewm

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Καλησπέρα Δες την ΠΟΛ. 1010/2018
 8. Σήμερα
 9. asteras5

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Πρέπει να κάνει ένταξη στο μητρώο ως αγρότης ειδικού καθεστώτος? ΝΑΙ Με το έντυπο Μ0 και αντίγραφο του Ε9? ΝΑΙ Αν ναι, πρέπει να γίνει υποχρεωτικά Ε3? ΝΑΙ Η προθεσμία είναι μέχρι τη λήξη των δηλώσεων? ένταξει στι ειδικό με ημερομηνία 01/01/2017 προκειμένου να μπορεί να κάνει Ε3 μέχρι την λήξη των δηλώσεων.
 10. Αλλαγή προέδρου στην ΔΟΥ, γραμματέα δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι .
 11. HURRICANE33

  ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Καλησπέρα. Φορολογούμενος, δημόσιος υπάλληλος, έλαβε επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η Βεβαίωση αναφέρει τα εξής: Πυλώνας 1- βασική ενίσχυση: 927,98 Πυλώνας 2- πράσινη ενίσχυση: 486,27 Πυλώνας 2- λοιπές περιπτώσεις ενισχύσεων/ επιδότήσεων: 211,40 Συνολικό ποσό: 1625,65 Πρέπει να κάνει ένταξη στο μητρώο ως αγρότης ειδικού καθεστώτος? Με το έντυπο Μ0 και αντίγραφο του Ε9? Αν ναι, πρέπει να γίνει υποχρεωτικά Ε3? Η προθεσμία είναι μέχρι τη λήξη των δηλώσεων? Όποιος γνωρίζει σχετικά με τους αγρότες ας με βοηθήσει επειδή είμαι άσχετος με το θέμα. Ευχαριστώ πολύ.
 12. Aπό χθες υπάρχει αυτό το πρόβλημα ακόμα δεν έχει διορθωθεί;
 13. Αυτό που ρωτάς έχει πολλά παρακλάδια...και θα σου βγάλει πολλά πράγματα πιστεύω .
 14. Καλησπέρα σας, η τρίτη εργάσιμη μέρα είναι η αυριανή 25/06,(μετράμε από την επόμενη) πάντως πέρα από αυτό στείλτε την πρόσληψη και μετά μπορείτε να υποβάλλετε και τον Αρχικό Πίνακα. http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/19685 Για τις περιπτώσεις νέων εργοδοτών, οι οποίοι προβαίνουν σε πρόσληψη εργαζομένων για πρώτη φορά, καθώς και για όσους εργοδότες δημιουργούν παραρτήματα με νέες προσλήψεις εργαζομένων, υποδεικνύεται η υποβολή και Αρχικού Πίνακα Προσωπικού προκειμένου να δηλώνονται τα στοιχεία του Τεχνικού Ασφαλείας, του Γιατρού Εργασίας και του Νόμιμου Εκπροσώπου σε αυτόν. https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/98776-sos-προσληψη-και-μη-αποστολη-αρχικου-πινακα-ε4/#comment-666872
 15. Συνάδελφοι καλό μεσημέρι, σχετικά με το θέμα των ασφαλιστικών εισφορών αυτοαπασχολούμενων και το ΕΝΤΥΠΟ Ε3. έχω την εξής περίπτωση. Ιατρός έχει καταβάλει το 2017 10.752,00 (896,00 μηνιαίως) για τις εισφορές του (ποσό βεβαίωσης από ΕΦΚΑ) , όμως δεν του έχει γίνει εκκάθαριση το 2017. το 2018 πληρώνει κάθε μήνα 385,00 €. στον πίνακα Ζ2 θα βάλω το ποσό των 10.752,00 εφόσον δεν του έχει βγει ακόμη η εκκαθάριση του 2017; Αν το κάνω αυτό βγάζει ζημία. έχετε να προτείνετε κάτι;
 16. Δεν είναι η σωστή ενότητα...αλλά μην ανοίγω άλλο θέμα...... Έκανα απογραφή στο ΙΚΑ την Πέμπτη 21/06.....πρέπει να κάνω την ηλεκτρονική υποβολή μέσα σε 3εργάσιμες ημέρες....σήμερα δηλαδή είναι η τελευταία μέρα....ή δεν μετράει η 21/06.....το πρόβλημά μου είναι ο τεχνικός ασφαλείας που πρέπει να καταθέσω για τον πίνακα προσωπικού
 17. Ακόμα δεν έχει χαρακτηριστει το περιβαλοντικο τέλος τι ειναι(φόρος κτλ ) για να γνωρίζουμε σε πια κατηγορία πρόστιμου ανήκει αν ανήκει η σε πια .Λογικα μπορείς να το πας όπως τότε που υπήρχε κενό με τα προστιματα και κλείναμε ταμειακές κλεμμένες χωρίς πρόστιμο .
 18. Δεν ειναι τελείως λάθος το σκεπτικό σας άλλα το έξοδο 80 αντίστοιχη στην αγορά (δαπάνη) της βενζίνης η όχι όπως και τα αντίστοιχα φ.π.α ; Δεν έχω το τηλεφωνώ του κυρίου Χριστοπούλου ούτε τον γνωρίζω προσωπικά,ίσως αν στέλνατε ένα email στον κόμβο να σας το έδιναν που συνεργάζεται μαζί του και ο ίδιος λέει στα σεμινάρια του κόμβου οτι το τηλεφωνώ του ειναι διαθέσιμο και απαντάει σε ερωτήσεις .Και γω πάντως που έχω μια διαφωνία μαζί του σε κάτι που επικαλείται δεν εχω έρθει σε επαφή .Αν βρείτε το τηλεφωνώ στείλτε μου και μένα μπας και τον ρωτήσω και εγώ αυτό που θέλω.
 19. dodos

  ΜΙΣΘΩΣΗ AIRBNB

  ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΕΚΜΙΣΘΩΣΗ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ?
 20. @ 125883623 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα ήθελα να παρακαλέσω αν υπάρχει και κάποιος άλλος με εμπειρία σε παρόμοιο θέμα η γνώμη του θα βοηθούσε πολύ.
 21. Περιμένοντας τον γκοντό (λέγε με κ παράταση...)

 22. Γνωριζει καποιος τι κυρωσεις υπαρχουν για μη υποβολη δηλωσης περ.τελους; Εχω μια περιπτωση ( μιλαμε για για ουτε 1 ευρω ) που δεν υποβληθηκε η δηλωση για το α τριμηνο ...
 23. Σε αλλαγη γραμματεα σωματειου τι ενεργειες γινονται ; Ενημερωνεται το πρωτοδικείο με το πρακτικο ;
 24. ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΑΠΟ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ 100 ΑΦΑΙΡΕΙΣ 100 =0 ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ 0 ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 80 ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ 100 ΑΦΑΙΡΕΙΣ 100 ,ΑΡΑ ΧΑΝΕΙΣ 20 ΑΡΑ -20 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ +100 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ +100 ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100-20 = 80 ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ,ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ?
 25. Και αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι μια αγορά την περνάς 64(όσο για το επιχείρημα του να πάρει από άλλου δεν υφίσταται -γιατί αυτήν που βάζει στο όχημα του από το πηγάδι του την βγάζει;) και παρακολουθεις την καταναλώσει της .Δεν μπορείς να έχεις πάρει 100 λίτρα για έξοδα επιχείρησης και να έχεις αποδείξεις από το σύστημα 200 λίτρα . Πάντως επειδη μιλάμε για πρατήρια(εγώ δεν έχω) κάλο ειναι να μιλήσετε με τον κύριο Χριστόπουλο που έχει περισσότερες γνώσεις επί του θέματος .
 1. Φόρτωση περισσότερης δραστηριότητας
×