Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΙΥΕ: Κάλεσμα στη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 2/10 στην Αθήνα

ΟΙΥΕ: Κάλεσμα στη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 2/10 στην Αθήνα
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Αθήνα, 27/9/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ολομέλεια της προσωρινής Διοίκησης της ΟΙΥΕ, σε συνέχεια της Απεργιακής Κινητοποίησης της 24ης Σεπτέμβρη 2019 ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή το μέτωπο Κυβέρνησης – Εργοδοτών:
 
Καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να πάρουν αποφάσεις για απεργία στις 2 Οκτώβρη 2019, προκειμένου να κλιμακωθεί η κινητοποίηση και η αντίδραση των εργαζομένων  ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα, μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες που παίρνουν αποφάσεις για απεργιακή κινητοποίηση, για την απόσυρση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου, που μόνο «αναπτυξιακό» δεν είναι.

Καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα της χώρας να πάρουν άμεσα τις σχετικές αποφάσεις για κήρυξη Απεργίας στις 2/10/2019, προκειμένου να καλυφθούν  και οι εργαζόμενοι των κλάδων που εκπροσωπεί η ΟΙΥΕ.

Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις για να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα αντεργατικά σχέδια και να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στην Αθήνα συμμετέχουμε μαζικά με όλα τα Σωματεία – μέλη μας στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11.00 π.μ.

ΟΛΟΙ συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων που θα πραγματοποιηθούν.



Για την ΟΙΥΕ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης