Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΕΛΕΠΑ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 - 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 -  ΑΘΗΝΑ
Web site: www.elepa.gr. E_ mail: [email protected].


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΕΛΕΠΑ
Πιο δυναμωμένοι μπροστά σε νέους αγώνες


Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην μάχη των αρχαιρεσιών του σωματείου μας. Θεωρούμε πολύ σημαντική την συμμετοχή αυτή, ιδιαίτερα σε μια πε-ρίοδο που το σωματείο μας δίνει την μάχη για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ. Η συμμετοχή αυτή μας δεσμεύει με την υπόσχεση ότι το σωματείο μας θα βρίσκεται μπροστά σε κάθε μάχη για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των συναδέλφων.

Την περίοδο αυτή βιώνουμε μία ανελέητη επίθεση στα δικαιώματα μας από εργοδότες και κυβέρνηση. Παράλληλα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την χυδαία στάση του εργοδοτι-κού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, αλλά και με τις επιθέσεις «φιλίας» από δυνάμεις που κάθε άλλο παρά την ενότητα των εργαζομένων εξυπηρετούν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, το ΔΣ κάλεσε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές ώστε να βγει πιο δυναμωμένο το σωματείο και από αυτό το μετερίζι, για να μπο-ρέσει με καλύτερους όρους να παλέψει για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και κύρια την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ομοσπονδία μας και το Σω-ματείο κατά την διάρκεια των εκλογών είχαν δεύτερη συνάντηση με εργοδοτικούς φορείς (ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΠΟΞ) και θα υπάρχει και επόμενη συνάντηση στην αρχή του νέου έτους.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπήρχε αρκετά αυξημένη συμμετοχή από μεγάλους χώ-ρους δουλειάς παρά τον φόβο που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι εργοδότες. Η ανάγκη για ενίσχυση και μαζικοποίηση του σωματείου είναι πιο αναγκαία από ποτέ και η δράση του σωματείου όλο το δίχρονο δείχνει την κατεύθυνση.

Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες εμπιστεύτηκαν τις ταξικές δυ-νάμεις, την παράταξη της ΕΣΑΚ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ.

Στις εκλογές ψήφισαν 630 συνάδελφοι.

Για την Κεντρική Διοίκηση έλαβαν:

ΕΣΑΚ Λογιστών-Ελεγκτών 543 ψήφους και 14 έδρες από 13 που είχε.
Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών 62 ψήφους και 1 έδρα από 2 που είχε.
Ταξική Πορεία 7 ψήφους και καμία έδρα.

Για το ΔΣ Τοπικού Παραρτήματος Πειραιά έλαβε:

ΕΣΑΚ Λογιστών-Ελεγκτών 77 ψήφους και 5 έδρες από 5 που είχε.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών έλαβαν:

ΕΣΑΚ Λογιστών-Ελεγκτών 528 ψήφους και εκλέγει 22 αντιπροσώπους.
Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών 59 και εκλέγει 2 αντιπροσώπους.
Ταξική Πορεία 4 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν αντιπρόσωπο.

Για το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ έλαβαν:

ΕΣΑΚ Λογιστών-Ελεγκτών 452 ψήφους και εκλέγει 6 αντιπροσώπους.
Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών  59 και εκλέγει 1 αντιπρόσωπο.
Ταξική Πορεία 4 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν αντιπρόσωπο.

Για το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ έλαβε:

Η ΕΣΑΚ Λογιστών-Ελεγκτών 76 ψήφους και εκλέγει 1 αντιπρόσωπο.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στις 28 Νοέμβρη, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, σας καλούμε να συ-μπορευτούμε με το ταξικό κίνημα, την ομοσπονδία και τα σωματεία μας ώστε να δώσουμε την απάντηση μας μπροστά στην επέκταση της εκμετάλλευσής μας που επιχειρείται με τον νέο προϋπολογισμό, στο τσάκισμα της ζωής των οικογενειών μας.

Απαιτούμε και παλεύουμε για υπογραφή ΣΣΕ στον κλάδο μας!!! Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, την πρόταση των 530 συνδικαλιστικών οργανώσεων για κατώ-τερο μισθό 751 ευρώ, για επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων και κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.

Δε δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων μας έχει την έγκρισή μας. Δυναμώνουμε τις εστίες αντίστασης και διεκδίκησης σε κάθε χώρο δουλειάς.

Όλοι στην απεργία την Τετάρτη 28 Νοέμβρη,

Και στις συγκεντρώσεις: 10,30 πμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30πμ στην πύλη της ΣΕΜΠΟ (για το Παράρτημα του Πειραιά) μαζί με το ΠΑΜΕ

26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης