Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν κανόνες για την προστασία των εργατών, για τη μείωση των ρύπων και την αποτελεσματικότερη ανταλλαγή δεδομένων στην ΕΕ

16 Οκτώβριου 2018 Σχόλια
Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν κανόνες για την προστασία των εργατών, για τη μείωση των ρύπων και την αποτελεσματικότερη ανταλλαγή δεδομένων στην ΕΕ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


 
Την Πέμπτη, η επιτροπή Απασχόλησης ψηφίζει νέους κανόνες για την προστασία της επισφαλούς εργασίας. Οι προτάσεις παρέχουν περισσότερη διαφάνεια σε ότι αφορά τις συνθήκες εργασίας και θέτουν μια σειρά νέων κανόνων που τις διασφαλίζουν και τις ενισχύουν.

Την ίδια ημέρα, η επιτροπή Περιβάλλοντος ψηφίζει νέους κανόνες που θέτουν δεσμευτικούς στόχους για τη μείωση τους διοξειδίου του άνθρακα που παράγουν τα φορτηγά. Οι εκπομπές CO2, αποτελούν το 6% των συνολικών εκπομπών της ΕΕ και δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα μείωσης.

Η επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, ψηφίζει τη δευτέρα δύο νέους νόμους προκειμένου να κάνει πιο αποτελεσματική την ανταλλαγή πληροφοριών και δεδομένων, μεταξύ των κ-μ. Οι νέοι αυτοί κανόνες, στοχεύουν στη βελτίωση της προστασίας των ευρωπαϊκών εξωτερικών συνόρων , στην ενίσχυση της εσωτερικής ασφάλειας και στη βελτίωση της διαχείρισης της μετανάστευσης.

Τέλος, ο Μπιλ Γκέιτς, μιλά στην επιτροπή Ανάπτυξης την Τετάρτη, για το μέλλον της ανάπτυξης και της καινοτομίας στην ΕΕ. Παρούσα στη συζήτηση θα είναι και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης