Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διαιτητικές Αποφάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους στις αλυσίδες εστίασης και στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα

24 Σεπτέμβριου 2018 Σχόλια
Διαιτητικές Αποφάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους στις αλυσίδες εστίασης και στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24.09.2018

Εκδόθηκαν από τον ΟΜΕΔ Διαιτητικές Αποφάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους στις αλυσίδες εστίασης και στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα:

Α. Η υπ' αριθ. ΠΕΝΤ.3/2018 Διαιτητική Απόφαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης (ταχυφαγεία) με περίοδο ισχύος από 29.03.2017 έως 29.03.2018. Η Πενταμελής Επιτροπή Διαιτησίας απέρριψε όλους τους λόγους έφεσης που προέβαλε η εργοδοτική οργάνωση και επικύρωσε το περιεχόμενο της ΔΑ ΤΡΙΜ. 5/2018.

Οι εργοδότες έχουν αναδρομική υποχρέωση να αναπροσαρμόσουν τους όρους αμοιβής και εργασίας των πολύπαθων εργαζομένων στον πλέον απορυθμισμένο επισιτιστικό τομέα και θα καλέσουμε τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας να διαπιστώσουν το βαθμό συμμόρφωσης των επιχειρήσεων.

Β. Η υπ' αριθ. ΤΡΙΜ.6/2018 Διαιτητική Απόφαση που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα (ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα) όλης της χώρας.



Η Διαιτητική Απόφαση ορίζει αποδοχές με μικρή απόκλιση αυτών των Ξενοδοχοϋπαλλήλων παρά ταύτα διασφαλίζει όλους τους θεσμικούς όρους εργασίας, ρυθμίζοντας έτσι τις εργασιακές σχέσεις σε όλο τον Τουριστικό Τομέα.


http://poeet.gr/

Αναμένουμε έως τις 24 Σεπτεμβρίου και τη Διαιτητική Απόφαση για τον Επισιτισμό.

Συνεχίζουμε...



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης